10 Μαΐ 2016

Τὰ "ἄθεα" λεωφορεῖα τοῦ Λονδίνου ἔγιναν "μουσουλμανικά"!

Πρὶν μερικὰ χρόνια στὰ λεωφορεῖα στὸ Λονδίνο ὑπῆρχε ἡ ἐπιγραφή: «Δὲν ὑπάρχει πιθανῶς κανένας Θεός. Σταματῆστε νὰ ἀνησυχεῖτε καὶ ἀπολαῦστε τὴ ζωή σας»… Σήμερα μετὰ τὴν ἐκλογὴ τοῦ μουσουλμάνου δημάρχου τῆς πόλης τὰ πρώην "ἄθεα" λεωφορεῖα δοξάζουν τὸν Ἀλλάχ!
Ἀκόμα δὲν ἀνέλαβε καθήκοντα καλὰ-καλὰ καὶ ὁ νέος μουσουλμάνος δήμαρχος τοῦ Λονδίνου, Σαντὶκ Καν, προχωρᾶ στὴν ἰσλαμοποίηση τῆς ἀγγλικῆς πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα ἐπιβάλλει στὰ λεωφορεῖα τὴν ἐπιγραφὴ «Subhan Ἀλλὰχ» (Δόξα στὸν Ἀλλὰχ) καθαρὰ μουσουλμανικοῦ δηλαδὴ περιεχομένου στὴν «καρδιὰ» τῆς πρωτεύουσας μιᾶς, ὑποτίθεται, χριστιανικῆς χώρας, ἔστω καὶ στὰ χαρτιά.
Πρὶν ἀπὸ καιρὸ λεωφορεῖα στὴν Ἀγγλία εἶχαν μεταφέρει μήνυμα ἀθεΐας, ἀπευθυνόμενα στοὺς χριστιανούς. Τώρα ἑκατοντάδες ἀπὸ αὐτὰ θὰ ὑμνοῦν τὸν....
τιμωρὸ Ἀλλὰχ ἢ ἀλλιῶς Γιαχβέ. Θὰ μεταφέρουν ἐπιγραφὲς ποὺ θὰ δοξάζουν τὸν Ἀλλὰχ ὡς δῆθεν ὑποστήριξη γιὰ τοὺς Σύρους πρόσφυγες ποὺ ἐγκαταλείπουν τὴν χώρα τους.
Οἱ ἐπιγραφὲς θὰ τοποθετηθοῦν κατὰ τὸν ἑορτασμὸ τοῦ Ραμαζανίου.
Ἡ ἐπιχείρηση χρηματοδοτεῖται ἀπὸ τὴν μουσουλμανικὴ ΜΚΟ Islamic Relief, καὶ δὲν θὰ περιοριστεῖ μόνο στὸ Λονδίνο ἀλλὰ θὰ ἐπεκταθεῖ καὶ στὸ Manchester,στὸ Birmingham, στὸ Λέστερ καὶ στὸ Bradford.
prisonplanet.gr

9 σχόλια:

