8 Απρ 2016

Ἐκδήλωση τῆς ΠΕΘ και τῆς ΕΡΩ μέ θέμα: "Πρόσωπα ἢ Ἀριθμοί;"

Τὸ Σάββατο 2 Ἀπριλίου καὶ ὥρα 7 τὸ ἀπόγευμα στὸ Συνεδριακὸ Κέντρο Δήμου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε ἐκδήλωση μὲ θέμα: «ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΑΡΙΘΜΟΙ; Ἀχρήματη κοινωνία -Ἠλεκτρονικὴ Διακυβέρνηση». Ὁμιλητὴς ὁ κ. Δῆμος Θανάσουλας (Δικηγόρος). Τὴν ἐκδήλωση διοργάνωνε ἡ ″ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ″ σὲ συνεργασία μὲ τὴν Ἕνωση Θεολόγων Ν. Πιερίας. Ἡ ἐκδήλωση ἔγινε μὲ τὴν εὐλογία τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης καὶ Πλαταμῶνος, κ. κ. Γεωργίου.

2 σχόλια:

  1. Όσο υπάρχουν κάποιοι χριστιανοί συνειδητοποιημένα πιστοί το μικροτσίπ στο σώμα δε θα το δεχτούν ή σε καμιά περίπτωση δε πρέπει να το δεχτούν.Αλλά αύριο που οι χριστιανοί θα λιγοστέψουν και θα διώκονται και θα λοιδωρούνται,οι περισσότεροι θα δεχτούν το μικροτσίπ και ο,τιδήποτε χάραγμα στο σώμα.Παρακολουθείστε τη πλειοψηφία των νέων λόγω αδιαφορίας και κυρίως άγνοιας,είναι ένα πολύ εύθραυστο και εύπλαστο πλέον υλικό για τη νέα τάξη πραγμάτων της παγκοσμιοποίησης.Άγεται και φέρεται πολύ εύκολα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα και την εύκολη ζωή,δε πρόκειται να τα θυσιάσει για τίποτα για παρωχημένα του παρελθόντος..-όπως διαμορφώνουν και όπως λένε στις σύγχρονες κοινωνίες οι διαβρωμένοι και διεφθαρμένοι του σύγχρονου κόσμου,μέσα από διαύλους ενημέρωσης,εκπαίδευσης κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι αν επιβάλουν υποχρεωτικά στα νεογέννητα το μικροτσίπ,ή ύπουλα μέσω εμβολίων εμφυτεύσουν μικροτσίπ στο σώμα εν αγνοία μας βεβαίως...Εδώ δε ξέρω πώς θα πράξει η εκκλησία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.