12 Νοε 2012

Κασαπίδης: Δὲν ψήφισα τὰ μέτρα γιατί δὲν μοῦ τὸ ἐπέτρεψε ὁ πνευματικός μου

Διάβασα ἕνα πολὺ ἐνδιαφέρον σχόλιο στὸ «Πρῶτο Θέμα» καὶ σας τὸ μεταφέρω αὐτούσιο: 

«Εἶμαι ἀπολύτως βέβαιος ὅτι ἐλάχιστοι γνωρίζατε τὸν Γεώργιο Κασαπίδη βουλευτὴ Κοζάνης τῆς Νέας Δημοκρατίας, πρὶν ἀπὸ τὴν ψηφοφορία γιὰ τὰ μέτρα τὰ ὁποῖα καὶ καταψήφισε καὶ διεγράφη.
Ὁ ἄνθρωπος στενοχωρήθηκε πολὺ καὶ ὅπως μου εἶπε φίλος βουλευτὴς ὁ ὁποῖος τὸν συνάντησε μετὰ τὰ γεγονότα στὸ καφενεῖο τῆς Βουλῆς, μόνο ποὺ δὲν ἔκλαιγε. Ὅπως ἦταν φυσικὸ τὸν πλησίασαν κάποιοι συνάδελφοί του (ὄχι ἀπὸ ἐνδιαφέρον φαντάζομαι ἀλλά, ξέρετε, γιὰ τὸ κουτσομπολιὸ) καὶ τὸν ρώτησαν γιατί πῆρε τὴν ἀπόφαση νὰ καταψηφίσει.
Ἡ ἀπάντηση τοῦ κ. Κασαπίδη ἀπὸ τὴν Κοζάνη ἦταν....

ἀποστομωτική: «Γιατί δεν  μου ἐπέτρεψε ὁ πνευματικός μου νὰ ψηφίσω τὰ μέτρα!!!»
Οἱ βουλευτὲς δὲν πολὺ παραξενεύτηκαν, εἶναι ἡ ἀλήθεια, γιατί γνωρίζουν ὅτι ὁ κ. Κασαπίδης ἀπὸ τὴν Κοζάνη εἶναι πολὺ πιστὸς χριστιανός.
Πηγή: Πρῶτο Θέμα

29 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ 300. ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΟΙ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

      Διαγραφή
  2. Εαν είχαν πνευματικό πάτερα όλα αυτά τα χρόνια μετά την απελευθέρωση οι Έλληνες δεν θα γινόμασταν ζητιανιά της Ευρώπης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως αν το έκανε γι αυτό, του αξίζουν συγχαρητήρια. Είχα ακούσει καλά λόγια γι αυτόν στις τελευταίες εκλογές. Βέβαια όταν είσαι σε ένα ΜΑΣΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ κόμμα, η μόνη χρησιμότητά σου είνια να τους φέρνεις ψήφους από άτομα τς εκκλησίας.


    απλά μια ένσταση για το ίδιο πρόσωπο:
    Στην 1η επέτειο της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα, οι βορειοηπειρώτες και οι συγγενείς του ήρωα, έστησαν την προτομή του στο προαύλιο της εκκλησίας, που είναι και δίπλα στο Ελληνικό σχολείο (ως παράδειγμα για τις νέες γενιές).

    Ο τοπικός μητροπολίτης Αργυροκάστρου ΑΡΝΗΘΗΚΕ να τελέσει Θεία Λειτουργία στο ναό, μέχρι να απομακρύνουν την προτομή του ήρωα!
    Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε οπότε ο μητροπολίτης αποχώρησε και πήγε με αυτ/το σε άλλο ναό να λειτουργήσει (μάλιστα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ να τελεστεί ξανά οποιαδήποτε ακολουθία στον ναό αυτό, ούτε καν στέψη (γάμος)..

    Στην προκλητική απόφαση του μητροπολίτη, ο κ.Κασαπίδης ακολούθησε τους "επισήμους" και αποχώρησε κι αυτός..
    Αυτό αποτελεί προσβολή για ένα εθμομάρτυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδή φίλε μαχητή ήμουν παρών τότε, υπάρχουν λόγοι που μπορούν να δικαιολογήσουν την αποχώρηση...

