14 Ιουλ 2012

Ἀντικατοχικὴ Πορεία στὶς 20 Ἰουλίου στὴν Κύπρο


Παρασκευὴ 20 Ἰουλίου ὁ ΕΦΑΕΦΠ, τὸ Μέτωπο Κυπρίων Φοιτητῶν Η.Β., ἡ Α.Φ.Κ. Νίκη ΤΕ.ΠΑ.Κ. καὶ ἡ Αὐτόνομη Κίνηση Μαθητῶν Ε.Φ.Ε.Ν διοργανώνουν πορεία μνήμης ἀπὸ τὴν ἀρχὴ τῆς Μακαρίου (Debenhams) ποὺ θὰ ξεκινήσει στις 18:30 (προσυγκέντρωση στις 18:00) καὶ ἔπειτα θὰ πραγματοποιηθεῖ ἐκδήλωση στὸ τέλος τῆς ὁδοῦ Λήδρας στις 19:30. Στὴν ἐκδήλωση στὴν ὁδὸ Λήδρας θὰ ὑπάρξουν δύο ὁμιλίες ἀπό τους:
- Μαίρη Κουρούπη πρόεδρο τοῦ συνδέσμου γιὰ τὰ δικαιώματα τῶν ἀγννουμένων Κύπρος 1974
- Κώστα Δημητριάδη ἐρευνητὴ-συγγραφέα
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΤΟΧΗ - ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

2 σχόλια:

  1. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ), ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ "ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ" ΜΕ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΣΤΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ Η ΑΔΙΚΑΙΩΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΥ 1974.ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ Ο ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ Ο ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΣ Ο ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΞΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ.ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΥΤΡΩΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.