20 Ιαν 2014

Οἱ «Θρησκευόμενοι» τῆς Νέας Δημοκρατίας…

Ὅσον ἀφορᾶ τὸν «θρησκευτικὸ πόλεμο» ποὺ πραγματώνει ἡ Νέα Δημοκρατία κατά τοῦ ΣΥΡΙΖΑ γιὰ τὸ ἂν ὁ Τσίπρας εἶναι ἄθεος:
Οἱ καρεκλοκένταυροι τῆς Νέας Δημοκρατίας καλὸ θὰ ἦταν νὰ σταματήσουν νὰ παριστάνουν τοὺς «θρησκευόμενους». Σχεδὸν ἡ μεγαλύτερη μερίδα τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ, ἔχει ἀντιληφθεῖ τὸ «Χριστεμπόριο» ποὺ πραγματοποίησε ἐπὶ δεκαετίες τὸ κόμμα τῆς Ν.Δ.. Βεβαίως, σὲ καμμία περίπτωση δὲν δίνουμε ἄλλοθι, οὔτε ξεχνᾶμε δηλώσεις καὶ πράξεις τοῦ συνονθυλεύματος ποὺ ὀνομάζεται ΣΥΡΙΖΑ (ἢ ἀλλιῶς νέο ΠΑΣΟΚ).
Δὲν ἀγνοοῦμε ὅμως ὅτι πολλά ἐξέχοντα στελέχη τῆς Ν.Δ. ἔχουν ἄρρηκτες σχέσεις μὲ μασσωνικὲς στοές, τὸν Σιωνισμό καί τὴν Νέα Τάξη Πραγμάτων ("εἶναι φίλοι τῶν μασσώνων" ὅπως εἶχε πεῖ ὁ Ὑπουργὸς Δημοσίας Τάξης Δένδιας). Ἐπίσης ἡ ΝΔ ἔβαλε τὴν Ἑλλάδα στὴν Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωση, χωρίς νά ἐνημερωθεῖ ὁ λαός γιά τά ἀνταλλάγματα πού ἔπρεπε νά δοθοῦν, νομιμοποίησε τὸ ΚΚΕ δίχως νά τιμωρηθοῦν οἱ ἔνοχοι γιά τό αἱματοκύλισμα τοῦ 1946-49, ἔστειλε στὸ ἰκρίωμα τοὺς πολυτέκνους μὲ τοὺς φόρους ποὺ ἐπέβαλε ἀντιμετωπίζοντας τά παιδιά ὡς τεκμηρία καί δὲν ἔπραξε  τίποτα, παρά τίς προηγούμενες ἐξαγγελίες, γιὰ τό μέγιστο θέμα των ἐκτρώσεων, τίς ὁποῖες εἶχε ἀποποινικοποιήσει προηγουμένως τὸ ΠΑΣΟΚ. Πέραν ὅλων τούτων τώρα ἑτοιμάζονται νὰ ψηφίσουν σύμφωνο συμβίωσής τῶν ὁμοφυλοφίλων ἐνῶ προσφάτως κατήργησαν....
τὴν ἀργία τῆς Κυριακῆς. Χθές, καθὼς καὶ ἄλλες Κυριακές ποὺ ἔχουν ὁρισθεῖ, τὰ μαγαζιὰ ἦταν ἀνοιχτὰ καὶ ἐκτὸς αὐτοῦ, προπαγάνδιζαν στὶς τηλεκολάσεις (=τηλεοράσεις, φράση τοῦ Γέροντος Ἰωσὴφ τοῦ Βατοπαιδινοῦ) καὶ δείχνουν ὅτι ὁ κόσμος εἶναι κατενθουσιασμένος μὲ τὴν συγκεκριμένη ἀπόφαση, χωρὶς νὰ βρεθεῖ οὔτε ἕνας ἀπὸ τοὺς τυχαίους ποὺ ρώτησαν νὰ διαφωνεῖ. 
Δέν ξεχνᾶμε ἐπίσης τόν ἐξοβελισμό τῶν πνευματικῶν ἀπό τά σχολεῖα  καθώς καί τό βιβλίο ἱστορίας τῆς ἕκτης τάξης τοῦ Δημοτικοῦ πού εἰσήχθη στήν ἐκπαίδευση ἐπί ὑπουργείας Γιαννάκου. Ἐπιστέγασμα ὅλων βέβαια εἶναι ἡ ψήφιση τῶν ἐθνοκτόνων μνημονίων καί τῶν συναφῶν νομοθετημάτων μέ τά ὁποῖα ἐκχωρήθηκε ἄνευ ὅρων καί ἀμετακλήτων ἡ ἐθνική μας κυριαρχία...
Κλείνoντας, θὰ ἐπισημάνουμε μία φράση ποὺ εἶπε προσφάτως ὁ Μητροπολίτης Κονίτσης π. Ἀνδρέας: «Ὅσα δὲν πέτυχε ὁ κομμουνισμὸς μὲ τὴν ἀνταρσία ἐναντίον τοῦ Ἔθνους, γίνονται σήμερα κατορθωτὰ μὲ τοὺς πρόθυμους συνοδοιπόρους του πού βρίσκονται στὸν δεξιὸ χῶρο»!