      Διαγραφή
    2. ποιοι ειναι αυτοι οι λόγοι ανώνυμε 9,50 πμ
      θέλουμε να τους ακούσουμε και εμείς για να κρίνουμε

      Διαγραφή
    3. Όλα τα κόμματα είναι ΜΑΣΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ και όποια δεν είναι θα γίνουν... Έτσι λειτουργεί το σύστημα και η νέα τάξη. Κόβει και ράβει ΌΠΟΤΕ θέλει και ΌΠΩΣ θέλει. Έχει ανθρώπους παντού και αν δεν υπάρχουν βάζει.

      Διαγραφή
    4. μαχητή μου αγαπητέ, είπα ότι ...μπορούν να δικαιολογήσουν την αποχώρηση, όχι ότι ...την δικαιολογούν (σίγουρα) την αποχώρηση...αλλά δεν είναι του παρόντος, ούτε σχετικό με την ανάρτηση...και στο κάτω κάτω...για την συγκεκριμένη στάση τον επαινούμε...

      Διαγραφή
    5. δεν έκανα εγώ την ερώτηση (για το ποιοι είναι οι λόγοι),
      δεν γνωρίζω τον ανώνυμο που την έκανε.

      Πάντως δυστυχώς η συμπεριφορά του συγκεκριμένου μητροπολίτη, ήταν απαράδεκτη -και ήταν απαράδεκτη για έναν ολόκληρο χρόνο, μέχρι που πέτυχε την μεταφορά της προτομής του ήρωα στο κοιμητήριο.
      Φταίει το σάχαρο από το οποίο άκουσα ότι πάσχει;
      φταίει η εμμονή που γενικά οι γέροντες σε κάποια θέματα;
      επιδιώκει να γίνει αρχιεπίσκοπος Αλβανίας;

      Η στάση του προσέβαλε τους Έλληνες βορειοηπειρώτες και την ένδοξη ιστορία της Χειμάρας (το απόρθητο κάστρο ακόμη και επί Τουρκοκρατίας) αλλά και τον εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα. Το ύφος ομιλίας του μητροπολίτη Αργυροκάστρου ήταν επίσης απαράδεκτο. Όπως και η προκλητική απόφασή του να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ την τέλεση ακολουθιών εντός του ναού μέχρι να φύγει η προτομή.

      Στο μνημόσυνο του Αριστοτέλη Γκούμα, ο κόσμος πήγε για να τιμήσει τον ήρωα και τη θυσία του, και όχι την ιδιοτροπία και τον εγωισμό ενός μητροπολίτη.

      Διαγραφή
    6. Δεν γνωρίζω αυτό το γεγόνος όμως ήθελα γενικά να σχολιάσω ότι κάποιοι μητροπολίτες είναι κράτος εν κράτη και επιδιώκουν την δόξα και τα ωραία ρούχα,ενώ οι υποχρεώσεις τους δεν είναι αυτές και γενικότερα τα ράσα θέλουν ενσαρκωμένη αγάπη Χριστού πολύ περισσότερο από τους απλούς πιστούς καθώς μέσω εκείνων φτάνει η ευλογία του Θεού σε μας! Εγωισμοί, πλάνες και υποκριτές δεν χωράνε στην Ορθοδοξία μας, αν θέλουμε να λεγόμαστε χριστιανοί πρέπει να μοιάσουμε στον Πατέρα μας δηλαδή τον Χριστό και να τον αγαπάμε και πως θα γίνει αυτό; Με το να πολεμάμε τα πάθη μας και τηρώντας τις εντολές του που μόνο ευεργεσίες σε μας θα φέρουν. Συγνώμη για την παρεμβολή μου,απλά ήθελα να διατυπώσω την ταπεινή μου γνώμη.Καλό και ευλογημένο βράδυ,η πρόνοια και η αγάπη του Χριστού και της Παναγίας μας είθε να σας συνοδεύει!

