14 Απρ 2014

Οἱ Μητροπολίτες Πειραιῶς καὶ Κονίτσης ἔστειλαν ἐπιστολὴ στὸν αἱρεσιάρχη πάπα

Οἱ Σεβ. Μητροπολίται Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης κ. Ἀνδρέας καί Πειραιῶς κ. Σεραφείμ ἀπέστειλαν εἰς τάς Ἀγγλικήν καί Ἰταλικήν γλώσσας τήν κάτωθι ἐπιστολήν πρός τόν Ἀρχηγόν τοῦ Κράτους τοῦ Βατικανοῦ καί ἀντικανονικῶς κατέχοντα τό τέως Πρεσβυγενές, Παλαίφατον καί Περίπυστον Πατριαρχεῖον τῆς παλαιᾶς Ρώμης καί τῆς Δύσεως ἐπιδοθεῖσα διά τοῦ ἐν Ἀθήναις «Ἀποστολικοῦ Νουντσίου Ἀρχιεπισκόπου» PaulFouadTabet, ὅστις μετά μεγίστης εὐγενείας καί προσηνείας παρέλαβε τήν ἐγχειρισθεῖσα ἐπιστολήν.
Δεῖτε καὶ διαβάστε τὴν ἐπιστολή…

  

9 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους δύο άξιους Επισκόπους μας! Επιτέλους ακούστηκε η φωνή της Εκκλησίας. Υπάρχουν ακόμα και Παπαφλέσες και Μάρκοι Ευγενικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Πειραιώς και Κονίτσης, οι οποίοι με αξιοθαύμαστη εν Χριστώ παρρησία ελέγχουν τον ύπουλο εχθρό της Ορθοδοξίας και αιρεσιάρχη Πάπα Ρώμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους Μητροπολίτες Κονίτσης και Πειραιώς γιατί είναι σταθεροί στον Αντι-οικουμενιστικό αγώνα με ξεκάθαρες θέσεις.
    -Από την άλλη πλευρά και έν μέσω της Μ.Εβδομάδας μας θλίβει η παρακάτω είδηση , όπου επίσημα ο Μητροπολίτης Πειραιώς σαν "κομματάρχης", ανοιχτά στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο για την Πόλη του Πειραιά. Κρίμα...

    http://antiparakmi.blogspot.com/2014/04/blog-post_7461.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΜΟΙΩΣ

      http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5125.html

      Διαγραφή
  4. Καλές είναι οι επιστολές, αλλά για να είμαι ειλικρινής προσωπικώς τις έχω βαρεθεί !

    Ξέρω ότι πολλοί αδελφοί θα σκανδαλιστούν με αυτό που γράφω, αλλά εγώ έτσι νιώθω.

    Θα προτιμούσα τους Ιεράρχες μας να λένε και να γράφουν ΛΙΓΟΤΕΡΑ, και να πράττουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    Θα τους προτιμούσα πρωταθλητές στους Αγώνες του πεζοδρομίου, και όχι επιστολογράφους.

    Θα προτιμούσα να κατεβάσουν τον λαό στους δρόμους για να αποτινάξουν το ανθελληνικό και αντίχριστο καθεστώς, και όχι να πολεμούν με επιστολές.

    Ειδικώς για τον Μητροπολίτη Πειραιώς - τον οποίο σέβομαι - έχω να πω ότι έχει καταστεί πρωταθλητής της...επιστολογραφίας !!!


    Στέλνει επιστολές προς τους πάντες, και φυσικά δεν αλλάζει τίποτα.

    Δεν λέω, καλές είναι και οι επιστολές, αλλά δεν κερδίζονται έτσι οι Αγώνες.


    Κατεβάστε τον λαό στους δρόμους, Σεβασμιώτατε , και αφήστε προς το παρόν τις επιστολές.

    Και - για όνομα του Θεού - σταματήστε να παίζετε τον κομματάρχη της ΝΔ στον Πειραιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επιστολή αυτή είναι άκρως προσβλητική προς το πρόσωπο του παπά αφού εκτοξεύει κατηγορίες και προσβολές. Τεράστια προσβολή θεώρησα τη χρήση εισαγωγικών για τα αξιώματα της καθολικής εκκλησίας. Η επιστολή είναι ντροπιαστική για τους δυο μητροπολίτες. Επίσης,, η επιστολή περιείχε ρατσιστικά μηνύματα εναντίον κοινωνικών ομάδων (γυναίκες, ομοφυλόφιλοι, Ισλαμιστες, Εβραίοι). Καταλαμβαινω κάποιος να αντιτίθεται στο γάμο ομοφυλοφίλων, όπως εγώ, αλλά είναι απαράδεκτο και μικροπρέπες να τους βρίζει με συτο τον τροπο. Φυσικά και πιστεύω ότι η ορθόδοξη εκκλησία είναι η αληθινή, αλλά δε θα έβλαπτε κάποιος περισσότερος σεβασμός προς άλλες θρησκείες, ιδιαίτερα να είναι και αυτές κάτω από την ομπρέλα του Χριστιανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ και εγω αυτη η επιστολή είναι ντροπιαστική για τους δυο μητροπολίτες. Μομο υβρεις και προσβολες περιεχει εναντιον του παπα...το ξερουμε οτι ειναι αιρετικος, ομως αυτος ειναι ο λαθος τροπος για να επανερθει στην Ορθοδοξια....καμια σχεση με την συμπεριφορα του Αγιου Μαρκου του Ευγενικου:
      http://fdathanasiou.wordpress.com/2014/01/18/%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1/

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.