17 σχόλια:

  1. Θαυμάστε την "θρησκευττικότητα" της ΝΔ:
    http://antiparakmi.blogspot.com/2013/01/blog-post_11.html

    http://antiparakmi.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο να μιλάνε αυτοί που αποδεδειγμένα δεν έχουν τον Θεό τους, που λεηλατήσανε και λεηλατούν ακόμη και σήμερα το κράτος και συντρίβουν με το έτσι θέλω - όντας μειοψηφία - ανθρώπινες ζωές είναι στην επιεικέστερη των περιπτώσεων υποκρισία και θράσος...

    Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηρθε λοιπόν οι ώρα να αντιληφθούμε ως χριστιανοί το λάθος που διαπράτταμε χρόνια ολόκληρα , στηρίζοντας κόμματα συγκεκαλυμένης αθείας μένοντας οι ίδιοι στο περιθώριο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας , δίνοντας έτσι πολλές φόρες άλλοθι στους εχθρούς της πιστεώς μας . Είναι επιτακτική ανάγκη σήμερα υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες που περνάμε , να μετανοήσουμε και σ ' αυτό το θέμα ,να διδαχτούμε και να αναδείξουμε τη μόνη πολιτική πρόταση που μας καλύπτει ως χριστιανούς , την πολιτική της ευλογημένης ρωμιοσύνης μας. Ηρθε η ώρα να στηρίξουμε τη πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ , τη παράταξη των αγωνιζόμενων αδελφών μας, για να γυρίσουμε ξανά στο ήθος των πατέρων μας .Η πατρίδα μας δεν έχει ανάγκη από ιδέες αλλά από ηγέτες ευλαβείς και τίμιους όπως ήταν ο Ι. Καποδίστριας. Να αποτειχισθούμε χθές, όχι σήμερα από τα υπάρχοντα πολιτικά μαντριά που μας διχάζουν ως χριστιανούς ,και μας καθιστούν συνυπεύθυνους για την ολοκληρωτική εξαφάνιση της πατρίδας μας. Όχι άλλες αφέλειες και αυταπάτες, αγώνας τώρα για να ξαναπάρουμε τη πατρίδα μας πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες αγαπητέ της "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" αλλά οι Έλληνες πατριώτες δεν είναι όμηροι κανενός κόμματος που κάνει την θρησκευτική πίστη "σημαία" και για τα υπόλοιπα σοβαρά κοινωνικά και εθνικά θέματα ...ποιεί την νήσσαν!!!
      -Αλήθεια ποια είναι η θέση της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για τη λαθρομετανάστευση , την εγκληματικότητα, τα εθνικά θέματα όπως Μακεδονικό, Κυπριακό , Βόρειο-Ηπειρωτικό;
      -Ο αγώνας για την πατρίδα θα γίνει εκ του ασφαλούς , "καθώς πρέπει" από τον καναπέ μας με ευχολόγια ή θα κάνει και κάτι στην πράξη;
      Λυπάμαι αν και αναγνωρίζω τις καλές προθέσεις
      όμως άλλη είναι η εθνική επιλογή την ώρα της κάλπης για να ξαναγίνει η Ελλάδα μεγάλη και τρανή και να απαλλαγεί από τους νέους "Εφιάλτες"!