  1. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ !!
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντυπωσιαζόμαστε με όλα αυτά αλλά δε πρέπει.Ήδη η Ευρώπη έχει αλωθεί,παντού τζαμιά και παρόν το ισλάμ,ακόμη και στη Ρώμη.Το Παρίσι που πολλοί έχουμε στο νου ως πόλη του φωτός,του πολιτισμού,της φινέτσας σιγά-σιγά αλλάζει χαρακτήρα.Και το Λονδίνο των φλεγματικών Άγγλων του Σέξπηρ χάνεται σε ένα πολυπολιτισμό που δεν είναι κακό αφ΄εαυτού αλλά θα πάψει στο μέλλον να είναι η Αγγλία της ποιότητας,γνωρίζουμε άλλωστε από το τουρισμό που εξάγει τα αγγλόπαιδα πόσο φρικαλέα συμπεριφέρονται μακράν εκείνων που οικοδόμησαν κάποτε.Η Ελλάδα μένει πλέον να μπει για τα καλά στα καλούδια του πολυπολιτισμού που τάχα μας λένε ότι υπήρχε κάποτε.Στη Ρωμαική εποχή,ξεχνούν ότι υπήρξε ένας πολιτισμός με αμελητέες παρεμβολές και γύρω χάος και βαρβαρισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ρωμηοσύνη διαφέρει από τους άλλους πολιτισμούς, γιατί έχει το ίδιο θεμέλιο για τον ηρωισμό της όπως και για την αγιωσύνη της, δηλαδή το ρωμαίϊκο φιλότιμο το οποίο δεν υπάρχει στον ευρωπαϊκό πολιτισμό [II]. Παρόλα αυτά οι Γραικύλοι από το 1821 μέχρι σήμερα προπαγανδίζουν ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε την Ρωμηοσύνη και να γίνουμε Ευρωπαίοι, γιατί δήθεν ο ευρωπαϊκός πολιτισμός είναι ανώτερος από την Ρωμηοσύνη... Η Ρωμηοσύνη δεν αποδεικνύεται. Περιγράφεται. Δεν χρειάζεται απολογητές. Είναι απλά αυτό που είναι. Το δέχεται κανείς ή το απορρίπτει. Γι' αυτό τα παιδιά των Ρωμηών ή παρέμεναν πιστοί και σκληροί Ρωμηοί ή φράγκευαν ή τούρκευαν.

    Και σήμερα άλλοι παραμένουν Ρωμηοί, άλλοι όμως αμερικανεύουν, ρωσεύουν, φραντσεύουν, αγγλεύουν, δηλαδή γραικεύουν... Με την ίδρυση της Ελλαδίτσας των ελλαδιτσιστών όμως οι Ρωμηοί εκτοπίστηκαν από την εξουσία και ανέλαβαν αυτήν οι Γραικύλοι των Μεγάλων Δυνάμεων και ίδρυσαν τον Νεογραικισμό με επίσημο πρόγραμμα να μην είμαστε πλέον Ρωμηοί αλλά τα ταπεινά και φρόνημα γραικύλα παιδιά των Ευρωπαίων και Ρώσων. Όχι μόνο έγινε αυτό αλλά ούτε προσπάθησαν οι Νεογραικύλοι να το αποφύγουν. Ήσαν υπερήφανοι για την υποδούλωση τους στον πολιτισμό των Ευρωπαίων και Ρώσων και την διατυμπάνιζαν σε όλες τις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις, την μουσική, τους χορούς, την αρχιτεκτονική, τις ενδυμασίες κ.λ.π. Τα πρώτα κόμματα της "ελεύθερης" Ελλάδας δεν ήταν το φραντσέζικο κόμμα, το αγγλικό κόμμα και το ρωσικό κόμμα; Και μέχρι σήμερα που τα υπουργεία παιδείας και εξωτερικών αποτελούν μέρος της κομματικής πολιτικής, δεν συνεχίζεται η ίδια κατάσταση; Η παιδεία και η εξωτερική πολιτική πρέπει να είναι το ίδιο για όλους τους Ρωμηούς και έξω από κομματικές διαμάχες. Αυτό όμως μπορεί να γίνει μόνο όταν η επιστήμη της Ελλάδας που έχει σχέση με θέματα πολιτισμού ξαναβρεί τα ρωμαίϊκα κριτήρια και με βάση αυτά ξαναδημιουργήσει ή αναστήσει την αδέσμευτη από τις περί Ρωμηοσύνης πλαστογραφίες των ξένων, επιστήμη...

