3 Φεβ 2012

Χάκαραν τό Ὑπουργεῖο Δικαιοσύνης. Τό βίντεο τῶν Anonymous hackers

Anonymous - Message To Greece: Σκοτώσατε τό πιό ἱερό πράγμα τῆς χώρας σας πού εἶναι ἡ δημοκρατία! 
Πρόκειται γιά τό πρτο πίσημο χτύπημα τς ργάνωσης Anonymous στην λλάδα ο ποοι λένε:
«Ο διοι σας ο πολίτες σς μισον σείς τούς κοιττε χωρίς νά κάνετε τίποτα γιά νά τό ποτρέψετε. Μπήκατε στό ΔΝΤ, χωρίς τήν..
γκριση το λαο σας. Βάλατε τή δικτατορία στούς μους τους».
Ο "κυβερνοπειρατές" Anonymous κατηγορούν τήν λλάδα για την ψήφιση το ACTA, νόμου το ποίου πως ποστηρίζουν ο Anonymous, ν ποτίθεται χει στόχο τήν «πλαστογραφία» προϊόντων (μπορικν, CD κ.λπ.), στήν πραγματικότητα καλύπτει καί δημιουργεῖ...
Δετε λόκληρο τό βίντεο.
να νιαο πλαίσιο παγκόσμιας προστασίας καί φαρμογς γιά θέματα πνευματικς διοκτησίας -πό τά μουσικά πνευματικά δικαιώματα μέχρι τά γενόσημα φάρμακα.
 Στην πίθεσή τους στήν στοσελίδα το πουργείου Δικαιοσύνης προειδοποιον τι θά πάρξει καί συνέχεια, «φωτογραφίζοντας» νέα χτυπήματα σέ κρατικά sites καί δημόσια ΜΜΕ.
Ο κυβερνοπειρατές κατηγορον τήν λλάδα γιά τήν ψήφιση το ACTA, νόμου το ποίου πως ποστηρίζουν ο Anonymous, ν ποτίθεται χει στόχο τήν «πλαστογραφία» προϊόντων (μπορικν, CD κ.λπ.), στήν πραγματικότητα καλύπτει καί δημιουργε να νιαο πλαίσιο παγκόσμιας προστασίας καί φαρμογς γιά θέματα πνευματικς διοκτησίας -πό τά μουσικά πνευματικά δικαιώματα μέχρι τά γενόσημα φάρμακα.

5 σχόλια:

 1. εχω ζητησει τα πνευματικα δικαιωματα της χωρας εδω κ 2 χρονια επισημα....
  παρακαλω ακολουθηστε με....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΔΩ Κ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ Κ ΕΠΙΣΗΜΑ..ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ... ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ FB.

  Άκουσα στην τηλεόραση κάποια στιγμή Υπουργούς της χώρας μας, να μιλάνε για πνεύμα κ ποιο συγκεκριμένα να λένε ότι προσπαθούμε να περάσουμε το πνεύμα των διακοπών το πνεύμα της συνεννόησης κ πολλά αλλά πνεύματα…..
  Μπορεί κάποιος να σκεφτεί κ να δώσει τεκμηριωμένη απάντηση από αυτούς τους διδάσκαλους του έθνους τι σημαίνει πνεύμα??
  Η τουλάχιστον να μας πουν ποιος είναι αυτός που τους διδάσκει το πνεύμα που μεταδίδουν??
  Ίσως το να σκέφτεσαι πως θα αποφύγεις το πόθεν «Λέσχες» δεν σου αφήνει χρόνο να πεις κάτι σοβαρό στον λαό.
  Τα πνευματικά δικαιώματα αυτής της χώρας ανήκουν σε εμάς που τα ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ.
  Κ εξηγώ:
  Το Πνεύμα που διέπεται από την αίσθηση, την σκέψη, την μνήμη κ την συνείδηση, είναι αυτό που δεν είναι φθαρτό κ που είναι σαν ενέργεια…. υπάρχει υπήρχε κ θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι να έρθει η ημέρα της κρίσης από Τον Θεό κ που λογικά βάση αυτού θα κριθούμε .
  Ο καθένας από εμάς έχει ένα πνεύμα κ ανάλογα με το ποσό κ πως ασχολείται με αυτό έχει κ τα κατάλληλα αποτελέσματα. Λόγου χάρη λέμε: κοιτά πως ντύθηκε αυτός ο άνθρωπος, είναι μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Άρα κάτι αόρατο μας μεταδίδει την αίσθηση αυτή, ώστε να μιλήσουμε για πνεύμα..Λέμε επίσης, ποσό πνευματικός είναι ένας άνθρωπος, ανάλογα με τον τρόπο που βλέπει κ αντιμετωπίζει καθημερινά την πραγματικότητα κ τους γύρω του. Άρα μας βολεύει ταμαλα τελικά η οικονομική πολιτική που ακολουθούν οι κυβερνήσεις μας τα τελευταία 20 χρόνια, κ που όλοι ξέρουμε και μιλάμε για έσχατη προδοσία από αυτές , κατά του Έθνους. Γιατί απλά εξασφαλίζει το ότι δεν μιλάμε για πνευματικά υγιείς ανθρώπους γιατί ποτέ τελικά δεν μας μετέφεραν το σωστό πνεύμα…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άλλωστε αν κάποιος πει ότι έχω άδικο ας κάνει απλά την ερώτηση τι σημαίνει τελικά οικονομική κρίση????
  Σημαίνει ότι χρωστάμε παντού κ αλόγιστα γιατί ποτέ δεν μας μίλησαν με το σωστό πνεύμα αλλά μας έλεγαν παντα…θα….θα…θα….παρετε τα….ψεμματα που σας λέγαμε μια μέρα στο πιάτο τόσο καλά σερβιρισμένα που το πνεύμα που θα σας έχουμε μεταδώσει θα είναι τόσο κακής ποιότητας που δεν θα ξεχωρίζεται τι είναι αλήθεια κ τι ψέμα… Λέγεται κ πλάνη!!!
  Άρα λοιπόν συνάνθρωποι μου αυτό που βιώνεται δεν είναι τίποτα λιγότερο κ τίποτα περισσότερο από μια καλοστημένη πλάνη από λίγους οι όποιοι μιλάνε για πνεύμα.
  Θα παρακαλούσα τους Υπουργούς να μην αναφέρουν την λέξη πνεύμα… Δείχνει τουλάχιστον ότι δεν έχουν καν φιλότιμο.


