10 Δεκ 2012

Ποιὰ Εὐρώπη ρε; Ἔτσι ἄρχισε νὰ καταστρέφεται ἡ Ἑλλάδα!


Σήμερα ἡ Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωση διὰ τῶν ἐκπροσώπων της παρέλαβε τὸ Νόμπελ Εἰρήνης στὸ Ὄσλο. Ἐμεῖς ἀφιερώνουμε σὲ ὅσους ἀκόμα πιστεύουν ὅτι ἡ ἔνταξη τῆς χώρας στὴν Ε.Ε ἀποτέλεσε αἰτία οἰκονομικῆς καὶ ὄχι μόνο ἀνάπτυξης, ἕνα μικρὸ ἀπόσπασμα ἀπὸ τὴν κυνηγημένη κι ἐξαφανισμένη ταινία τοῦ Θόδωρου Μαραγκοῦ. Ἐπίσης δεῖτε παρακάτω ἕναν πίνακα μὲ στοιχεῖα τῆς Τράπεζας τῆς Ἑλλάδος ποὺ ἀφορᾶ τὴν αὐτάρκεια σὲ ἀγροτικὰ προϊόντα τὴν διετία 1974-1976. Ἡ σύγκριση μὲ τὸ σήμερα εἶναι ἁπλὰ τραγική....


5 σχόλια:

  1. Μπα τι λέτε;; Υπάρχουν ακόμα θρησκευτικά ιστολόγια που είναι εναντίον της Ε.Ε;;; Μα πριν τις εκλογές ιερείς και επίσκοποι δεν έλεγαν να ψηφίσουμε ΝΔ για να μην φύγουμε απο την Ε.Ε που τόσο μας ωφέλησε;;; Τόσοι θεολόγοι δεν έγραψαν κείμενα για να στηρίξουν ακόμα και "θεολογικά" την ΝΔ και τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, δεν λέμε τίποτα, όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα φίλε μου, που η "αντιθεολογική τους λύσσα" τους έχει κάνει να μην ξέρουν τι βλέπουν, τι ακούν και τι ονειρεύονται. Καληνύχτα φίλε μου.

      Διαγραφή
  2. Μακάρι να μας είχαν διαλύσει μόνο στον οικονομικό τομέα. Το χειρότερο απ' όλα είναι η αλλοίωση του παραδοσιακού-ρωμαίικου τρόπου ζωής όπως τον δίδαξαν ο Παπαδιαμάντης, ο Κόντογλου, ο π. Ρωμανίδης, ο π. Μεταλληνός και τόσοι άλλοι. Έχουμε γίνει εντελώς υλιστές όπως οι δυτικοευρωπαίοι και τα αμερικανάκια. Το ίδιο και στο θρησκευτικό κομμάτι. Που είναι το ορθόδοξο ήθος;;; Μήπως έχουμε μετατρέψει την Ορθοδοξία μας σε ένα νομικίστικο σύστημα κανόνων δίνοντας έμφαση μόνο στον εξωτερικό τύπο;;;
    Ο Θεός να μας ελεήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε.Ε ΚΑΙ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ;
    ΟΥΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από πού κι ως πού το Νόμπελ Ειρήνης στην...Ευρωπα'ι'κή Ένωση ρε παιδιά ;;

    Τι ακριβώς έκανε η Ε.Ε για την ειρήνη ;;

    Όσο για την Ελλάδα, θα πρέπει να πούμε τα πράγματα ωμά και ορθά-κοφτά :

    Η είσοδός μας στην Ε.Ε ήταν η βασική αιτία της καταστροφής μας !

    Πρέπει ΑΜΕΣΑ να γίνουν τα εξής βήματα, εάν θέλουμε να επιβιώσουμε ως Έθνος :

    ΠΡΩΤΟΝ, άμεση επανέναρξη της Εθνικής μας παραγωγής με στόχο την αυτάρκεια σε γεωργικά-κτηνοτροφικά προ'ι'όντα και στα βασικά είδη διατροφής.

    Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ τις συμφωνίες ΚΑΠ, GATT κλπ και να επαναφέρουμε τον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ στα Ελληνικά προ'ι'όντα.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ, άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και έναρξη αδειοδοτήσεων για την εξόρυξη του Ελληνικού πετρελαίου-φυσικού αερίου, κατά προτίμηση με ΡΩΣΙΚΕΣ εταιρείες.

    Άμεση σύναψη στρατηγικής και ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ συμμαχίας με την ΡΩΣΙΑ.

    Και ΤΡΙΤΟΝ, όταν θα έχει ξαναπάρει μπρος η εθνική παραγωγή και θα έχουμε εξασφαλίσει τις κατάλληλες συμμαχίες, ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα, την δραχμή.

    Εθνική παραγωγική αυτάρκεια + Εθνικό νόμισμα = Εθνική ανεξαρτησία.

    Μην πιστεύετε και μην τρομοκρατείστε από τα φερέφωνα του συστήματος.

    Δεν υπάρχει κανένας "ευρωπα'ι'κός μονόδρομος" για την Ελλάδα.

    Αν θέλουμε να επιζήσουμε, πρέπει να ΦΥΓΟΥΜΕ από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των Φραγκοσιωνιστών τοκογλύφων.

    Αυτοί έχουν ως στόχο να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τον Ελληνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.