29 Ιουν 2015

Τὰ δικά μας τὰ χώματα βλαστάνουν ζωὴ ἱκανὴ νὰ τινάξει στὸν ἀέρα ὅλες τὶς ταφόπετρες ποὺ βάλαν στὰ κεφάλια μας οἱ κουτόφραγκοι!

7 σχόλια:

  1. Όπου υπάρχει Χριστός δεν υπάρχει φόβος.Ακούστε τι λέει ένας Ψαλμός μεταξύ άλλων(0Α-71)
    ..Ότι ερρύσατω πτωχόν εκ δυνάστου και πένητα,ω ουχ υπήρχε βοηθός.Φείσεται πτωχού και πένητος και ψυχάς πενήτων σώσει.Εκ τόκου και εξ αδικίας λυτρώσεται τας ψυχάς αυτών και έντιμον το όνομα αυτού ενώπιον αυτών.
    Θα βοηθήσει λοιπόν ο Χριστός απ του δυνάστη τα αρπαχτικά νύχια τον φτωχό την ώρα που γύρω του δεν υπήρχε ούτε ένας βοηθός!Θα στέρξει να βοηθήσει και να σώσει λοιπόν κι ας μη τρομάζουμε από τους τοκογλύφους και την αδικία που κάνουν σε βάρος μας επειδή ο λόγος του είναι λόγος αληθινός και συμβόλαιο-έντιμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν υπήρχε ένας ορθόδοξος κηβερνών αυτό θα ηταν ευχής έργον, τώρα ειναι μια άθεη κηβέρνηση με έναν ηγέτη που θελει να μοιάσει σε ότι ποιο μαύρο υπάρχει στην ιστορία Τσάβες Χότζα Τσαουσέσκου και με νομοσχέδιο όπως συμβίωση ομοφυλοφίλων , τζαμί , ελληνοποίηση λαθρομεταναστών δυστυχώς με σύμπραξη Χ.Α. Και ΑΝΕΛ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μείνετε ακλόνητοι. Με χαμόγελο στα χείλη, έκφραση μιας πληρότητας εσωτερικής και μιας βεβαιότητας πως Εκείνος δε θα επέτρεπε τίποτα, αν δε ήταν για τη παιδαγώγηση και, τελικά, για το συμφέρον όλων. Θα μας σκεπάσει! Και μάλιστα, με τρόπο "σκανδαλώδη", την ώρα που γύρω μας θα μαίνεται η λαίλαπα... Μείνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ Θ' ΑΦΗΣΟΥΜΕ. ΟΣΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ.
    ¨ΟΧΙ¨ ΛΟΙΠΟΝ, όχι ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ) ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ποιος ειναι αθεος και ποιος ειναι ενθεος ΤΕΛΙΚΑ θα το πει ο Κυριος στην δευτερα Αυτου παρουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ἄ,καλά,ἀπό ταπεινολογίες,σκίζουμε!!
      Καλλιόπη

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.