11 Ιουν 2016

Νέα ἀλβανικὴ πρόκληση: Πανὸ περὶ Τσαμουριᾶς σὲ ἀγώνα τοῦ Euro!

Πρόκληση εἰς βάρος τῆς Ἑλλάδας κατὰ τὴ διάρκεια τῆς ἀναμέτρησης τῆς Ἀλβανίας μὲ τὴν Ἐλβετία ποὺ διεξάγεται στὸ Στὰντ Μπολὰρ τῆς Λὰνς γιὰ τὸ EURO 2016. Συγκεκριμένα Ἀλβανοὶ φίλαθλοι, πρὶν ἀπὸ τὴν ἔναρξη τοῦ ἀγώνα, ἀνήρτησαν ἕνα πανὸ στὰ ἀγγλικὰ ποὺ ἔγραφε: 
«Ἡ Ἑλλάδα εἶναι ἔνοχη. Θυμηθεῖτε τὴ γενοκτονία τῆς Τσαμουριᾶς. Ἑκατὸ χιλιάδες Ἀλβανοὶ θύματα» 
enikos.gr

3 σχόλια:

  1. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΘΤΩΠΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ.ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.
    -Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τί γείτονες έχουμε μπλέξει!Διαλεχτοί!Να έχουν γευτεί όλα τα ελληνικά αγαθά με το παραπάνω και όμως,αχάριστοι οι ευεργετημένοι!Και δεν είναι ξένοι,αδέλφια μας είναι,κι όμως εδώ ισχύει το ρητό από συγγενή να το βρεις!Μα ποιός βάζει ζιζάνια μεταξύ αδελφών;Ποιός άλλος από εκείνον που λατρεύει να διαιρούνται τα αδέλφια μεταξύ τους ώστε να μπορεί να τα ελέγχει και να κάνει εκείνος κουμάντο στη γειτονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ !!
    Νά θέσουμε ἐπιτέλους τό θέμα,μέ τήν σκλαβωμένη Β.Ἤπειρο !!
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.