12 Ιαν 2019

Δένδιας: Ὁ Μητσοτάκης δέχεται σύνθετη ὀνομασία καὶ ''Βόρεια Μακεδονία''!


Σὲ ὁμολογία - "βόμβα" προέβη ὁ Κοινοβουλευτικὸς Ἐκπρόσωπος τῆς ΝΔ Νίκος Δένδιας, στὸν Real Fm καὶ τὸν Νίκο Χατζηνικολάου (10-1-2019), λέγοντας, σὲ μία ἔκρηξη εἰλικρίνειας, πὼς καὶ ἡ Νέα Δημοκρατία καὶ ὁ ἴδιος ὁ Κυριάκος Μητσοτάκης, δέχονται τὴ Σύνθετη Ὀνομασία καὶ τὸ "Βόρεια Μακεδονία" γιὰ τὰ Σκόπια!
Ὁ πρώην Ὑπουργός, ὁμολόγησε ἐπιτέλους δημόσια τὴν ἀλήθεια, τὴν ὁποία ὅμως ἐπιμελῶς ἔκρυβε μέχρι τώρα ὁ Μητσοτάκης καὶ ἡ ΝΔ, προκειμένου νὰ ὑφαρπάξει τὴν ψῆφο τῶν ἀφελῶν!
Ὑπενθυμίζουμε ὅτι "Σύνθετη Ὀνομασία" θὰ πεῖ πὼς ἡ ὀνομασία τῶν Σκοπίων θὰ περιέχει τὸ περήφανο ἑλληνικὸ ὄνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Καὶ αὐτὸ εἶναι ἐθνικὴ προδοσία! Εἶναι αὐτὸ ἀκριβῶς ποὺ κάνει καὶ....
δίνει ὁ ΣΥΡΙΖΑ, ἀναγνωρίζοντας Δημοκρατία τῆς Βόρειας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!
Ἀκοῦστε τὸ συγκλονιστικὸ ἠχητικὸ ντοκουμέντο, ποὺ πρέπει νὰ προκαλέσει θύελλα ἀντιδράσεων καὶ παραιτήσεων μέσα στὴ ΝΔ!

9 σχόλια:

  1. Προφήτης Ιερεμίας 17,5 (Παλαιά Διαθήκη):

    Ἐπικατάρατος ὁ ἄνθρωπος, ὃς τὴν ἐλπίδα ἔχει ἐπ᾿ ἄνθρωπον καὶ στηρίζει σάρκα βραχίονος αὐτοῦ ἐπ᾿ αὐτόν, καὶ ἀπὸ Κυρίου ἀποστῇ ἡ καρδία αὐτοῦ·

    Το προηγούμενο κείμενο σε νεοελληνική απόδοση:

    Επικατάρατος είναι ο άνθρωπος εκείνος, που έχει τας ελπίδας του εις άλλον άνθρωπον και στηρίζει την αδυναμίαν του εις αυτόν, η δε καρδία του έχει απομακρυνθή από τον Κύριον.

    Πηγή:
    http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG%20KeimenoMetafrasi/PD/44.%20Ieremias.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είνα τυχαίο που η Π.Δ., εκτός από τους ψαλμούς του Δαβίδ, δεν διαβάζεται πλεόν πουθενά, ούτε στους ναούς, ούτε σε σχολεία, ούτε σε κατηχητικά.
      Αυτό το βιβλίο είναι η βάση της Κ.Δ. Χωρίς αυτό δεν καταλαβαίνεις τίποτα από την Κ.Δ., δεν καταλαβαίνεις τίποτα για τον Θεό, δεν βγάζει κανένα νόημα η πίστη μας.

      Διαγραφή
  2. Ο μασωνος,φιλος των εβραιων δενδιας ειπε για τον αλλον που προσκαλουν στην λεσχη bildeberg-τον γιο του αποστατη-οτι δεχεται συνθετη ονομασια.
    Παρακαλουνται κ προσκαλουνται οι ευλαβεις χριστιανοι την ημερα των εκλογων προς ψηφησιν του κομματος της ν.δ.

