12 Μαΐ 2014

Ἁπλὰ θεομπαῖχτες ἢ κάτι χειρότερο; Ἡ ΝΔ ξεπερνᾶ κάθε ὅριο αἰσχύνης καὶ ἐμπαίζει τὸν Ἅγιο Πορφύριο!

Γράφει ἡ Νεκταρία Παρίδη
Παρακολουθοῦμε ἀπὸ χθὲς νὰ διαδραματίζεται στὸ διαδίκτυο, ἐν μέσω θερμῆς προεκλογικῆς περιόδου, μιὰ ἄνευ προηγουμένου βλασφημία κατὰ τοῦ προσφάτως ἁγιοκαταταγέντος Ἁγίου Πορφυρίου. Οἱ κομματικοὶ μηχανισμοὶ τῆς ΝΔ σὲ ἀγαστὴ συνεργασία μὲ ἐκκλησιαστικὲς ἰστοσελίδες προέβησαν στὴν δημοσίευση ἑνὸς κειμένου στὸ ὁποῖο ὁ ἀρθρογράφος του (κρυμμένος πίσω ἀπὸ ψευδώνυμο) ἰσχυρίζεται ὅτι δῆθεν ὁ Ἅγιος Πορφύριος προφήτευσε πρὶν δεκαετίες ὅτι ὁ Σαμαρὰς θὰ σώσει τὴν Ἑλλάδα! Καὶ ρωτᾶμε τὰ ἑξῆς ἁπλά:
Εἶναι δυνατὸν κύριοι νά μεταχειρίζεστε ἕναν Ἅγιο γιὰ κομματικὰ ὀφέλη; Λίγος σεβασμὸς δὲν ὑπάρχει; Ἐσεῖς δὲν ἐπισκεφτήκατε πρὶν καιρὸ τὸ Ἅγιον Ὅρος; Πῶς ξαφνικὰ χάσατε τὴν "εὐσέβειά" σας πού ὅλος ὁ λαὸς τὴν ἔβλεπε νὰ ξεχειλίζει σὲ ὅλα τα μμὲ πού σᾶς λιβάνιζαν μέρα-νύχτα; Δὲν αἰσθάνεστε ἴχνος ντροπῆς γιὰ τὸ γεγονὸς ὅτι ἐμπαίζετε ἕναν Ἅγιο; Σὲ ποιὸ βιβλίο ἀκριβῶς εἶναι καταγεγραμμένο τὸ συγκεκριμένο γεγονός; Ἁπλὰ δὲν ὑπάρχει πουθενά! Ἀλλὰ ἃς δεχτοῦμε ὅτι... ὑπάρχει! Πως καὶ δὲν ἔγινε γνωστὸ ποτὲ στὸ παρελθὸν ἀλλὰ ἔρχεστε τώρα ἐλάχιστες ἡμέρες πρὶν τὶς ἐκλογὲς νὰ....
τὸ δημοσιεύσετε;
Ἀπὸ τὴν ἄλλη ἀπὸ ἕνα κόμμα ποὺ ψήφισε τὸν Φεβρουάριο στὴν Εὐρωβουλὴ τὴν ἔκθεση Λούντατσεκ γιὰ τοὺς ὁμοφυλόφιλους, ποὺ ψήφισε τὰ ἐθνοκτόνα μνημόνια, ποὺ τσάκισε τοὺς πολυτέκνους μὲ ἀκραία ἀντιπολυτεκνικὰ μέτρα, ποὺ πῆρε τὸ μέρος τῶν Ἰσλαμοφασιστῶν στὴν Συρία συναινόντας στὶς δολοφονίες τῶν Ἑλληνορθοδόξων, ποὺ ἱδρύει Τμῆμα Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴν Θεσσαλονίκη, ποὺ συνεργάζεται μὲ τοὺς Γκρίζους Λύκους στὴν Θράκη μας, ποὺ ἔχει κομματικὰ στελέχη σὲ στοές, συλλόγους Ρόταρυ καὶ Λάιονς, δὲν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.
Ἐλπίζω πὼς ὁ Ἕλληνας ψηφοφόρος θὰ λάβει τὰ παραπάνω ὑπόψην του σοβαρὰ καὶ προσευχόμενος θὰ ἀποφασίσει στὶς ἐπερχόμενες ἐκλογὲς τὴν ἡγεσία ποὺ θὰ σέβεται τὶς ρωμαίικες παραδόσεις αὐτοῦ του τόπου.