      Διαγραφή
    2. βρε ποια "παράταξη μας καλύπτει ως χριστιανούς";
      Μάθε την άποψη της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για τις εκτρώσεις (μέχρι να γίνει δημοψήφισμα για το θέμα, απλά δεν θα γίνονται δωρεάν, αλλά ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Κι αν το δημοψήφισμα αποφασίσει να παραμείνουν ελεύθερες (που είναι το πιο πιθανό να αποφασιστεί);; Συνεπώς τότε θα συνεχίζουν να γίνονται εκτρώσεις.
      Σε καλύπτει αυτό ως χριστιανό;;;;
      Δες το και από την σελίδα τους αν δεν το πιστεύεις:

      Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Προέδρου της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"
      ... το Κράτος δεν θα καλύπτει πλέον δωρεάν τα έξοδα των εκτρώσεων –όπως γίνεται τώρα με τις αφιλάνθρωπες πολιτικές του Τόπου μας– αλλά οι γυναίκες που θα κάνουν έκτρωση θα καλύπτουν με δικά τους χρήματα τα έξοδα του Νοσοκομείου.
      http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/deltia-typoy-89135/851-christoygenniatiko-mhnyma-toy-proedroy-ths-koinwnia

      Απάντηση του Προέδρου της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" σε συκοφαντικά δημοσιεύματα για το θέμα των εκτρώσεων
      "Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», για το θέμα της ποινικοποιήσεως των εκτρώσεων, θα διενεργήσει πανελλήνιο δημοψήφισμα (έως ότου επιτευχθεί η πλήρης απεμπλοκή και διαφοροποίηση της Πατρίδος μας από το Διεθνές Δίκαιο, με βάση τις πνευματικές Παραδόσεις της Ορθοδοξίας), ώστε όλος ο Eλληνικός λαός να αναλάβει τις ευθύνες του επί του θέματος αυτού.
      http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/deltia-typoy-89135/857-apanthsh-toy-proedroy-ths-koinwnia-se-sykofantika-dhmosieymata-gia-to-uema-twn-ektrwsewn

      Η ανθρώπινη ζωή των αγέννητων Ελληνόπουλων "σε δημοψήφισμα".
      Πόντιοι Πιλάτοι.

      Και ακόμη δεν ζήτησαν ένα συγνώμη. Ξεχειλίζετε από Ορθόδοξο ήθος"...
      Δείτε τα υπόλοιπα για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ εδώ:
      http://antiparakmi.blogspot.com/2012/05/blog-post_30.html