    Πουτανα Ελλαδα δεν θα ισιωσεις ποτε. (Θ.Κολοκοτρώνης)-Αιωνια του η μνημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά την βόμβα.
    Αυτό έλειπε να μην την δέχεται.
    Εκτός του ότι το είχε κάνει αρκετά σαφές από αυτά που έλεγε, αυτός και το αντίχριστο κόμμα του (θα πρέπει να είναι ή τυφλός ή κάτι άλλο κάποιος για να μη το πήρε είδηση), είναι γνωστό ότι είναι και μασόνος και μέλος της λέσχης Bilderberg.
    Όχι μόνο σύνθετη ονομασία δέχεται, αλλά θα δεχόταν ακόμα και να ονομάσει τα Σκόπια Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ν.Δ., κόμμα ιδρυθέν από υψηλόβαθμο μασόνο πολιτικό, ξενόδουλο και προδότη της Κύπρου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, να τα λέμε για να μη ξεχνιόμαστε.
      Αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα δεν πάνε πίσω.
      Η μασονία είναι γάγγραινα που απλώνεται.
      Μόλις μπήκε στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος την γέμισε σήψη και δυσωδία και από μεμονωμένες περιπτώσεις σάπιων και αξιολύπητων υποκειμένων η σήψη έγινε κανόνας.
      Το ίδιο έγινε και στην καθολική αίρεση των παπικών. Ο λόγος που οι "καθολικοί" ιερείς είναι παιδεραστές είναι γιατί οι μασόνοι είναι ανώμαλοι και παιδεραστές. Το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται να παντρευτούν παίζει μηδαμινό ρόλο.
      Το ίδιο έγινε και με το Πατριαρχείο μας που από ορθόδοξο έγινε κάτι που δε θα τολμήσω να το περιγράψω, γιατί δε θα δημοσιευθεί το σχόλιο... Και στην ίδια κατάσταση πορεύονται (αν δεν είναι ήδη εκεί) και οι επίσκοποί μας, πολλοί από τους οποίους είναι σίγουρα μασόνοι.
      Τα παράσιτα απλώνονται και ο ξενιστής τελικά πεθαίνει.

      Διαγραφή
  5. Σὲ ὁμολογία - "βόμβα" προέβη ὁ Κοινοβουλευτικὸς Ἐκπρόσωπος τῆς ΝΔ Νίκος Δένδιας,.....

    Γιατί "βόμβα" ;

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει να αντιτάξει τίποτε συγκεκριμένο – σημάδι ότι δεν αντιλαμβάνεται ούτε τη διάλυση ούτε την ατίμωση. Η λογική του είναι αποκλειστικά διαχειριστική, δεν καταλαβαίνει τι θα πει «μεταρρυθμίσεις». Παπαγαλίζει μόνο γενικότητες, αοριστίες, αφορισμούς. Δεν υποψιάζεται ότι στην πολιτική οι λύσεις «γεννιώνται», δεν προκύπτουν από μοδιστρική. Χ. ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ 3-6-18

    Η ΝΔούλα, με αρχηγό το Μητσοτάκη ειναι ενας γαλαζιος ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν ζητάει δημοψήφισμα ο "πατριώτης"; Συστηματικά απόφευγε αναφορές στα εθνικά θέματα και στην εξωτερική πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς ανώνυμο 12 Ιανουαρίου 2019 - 10:18 μ.μ.

    Δεν νομίζω να είπε αυτή την αισχρή φράση ο Κολοκοτρώνης για την Ελλάδα.
    Δώσε μας παραπομπή διαφορετικά δεν σε πιστεύουμε.

    Ιάσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι ο ίδιος ανώνυμος, αλλά νομίζω ότι η αίσθηση που έχουμε όλοι μας όσοι νοιαζόμαστε για την χώρα ενώ την βλέπουμε να αρμενίζει πεισματικά αμέριμνη και άμυαλη προς την καταστροφή της αποτυπώνεται επακριβώς σε αυτά τα λόγια. Ας μας πονά περισσότερο η πραγματικότητα και όχι οι τυπικότητες. Δεν ξέρω τι γινόταν ακριβώς την εποχή του Κολοκοτρώνη, αλλά έτσι όπως έχει καταντήσει τελευταία η χώρα μας, η παραπάνω φράση δεν την αδικεί καθόλου. Σε τούτο τον κόσμο τίποτα δε γεννιέται ιερό και άγιο, παρά μόνο γίνεται ιερό και άγιο με διαρκή αγώνα. Αν βάλεις τη χώρα μας δίπλα στην Ρωσία και συγκρίνεις το προς τα που κινείται η καθεμία και τον αγώνα τους θα διαπιστώσεις το πόσο τραγικό είναι το χάλι μας.

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.