3 Απρ 2019

Καράογλου: Δὲν εἶναι προδοτικὴ ἡ συμφωνία τῶν Πρεσπῶν καὶ δὲν θὰ τὴν ἀλλάξουμε!

13 σχόλια:

  1. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ.ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ-ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ-ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ- ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ,ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΛΠ-ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΜΕΝΟ ΘΥΣΑΥΡΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ν.Δ. : Μασονικό κόμμα πατριδοκάπηλων και θεομπαιχτών (πλην ελαχιστοτάτων εξαιρέσεων)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είσαι και τόσο σίγουρος για τις ελαχιστότατες εξαιρέσεις...

      Διαγραφή
  3. Αυτοί είναι οι πατριώτες; Ας γελάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο νερόβραστος άχρηστος μόνιμος βουλευτής της νδ στην βόρεια Ελλάδα. Να τον χαιρόσαστε τον τιποτένιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ. ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ:"ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ. ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ:"ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΛΗΝ ΔΥΟ που εγκατέλειψαν τη Ν.Δ. Φαήλου Κρανιδιώτη και Νικολακόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Η ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΣΤΑΙ , Η ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΑΝ Η Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΠΥΚΥΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΑ 20% ΜΕ 30% ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ 1000 % ΧΙΛΙΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ; ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ 100%. ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΤΟ 2008 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ
    ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΟΜΑΔΟΥΡΟ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΛΟΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. Ο ΝΙΜΙΤΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. " ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΖΥΡΙΖΟΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ. ΚΥΝΗΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΛΟΥΤΟ. ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ - ΒΟΛΕΨΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΟΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. > ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

      Δηλαδή, η ΝΔ δεν κυνηγά να καταστρέψει ότι είναι χριστιανικό και ελληνικό; Το ότι συμφωνούν με την συμφωνία των Πρεσπών δεν σου λέει τίποτα; Το ότι ο δεξιούλης (και μασόνος) Παυλόπουλος κατακεραύνωσε όσες Εκκλησίες δεν συμμετείχαν στη Σύνοδο της Κρήτης (το γνωστό βρωμο-Κολυμπάρι) που ξεφτίλισε την Ορθοδοξία και είναι προϊόν την μασονίας, δε σου λέει τίποτα; Το ότι δίδαξαν στο παρελθόν και ότι υπόσχονται να διδάξουν και στο μέλλον ανωμαλίες στα παιδιά μας δεν σου λέει τίποτα; Το ότι ο Δρακουμέλ (ο παλαιός) δημιούργησε το πρόβλημα με τους Σκοπιανούς από το τίποτα; Μήπως ξέχασες ότι χωρίς την ΝΔ και την δική της καταστροφική οικονομική πολιτική που υπερχρέωσε την χώρα δε θα υπήρχε αφορμή να μας σύρει κάτω από το ΔΝΤ το ΠΑΣΟΚ; Μήπως ξέχασες ότι η Κύπρος χάθηκε, όχι λόγω της Χούντας, αλλά λόγω της δεξιάς εκείνης της εποχής, και γι' αυτό δεν πρόκειται να ανοίξει ο φάκελος του Κυπριακού ποτέ στην βουλή; Επίσης, όπου γίνεται συγκέντρωση της λέσχης Bilderberg, σαν τα μυρμήγκια στη ζάχαρη κολλάνε πάνω δεκάδες δεξιοί, με πρώτον τον Δρακουμέλ τζούνιορ.

      Αυτοί ξέρουν να συνεργάζονται για να προστατεύουν τα μέλη τους και για να μας στείλουν όλους τους Έλληνες και την χώρα μας στον αγύριστο. Και εσείς μαλώνετε πιστεύοντας ότι ένας από αυτούς είναι καλός, επειδή φαίνεται διαφορετικός και καλύτερος από τους άλλους. Είστε πραγματικά αξιολύπητοι. Ο μόνος δεξιός που άξιζε κάτι ήταν ο Παπαδόπουλος, ο οποίος έδωσε κάποια χριστιανικά χαρακτηριστικά σε αυτή τη χώρα που δεν τα είχε πριν. Από την εποχή που έφυγε από την εξουσία, παλεύουν όλοι τους με νύχια και με δόντια να ξηλώσουν ότι χριστιανικό απέμεινε σε αυτόν τον τόπο.

      Επίσης, και η ΝΔ ήθελε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για να περάσει όσα πέρασε, γιατί ήξερε πολύ καλά ότι αν ήταν αυτή στην εξουσία, θα έπρεπε να περάσει ακριβώς τα ίδια μέτρα και πολιτικές. Αυτά που λες για τα σύνορα, τις φυλακές, κτλ, είναι πράγματα που δεν συμφωνούνται σε δημόσιες συμφωνίες, αλλά σε συμφωνίες κρυφές και κάτω από το τραπέζι. Όλοι με τα ίδια αφεντικά συνδιαλέγονται. Και όλοι τις ίδιες πολιτικές εφαρμόζουν, άσχετα από το τι υπόσχονται και παριστάνουν ότι πρεσβεύουν. Εσύ τώρα τι θες να μας πεις; Ότι η ΝΔ είναι καλύτερη εκπρόσωπος των μεγάλων αφεντικών της μασονίας και τις νέας τάξης;

      Διαγραφή
  9. Όπως λέει και ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος,οι Έλληνες πριν ψηφίσουν πλέον δεν πρέπει να βλέπουν αν ο πολιτικός ειναι αριστερός ή δεξιός αλλά αν είναι προδότης ή πατριώτης.Ακόμα να δείτε ότι όλοι είναι μία παρέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο μια παρέα είναι, αλλά βγήκαν και από την ίδια μασονική στοά.
      Θυμάμαι κάποιους ανίδεους της πολιτικής σαπίλας, που κάποτε αναρωτιόνταν πως γίνεται να τα βρίσκουν και να συμφωνούν όταν συζητούν στο καφενείο της βουλής και ποτέ μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου! Δεν ήξερε την μέθοδο του διαίρει και βασίλευε των μασόνων.

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.