      Διαγραφή
  4. Ίσως το πιο σοβαρό που έκανε η ΝΔ, ήταν η κατάργηση της αργίας της Κυριακής. Αλλάζει πλέον όλον τον πολιτισμό μας όλη την κοινωνική μας δομή.
    Προηγήθηκαν η κατάργηση της εξομολόγησης στα σχολεία (υπουργός παιδείας η Μαριέττα Γιαννάκου, που τιμήθηκε στη συνέχεια από την ΝΔ ως επικεφαλής των ευρωβουλευτών..)
    το βιβλίο της Ρεπούση (επίσης εισήχθηκε επί ΝΔ)
    η κατάργηση της εορτής των 3 Ιεραρχών στα σχολεία (έγινε αργία χωρίς υποχρεωτικό εκκλησιασμό και έτσι "εορτάζεται τα τελευταία 2 χρόνια).
    η φορολόγηση της μοναστηριακής περιουσίας (όλες σχεδόν οι μονές του Αγ.Όρους έχουν σοβαρό πρόβλημα). κλπ κλπ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίζοντας την καίρια παρέμβαση του ανωνύμου(20 Ιανουαρίου 2014 - 8:36 μ.μ.), θα προσέθετα πως ΟΛΟΙ οι εκφραστές του πολιτικού συστήματος που κατατυραννά την πατρίδα μας έχουν "μαύρα μεσάνυχτα" για τις αρχές και τις αξίες της Ρωμηοσύνης. Η "Κοινωνία, πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια" αποτελείται από πιστούς ανθρώπους, που προκρίνουν το συμφέρον της πατρίδος και όχι το δικό τους. Τέτοιους ανθρώπους μας συνέστησε να ψηφίζουμε και ο μακαριστός μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης. Υπογραμμίζω τα αναμφισβήτητα θετικά στοιχεία της προσπάθειας που καταβάλλει η πολιτική παράταξη "Κοινωνία", με πολλές προσωπικές και οικονομικές θυσίες των μελών της:
    1. Στόχος της είναι η επιστροφή της πολιτικής στην τροχιά της Ρωμηοσύνης.
    2. Είναι η μόνη πολιτική παράταξη που από την αρχή επεσήμανε ότι η κρίση που διερχόμαστε είναι πνευματική.
    3. Είναι ανοιχτή σε διάλογο με όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις, με μια βασική προϋπόθεση: να αποκηρύξουν οι ενδιαφερόμενοι για συνεργασία εγγράφως και επισήμως την μασωνία και κάθε μορφή αποκρυφισμού.
    4. Και για την οικονομία έχει καταθέσει σοβαρές και ρεαλιστικές θέσεις, που υπηρετούν το εθνικό συμφέρον, οι οποίες αποσιωπώνται από το σύνολο των ελεγχομένων μέσων ενημερώσεως.
    5. Τονίζει πως η παιδεία μας πρέπει να στηρίζεται στις αξίες του Γένους μας.
    6. Για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητος λαμβάνει σοβαρή και νηφάλια θέση.
    Όσο εμείς αρνούμαστε να στείλουμε στην Βουλή ανθρώπους ανιδιοτελείς, πιστούς, διατεθειμένους να θυσιαστούν για την πατρίδα, όπως είναι οι εκπρόσωποι της "Κοινωνία, πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια", να μην διαμαρτυρόμαστε για τα χάλια μας. Καιρός, λοιπόν, να συνέλθουμε. Να στηρίξουμε με όλη μας την καρδιά την παράταξη της Ρωμηοσύνης. Έχουμε καθήκον να πράξουμε το χρέος μας και ο Θεός θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Ο πατήρ Αυγουστίνος Καντιώτης, κοιμήθηκε πολύ πριν ξεκινήσει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Σε λίγο θα μας πείτε ότι συνέστησε και να την ψηφίζουμε.
      2) Ο πατήρ Αυγουστίνος μιλούσε πάντα τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν έκανε πολιτικάντηκες μαμουνιές
      3) Ο πατήρ Αυγουστίνος όταν πήγε να περάσει το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για τις εκτρώσεις, πρώτος, πριν καν αποφασίσει να πάρει θέση η τότε κοιμισμένη Ιεραρχία (επί Σεραφείμ), πρώτος έκανε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε κινηματογράφο της Φλώρινας και μετά πορεία διαμαρτυρίας. Ακόμη το θυμάμαι. Ένα κήρυγμα σκέτο συγκίνηση και αποφασιστικότητα για αγώνα.
      Δεν έλεγε απλά να σταματήσουμε να γίνονται οι εκτρώσεις δωρεάν, ούτε έλεγε να γίνει δημοψήφισμα και να δούμε τι θα πει ο λαός. Το ΚΚΕ για την αργία της Κυριακής ζητάει δημοψήφισμα;

      άντε λοιπόν να διορθώσετε τις λανθασμένες θέσεις σας σε τόσο βασικά ζητήματα και μετά πιάστε στο στόμα σας τον π.Αυγουστίνο.