    Ουσιαστικά το πόνημα τούτο είναι προσκλητήριο στους Ρωμηούς και τες Ρωμαίγισσες (όπως τις ονομάζει ο Μακρυγιάννης) να αναλάβουν τον επιστημονικό αγώνα, να αναστήσουν την Ρωμηοσύνη από τον επιστημονικό θάνατο, τον οποίο επεξεργάστηκαν γι' αυτήν 1) οι Φράγκοι από τον 9ο αιώνα, 2) οι Ρώσοι μετά την Άλωση, 3) οι Γραικοί πριν την Άλωση και 4) οι Νεογραικοί της δούλης στους Ευρωπαίους και Ρώσους Ελλαδίτσας του 19ου αιώνα, οι οποίοι μετέτρεψαν την ρωμαίϊκη Επανάσταση του 1821 σε ήττα της Ρωμηοσύνης και θρίαμβο του Γραικισμού του Καρλομάγνου και του Νεογραικισμού των "Φιλελλήνων" των Μεγάλων Δυνάμεων.

    Εμείς θα μείνουμε Ρωμιοί...όπως λέγει και ο τρομερά ενδιαφέρων ιστότοπος που τον συνιστώ προς ενημέρωση πολλών http://cosmoidioglossia.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7073.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακμής το ανάγνωσμα! Η...χριστιανική Ευρώπη καταρρέει!
    Στην "προοδευτική" Ελλάδα, πως δεν έχει γίνει ακόμη αυτή η ενέργεια;
    Δυστυχώς όσο ο νεο-Έλληνας κοιμάται τον ύπνο του...δικαίου, θα έρθουν ακόμη
    χειρότερες μέρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὁ Ἕλληνας ΔΕΝ κοιμᾶται.
      Σέ ἐγρήγορση βρίσκεται καί καταλαβαίνει πώς τά πράγματα δέν εἶναι ἁπλᾶ,ἤτοι,ἐκλογές,ἀντίσταση,πορείες,ἀπεργίες.
      Μήν ὑποτιμᾶτε παρακαλῶ τόν Ἕλληνα !!
      Αὐτός,ὁ ἀνάποδος,ὁ ἐπιπόλαιος,ὁ ἀλλοπρόσαλλος Ἕλληνας-ἐγώ δηλ.κι ἐσύ καί οἱ ἄλλοι-θά δείξει καί πάλι ποιός εἶναι,αὐτό πού εἶναι μέσα στούς αἰῶνες !
      Ἔχει γίνει ζημιά μεγάλη,ἔχουμε φάει πολύ δηλητήριο,ὑπάρχει φύρα,μά ἄς δώσει ὁ Θεός,ΟΛΟΙ νά σωθοῦμε διά τῆς Μετανοίας...
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    2. ΑΝΩΝΥΜΕ 7:54
      ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ.ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ.ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  5. Ίσως χρειάζεται να τους στείλουμε έναν ... "ορθόδοξο" ποιμαντικό ψυχολόγο,

    για να τους ... εκχριστιανίσει !


    Δείτε δύο σχετικά κείμενά μου εδώ:

    Ένα σύντομο σχόλιο στη "Δήλωση π. Βασιλείου Θερμού" (ομοφυλοφιλία)

    Δρ. Ταγαράκης Χρήστος

    Πηγή: http://www.antibaro.gr/article/14443

    και εδώ:

    Ο θεολογικός εκμοντερνισμός (στην Ορθοδοξία και στη Δύση), η Ι. Μητρ. Δημητριάδος και η ζωντανή Ιερή Παράδοση.

    Ταγαράκης Χρήστος

    Πηγή: http://www.antibaro.gr/node/2281 (Αρχικό κείμενο 23.11.2010, Προσθήκη 03.03.2016).




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν πέσει η Κωνσταντινούπολη στα χέρια των Τούρκων είχε γίνει συλλείτουργο στην Αγία Σοφία που το επέτρεψε ο Παλαιολόγος, όταν μετά κατάλαβε το σφάλμα του και μετενόησε επειδή οι δυτικοί τον ποὐλησαν επέτρεψε Ο Θεός την άλωση της Πόλης για να καταλάβουν οι Βυζαντινοί ότι το συμφέρον τους ήταν με την Ορθοδοξία και όχι με τον διάβολο. Το ίδιο θα πάθει και η Αγγλία θα το δούμε σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΟΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ,

    -Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.