20 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ12 Μαΐου 2014 στις 8:57 μ.μ.

    Το μασωνικό, εθνοπροδοτικό και θεομπαιχτικό κόμμα της ΝΔ χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να αλιεύσει τις ψήφους των "θρησκευομένων" Ελλήνων.

    Δημόσιες εμφανίσεις και χειροφιλήματα σε Μητροπολίτες, επισκέψεις σε Μοναστήρια, μεγαλοσταυροί, βαρύγδουπες δηλώσεις περί Ελληνορθοδοξίας κλπ κλπ.

    Δούρειοι Ίπποι - όπως ο Κων/νος Χολέβας - για να δελεάσουν τους ευσεβείς.

    Και - τώρα τελευταία - έχουν ξαμολήσει έμμισθα διαδικτυακά παπαγαλάκια για να διαδίδουν παντού κάθε είδους ανακρίβειες και ψέμματα.

    Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, και όλα επιτρέπονται προκειμένου να αλιευτούν οι ψήφοι των "κορό'ι'δων" Ορθοδόξων Χριστιανών από την "πατριωτική" ΝΔ.

    Και - δυστυχώς - αρκετοί θα ξαναπέσουν στην παγίδα.

    Όμως - ευτυχώς - υπάρχουν και πολλοί Συνέλληνες που έχουν ξυπνήσει και θα ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ τους προδότες της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πολιτικό αρχηγό που εμφανίζεται μεν ως ευσεβής αλλά πήγε φέτος για πρώτη φορά (!!!) στο Όρος, τι περιμένεις; Το ωραίο είναι ότι νομίζει πως τον πιστεύουμε κιόλας...

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή όποιος δεν πήγε στο Αγιο Ορος είναι αυτόχρημα ασεβής?