      Διαγραφή
  5. Μπράβο στο παλληκάρι,την αμοιβή θα την πάρει από τον Θεό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπα υπαρχουν και τετοιοι βουλευτες τελικα.... αν ηταν περισσοτεροι τι καλα που θα ταν αλλα ο Δημιουργος μας δεν θα αφησει τα παιδια του που τοσα αγαπα εκτος και να τον αφησουν αυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οπως αναφερε και ο φιλος μου παραπανω για ποιο λογο ηταν στενοχωρημενος? Περηφανος θα επρεπε να ηταν στενοχωρημενος γιατι? Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει δεν ψήφισε αυτός ο βουλευτής από το γαλάζιο στρατόπεδο το Μνημόνιο 3 και τι έγινε;
    Σταμάτησαν οι παραβιάσεις των τούρκων στο Αιγαίο μας;
    Τρόμαξαν μήπως οι λαθρομετανάστες και θα φύγουν νύχτα;
    Βρήκαν δουλειά οι άνεργοι;
    Έλεος, δεν είπε και το "ΟΧΙ" στον Μουσολινί!
    Και επίσης δεν θα έπρεπε καν να αποκαλύψει το θέμα αυτό μιας και εμπλέκεται και πνευματικός του.Καλό είναι ότι έχει κάποιες Αρχές αλλά δεν το κάνουμε και διαφήμηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα τα κόμματα, από ΚΚΕ μέχρι Χ.Α. είναι γεμάτα μασόνους και λοιπούς επικίνδυνους. Να μη μένουμε μόνο στη ΝΔ, όλοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά παρόλα αυτά προσδοκούν στις ψήφους των χριστιανών. Εμείς πρέπει να ψηφίζουμε εκείνους που ακόμη λίγο βαστπάνε. Νομίζω ότι κάτι παρόμοιο είχε πει και ο γέροντας Παΐσιος αλλά δεν είμαι σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να δώ τον Μπαρμπαρούση με ποδίτσα μασώνου....μη λέμε και ότι θέλουμε...έχεις κάποιο στοιχείο? ή το λές έτσι και για τα δύο κόμματα που ονοματίζεις...στη μασωνία προτιμούν, είναι στοιχείο βασικό άλλωστε, επώνυμους επιστήμονες...και όχι αρτοποιούς και γεωπόνους...φαντάζομαι όμως ότι χρησιμοποιείς και σύ, κάτι που τεχνιέντως λανσάρεται σε κύκλους χριστιανών "ότι όλοι ίδιοι είναι και όλοι μασώνοι κλπ...." χωρίς νά' χεις κάτι συγκεκριμένο, π.χ. λογίδριο, φωτογραφία, επίσκεψη σε σχετικούς με μασωνία χώρους σωματεία κλπ....μην γενικεύεις....

      Διαγραφή
    2. αν γι' αυτό το απλό που το είπε ο π.Παίσιος, δεν είσαι σίγουρος, πως είσαι σίγουρος και αποφθέγγεσαι για πιο περίπλοκο ζήτημα περί μασωνίας που κρατούν και τα προσχήματα και είναι δύσκολο να το καταλάβεις?

      Διαγραφή
    3. Και ποιοι είναι αγαπητέ μου 6,36 αυτοί που ακόμη λίγο βαστάνε ?

      Δεν μας τους λες να τους μάθουμε κι εμείς ?

      Επιμένουμε στην ΝΔ διότι ΠΡΩΤΟΝ είναι κυβέρνηση, και ΔΕΥΤΕΡΟΝ διότι πολλοί έδιναν γραμμή στους χριστιανούς να ψηφίσουν Σαμαρά.

      Όσο για την ΧΑ, εγώ ξέρω ότι είναι το μόνο κόμμα που αποκάλυψε μασώνους με ονοματεπώνυμα - βλέπε Δένδιας - , μίλησε στη βουλή για τις νέες ταυτότητες, για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών - ποιο άλλο κόμμα έχει τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο ??

      Επίσης η ΧΑ ήταν δυναμικά παρούσα στις συγκεντρώσεις για την κάρτα του πολίτη, όταν η επίσημη Εκκλησία και κάποιοι "υπερορθόδοξοι" ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ.

      Από τις ΠΡΑΞΕΙΣ μας κρινόμαστε όλοι...

