12 Οκτ 2017

"Δὲν μπορεῖ ἕνας ἄνθρωπος ποὺ δὲν πιστεύει στὸν Σταυρὸ τῆς σημαίας νὰ τὴν κρατᾶ..."


Οἱ πρῶτες ἀντιδράσεις γιὰ τὶς κληρώσεις σὲ ὅ,τι ἀφορᾶ τοὺς σημαιοφόρους στὶς παρελάσεις ξεκίνησαν στὴν Ἀχαΐα.
Συγκεκριμένα σὲ δημοτικὸ σχολεῖο σὲ χωριὸ τῆς δυτικῆς Ἀχαΐας γιὰ μία ἀπὸ τὶς δύο παρελάσεις κληρώθηκε μία μαθήτρια τῆς ΣΤ' τάξης μὲ ἀλβανικὴ καταγωγὴ καὶ ἑλληνικὴ ἰθαγένεια. Σύμφωνα μὲ τὴν ἰστοσελίδα tempo24.news, ἡ ἀντίδραση τῶν γονέων δὲν ἔχει νὰ κάνει μὲ τὴν καταγωγὴ τῆς μαθήτριας οὔτε μὲ τὴ βαθμολογία της.
Ὅπως ἀναφέρουν οἱ ἴδιες πηγὲς ἐνημέρωσης ἀρκετοὶ γονεῖς ἀντιδροῦν καθὼς ἡ συγκεκριμένη μαθήτρια, ποὺ κληρώθηκε ὡς σημαιοφόρος, ἔχει πάρει...

ἀπαλλαγὴ στὸ μάθημα τῶν θρησκευτικῶν καὶ ἀπὸ τὸν ἐκκλησιασμό.
"Δὲν μπορεῖ ἕνας ἄνθρωπος ποὺ δὲν πιστευτεῖ στὸν Σταυρὸ τῆς σημαίας νὰ τὴν κρατᾶ...", ὑποστηρίζει γονέας ἐκφράζοντας τὴ δυσφορία του.

8 σχόλια:

  1. Ωραία, ας αλλάξουμε σημαία κι ας βγει ο...Σταυρός.
    Τους δίνετε ωραία πάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
      ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ η ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ;;;
      ΑΣ ΑΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΑ.
      ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.
      --Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ--

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ;ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΝ ΚΟΥΡΑΛΟΠΑΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ.ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΟΙ ΜΑΣ ΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    Η σημαια δεν ειναι κουρελοπανο!Η Σημαια ειναι ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΠΠΟ ΣΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΔΩΡΙΖΕΤΑΙ και δεν παραδιδεται στον οποιο (Γυφτο,Αλβανο,Μωαμεθανο)ΕΙΣΒΑΛΕΙ διοτιη ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ,με τους υπαλληλους της τους Ανοιγει Συνορα και ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τα παιδια τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ο Κ.Κοκκιδης δεν παρεδωσε την ΣΗΜΑΙΑ στον Γερμανο κατακτητη και επεσε τυλιγμένος με αυτην ,απο την Ακροπολη το 40.Στοχος των ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ η εγκατασταση ΑΛΒΑΝΙΚΉΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ στα εδαφη μας ,ακομη και ατομων που θα μπουν στην Βουλη μας ,ετσι όπως το φανταζονται οι ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΕΣ που ετοιμαζουν ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 28η Οκτωβρίου! Ποιος ο ρόλος της Αλβανίας σε αυτόν τον πόλεμο; Ας διαβάσουμε λίγο ιστορία. Ειδικά σε αυτήν την Εθνική εορτή δεν γίνεται να σηκώσει Αλβανός την Ελληνική Σημαία. Οι Αλβανοί ήταν εχθροί της Ελλάδος. Δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 28 Οκτωβρίου είναι εθνική εορτή. Δεν γίνεται Αλβανός να σηκώσει την Ελληνική Σημαία, την στιγμή που οι Αλβανοί σε αυτόν τον πόλεμο ήταν εχθροί της πατρίδας μας. Η Γερμανία είχε επιτεθεί σε όλα τα κράτη της Ευρώπης εκτός την Ιταλία και την Αλβανία! Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 28η Οκτωβρίου! Ποιος ο ρόλος της Αλβανίας σε αυτόν τον πόλεμο; Ας διαβάσουμε λίγο ιστορία. Ειδικά σε αυτήν την Εθνική εορτή δεν γίνεται να σηκώσει Αλβανός την Ελληνική Σημαία. Οι Αλβανοί ήταν εχθροί της Ελλάδος. Δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δέν εἶναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ἀλλά ἑλληνικῆς ὑπηκοότητας !!
    Πόσο καιρό ἀκόμα θά πνιγόμαστε σέ μιά κουταλιά νερό !!!!
    Μερικά πράγματα εἶναι ΣΤΑΘΕΡΑ,ὅπως τό ὅτι γεννιόμαστε καί πεθαίνουμεἬΤΟΙ,τήν σημαῖα τοῦ ΕΘΝΟΥΣ πού ἔχει ἀπαράβατα τόν ΣΤΑΥΡΟ,μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΗΟΙ τήν σηκώνουν !!
    Οἱ ἄλλοι,ἄς σηκώσουν ὅτι ἄλλο θέλουν !!
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ κύριε Υπουργέ έγινες υπουργός γιατί το κόμμα σου βγήκε πρώτο. Με την ίδια λογική κύριε Υπουργέ ας κάνετε κλήρωση και οι 300 της βουλής για το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός και ποιοι υπουργοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.