      Διαγραφή
  2. Αθλιότητες του νεοδημοκρατικού υπόκοσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαμαρας θα σωσει την Ελλαδα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Ε ρε κατακαημενη Ρουμελη...........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε τους 'γεροντάδες" που έδιναν γραμμή να ψηφιστεί ο Σαμαράς. Τώρα ξεπέρασαν κάθε όριο εκμεταλλευόμενοι χυδαία τον άγιο γέροντα. Αν νομίζουν ότι επειδή είμαστε ευλαβείς είμαστε και ...βλαμμένοι (κατά τη ρήση του γέροντος Παϊσίου) είναι πολύ γελασμένοι. Νομίζουν ότι θα τσιμπήσουμε σαν χάνοι το δόλωμα και θα τους ψηφίσουμε. "Χριστιανούληδες είναι, φιλήσυχοι νοικοκυραίοι, ευλαβείς μικροαστοί, πού θα πάει εμάς θα ψηφίσουν..." Δεν κατάλαβαν ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο: επειδή είμαστε ευλαβείς και προσπαθούμε (όσο μπορούμε ανθρωπίνως...) να κρίνουμε με γνώμονα όχι το ατομικό συμφέρον αλλά με κριτήρια ανιδιοτελή, γι' αυτό ακριβώς είμαστε απαιτητικοί από τους πολιτικούς μας, και δεν ξεγελιόμαστε με χάντρες που μας τις εμφανίζουν ως διαμάντια. Δεν είμαστε σαν τα κομματοσκυλάκια τους, που βάζουν την ουρά κάτω από τα σκέλη, περιμένοντας να γλείψουν κανένα κόκκαλο. Είμαστε πιστά μέλη της Εκκλησίας του Χριστού και δεν προσκυνάμε κανέναν άνθρωπο. Θα τους μαυρίσουμε "για του Χριστού την Πίστη την Αγία" -και θα το ευχαριστηθούμε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις προηγούμενες εκλογές κάποιος γέροντας, πολύ πνευματικός και χαρισματικός δεν είπε ευθέως να ψηφίσουμε ΝΔ αλλα επέμενε ότι δεν πρέπει να βγει ο Τσίπρας διοτι θα διαλύσει την ορθοδοξία. Δεν θελω να πω το ονομα του γεροντα διοτι ο ιδιος δεν ηθελε δοξες και επαινους ακομα και μετα θανατον. Οσον αφορα την αγιοτητα του, μονο το ονομα του να αναφερω θα καταλαβετε, αλλα συγχωρεστε με, ο ιδιος δεν θα ηθελε.
      Για μενα τουλαχιστον το γεγονος οτι ακουσα αυτα τα λογια απο εναν Αγιο ανθρωπο με εκανε να καταλαβω ποσο μικρος ειμαι και πως νομιζα πως οτι ελεγα ηταν σωστο. Υπερηφανεια δηλαδη.
      Να κλεισω λεγοντας κατι που αν δεν απατωμαι το ειχε πει ο γεροντας Παισιος(ισως να κανω και λαθος)
      Για ολους του μασωνους, προδοτες κτλ ειναι πιο ωφέλιμο να προσευχομαστε γιαυτους ο Θεος να τους αλλαξει τα μυαλια παρα να τους καταραζομαστε διοτι εχει μεγαλυτερη επιδραση το πονηρο πνευμα πανω τους ετσι. Και κανει ο πονηρος τα σχεδια του αλλα ο Θεος μια βιδα να γυρισει λιγο απο τους ανθρωπους αυτους ,θα διαλυσει ολα τα σχεδια του πονηρου. Αγαπη λοιπον και υπομονη. Καλο βραδυ απο εμενα.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο αδερφέ μου.
      Εμπρός λοιπόν πήγαινε να ψηφίσεις ΝΔ.
      Εγώ πάντως μεταξύ αθέου και μασώνου δεν θα επιλέξω ΚΑΝΕΝΑΝ γιατί αυτό προστάζει η ορθόδοξη συνείδησή μου. Εσύ προτιμάς τον μασώνο. Μπράβο σου!
      Υπάρχουν τόσο άλλα κόμματα καλύτερα από αυτούς τους δύο... Αλλά για να το αντιληφθεί κανείς πρέπει να σταματήσει να ακούει πρετεντέρη, στάη, τσίμα, τρέμη και τα υπόλοιπα παιδιά.
      ΘΕΕ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΝΠΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΘΡΗΣΚΕΥΌΜΕΝΟΙ";;;;
      Φοβούμαι ότι έχουν ξυπνήσει οι "άσχετοι" περί την Εκκλησία και οι "θρησκευόμενοι" στον κόσμο τους....

      Διαγραφή
    3. Η χειρότερη μορφή θρησκευόμενου να ξέρεις είναι ο φανατισμένος. Ειτε Χριστανος είτε όχι. Αν τώρα προσπαθείς να με πείσεις ότι υπάρχει κάποιο αξιόλογο ή χριστιανικό κομμα μάλλον είσαι και πλανεμένος. Και αυτό που με στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι όλα αυτά τα σχόλια που γράφονται σε όλα τα site-blog. Δεν υπαρχει πουθενα αγαπη. Ο καθενας ειναι παντογνωστης και δεν δεχεται τιποτα.
      Να προσθεσω πως κανενας γεροντας (μη πλανεμενος) δεν ειπε οτι ο σαμαρας θα σωσει την Ελλαδα, ουτε ειπε ψηφιστε Σαμαρα. Το μονο που ειπε ειναι να μην βγει ο Τσιπρας.

      Διαγραφή
    4. Το Τσίπρα τον αβαντάρει ο Σαμαράς με την πολιτική του

      Διαγραφή
    5. Πολλα συγχαρητηρια στον ανωνυμος 9: 54 και 1:11. Παρα πολυ σωστη και πνευματικη η απαντηση σου. Γνωριζω και εγω προορατικο γεροντα ο οποιος δεν ηταν αντιθετος για ψηφο στη ΝΔ μονο και μονο για να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καποιοι πρεπει να ψηφισουν και ΝΔ προκειμενου να μην υπερισχυσουν οι αθεοι. Και αυτη η ψηφος ειναι μια μορφη αντιδρασης με γνωμονα το συμφερον της πατριδας.
      Ο γεροντας Παισιος ειχε πει για λαδι επιλεγουμε τις ελιες που εχουν λιγο δακο και οχι πολυ.