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ οτι όλα τα κόμματα έχουν μασονικές επιρροές. Δεν καταλαβαίνω πως είστε κολλημένοι με κόμματα ακόμη... Όποιο και αν είναι αυτό...

      Αν θέλετε αποδείξεις για μασονία, υπάρχουν πολλές ακόμη και για ΧΑ. Μια απλή είναι να πατήσεtε στο Youtube τις λέξεις κλειδιά Χρυσή Αυγή και Μασωνία και θα δείτε κάποιες ενδείξεις και αποδείξεις. Έχει δικές τους δηλώσεις, κείμενα απο τα περιοδικά τους που εξυμνούν τον εωσφόρο ως τον αδικημένο του σύμπαντος (θεωρία του εωσφορισμού, δλδ μασωνία) κλπ
      Στοιχεία υπάρχουν. Ψαξτε και κρίνετε... Μην τα θέλετε όλα στο πιάτο και μην απορρίπτετε πρωτού μελετήσετε.

      Μα είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο παγκόσμιο κίνημα της νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης να μην χώνουν τα δικά τους άτομα παντού οι μασώνοι;;
      Και αν ακόμη υπάρχει ένα κόμμα που ΔΕΝ έχει καμία μασονική επιρροή ποιος σας εγγυάται οτι ΄ΔΕΝ θα αποκτήσει;

      Θυμηθείτε τι λέει η Αγία Γραφή για τους λύκους που είναι ντυμένοι πρόβατα... Δεν λέω οτι είναι όλοι οι βουλευτές έτσι αλλά να είμαστε υποψιασμένοι με όλα και όλους.

      ΜΟΝΟ ο ΘΕΟΣ σώζει και θα μας σώσει. Πάντα Αυτός το έκανε. Τώρα γιατί νομίζετε οτι θα το κάνει ένα κόμμα ή κάποιο άλλο ανθρώπινο κατασκεύασμα;;;;

      Διαγραφή
    5. Καλημερα σας αγαπητε ανωνυμε. Συμφωνω απολυτα με την αποψη σας που φυσικα βασιζεται σε αποδειξεις και πανω απο ολα στην Αγια Γραφη καθως οπως φαινεται ειστε γνωστης της και πολυ καλα κανετε. Θα ηθελα να προσθεσω για την Χρυση Αυγη πως ειχα δει ενα σχετικο βιντεακι στο ιντερνετ(παρολα ταυτα θελει προσοχη το ιντερνετ καθοτι κυκλοφορουν πολλα πραγματα τα οποια δεν ειναι και αληθη) και ελεγε οτι η Χρυση Αυγη ειναι συνεχιστες της Κου Κουξ Κλαν. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα μονο το γεγονος οτι εχουν ως βασει τους την βια λεει πολλα,ο φασισμος κρυβεται πολυ καλα(βλεπε Χιτλερ) οπως και οι λυκοι που ειναι ντυμενοι προβατα οπως λετε και σεις.Αυτο που ηθελα να μεινει απο την απαντηση μου ειναι το εξης ηθικο διδαγμα( αν μου επιτρεπεται η φραση αυτη) -στους καιρους μας ειδικα ας μην στεκομαστε στα φαινομενα,ο διαβολος μεχρι και αγγελος ΄΄ντυνεται΄΄ για να παραπλανησει,το ιδιο και και διαβολοι του για αυτο ας προσεχουμε και ας προσευχομαστε για να μην πλανηθουμε! Καλη σας μερα.

