13 Οκτ 2013

Ἡ κατάντια τοῦ ψευτορωμαίικου: Ἡ ἀστυνομία ἀπαγόρευσε σὲ πολίτες τὴν ἀνάρτηση ἑλληνικῆς σημαίας στὸν Λευκὸ Πύργο σήμερα ἡμέρα μνήμης τοῦ Παύλου Μελᾶ!




Στὰ πλαίσια τοῦ ἑορτασμοῦ τῆς ἡμέρας τοῦ Μακεδονικοῦ Ἀγώνα κάτοικοι τῆς Θεσσαλονίκης προσπάθησαν νὰ ὑψώσουν μία ἑλληνική σημαία  στον Λευκὸ Πύργο. Δυνάμεις τῆς ἀστυνομίας ὡστόσο τοὺς ἀπέτρεψαν καὶ δὲν τοὺς ἄφησαν νὰ συνεχίσουν τὴν ἐνέργεια αὐτή.  Οπώς καταγγέλλει παρευρισκομενος δὲν τοὺς ἔδωσαν ἄδεια οὔτε γιὰ πέντε λεπτά. 
Δεῖτε τὸ βίντεο...

 
seleo.gr  

12 σχόλια:

  1. To ΠΑΜΕ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ πως αναρτούν στο Λευκό Πύργο και όχι μόνο ογκώδη πανό;;;; Από ποιον λαμβάνουν την άδεια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ΚΑΝΕΝΑ δεν πήραν άδεια αγαπητέ . Αυτοί δεν απολογούνται σε Αστυνομία , Δικαιοσύνη κλπ.Κάνουν επίδειξη δύναμης,γιατί η Ελλάδα είναι δυστυχώς η τελευταία σοβιετική χώρα της Ευρώπης ακόμη και μετά την κατάρρευση του "υπαρκτού σοσιαλισμού"....
      Περαστικά μας.

      Διαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!
    ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΝΙΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τον ήρωα Παύλο Μελά θα ασχολούμαστε τώρα; Τώρα και η κουτσή Μαρία ασχολείται με τον καινούριο "κοινωνικό ήρωα" Παύλο Φύσσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. βρε ποιος Μπουτάρης
      η ΕΛ.ΑΣ. δεν δ΄νει λογαριασμό στον Μπουτάρη αλλά στον Σαμαρά.

      Διαγραφή
  6. Ζούμε σε μια χώρα με πουλημένους και προδότες,πρέπει να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας απο τους ξένους και "Έλληνες'' πολιτικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι υπάλληλοι μας είπαν ότι το ΠΑΜΕ πήρε άδεια από τις αρμόδιες αρχές (Βυζαντινές Αρχαιότητες) για ν΄ αναρτήσουν τα πανό τους.Γελάστε με το αντισυστημικό ΠΑΜΕ ελεύθερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λαμογια ήρθε το τέλος σας ανθελληνες θα πάρετε αυτό που σας αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλοι και φίλες, μην παραπονιόμαστε για την κατάντια ΟΛΩΝ των εκφραστών του πολιτικού συστήματος που κατατυραννούν την πατρίδα μας και έχουν "μαύρα μεσάνυχτα" για τις αρχές και τις αξίες της Ρωμηοσύνης. Η "Κοινωνία, πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια" αποτελείται από πιστούς ανθρώπους, που προκρίνουν το συμφέρον της πατρίδος και όχι το δικό τους. Τέτοιους ανθρώπους μας συνέστησε να ψηφίζουμε και ο μακαριστός μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης. Πολλοί όμως, κατά τα άλλα ορθόδοξοι χριστιανοί, ειρωνεύονται την παράταξη αυτή και χαρακτηρίζουν τους εκπροσώπους της "γραφικούς". Άλλοι -το χειρότερο- συκοφαντούν την παράταξη αυτή, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων ό,τι υγιές και ρωμαίικο πρεσβεύει, επειδή διαφωνούν με κάποιες θέσεις της "Κοινωνία". Τελειώνοντας την τοποθέτησή μου αυτή, υπογραμμίζω τα αναμφισβήτητα θετικά στοιχεία της προσπάθειας που καταβάλλει η πολιτική παράταξη "Κοινωνία", με πολλές προσωπικές θυσίες και οικονομική αφαίμαξη των μελών της:
    1. Στόχος της είναι η επιστροφή της πολιτικής στην τροχιά της Ρωμηοσύνης.
    2. Είναι η μόνη πολιτική παράταξη που από την αρχή επεσήμανε ότι η κρίση που διερχόμαστε είναι πνευματική.
    3. Είναι ανοιχτή σε διάλογο με όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις, με μια βασική προϋπόθεση: να αποκηρύξουν οι ενδιαφερόμενοι για συνεργασία εγγράφως και επισήμως την μασωνία και κάθε μορφή αποκρυφισμού.
    4. Και για την οικονομία έχει καταθέσει σοβαρές και ρεαλιστικές θέσεις, οι οποίες αποσιωπούνται από το σύνολο των ελεγχόμενων μέσων ενημερώσεως.
    5. Τονίζει πως η παιδεία μας πρέπει να εμπνέεται από τις αξίες και τα ιδανικά της Ρωμηοσύνης.
    6. Για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητος λαμβάνει σοβαρή και νηφάλια θέση.
    Όσο εμείς αρνούμαστε να στείλουμε στην Βουλή ανθρώπους ανιδιοτελείς, πιστούς, διατεθειμένους να θυσιαστούν για την πατρίδα, όπως είναι οι εκπρόσωποι της "Κοινωνία, πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια", να μην διαμαρτυρόμαστε για τα χάλια μας.
    Πατέρες και αδελφοί, με πόνο γράφω τα παραπάνω...
    Κ. Π. , περιοχή Λαρίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ιδιαίτερα για το 6ο....πολύ σοβαρή θέση λαμβάνουν ...μόνο στο πληκτρολόγιο.....με γειά τους ...όντως γραφικοί που εξαντλούν όλη την ικμάδα τους στο....πληκτρολόγιο...

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.