17 Ιουν 2012

Ὅσο ὑποκύπτουμε στὸν τρόμο καὶ στὸν ἐκβιασμὸ τῶν καθεστωτικῶν ΜΜΕ ἡ Ἑλλάδα δὲν προκειται νὰ βγεῖ ἀπὸ τὴν κρίση

















Δεῖτε τὴν ἴδια εἰκόνα γιὰ τὶς σημερινὲς ἐκλογές....


33 σχόλια:

  1. δηλαδη αν κερδιζε ο συριζα θα ηταν ολα καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΔούλε! Άσε τις δικαιολογίες... Μας χαντάκωσες...
      Ο σύριζα που αναφέρεις που κολλάει;;; Αμέσως να βάλεις ταμπέλες;;

      Διαγραφή
    2. Χειρότερα θα ήταν αν έβγαινε ο Συριζα

      Διαγραφή
  2. Καλα να παθουμε,οτι παθουμε.Παρτε τωρα σαμαρα,ντορα,αδωνη,βοριδη,μνημονια,χαμενη ελευθερια,χαμενη εθν.ανεξαρτησια,ολα τα λεφτα στις τραπεζες κ στους εβραιους.
    Αλλα τι λεω,ειμαστε μεσα στην ε.ε,στο ευρω και το σημαντικοτερο ο σαμαρας ειναι μεγαλος Ελλην κ χριστιανος....
    Δεν πειραζει ομως,ολα εδω πληρωνονται.Καλη χωνεψη σ αυτα που ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί αν έβγαινε ο αντίχριστος ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν καλύτερα; Που θα υποχωρούσε σε όλα θα εθνικά θέματα όπως φαίνεται και απο τελευταίες δηλώσεις του; Που θα έφερνε όλους τους λαθρομετανάστες με τις οικογένειες τους και ρήμαζαν τα πάντα;
    Και πρώτα απο όλα που θα έφερνε της τέλεια αθεϊα και ανηθικότητα και ανωμαλία;

    Να μου πεις για τον ελληνορθόδοξο πατριώτη Καμμένο να πω εντάξει αλλά όχι για τον διεθνιστικο, άθεο Συριζα

    Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλησε κανεις για συριζα ;
    Αλλα εδω φαινεται ποσο κοντοφθαλμοι ανθρωποι ειστε που φαγατε τον προλογο απο τα μεσα μαζικης εξαπατησης νδ η συριζα,σαμαρας η τσιπρας..
    Αφου ομως νομιζετε οτι ο σαμαρας ειναι αληθινος πατριωτης κ δεν θα υποχωρησει στα εθνικα θεματα-ανοιξε ο ιδιος τα συνορα-και χριστιανος-να δω τι θα κανετε οταν αλλαξουν οι ταυτοτητες με νεες ηλεκτρονικες με τσιπ-τοτε τι να πω ;; Υγεια να χουμε κ ας μεινουμε μεσα στην αθεη ε.ε με ολους τους αντιθεους νομους που περναει εδω.. Να ναι καλα κ μερικοι παπαδες που δωσαν κ αυτοι γραμμη για ν.δ..
    Τωρα παρτε μονο μπολικες σοδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ο Τσίπρας είπε ποτέ όχι στις ηλεκτρονικές ταυτότητες; Μόνο το ΚΚΕ κάτι ψέλλισε. Με τον Τσίπρα και ηλεκτρονικές ταυτότητες θα είχαμε και τους λαθρομετανάστες με τις οικογενειές τους και ζημιές στα εθνικά θέματα και διωγμό της Ορθοδοξίας και προώθηση της ανωμαλίας.

      Ξενοφάνης

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΟΧΙ ; ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ;;
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ Ν.Δ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ ΛΥΚΟΙ ;;;
      Κ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΜΠΑΣ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ-ΑΝ Κ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΟΜΟΙ (ΗΛ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ..)
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΧ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΑΘΙΑ Κ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ (Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ Κ ΟΥΚ ΩΝ ΠΟΙΜΗΝ..).
      ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ;;

      Διαγραφή
    3. Εσύ καταλαβαίνεις Ελληνικά; Σου είπε κανείς ψήφισε Σαμαρά; Σύγκριση μεταξύ αυτών των δύο γίνεται. Χίλιες φορές καλύτερος ένας πατριώτης που μιλάει για πατρίδα και Θεό, έστω στα λόγια και υποστηρίζει την Εκκλησία έστω στα λόγια παρά ένας που θα αυξήσει και φέρει ακόμα περισσότερο την ομοφυλοφιλία, τους λαθρομετανάστες και όλη τη χαβούζα του κερατά.
      Καλύτερα η χλιαρότητα απο τον διωγμό και την κατεδάφιση ΟΛΩΝ των πατριωτικών και χριστιανικών αξιών και της ΠΙΣΤΗΣ
      ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ανώνυμε 3:54μμ

      μυαλωμένος

      Διαγραφή
    4. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ 30% ΤΗΣ Ν.Δ..
      ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 55 ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Κ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ..
      ΒΑΣΙΚΑ,Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΘΕΛΕΙ Η ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΥ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΚΛΠ,ΚΛΠ..
      ΔΙΑΛΕΞΕ Κ ΠΑΡΕ.