      Διαγραφή
    6. Εμμανουέλα καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο!
      Το να μην υποστηρίζεις ένα κόμμα είναι δικαίωμα σου. Το να λες όμως ανακρύβειες και γενικολογίες περι"φασισμού", για δημιουργεία εντυπώσεων δεν είναι θεμιτό!
      Η Χρυσή Αυγή πολεμάται από ΌΛΕΣ τις ανθελληνικές και αντιχριστιανικές δυνάμεις που την έχουν "δαιμονοποιήσει", ό,τι για όλα τα στραβά στη χώρα μας ευθύνεται αυτή.
      Που την είδες τη βία από τη Χ.Α.;
      Εγω βλέπω τη βία και το μίσος από τους λαθρομετανάστες σε βάρος των Ελλήνων.
      Στον Αγιο Παντελεήμωνα μαχαίρωσε πριν δέκα μέρες έγχρωμος αλλοδαπός Έλληνα κουρέα που είχε πάνω του 20 ευρώ!
      Για το ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων δεν λένε τίποτα τα βρωμοκάναλα αλλά ούτε και εσύ βλέπω να ενδιαφέρεσαι καθώς ακόμη δεν σου έχει επιτεθεί κανένας "κακόμοιρος" λάθρο-έποικος.
      Η Ελλάδα χάνεται και εμείς ασχολούμαστε με τρίχες!!
      Τέτοια παρακμή ουδέποτε στο παρελθόν έχει υπάρξει.
      Δικαιωματικά κάποιοι πέρνουν τον τίτλο του χειρρότερου Ελληνα.Είναι για να τους λυπάσαι για την κατάντια τους...

      Διαγραφή
    7. Καλημερα αγαπητε Ανωνυμε. καταρχην δεν γενικολογησα μιλησα με αφορμη ενα βιντεο. καταδευτερον η βια παντα βια φερνει κατα τριτον δεν ξερεις αν μου εχει επιτεθει αλλοδαπος ή οχι κατα τεταρτον το οτι καποιος ειναι αλλοδαπος δεν σημαινει πως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σκοτωνει,βιαζει, κλεβει κ.τ.λ. κατα πεμπτον στους εμφυλιους γινονται τα μεγαλυτερα εγκληματα οποτε το μισος απο εθνος σε εθνος ειναι μικροτερο(μιλαει η ιστορια) εκτον στα συνορα βρισκονται Ελληνες και μεταφερουν λαθρομεταναστες τσουβαλιασμενους εβδομον η αυτοδικια αν νομομοποιηθει θα εξαφανιζομαστε σαν τα κουνουπια εβδομον η ΄΄λυση΄΄ αυτη δεν σταματει την εισροη των λαθρομεταναστων αλλα τη δημιουργια μισους απεναντι μας ογδοον η ΕΛΛΑΔΑ εχει υπογραψει συνθηκη πως θα ειναι χωρα υποδοχης χωρις να βαλει οριοθετησει ατομων και επιπλεον ορος της συνθηκης ηταν πως μπορει να τους διωχνει αλλα η Ευρωπη δεν θα τους δεχεται( προφανως για να συμφωνησει υπαρχουν σκοπιμοτητες απο πισω) Ολα αυτα που αναφερω τα ξερω εκ των εσω αγαπητε Ανωνυμε. Τα στραβα των Ελληνων δεν τα βλεπουμε μονο τους ξενους κατηγορουμε. Καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει αγαπητε μου. Και πανω απο ολα πρεπει να ειμαστε χριστιανοι και οχι Ελληνες γιατι αυτο το ρημαδι αγαπατε αλληλους το ξεχασαμε και απο τοτε κοιταξτε πως εφτασε ο κοσμος να ειναι! Εχετε την αποψη σας και γω την δικη μου ο καθενας για τους λογους του ας ειμαστε ρεαλιστες ομως. Σας ευχαριστω που με διαβασατε. Δεν θα απαντησω καμια αλλη φορα,δεν το βρισκω σκοπιμο δηλαδη. Πορευομαστε παραλληλα οποτε δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε. Θα ψαχτω περισσοτερο ωστε να βρω την αληθεια αγαπητε Ανωνυμε για να διορθωσω αυτο το ΄΄ουτε και συ βλεπω να ενδιαφερεσαι΄΄ αν οντως ισχυει. Και κατι τελευταιο σιχαινομαι την δαιμονοποιηση των παντως καθως ολα τα προβληματα απο μας ξεκινανε και οχι απο τους φαινομενικους δαιμονες που σκαρφιζομαστε για να δικαιολογουμαστε. Καλη σας μερα!