      Διαγραφή
  6. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος! Τίποτε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν αποφασίσει η Χρ.Αυγή να τοποθετήσει τον σταυρό επάνω στο κοντάρι της σημαίας, και την εικόνα της Παναγίας στα γραφεία της, τότε το συζητάμε.

      Για την ιστορία, επί Δικτατορίας, εκδόθηκε διαταγή να φύγει ο σταυρός από το κοντάρι της σημαίας. Μέχρι και από τα σχολεία.
      Βέβαια οι χρυσαυγίτες δεν αφαιρούν το σταυρό από το κοντάρι επειδή το έκανε η δικτατορία. Έχουν τις δικές τους ιδεολογικές καταβολές. Και δυστυχώς παρά τα λεγόμενά τους, παραμένουν προσκολλημένοι σε αυτές.

      Διαγραφή
  7. Στον ανώνυμο 21 Ιανουαρίου 5.01 μ.μ .Η πολιτική παρ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ αποτελείται από πιστά μέλη της ορθοδόξου εκκλησίας μας, που δεν κρατούν κανένα όμηρο και που τα πιστευματά μας δεν αφήνουν περιθώριο να γίνουν θρησκευτικές σημαίες ευκαιρίας .Ο δικός μας ο πατριωτισμός έχει ως αφετηρία τη πίστη μας στο Χριστό και γι' αυτό δεν ταυτιζόμαστε με κανένα εφιαλτικό πολιτκό χώρο, έχοντας θέσεις για όλα τα κρίσιμα προβλήματα του τόπου μας αρκεί να ανατρέξει κανείς στην ιστοσελίδα της παρατάξεως μας, και στα έντυπα που κατά καιρούς εκδίδουμε .Οσο δε για τον κρυμμένο παρακμιακό μαχητή τον έχουμε καλέσει σε δημόσιο διάλογο όχι μέσω ίντερνετ για να δούμε εκεί το δικό του ήθος ,να μας πει ζωντανά τι δεν καταλαβαίνει από τις θέσεις της παρατάξεώς μας, και τι τέλος πάντων προτείνει αυτός ως εναλλακτική πολιτική λύση για τη πατρίδα μας. Ως τότε , λιγότερη ανανδρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 23 Ιανουαρίου 2014 - 12:19 π.μ.στις εκλογές δεν ψηφίζουμε για να βγάλουμε ...Αρχιεπίσκοπο , αλλά για Πατριώτες βουλευτές με σκοπό να κυβερνήσουν όσο το δυνατόν ποιο χρηστά γίνεται τον τόπο.
      Επίσης το πρόσωπο του Ιησού Χριστού δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μανδύας για να γίνεται πολιτική και να αποτελεί το μοναδικό κριτήριο για να ψηφίσει κανείς με κλειστά μάτια την "Κοινωνία , είτε για να δειχθεί ο πατριωτισμός του. Βλέπε στο παρελθόν κόμμα με όνομα ..."Χριστιανική Δημοκρατία " του Ψαρουδάκη το οποίο στις εθνικές εκλογές του 1985 συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ !!!Και ο κ. Παπαθεμελής ήταν στο ΠΑΣΟΚ , πατριώτης και χριστιανός ο ίδιος αλλά το ΠΑΣΟΚ πέραν του ότι άλωσε την χώρα με τους μαρξιστές καθηγητές σε όλες τις βαθμίδες της Παιδείας ζητούσε και ζητά επίμονα το διαχωρισμό ο κράτους και Εκκλησίας . Άρα από πού προκύπτει ότι μόνο η "Κοινωνία" είναι η λύση;
      Τέλος δεν απαντάς ξεκάθαρα ποιες οι θέσεις της "Κ" στα εθνικά θέματα , λαθρομετανάστευση , εγκληματικότητα.
      Αντίθετα το κόμμα της "Χ.Α." έχει σαφείς και συγκεκριμένες θέσεις για τα εν λόγω ζητήματα. Ο κόσμος κρίνει και συγκρίνει...