      Διαγραφή
    5. Τίποτα δεν καταλαβαίνεις 6:36μμ διότι κρίνεις με βάση την τσέπη και την πείνα και όχι με βάση την πνευματική και ηθική ανωμαλία και ανηθικότητα.

      Μυαλωμένος

      Διαγραφή
    6. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝ.ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΡΙΝΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Κ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ;;;;;;;; ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ Μ Η Ν ΨΗΦΙΖΕΙΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε Κ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ;;;;;;
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ 666 ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ...

      Διαγραφή
    7. Σου είπε Ο ΜΥΑΛΩΜΕΝΟΣ να ψηφίσεις Σαμάρα; Σύγκριση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γίνεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε είπε όχι στη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα με το τσιπ 666! Συν το ότι έχει όλα τα κακά του κόσμου σαν κόμμα.
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ 666 ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ...

      Διαγραφή
    8. Για τον ανώνυμο 2:46 μμ ήταν το σχόλιο

      Διαγραφή
    9. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ.ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΡΑΖΩ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ(ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ)ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΣΙΠΡΑ 100 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΩ ΣΤΟ 3 54 Κ ΤΕΛΟΣ,Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ;;;
      ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ 3 54 Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΟ...

      Διαγραφή
    10. Εσύ ανώνυμε 6:51μμ κράζεις την ΝΔ και άλλοι κράζουν το ΣΥΡΙΖΑ και συγκρίνουν μεταξύ των δύο κομμάτων. Μάλλον σου αρέσει η ομοφυλοφιλία και η παντελής διάλυση της Ελλάδας με τους λαθρομετανάστες και τις οικογενειες τους γι'αυτό σου αρέσει 100 φορές Τσίπρας.
      Οι αναλύσεις σου κατέπεσαν γιατί είναι μωρού παιδιού τρέλλες.
      Αν κυβερνούσε ο Τσίπρας ΝΑΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ή ΟΧΙ; Συγκριση κάνουμε. ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;

      Διαγραφή
    11. ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΠΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ Κ ΑΣΕ ΤΙ Θ Α ΕΚΑΝΕ Ε Α Ν ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Κ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ..ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΤΣΙ ;
      ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ Σ ΕΣΕΝΑ Κ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΟΥΤΕ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ..

      Διαγραφή
    12. Ακόμα και αν δεν κυβέρνά ο Τσίπρα φέρνεις μεγάλη ευθύνη που τον υποστηρίζεις και έχει τόσο μεγάλη δύναμη στη Βουλή. Έχεις ευθύνη για την αποθράσυνση των αναρχικών που τώρα που έγινε πιο ισχυρός, πήγαν και έκαψαν μια κάλπη στα Εξάρχεια και ο Θεός ξέρει τί άλλο θα κάνουν απο εδώ και πέρα.
      Πρόσεχε 10:02 ανωνυμε, γιατί αν κυβερνήσει με αυτά που λες, η Ελλάδα αφανίστηκε απο τους λαθρομετανάστες εισβολείς και την ανωμαλία μια για ΠΑΝΤΑ.

      Διαγραφή
  5. Έγινε επίθεση αλβανών ή τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα της Ι. Μητροπόλεως Δρυινουπόλεως Παγωνιανής & Κονίτσης imdpk.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 39% αποχη,30% ν.δ,12% πα.σο.κ...
    Τελικα 400 χρονια δεν πηγαν χαμενα.Αφησαν οντως καταλοιπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!!! Και τι κατάλοιπα!!! Ο ραγιαδισμός και η βλακεία των προβάτων- συγνώμη των ελληνόφωνων ψηφοφόρων ΝΔ&ΠΑΣΟΚ ήθελα να πω- δεν έχει όριο! Και ελληνόφωνοι, γιατί ο χαρακτηρισμός και η ιδιότητα ''Έλληνες'' δεν τους ανήκει και δεν τους αξίζει. Το μόνο που τους αξίζει είναι η αρχιμασόνος Αντωνία για αρχηγός.
      Τώρα αν το να αποφασίζουν οι 2 για τους 10, αγνοώντας τους 8 λέγεται δημοκρατία, τι να πω; Αλίμονο στα παιδιά και τη νέα γενιά! Απογοήτευση, οργή, πόνος για την Πατρίδα!