      Διαγραφή
    8. Η πολλή μεγάλη υποστήριξη στην Χρυσή Αυγή δείχνει κόλλημα ανάλογο με αυτό των ΠΑΣΟΚΩΝ, παραδοσιακά "Καραμανλικών" κλπ. Ακόμη κι αν πιστεύουμε ότι κάποιοι είναι καλύτεροι για τον τόπο, δεν χρειάζεται να παθιαζόμαστε και να χωριζόμαστε μεταξύ μας. Κανένα κόμμα δεν πρόκειται να μας βοηθήσει αν εμείς πρώτα δεν βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και την πατρίδα μας. Και για να μην παρεξηγηθώ: Η άποψή μου για τη Χ.Α. είναι ότι σε πολλά θέματα ο έχων 2% όραση υπερτερεί από τους πλήρως τυφλούς. Σε κάποια όμως θέματα η τύφλα της Χ.Α. είναι επίσης 100%.

      Διαγραφή
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ!ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ?ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ!ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ,ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ,ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΩΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ!ΕΜΜΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΙΚΑΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΡΓΙΚΟΣ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΑΞΙΟΣ . ΚΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οἱ βουλευτὲς δὲν πολὺ παραξενεύτηκαν, εἶναι ἡ ἀλήθεια, γιατί γνωρίζουν ὅτι ὁ κ. Κασαπίδης ἀπὸ τὴν Κοζάνη εἶναι πολὺ πιστὸς χριστιανός.


    Έλεος πια!
    Μας κοροϊδεύουν.
    Είναι δυνατόν ο πνευματικός του να τον άφησε να μπει εξ' αρχής σε αυτό το κόμμα;
    Αν ναι, αυτό έχω να πω: έχει άθλιο πνευματικό.

    Ο ίδιος ο Χριστός είπε να κρίνουμε τα δέντρα από τους καρπούς τους.
    Ποιοι είναι οι καρποί της ΝΔ;
    Δυστυχώς δεν κράτησα λίστα, αλλά θυμάμαι κάτι υπουργούς "παιδείας" που μου προκαλούσαν ανατριχίλα και οργή, οι οποίοι λίγο-πολύ έκαναν πράγματα παρόμοια με αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα. Και θυμάμαι πολιτικές που μας χρέωναν σε δανειστές και έχτιζαν πάνω στο κοινό οικοδόμημα της παγκοσμιοποίησης ΠΑΣΟΚ/ΝΔ.

    Αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:
    1) Όποιο κόμμα δεν έχει στις προεκλογικές του υποσχέσεις την κατάργηση ΟΛΩΝ των αντίχριστων νόμων που έχουν ψηφιστεί μέχρι σήμερα είναι αντίχριστο. (εκτρώσεις, πολιτικός γάμος, μεταμοσχεύσεις, σεξουαλική αγωγή, διαζύγιο, βλασφημία, και πολλά πολλά άλλα...)
    2) Όποιο κόμμα, όχι μόνο δεν καταργεί αυτούς τους νόμους, αλλά προσθέτει και νέους αντίχριστους νόμους (όπως έκαναν η ΝΔ και τα λοιπά κόμματα πολλαπλές φορές στο παρελθόν), είναι υπερ-αντίχριστο.
    3) Όποιος ψηφίζει αυτά τα κόμματα επωμίζεται την αμαρτία των πολιτικών που το κόμμα αυτό πράττει. Ως εκ τούτου -και το λέω σοβαρά αυτό- η ψήφος που ρίπτεται στην κάλπη θα πρέπει να αποτελεί μέρος της εξομολόγησης.


    @Ανώνυμος

    Και αν ακόμη υπάρχει ένα κόμμα που ΔΕΝ έχει καμία μασονική επιρροή ποιος σας εγγυάται οτι ΄ΔΕΝ θα αποκτήσει;


    Αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα:
    1) Κατ' αρχάς κάνεις ένα κόμμα που αποτελείται μόνο από αληθινούς χριστιανούς (βαπτισμένους, κατηχημένους, κτλ). Το να βρεις σωστά κατηχημένους χριστιανούς σήμερα είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο. Ευτυχώς υπάρχουν στο Internet οι ομιλίες του π. Αθανάσιου Μυτιληναίου, γιατί από τους σημερινούς ιεράρχες... πας για κατήχηση και βγαίνεις εγκεφαλικά κατεστραμμένος. Αυτό το φίλτρο και μόνο αποτρέπει σημαντικά την μασονική σήψη. Ακόμα κι αν κάποια σήψη τρυπώσει, εύκολα εντοπίζεται και αφαιρείται.
    2) Έπειτα, δίνεις τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη που μπορεί με θεολογικά επιχειρήματα να αποδείξει την μη-χριστιανικότητα ενός νόμου, να τον καταργήσει. Θα υπάρχει μια επιτροπή θεολόγων που θα κρίνει τα επιχειρήματα και θα διαγράφει τους νόμους στο λεπτό σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Το ποιος θα κρίνει τα θεολογικά επιχειρήματα είναι ένα μικρό πρόβλημα στις αθεολόγητες μέρες μας, αλλά κάποιος θα βρεθεί... Και αυτή η επιτροπή θα πρέπει να ελέγχεται από το πλήρωμα του πιστού λαού (ο οποίος θα πρέπει να κατηχηθεί πρώτα).

    Έτσι, ακόμα κι αν το κόμμα μολυνθεί από τη σαπίλα της μασονίας, δεν μπορεί να περάσει αλλότριους νόμους. Και δεν δίνει και σοβαρό κίνητρο για την σαπίλα της μασονίας να προσπαθήσει να μπει στο εν λόγω κόμμα εξ αρχής.

    Έπειτα, θα πρέπει να καταργηθεί παντελώς η χρηματική υποστήριξη των κομμάτων (εκτός από τους ατομικούς μισθούς των μελών τους). Όλα τα κόμματα θα πρέπει να μη διαθέτουν ταμείο, να μη διαφημίζονται καθόλου και με κανένα τρόπο, εκτός από προβλεπόμενες και ίσου χρόνου δηλώσεις και προεκλογικές συνεντεύξεις στα κανάλια και εκτός από την παρουσία τους στο διαδίκτυο σε αυστηρώς κοινή κρατική ιστοσελίδα με αυστηρώς καθορισμένη δομή και περιεχόμενο. Τα ΜΜΕ είναι υποτίθεται η 4η εξουσία και ΠΡΕΠΕΙ να δίνουν δωρεάν τηλεοπτικό χρόνο σε όλα τα κόμματα προκειμένου να στηρίξουν το ίδιο το σύστημα στο οποίο είναι εξουσία. Επίσης, οι κινήσεις στους λογαριασμούς τραπέζης όλων των εξουσιών (κυβερνητικών, δικαστικών, του τύπου) θα πρέπει να είναι δημόσιες για να ξέρουμε τι λεφτά πάνε που και από ποιον. Ακόμα, όλοι οι συμμετέχοντες σε κρατική εξουσία κάθε λογής θα πρέπει να δώσουν όρκο ή να υπογράψουν κάποιο έγγραφο που να αποκηρύσσει όλα τα μασονικού-τύπου συστήματα και οργανισμούς και να τα υβρίζει βαρέως όπως τους αξίζει.

    Με αυτόν τον τρόπο, η χρηματική υπεροχή της μασονικής σήψης πάει σχεδόν άχρηστη στην πολιτική αρένα.

    (έχει συνέχεια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. (...συνέχεια)

    Υπάρχουν πολλά άλλα που μπορούν να γίνουν, αρκεί επιτέλους (!) να πάψουμε να ψηφίζουμε αντίχριστους και να πάρουμε την πολιτική στα χέρια μας. Είναι τραγικό η Ελλάδα να κυβερνάται από αντίχριστους τόσον καιρό και μετά από τόσα παθήματα να ετοιμαζόμαστε να ψηφίσουμε ξανά ΝΔ! Δε θέλω να πολιτικολογώ, αλλά έλεος! Τα παλιά κόμματα ΠΡΕΠΕΙ να χαθούν στην λήθη της ιστορίας και να βγουν νέα χριστιανικά κόμματα.

    Μάλλον, όχι να χαθούν στην λήθη, αλλά να διδάσκονται σαν μέρος της ιστορίας στις σχολικές αίθουσες σαν παραδείγματα προς αποφυγή. Μαζί με την άρρωστη αγάπη μας για την ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.