29 Φεβ 2016

Ὁ Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ γιὰ τήν ίδρυση κατεύθυνσης Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴ Θεολογικὴ Σχολὴ τοῦ ΑΠΘ, τὸ Σύμφωνο Συμβίωσης, τὴν Κάρτα τοῦ Πολίτη, τὸ καρναβάλι

Ὁ Μητροπολίτης Κυθήρων καὶ Ἀντικυθήρων κ. Σεραφείμ καλεσμενος στὴν ἐκπομπὴ τοῦ Δημήτρη Νατσιοῦ «Γράμματα Σπουδάματα» στὸ κανάλι TV4E μέ θέμα «Ἀναμνήσεις ἀπὸ τὰ φοιτητικὰ χρόνια στὴ συμπρωτεύουσα». Στὴν ἐκπομπὴ μίλησαν γιὰ τήν ίδρυση κατεύθυνσης Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴ Θεολογικὴ Σχολὴ τοῦ ΑΠΘ, τὸ Σύμφωνο Συμβίωσης, τὴν Κάρτα τοῦ Πολίτη, τὸ καρναβάλι καὶ ἄλλα.

3 σχόλια:

  1. Το υπουργείο παιδείας, απαγόρευσε στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟ Μητροπολίτη Μεσογαίας, να μιλήσει σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.

    http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/6683-anthimos-i-apagoreusi-tou-mesogaias-deixnei-oti-arxise-o-diogmos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Τ.Σόρος θέλει "ανοιχτά σύνορα"



    Τι κοινό έχει ο εβραιος επενδυτής Τζορτζ Σόρος με τους «αναρχικούς»; Τα «Ανοικτά Σύνορα». Τι κοινό έχει ο άθεος Τζορτζ Σόρος με τους χριστιανούς; Πάλι τα «Ανοικτά Σύνορα».
    Ανοικτά σύνορα σημαίνει ανεξέλεγκτη μαζική εισροή μεταναστών, παροχή αμνηστίας στους ήδη εισελθόντες παράνομους και εν συνεχεία παροχή ιθαγένειας και τελικά, αλλοίωση δημογραφική και πολιτιστική του κράτους υποδοχής. Δεν υπάρχει τίποτα «ανθρωπιστικό» εδώ και φυσικά τίποτα «χριστιανικό», παρά ένα ΣΧΕΔΙΟ που βολεύει αφάνταστα τα άτομα τύπου Σόρος. Βλέπετε το ιερατείο της νέας παγκόσμιας τάξης και η ελίτ που συχνάζει σε υπερεθνικές Λέσχες και διαχειρίζεται την παγκοσμιοποίηση επενδύουν στις πολυφυλετικές - πολυπολιτισμικές - πολυθρησκευτικές κοινωνίες, ώστε να επιτευχθεί η εξόντωση του έθνους και η ομογενοποίηση του κόσμου.
    Ένας τέτοιος ομογενοποιημένος κόσμος που θα αποτελείται από άτομα χωρίς ταυτότητα ή άτομα που θα ντρέπονται και θα φοβούνται να δηλώσουν την ταυτότητά τους, θα μπορεί πιο εύκολα να κυβερνηθεί από μια «παγκόσμια κυβέρνηση» που στην ουσία θα αποτελεί μια παγκόσμια τυραννία. Για αυτούς τους λόγους σήμερα κάθε χώρα στην ‘Δύση’ (αλλά και όχι μόνο) αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με την μαζική μετανάστευση. Οι κυβερνήσεις μοιάζουν ανήμπορες ή απρόθυμες να προστατεύσουν τα σύνορά τους και τον λαό τους και μοιάζουν να αποδέχονται τα κύματα των μεταναστών ως «πεπρωμένο»!
    Γνωρίζοντας ότι η θρησκεία ακόμα παίζει τεράστιο ρόλο στις κοινωνίες και στοχεύοντας κυρίως - ή μάλλον αποκλειστικά - στους χριστιανούς, η ελίτ προσπαθεί καπηλεύοντας την έννοια της «αγάπης» να πείσει τους πιστούς ότι είναι «Νόμος του Χριστού» να δεχόμαστε κάθε παράνομο ξένο στην χώρα μας, ακόμα και αν οι αριθμοί των λαθρομεταναστών είναι πλέον μη διαχειρίσιμοι, καθώς και ότι τα σύνορα «χωρίζουν τους ανθρώπους», ενώ ο Θεός μας θέλει «ένα»*.
    Στο έργο τους αυτό βρίσκονται πρόθυμοι συμπαραστάτες ή όργανα του ίδιου νεοταξικού project υψηλόβαθμοι θρησκευτικοί λειτουργοί και θεολόγοι ή θεολογίζοντες που επιχειρούν, είτε με δακρύβρεχτα κείμενα και κηρύγματα, είτε με οιονεί ‘αφορισμούς’ να κάμψουν τις αντιστάσεις των πιστών και φυσικα τα νεοταξικα κομματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μητροπολίτου Σιατίστης, ΠΑΥΛΟΥ: «Το έγκλημα της εξουσίας»

    https://siatistaagiosnikolaos.gr/2016/03/01/%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%BF%CF%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.