  Έρχομαι να αντιπαραθέσω κάτι για να γίνω ποιο σαφής…
  Ας πούμε ότι η τηλεόραση δεν έπαιζε Τζούλια για 2 μήνες αλλά μας μετέδιδε το τι πρέπει να κάνουμε επί της ουσίας(ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ) σε μια περίοδο όπως αυτή που περνάμε. Πως αντιμετωπίζεται μια οικονομική κρίση ας πούμε…
  Θα είχαν περάσει το πνεύμα κ εμείς θα ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο σωστά χωρίς αυτοκτονίες(γιατί τελικά αυτοκτονεί ο διπλανός μας)-έτσι μου είπε ένας φίλος προχθές-…
  Άρα μόλις αποδείξαμε ότι πρέπει να ψάξετε πως εμείς οι νέοι θα καταφέρουμε με απλά όπλα να αντιμετωπίσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.
  Οι ξένοι είχαν λεφτά κ έπαιξαν παιχνίδι με αυτά, εμείς όμως έχουμε το πνεύμα κ αν το στήσουμε σωστά στην σκακιέρα σε λίγα χρόνια μπορούμε να καταφέρουμε το εξωπραγματικό για πολλούς αλλά εφικτό για άλλους….
  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..(Α ΡΕ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ)
  Όσοι τώρα αγοράζουν την χωρά μας κ θα καλεστούν να την ξαναφτιάξουν από τα ερείπια που είναι εδώ κ χρόνια είναι πολύ καλοί πελάτες μας.
  Αυτοί θέλουν πολέμους(με έξυπνες κ νέες μεθόδους) αλλά σκεφτείτε ο κάθε Έλληνας να κάνει κ ένα εξώγαμο με μια από της κόρες των βασικών πελατών-αγοραστών- της χώρας…. Λέγεται κ επεκτατική πολιτική κ μετάδοση του DNA. Μεταδίδω το πνεύμα του κάντε ερώτα κ όχι πόλεμο ας πούμε.
  Αυτό το πνεύμα όμως δείχνει ταλιμπανεζους κ είναι ότι σκέπτονται κ θέλουν να κάνουν αυτοί με τις κόρες μας στο μέλλον .
  Θέλετε να μάθετε που κ πως μπορείτε να βρείτε το σωστό πνεύμα????
  (ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΩΛΗΤΑΙ….ΔΙΣΑΣΚΕΤΑΙ)
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΤΖΑΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ……
  ΕΛΑΒΑ ΕΝΑ email Κ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΩΣ ΑΣΤΑΘΜΙΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.  ΡΩΤΗΣΤΕ Κ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ….
  ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ, ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ…ΠΑΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 900 Ε , ΓΙΝΑΜΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 6ΟΟ Ε…ΑΡΑ ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ..!!!

  ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Κ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΘΝΑΡΧΗΣ.
  ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ…..
  Κ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ…...ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ…..… ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ!!!!!
  ΥΣ. ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
  ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Κ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΡΩΤΗΣΕ:
  ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ…ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ???
  ΡΕ ΣΥ ΤΟΥ ΛΕΩ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ…ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ….
  ΕΛΛΑΔΑ
  ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ….
  ΒΑΖΩ Κ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ…..
  Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΤΕΙ……ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ!!!
  ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ???? ΩΡΕ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ AEGEAN!!!!

  ΘΕΟΧΑΡΗΣ Ε. ΓΚΟΥΝΤΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΩΝΙΑΔΑ ΣΧΟΛΗ.....ΖΕΙ.....ΜΕΣΑ ΜΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.