14 Μαρ 2013

Ὁ νέος Πάπας σὲ ἑβραϊκὴ συναγωγὴ

Ὅπως εἴδαμε στὸ Θρησκευτικά, στὴν παραπάνω φωτογραφία διακρίνεται ὁ νέος Πάπας Φραγκίσκος (δεξιὰ) στὴ συναγωγὴ τοῦ Μπουένος Ἅϊρες νὰ ἀνάπτει τὴν ἑπτάφωτη λυχνία.
Ἐμεῖς ἁπλῶς ἐπαναλαμβάνουμε τὰ λόγια του Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ:  «Τὸν Πάπα νὰ καταρᾶσθε, γιατὶ αὐτὸς θὰ εἶναι αἴτιος τοῦ χαλασμοῦ τοῦ τόπου».

5 σχόλια:

  1. Έχουν κάνει και ''δικοί'' μας ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ παρόμοια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλιστα! Και ο Πάπας,...δουλευει για το ονειρο των Εβραιοσιωνιστων, να κυβερνησουν τον κοσμο!
    Ο συμβουλος του Ομπαμα, Χολντρεν, προτεινει και διαφημιζει τη μειωση του πληθυσμου, για να επιτευχθει πιο ευκολα η διακυβερνηση του πλανητη, με χημικα στο νερο και στα τροφιμα, λεει!
    http://ntianoupoli.com/2013/03/14/o-john-holdren-sumvoulos-tou-obama-proteinei-pagkosmia-kuvernisi-gia-meiosi-tou-plithismou/#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτριος: Γέροντα, ο ηγέτης αυτός του πολέμου θα είναι Εβραίος;

    Γ. Παΐσιος: Ναι Εβραίος θα΄ ναι. Θα συνεργαστεί πολύ και ο πάπας, γιατί όλα τα παιδιά του διαβόλου θα τα θεωρεί δικά του και θα τους υποδεικνύει ν΄ ακολουθούν τον αντίχριστο. Γι΄ αυτό κι ο Άγιος Κοσμάς
    ο Αιτωλός είπε:
    «τον πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία». Ο Άγιος εννοούσε αυτόν τον πάπα της συγκεκριμένης εποχής, που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του αντιχρίστου.
    Οι άλλοι πάπες σε σχέση με εκείνον θα φαίνονται σαν καλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω ένα ερώτημα ποιός μπορεί νά τό λύσει; Οταν ΣΗΜΕΡΑ είχαμε τήν εμφάνιση τού Χριστού 2013 καί περνούσε από τό βατικανό καί έλεγε στόν πάπα τόν οποιοδήποτε πάπα ότι: Σήμερα θά δειπνήσω στόν οίκο σου καί ότι σωτηρία έγινε σήμερα εν τώ όίκω τούτο γιατί καί αυτός είναι παιδί τού Αβραάμ. Ποιά θά ήταν άραγε η αντίδραση τών Ιουδαίων (σήμερα χριστιανών;) θΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΤΟ ΛΕΓΕ ΑΥΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ).ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.