3 Οκτ 2017

Ἀδυσώπητη προπαγάνδα ἀπὸ τὴν κρατικὴ τηλεόραση γιὰ τὸ πρὸς ψήφιση νομοσχέδιο ἀλλαγῆς ταυτότητας φύλου!

Δὲν ἔχει τελειωμὸ πραγματικὰ ὁ κατήφορος ποὺ ἔχουμε πάρει ὡς κράτος... 
Ἕνα νέο γεμάτο ἐπιφανειακοὺς συναισθηματισμοὺς ρεπορτὰζ "ἔπαιξε" πρὶν μέρες ἡ κρατικὴ τηλεόραση προσπαθώντας νὰ μετασχηματίσει τὴν κοινὴ γνώμη πάνω στὸ σύζητημα τῆς ἀλλαγῆς ταυτότητας φύλου ποὺ προωθεῖ μὲ πάθος σύσσωμό το πολιτικὸ σύστημα! Οἱ ἐρωτήσεις τῶν δημοσιογράφων πάντα στοχευμένες ἐνῶ οἱ σχολιάζοντες στὸ πάνελ ἀνήκουν στὴν κατηγορία τῶν ἀνθρώπων ποὺ ἔχουν ἀναγάγει τὶς στρεβλὲς ἰδεοληψίες τους σὲ "ἐπιστήμη"! 
Κύριοι, σᾶς ἐνημερώνουμε ὅτι ὅσο καὶ νὰ προσπαθήσετε ἡ ἀλήθεια δὲν μπορεῖ νὰ θαφτεῖ! Ὁ ἱερὸς θεσμὸς τοῦ Γάμου καὶ τῆς Οἰκογένειας ἀποτελεῖ τὸν πυρήνα τῆς Παράδοσής μας! Ὅσο κι ἂν προσπαθεῖτε θὰ ἐπιμένουμε καὶ θὰ τὸ λέμε μὲ παρρησία ὅτι μόνον....
ἡ σχέση ἀνδρὸς καὶ γυναικὸς ὑπὸ τὴν εὐλογία τῆς Ἐκκλησίας ἀποτελοῦν τὴν μόνη ὁδὸ σωτηρίας! Μὲ τὸ νομοσχέδιο γιὰ τὴν ἀλλαγὴ ταυτότητας φύλου συγκρούεστε μὲ τὴν ἴδια τὴν λογική, τὴν ἀνθρώπινη φυσιολογία καὶ ὀντολογία, μὲ τὸν ἴδιο τὸν Θεό! 
Μύρων Δημητριάδης

2 σχόλια:

  1. O ΜΕΓΚΕΛΕ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
    Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ! "Ο ΨΕΥΔΗΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΙΣΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ...ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ.
    Περιπτώσεις γνήσιου ερμαφροδιτισμού δεν έχουν ποτέ περιγραφεί στην...
    Ιατρική βιβλιογραφία. Εκείνο το οποίον γνωρίζουμε είναι ο ψευδής ερμαφροδιτισμός - συγγενής ιατρική χρωματοσωμική ανωμαλία - και η ενημερωτική παρουσίαση αυτή, σκοπό έχει να πληροφορήσει τον ακροατή, με την ευκαιρία του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, περί μιας κατηγορίας αυτών των ατόμων. Τα οποία έχασαν τον ερωτικό ους προσανατολισμό εξ αιτίας εκείνων που καπηλεύονται την Ιατρική επιστήμη.
    Το σιωνιστικό ιερατείο της σύγχρονης επιστήμης, όπως και αυτό των σιτιζόμενων από τα πρυτανεία της, λέω για τους βαρώνους της ενημερωτικής μας αποβλάκωσης, δεν επιτρέπουν ποτέ να ακουστούν τα ιατρικώς ισχύοντα και έχοντα. Αν υπάρχει ενδιαφερόμενος, θα τα ακούσει εδώ.
    Κάπηλοι της Ιατρικής επιστήμης
    https://www.youtube.com/watch?v=Op9zl1acSD0
    Ψευδής ερμαφροδιτισμός και τηλεοπτική σκανδαλοθηρία
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=634&v=nA5qLWqOFVk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. > Κύριοι, σᾶς ἐνημερώνουμε ὅτι ὅσο καὶ νὰ προσπαθήσετε ἡ ἀλήθεια δὲν μπορεῖ νὰ θαφτεῖ!

    Χα!
    Ποιος είπε ότι ενδιαφέρονται να θάψουν την αλήθεια;
    Οι κοινωνίες δεν ακολουθούν τις αλήθειες, αλλά το αντιλαμβανόμενο ως "κοινωνικό κατεστημένο", που δεν είναι απαραίτητα εξ αρχής αυτό που η πλειοψηφία πιστεύει ότι είναι αλήθεια ή σωστό, αλλά αργότερα γίνεται.
    Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι ακριβώς ότι έκαναν με τους νόμους περί εκτρώσεων, βλασφημίας, πολιτικού γάμου, σύμφωνου συμβίωσης, και τα λοιπά, που κανένας δεν ασχολείται πια, άσχετα αν σε στιγμές που χρησιμοποιεί τον εγκέφαλό του κατανοεί ότι δεν συμβαδίζουν με τον Χριστιανισμό.
    Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε αν σε 5-10 χρόνια θα αντιδρά κανείς για το θέμα αυτό...

    Και δεν το λέω αυτό επειδή δε θέλω αντιδράσεις, απλά για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα.
    Δεν στράβωσε τώρα το πράμα, και δε θα σταματήσει να στραβώνει ακόμα περισσότερο κάποια στιγμή σύντομα...
    Είναι η φυσική πορεία του δρόμου που διαλέξαμε σαν κοινωνία εδώ και δεκαετίες.
    Όπως έλεγε και ο αγαπητός μου γέροντας Αθανάσιος ο Μυτιληναίος (το έλεγε για τα πρόσωπα, αλλά ισχύει και για τις κοινωνίες), δε γίνεται να υπάρχει στασιμότητα στα πνευματικά πράγματα. Στα πνευματικά πράγματα ή θα ανεβαίνεις ή θα κατεβαίνεις. Κάποιοι φαίνεται να πιστεύουν ότι θα καταφέρουμε να μείνουμε στάσιμοι στα πνευματικά για να μη πάμε προς το χειρότερο. Αυτό δε γίνεται. Ή θα βελτιωθούμε και θα ασχοληθούμε με ΟΛΑ τα παραπάνω πολιτικά θέματα (αλλά και άλλα μη-πολιτικά θέματα) σαν αποτέλεσμα αυτής της βελτίωσης ή θα πάμε με σταθερό ρυθμό στον πάτο. Και για να βελτιωθούμε σαν κοινωνικό σύνολο (και όχι μόνο 5-6 άτομα μέσα στα 11 εκατομμύρια - δε θα πρέπει απλά να αποζητάμε το έλεος Του Θεού για το έθνος μας επειδή υπάρχουν 5-6 σωστοί μέσα στις χιλιάδες όπως στην περίπτωση των Σοδόμων, αλλά την εύνοιά Του για όλους μας) χρειάζεται χριστιανική παιδεία. Μια χριστιανική παιδεία που δεν πρόκειται να έρθει κάτω από τις τωρινές συνθήκες. Και αν μπορείτε να φανταστείτε τι συνθήκες απαιτούνται για να έρθει κάτι τέτοιο, μπορείτε να μαντέψετε και το μέλλον την Ελλάδας, θεωρώντας δεδομένο πως υπάρχει Θεός και μας αγαπάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.