6 Νοε 2011

Καταπληκτικό: Μήνυμα μετανοίας πρὸς τὸν Ἑλληνικὸ λαὸ ἀπὸ τὸν Γιάννη καὶ τὴ Φανῆ!


8 σχόλια:

  1. Λυπάμαι τη νέα γενιά για αυτά που θα περάσει. Δυστυχώς εμείς αποδειχτήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και τους παραδίδουμε ένα κόσμο-κόλαση. Ο Θεός να μας λυπηθεί γιατί τα δεινά που προκαλέσαμε στην Ελλάδα εξαιτίας του αμοραλισμού μας είναι ανεπανόρθωτα. Η Μόνη μας ελπίδα είναι αυτά τα παιδιά που θα πρέπει να μας γυρίσουν την πλάτη για να βρούν την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Ελληνόπουλα είναι το μέλλον του Έθνους μας.

    Θυμήθηκα τον φιλόσοφο Ηράκλειτο, που όταν του ζήτησαν οι συμπολίτες του Εφέσιοι να τους κυβερνήσει, αυτός τους απάντησε ότι θα έπρεπε να μείνουν μόνο τα παιδιά εως 12 ετών, για να ξαναφτιάξει από την αρχή την κοινωνία.

    Κι εδώ φίλε οδοιπόρε πρέπει να θυμίσουμε το τεράστιο ζήτημα των εκτρώσεων.

    Κάθε παιδί που μια Ελληνίδα μάνα φέρνει στον κόσμο, είναι μια κερδισμένη μάχη στον αγώνα για την επιβίωση του Έθνους μας.

    Είναι μέγιστη υποκρισία το να οργανώνουμε εράνους για τα παιδιά της Αφρικής, και την ίδια στιγμή να δολοφονούμε τα δικά μας Ελληνόπουλα πριν καν γεννηθούν !

    Δεν θέλω να κάνω εδώ κομματική προπαγάνδα. Ψάξτε μόνο να βρείτε ποιο κόμμα έχει στο πρόγραμμά του την ποινικοποίηση των εκτρώσεων.

    Και μόνο γι'αυτό αξίζει να το ψηφίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εζησα στην Καλυμνο κ μπορω να σασς πω οτι ειναι και πολυ πατριωτες....με συγκινησαν πολυ τα παιδακια.....μπραβο τους αξια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο με συγκίνησαν τα παιδιά!!
    Να είστε καλά πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΘΕΟΣ να τα ευλογεί...!! Αξια τα παιδάκια...
    Ενας αμαρτωλός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.