9 Σεπ 2018

Ἕνας πατριώτης πρέπει νά εἶναι πάντα ἕτοιμος νά ὑπερασπιστεῖ τήν Πατρίδα του ἐναντίον τῆς κυβέρνησής της






9 σχόλια:

  1. Ετσι ακριβώς!
    Η Πατρίδα είναι στα χέρια εχθρών. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! Ηρθε ο καιρός να δείξουμε στους αντίχριστους και προδότες ότι η Πατρίδα είναι δική μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πατρίδα είναι στα χέρια των εχθρών εδώ και 2 δεκαετίες τουλάχιστον. Καλό θα ήταν να ξεφορτωθούμε τους τωρινούς άμεσα, αλλά αν είναι να βάλουμε στην θέση τους τον ίδιο Μανωλίο φορώντας τα ρούχα του αλλιώς, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και όπως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα, τότε δεν ξέρω τι νόημα έχει.

      Αυτό που κάνουν με τη Μακεδονία το ξεκίνησε ο πα-Τέρας του Κούλη και τώρα το ολοκληρώνει η "πρώτη φορά αριστερά". Και πράγματα που τα ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ περί χωρισμού κράτους και Εκκλησίας, τα ολοκληρώνει τώρα ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ. Η κατεύθυνση που ταξιδεύουμε είναι πάντα σταθερή και κινούμαστε μεθοδικότατα εκεί, όποια κυβέρνηση και αν έχουμε. Αυτό αποτελεί άψογη συνεργασία μεταξύ διαδοχικών κυβερνήσεων, τόσο άψογη που αμφιβάλλω αν θα μπορούσε ποτέ να επιτευχθεί από Έλληνες.

      Αλλά η παραπάνω κατάσταση δεν πρόκειται να διορθωθεί μέσα από την διαλυμένη "δημοκρατία" που έχουμε. Είναι απλά αδύνατο. Το σύστημα είναι στημένο και όσες φορές κι αν ρίξεις τα ζάρια, θα πάρεις το ίδιο αποτέλεσμα. Το γεγονός και μόνο ότι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβει ποτέ η πλειοψηφία των Ελλήνων, αποτελεί την καταδίκη μας. Εκτός κι αν υπάρξει κάποια ισχυρή παρέμβαση εκτός πολιτικού συστήματος για να ξηλώσει το σύστημα και να το ξαναφτιάξει από την αρχή και όπως θα έπρεπε να είναι. Γιατί -μη γελιόμαστε- αν αυτό που έχουμε σαν σύνολο με τις 4 εξουσίες πιστεύομε ότι απαρτίζει μια δημοκρατία, τότε μάλλον τα έχουμε χαμένα και αντί για χώρα χρειαζόμαστε κλείσιμο στο τρελοκομείο.

      Διαγραφή
    2. Ναι,βεβαιως, οχι ομως διαδυκτιακα... ...γιατι αυτα τα μασανε, φτυνουν και τα κουκουτσια... ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!
      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα. Όμως, θα ήταν πιο ταιριαστό να γράψετε "...εναντίον της ξενόδουλης και εθνοπροδοτικής συμμορίας που κυβερνάει την Ελλάδα μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ !!
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΑΜΕ,ΕΝΕΚΕΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ ΟΜΩΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ !!
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά καλέ!
      Ας πετύχουμε πρώτα κάτι, εκτός από το να τρώμε χημικά στη μούρη κάνοντας συμβολικές κινήσεις, και μετά ας γράψουμε ότι "τίποτα δε μας σταματάει", έστω κι ας είναι ψέμα.

      Με τόσα πειράγματα που έχουν κάνει όλοι τους οι κωλ*μασόνοι στην πατρίδα και στο Χριστό μέχρι τώρα, θα έπρεπε να τους είχαν ξεραθεί και οι τρίχες της κεφαλής!

      Το μόνο ψιλο-αποτελεσματικό μέχρι τώρα ήταν μερικές προσφυγές σε ανώτατα δικαστήρια, αλλά στην τελική πάλι τίποτα ουσιαστικό δεν έγινε. Και που να αλλάξουν και το Σύνταγμα για να το κάνουν στα μέτρα τους, πράγμα που έρχεται σύντομα... Τότε μάλλον τα δικά μας χέρια θα ξεραίνονται, επειδή θέλουμε να εκφράσουμε την πίστη μας δημόσια.

      Διαγραφή
  4. Πολλα σχεδιαζουν αλλα δεν θα προφτασουν. Πιστη στο Χριστο αδερφια. Προσευχη κ υπομονη και αυτος θα τα βολεψει κατα το καλυτερο δυνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέσε πίτα να σε φάω;
      Το δικό μας το χέρι τους εκλέγει αυτούς.
      Μήπως να μας το ξεράνει ο Χριστός;

      Διαγραφή
  5. Δεν χρειάζονται φανφάρες αδελφοί μου. Ενωμένοι και με ακλόνητη πίστη σ΄Εκείνον, όλα μπορούν να διορθωθούν. Αγωνιστείτε τον "καλόν αγώνα" και μην απογοητεύεστε. Ο "υπομείνας εις τέλος" σωθήσεται. Καλή Λευτεριά!!! Βίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.