      Διαγραφή
    2. Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν πάσχουν μόνο απο ραγιαδισμό αλλά απο διεθνισμό. Αν πάλι είχαν άγνοια και πάλι διεθνισμό θα έβαζαν στην Εξουσία και τότε καληνύχτα Ελλάδα. Ανώνυμε όχι τόσο φανατισμό δεν βλάπτει 12:54μμ

      Διαγραφή
    3. ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΞΕΧΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ..
      Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ...ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ (ΛΕΣΧΗ BIELDEBERG ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΡΑ,Ε.Ε,ΝΑΤΟ..) ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Η ΝΤΟΡΑ ;; ΝΕΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ.
      ΑΡΑ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ;; ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Όχι ο Σαμαράς δεν είναι διεθνιστής, μιλάει για πατρίδα και για Ελλάδα.
      Για την Ντόρα συμφωνώ αλλά δεν είναι αυτή αρχηγός.

      Διαγραφή
    5. ο Σαμαράς και η συμμορία του είναι γνωστοί μασώνοι εδώ και χρόνια.

      Όλα τα υπόλοιπα είναι κωλύματα!

      Διαγραφή
    6. Απόδειξε ότι είναι μασσώνος ο Σαμαράς, όχι μόνο λόγια. Στην υπογραφή του δεν φαίνονται οι τρεις τελείες των Μασώνων ούτε έχει πει καμια δήλωση υπερ της Μασωνίας. Το ότι πέρασε μια φορά απο το Μπιλντεμπεργκ πριν 20 χρόνια δεν λεει πολλά.

      Διαγραφή
  7. Λες και τα ψηφοδέλτια ήταν μόνο δύο σ αυτές τις εκλογές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λες και δεν ήταν τόσα τα ψηφοδέλτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν λενε ότι μόνο αυτές οι επιλογές ήταν. Συγκρίνουμε μέχρι τώρα αυτά τα δύο κόμματα μεταξύ τους, όχι με τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η πατριωτική κίνηση που έπρεπε να κάνουμε όλοι οι χριστιανοί ήταν να ψηφίσουμε κάποιο αντιμνημονιακό κόμμα που θα έμπαινε σίγουρα στην Βουλή.

    Για όσους ψήφισαν ΝΔ, καλό θα είναι να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το ψευτοάλλοθι του "άθεου ΣΥΡΙΖΑ", την στιγμή που υπήρχε και η αντιμνημονιακή επιλογή των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου.

    Με ρεαλιστικούς όρους, αντιμνημονιακά κόμματα που θα έμπαιναν σίγουρα στην Βουλή ήταν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, καθώς η ΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν θα έμπαινε σε αυτή την Βουλή - δυστυχώς δεν είναι ακόμα έτοιμος ο λαός για αμιγώς ελληνορθόδοξη διακυβέρνηση, τουλάχιστον προς το παρόν...

    Αν ο "άθεος ΣΥΡΙΖΑ" δεν μας έκανε, επιβαλλόταν να ψηφίσουμε Ανεξάρτητους Έλληνες που έχουν ελληνορθόδοξο προσανατολισμό και πολύ σωστές θέσεις όσον αφορά τα εθνικά θέματα, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις ελληνορωσικές σχέσεις, την λαθρομετανάστευση, την ανακύρηξη της ΑΟΖ και την εμπορική ναυτιλία.

    Όσοι ψήφισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ λοιπόν, δεν ψήφισαν για να μην βγει ο "άθεος ΣΥΡΙΖΑ", αλλά για να μην χάσουν τον μισθουλάκο τους, τα ευρώπουλά τους, ή οτιδήποτε άλλο νόμιζαν ότι θα έχαναν (υλιστικά) με αντιμνημονιακή κυβέρνηση. Ψήφισαν δηλαδή πέρα από κάθε αμφιβολία ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ! ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ! ΠΙΟ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    Εύχομαι τουλάχιστον να το συνειδητοποιήσουν, να το παραδεχθούν (στον εαυτό τους δηλαδή) και να μετανοήσουν.

    Αλλιώς θα επιτρέψει η θεία δικαιοσύνη να το πληρώσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ
    Για όσους ψήφισαν ΝΔ, καλό θα είναι να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το ψευτοάλλοθι του "άθεου ΣΥΡΙΖΑ", την στιγμή που υπήρχε και η αντιμνημονιακή επιλογή των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου.

    Μωραϊτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΜΜΕΝΟ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.