5 Νοε 2017

Ἐκδήλωση στὴν Πάτμο γιὰ τὰ νέα Θρησκευτικὰ

Ἐκδήλωση γιὰ τὰ νέα βιβλία Θρησκευτικῶν στὴν Πάτμο μὲ τίτλο "Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ" πραγματοποιήθηκε ἀνήμερά της Ἐθνικῆς ἑορτῆς τῆς 28ης Ὀκτωβρίου στὴν αἴθουσα ἐκδηλώσεων τοῦ Ξενοδοχείου ΣΚΑΛΑ μὲ διοργανωτὲς τοὺς Συλλόγους γονέων καὶ κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας καὶ Δευτεροβάθμιας Ἐκπαίδευσης Πάτμου. Ὁμιλητές: ἡ κ Μαρία Μαντουβάλου, καθηγήτρια Φιλοσοφικῆς σχολῆς τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν γιὰ τὴν ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ, καὶ ὁ κ. Πορφύριος Νταλιάνης, Διδάκτωρ Θεολογίας γιὰ τὴν ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ.

7 σχόλια:

 1. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πραγματική πιθανότητα για να πεισθούν οι καλοπροαίρετοι, οι οποίοι δυσπιστούν ακόμα προς την Εκκλησία, είναι να παρουσιάζεται δημόσια η ΖΩΗ και η Χριστιανική ΠΙΣΤΗ των Οσίων της Εκκλησίας.
  Η δημόσια εικόνα της Εκκλησίας (στο καθαρά ανθρώπινο επίπεδο), όπως την έχουμε καταντήσει πολλοί από το πλήρωμα της Εκκλησίας, δυστυχώς δεν εμπνέει πολλή εμπιστοσύνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Μακαριστός Γέροντας Ιερομόναχος Ευσέβιος Μαμάκας, από το νησί της Καλύμνου, σε μια σπάνια συνέντευξη. Ξεχειλίζει η αγάπη του για τον Χριστό.

  https://www.youtube.com/watch?v=IGgnNIJ-3Sc

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

  > ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

  > ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΡΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. «Τηλεμεταφορά του Αγίου Παϊσίου». Ο Αγιορείτης Ιερομόναχος Γέρων Νίκων, διηγείται ένα θαυμαστό συγκλονιστικό γεγονός.

  https://www.youtube.com/watch?v=RvESyoRjzi8

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Την έναρξη «διαλόγου προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας», ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη «Βραδινή της Κυριακής».

  http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/politiki/n-paraskevopoulos-dialogos-gia-na-apopinikopiithi-to-kapsimo-tis-simeas

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ομιλία του Αθανάσιου Ρακοβαλή για τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη:

  https://www.youtube.com/watch?v=hkVlQHHqSSM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ομιλία για τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, το θάνατο, το πένθος και τη θλίψη:

  https://www.youtube.com/watch?v=k7iHrX-kNCg

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.