      Διαγραφή
  8. Πράγματι ανώνυμε 23 Ιανουαρίου 2014 2,24 μμ η Χ.Α έχει σαφείς και συγκεκριμένες θέσεις άλλα και συγκεκριμένες πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου που τη κάνουν άκρως αντιπατριωτική και απάνθρωπη, κόμμα βαθύτατα ανθελληνικό διότι Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία και είναι τόπος αγίων και όχι αγρίων , που σφάζουν αντιπάλους και κυνηγάνε ξένους και μαθαίνουν σε μικρά παιδάκια να χαιρετούν ναζιστικά. Αυτός είναι πατριωτισμός η άλλοθι για να περάσει ο οδοστρωτήρας της παγκοσμοιοποίησης; Τ' ένα χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυό το πρόσωπο; Για να διακονήσει χρηστά κανείς το τόπο ναι πρέπει να έχει το Χριστό μέσα του και που πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για κάθε χριστιανό για κάθε πράξη της ζωής του ακόμη και της ψήφου του. Και μόνο το Χριστό και όχι σοσιαλισμούς και δημοκρατίες η χριστιανοδημοκρατίες που δείχνουν αν μη τι άλλο μπέρδεμα βαθύτατο . Τι σχέση μπορεί να έχει λοιπόν η ΚΟΙΝΩΝΙΑ με πρόσωπα και κόμματα του παρελθόντος; Μπορεί να ήταν ευσεβείς και καλοί χριστιανοί και ο κ. Ψαρουδάκης και ο κ. Παπαθεμελής άλλα οι πολιτικές τους επιλογές έδειχναν παντελή άγνοια για το που πρέπει να κινείται πολιτικά ένας χριστιανός. Φαίνεται ότι και οι δύο τους αγνοούσαν τη χιλιόχρονη πολιτική της ρωμιοσύνης μας παίρνοντας λάθος στράτα στηρίζοντας έτσι ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Δεν καλούμε κανένα να μας ψηφίσει με κλειστά μάτια αλλά με ανοιχτά μυαλά, μαθαίνοντας τις θέσεις μας που είναι δημοσιευμένες στα έντυπά μας και στις κατά καιρούς ανακοινώσεις της παρατάξεως μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη να δώσει την ψήφο του όπου θέλει το ξεκαθαρίζουμε.
      Όμως δε μπορώ να δεχθώ τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που αναπαράγεις για τη "Χ.Α." που είναι ίδιοι ακριβώς με το πραπαγανδιστικό MEGA κλπ παρωπιδοφόρων δημοσιογράφων , που νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανθρώπους χωρίς κρίση.
      Και επίσης μη βιάζεσαι να βγάλεις "απάνθωπη" και "εγληματική" τη"Χ.Α.", γιατί οι της"Χ.Α." είναι οι μοναδικοί που είπαν κάτι και το έκαναν π.χ. Δωρεάν τρόφιμα σε Έλληνες κλπ. Με ποιο τρόπο στάθηκαν τα άλλα κόμματα στο δoκιμαζόμενο Έλληνα που έχασε σε μια μέρα τα πάντα;Με ευχολόγια;
      Τέλος , θα ήθελα να σε παραπέμψω στη δεκαετία του '80-'90 όπου τα επεισόδια μεταξύ ΟΝΝΕΔ(Ν.Δ.) και ΠΑΣΠ (Πασοκ) και ΚΝΑΤ(ΚΚΕ) ήταν απείρως πιο πολλά , με τραυματίες και από όλες τις πλευρές που οδηγούνταν σε Νοσοκομεία τις προεκλογικές και όχι μόνο περιόδους.
      Αλλά τότε κανείς δεν έλεγε τίποτα γιατί οι Έλληνες ήταν "ΜΑΝΤΡΩΜΈΝΟΙ" στα εν λόγω κόμματα και τους συνέφερε.
      Τώρα που χάνουν την κουτάλα οι παλαιοί πολιτικοί, βγήκαν όλοι "ευαίσθητοι" και διέρρηξαν τα ιμάτια τους γιατί αναποδοτύρισαν δύο πάγκοι παράνομοι σημειωτέων στη Ραφίνα.
      Καλό το παραμύθι τους αλλά δεν έχει δράκο!Δε τσιμπάει ο κόσμος την προπαγάνδα και θα φανεί το Μάη στις Ευρωεκλογές ,εκτός αν οι "δημοκράτες" οπαδοί κατά τα άλλα του "Liberté, égalité, fraternité", συμπεριφερθούν αντιδημοκρατικά...

