25 Μαρ 2012

Παρέλαση στή Θεσσαλονίκη - Ὁ στρατός μας τραγουδᾶ τό "Μακεδονία Ξακουστή"


6 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η Ελλάδα μας και όχι οι άθλιοι πολιτικάντηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσέξτε τους αστυνομικούς. Είναι πέρα βρέχει. Περνά η ελληνική σημαία και αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος! Στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης τραγούδησαν το "Μακεδονία ξακουστή"

    Βρήκαν ευκαιρία οι εθνικιστές, αφού δεν υπήρχε ούτε ένας πολιτικός από ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΔΗΜ.ΑΡ., ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις, στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης και τόλμησε ο στρατός να προκαλέσει, τραγουδώντας -άκουσον, άκουσον- τον εθνικιστικό ύμνο "Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα", παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της..
    αστυνομίας να συλλάβει όποιον κρατούσε ελληνική σημαία.
    Ντροπή! Τι θα πεί ο Σηφουνάκης; ο Πάγκαλος; ο Μπίστης; ο Κουναλάκης; ο Σόρος; η Ντόρα; ο Ομπάμα; ο Γκρούεφσκι;
    Να συλληφθεί πάραυτα -θα συλληφθεί, το εγγυώμεθα!- ο επικεφαλής των στρατιωτικών δυνάμεων, που επέτρεψε να ακουστεί η λέξη Μακεδονία, να αποκεφαλιστεί και να σταλεί η κάρα του, ως ένδειξη συμμόρφωσης στη νέα τάξη.
    Να αναζητηθούν από τις κάμερες, όσοι χειροκρότησαν και να προσαχθούν βιαίως στην αστυνομική διεύθυνση, όπου να υποβληθούν σε φάλαγγα, αποτρίχωση με ζεστά αβγά στις μασχάλες και ανασκολοπισμό.
    Πολυχρεμένοι αφέντες, δεν φταίμε εμείς. Μας ξέφυγε. Δεν τους προλάβαμε τους αλήτες. Μη μας κόβετε την επιχορήγηση, του χρόνου θα τους βάλουμε γάζες στα στόματα τους κωλοφάνταρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά όλα αυτά! Συγχαρητήρια στον στρατό που έδειξε την αγάπη και περιφάνεια του προς την ένδοξη χώρα μας, την Ελλάδα!! Όσο για την αστυνομία δεν έχω να πω κάτι...Ούτε συγκίνηση ούτε τίποτα. Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικοί άξιοι και πιστοί πολίτες που τιμούν την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.