13 Ιουν 2012

Ὁ Ἄρειος Πάγος λέει «Ἀθῶος ὁ Ἡγούμενος Ἐφραὶμ καὶ ὁ Μοναχὸς Ἀρσένιος»

ρειος Πάγος νατρέπει τν ποφάση το φετείου οδόπης κα δεν σχύει πλέον καταδίκη σ δεκάμηνη φυλάκιση (μ τριετ ναστολ) το γουμένου τς Μονς Βατοπαιδίου κα (δη προφυλακισμένου γέροντα φραίμ), το μοναχο ρσενίου κα τς φέτου Μαρίας Ψάλτη, ποία σφαλμένα εχε κριθε νοχος παραβίασης δικαστικο ποῤῥήτου κα παράβασης καθήκοντος μ θικος ατουργος τος δύο μοναχούς. ποθεση πο φορ τ «κλείσιμο» τς δίκης που κκρεμοσε στο Πολυμελς Πρωτοδικεο οδόπης για τ διοκτησιακ καθεστς παραπέμπεται π τν ρειο Πάγο στο φετεο Θράκης για να γίνει νέα δίκη μ διαφορετικ συνθεση δικαστν.
Τ Ποινικ Τμμα ρείου Πάγου υοθετώντας σχετικ προταση το ντιεισαγγελέα ρείου Πάγου Ν. Τσάγγα δέχεται τι φετειακ ποφάση δεν χει νόμιμη ατιολογία, παρουσιάζει ατιολογικ κενά, ντιφάσεις κα λλείψεις σ ρκετ σημεα.
Στ νέα δίκη που θ γίνει στο φετεο τ κατηγορητήριο ναμένεται να εναι για λους λαφρύτερο, φο ρειος Πάγος θεωρε τι τυχν γνωστοποίηση τοῦ...
ποτελέσματος μόνο τς διασκεψης νς δικαστηρίου δεν ποτελε πλέον ξιοποιν πράξη.
τσι ποδεικνύεται δη τι στην ποθεση ατ δεν πάρχει δίκημα.

7 σχόλια:

  1. Από την σιωπή τους τα κανάλια φάινεται ότι είχαν σκοπό να βλάψουν την Εκκλησία.

    Γι'αυτό προσοχή και οι ποιμένες να μη δίνουν αφορμές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προκλητική, όντως, η σιωπή των ΜΜΕ για την απόφαση αυτή. Και δεν είδαμε ούτε έναν δημοσιογράφο από αυτούς που βιάστηκαν να τηλε-δικάσουν αυτούς τους ανθρώπους τότε, να βγει και να ζητήσει συγνώμη ή έστω έστω να παρουσιάσει και μόνο τούτη την είδηση. Γι' αυτό και η κατάντια μας ως λαού. Γιατί όχι απλώς δεν έχουμε ιερό και όσιο, αλλά ούτε και το σεβασμό στο συνάνθρωπο. Μείναμε μόνο με τα μεγάλα λόγια. Αλοίμονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν περιμέναμε από τα κανάλια κάτι διαφορετικό. Ο στόχος είναι ένας αφού δεν πέρασαν την κάρτα του πολίτη λόγω της αντίδρασης του Αγίου Ορους που πήρε υπεύθυνα θέση στο θέμα. Τώρα χτυπάνε το Αγιο Ορος για να κλονίσουν την πίστη των πιστών και να περάσουν στο κοντινό μέλλον , μετά την πιθανή εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ το ηλεκτρονικό φακέλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το φακέλωμα έχει προετοιμαστεί απο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επιμελέστατα. Ο επόμενος στην εξουσία, αν είναι άθεος ή μασώνος (ένα και το αυτό βέβαια), απλά θα κοιτάξει να το εφαρμόσει.

    Συγχαρητήρια σε όσους ανθρώπους, παρ'όλο τον προβληματισμό τους, επιφυλάχθηκαν στο θέμα της μονής Βατοπαιδίου να καταδικάσουν, από όποιο χώρο κι αν προέρχονταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΡΟΝΤΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα, στον 21ο αιώνα, στην εποχή που άθεοι και φανατισμένοι κατά των χριστιανών πολιτικάντηδες, που προσπαθούν επί ματαίω να κυβερνήσουν τη χώρα, τα ΜΜΕ απλώς υπήρξαν σύμμαχοί τους. Μόνο με τη λογική και με βάση τη νομοθεσία να σκεφτόταν κανείς, η αλήθεια φώναζε για την αθωότητα των γερόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KALA ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ.ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΝ ΕΙΠΑΝ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ.ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.