      Διαγραφή
  9. Και τι έγινε λοιπόν που η Χ. Α δίνει τρόφιμα στο κόσμο;Και το ΠΑΣΟΚ έδινε λεφτά στο κόσμο τη δεκαετία του '80 και βούλιαξε τη πατρίδα μας και πρωτίστως τα μυαλά του κόσμου.Είναι σοβαρό κριτήριο αυτό αδελφέ μου για να ψηφίσει κανείς Χ.Α;Η δολοφονία ενός συνανθρώπου μας από μέλος της Χ.Α και οι φωτογραφίες με όπλα , είναι κατασκευάσματα των δημοσιογράφων; Άλλο πράγμα πως τα αξιοποιούν αυτοί για να στηρίξουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα .Η βία φέρνει βία ,αλλά λύση καμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η "Κοινωνία, πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια" είναι η μόνη συνεπής επιλογή για έναν Ορθόδοξο Έλληνα. Είναι η παράταξη της Ρωμηοσύνης, που δεν έχει καμιά σχέση με όλα τα άλλα ξενοκίνητα κόμματα του Κοινοβουλίου -δεξιά, αριστερά, κεντρώα-. Αυτή είναι η αλήθεια. Οι εκπρόσωποι της "Κοινωνία" επιθυμούν να ξαναφέρουν την ευλογημένη πατρίδα μας στην τροχιά της Ρωμηοσύνης. Έχουν εκκλησιαστικό φρόνημα, ήθος που εμπνέεται από το ήθος και την πίστη του Ιωάννου Καποδίστρια και πολιτικές θέσεις σοβαρές, μελετημένες, θέσεις που υπηρετούν το εθνικό συμφέρον, αλλά απαιτούν θυσιαστικό φρόνημα και προϋποθέτουν την πλήρη αποκήρυξη της μασωνίας και κάθε μορφής αποκρυφισμού. Αυτό το τελευταίο δείχνει και την αξιοπιστία των ανθρώπων αυτών. Και κάτι τελευταίο: Το νταηλίκι που επιλέγουν αρκετοί ως λύση στο δράμα της πατρίδος μας δεν είναι λύση...Είναι μια τυφλή αντίδραση στο πολιτικό κατεστημένο, που όμως βλάπτει την πατρίδα μας. Ακόμη, ο παγανισμός είναι παντελώς ξένος με την παράδοση της Ρωμηοσύνης. Ας το σκεφτούν καλά αυτό όσοι, κατά τα άλλα ορθόδοξοι, επιλέγουν πολιτικές δυνάμεις άκριτα, χωρίς να ερευνούν και, το κυριότερο, χωρίς να εμπιστεύονται την δύναμη του Θεού. Η Ρωμηοσύνη στο διάβα των αιώνων ήταν αδούλωτη. Δεν μας ταιριάζει η δουλοπρέπεια και ο ραγιαδισμός...Πατέρες και αδελφοί, να στηρίξουμε ολόκαρδα την "Κοινωνία, πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια", με εμπιστοσύνη στην βοήθεια του Θεού! Ο Θεός θα σώσει την πατρίδα μας. Έχουμε, όμως, χρέος όσοι την αγαπούμε να κάνουμε το καθήκον μας, χωρίς κοντόφθαλμους ανθρώπινους υπολογισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί στο κόμμα, πείτε τους να σας γράφουν διαφορετικά στιχάκια κάθε μέρα. Μην αντιγράφετε όλοι τα ίδια.

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.