      Διαγραφή
  5. http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_597.html#comment-form
    Πρώτος και καλύτερος αβανταδόρος του θρησκειοκάπηλου και πατριδοκάπηλου Σαμαρά ο εξ Αμερικής "κριτής της Οικουμένης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.romfea.gr/epikairotita/24305-2014-05-12-21-11-32
    Θεομπαιξία πολιτικάντηδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ''ΣΩΣΕΙ'' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ....ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΄΄ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΣΩΘΗΚΑΜΕ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος λογικός άνθρωπος, πείθεται ότι υπήρχε μία τέτοια μαρτυρία από τον Όσιο Πορφύριο για τον Σαμαρά και την μαθαίνουμε λίγες ημέρες πριν ο τελευταίος πάει οριστικά στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων;
    Ποιος λογικός άνθρωπος, δεν βλέπει την καταστροφή που έχει επιτελέσει ο Σαμαράς, συνεχίζοντας το έργο του πρώην συγκατοίκου στις ΗΠΑ, του ΓΑΠ - επ' ευκαιρίας, αναρωτηθήκατε εάν εσείς θα μπορούσατε να συγκατοικήσετε έστω ένα βράδυ με αυτόν τον άνθρωπο; - και τις συνέπειες της εγκληματικής αυτής πολιτικής;
    Ποιος λογικός άνθρωπος, πιστεύει ότι ο Σαμαράς μπορεί να σώσει την χώρα την στιγμή που κα για να ...βήξει πρέπει να πάρει άδεια από την Μέρκελ;
    Ποιος λογικός άνθρωπος, πιστεύει ότι ενώ από την μία επικαλούνται οι "σωτήρες" μας ότι "η χώρα έφτασε σε τραγικό σημείο και τα μνημόνια ήταν μονόδρομος", κατακρεούργησαν τον λαό, χωρίς οι ίδιοι να θυσιάσουν ούτε ...δάκρυ για τα θύματά τους;
    Ή μήπως κανείς λογικός άνθρωπος, θεωρεί ότι δεν είναι αρκετά αδίστακτοι για να χρησιμοποιήσουν μέχρι και τον Όσιο Πορφύριο για να κάνουν την δουλειά τους;
    από το http://resaltomag.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8674.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλή είναι η λύση αρέσει -δεν αρέσει σε ορισμένους"θρησκευόμενους".
      Χρυσή Αυγή κύριοι για να κερδίσουμε την πατρίδα μας από τους απάτριδες μαρξιστές και από τους κοσμοπολίτες και παγκοσμιοποιημέμους νεο-φιλελεύθερους!
      Ας μείνουν στην άκρη οι πικρίες του παρελθόντος και σύσσωμοι όλοι οι πατριώτες να δώσουμε δύναμη σε ανθρώπους που δεν είναι από "τζάκια" αλλά αγνοί άδολοι πατριώτες.
      Οι καλές ημέρες θα επιστρέψουν σύντομα. ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ!

      Διαγραφή
    2. Εθνικιστές Νεοναζί είναι στην ΧΑ, δεν είμαστε με τα καλά μας που θα τους ψηφίσουμε κιόλας.

      Διαγραφή
  9. 12 κ σημερα κυριοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στην κα Νεκταρία, πρέπει πια να λέμε την αλήθεια με το όνομά της. Δεν χωράνε συμβιβασμοί πλέον σε έναν τέτοιο ύπουλο και βρώμικό πόλεμο που μας γίνεται. Και θα ήθελα να κάνω και ένα σχόλιο σε αυτούς τους θεομπέχτες. Κατά κοινή ομόλογία σύχρονων πνευματικών και θεολόγων ο Άγιος Πορφύριος δεν ασχολήθηκε με προφητείες και μάλιστα Εθνικής φύσεως. Ο Γέροντας Παΐσιος είχε αυτό το χάρισμα και τον πόνο, διότι από παιδάκι εξορίστηκε απο την πατρίδα του και σε όλη του τη ζωή είχε αυτή την αγωνία για τα Εθνικά θέματα. Οπότε χάσανε... οι ψευδοπολιτικάντιδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΓΕ στην Νεκταρία Παρίδη !!! Το άρθρο είναι άκρως ενημερωτικό και κατατοπιστικό !
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ (και ο νοών νοείτο) !
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.