13 Δεκ 2010

Κάτοικοι τοῦ Ἁγίου Παντελεήμονος διαμαρτύρονται γιά τήν συναυλία!!!

δεῖτε καί φρίξτε...
τά ΜΑΤ χτυποῦν τούς κατοίκους τῆς περιοχῆς ἐνῶ αυτοί ψέλνουν τόν ἐθνικό ὕμνο!!!

4 σχόλια:

  1. Kαι αυτοι λεν μετα να στηριχτουμε πανω τους, θα μας πουν σιιιιγουρα αν εχει η καρτα το 666, θα πουν την αληθεια,ποιοι; αυτοι που κουβαλησαν το ιδιο το 666 μεσα στην εκλησσια και οριστε η αποδειξη τωρα εδω μπροστα,ενα εχω να πω ο θεος να φυλαξει την Ελλαδα γιατι ο κοσμος σταθηκε στο πλευρο του Χριστου και φωναξε δυνατα ο θεος να μας ελεησει αυτα που γινονται, ο κοσμος δεν φταιει σε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπρεπε να μπουνε μεσα αλλα οχι φυσικα για να πειραξουνε τον Ιερο χωρο της εκλησσιας προς θεου οχι αλλα να φυγουν σηκωτα ολα τα ατομα και οτι ειχαν εκει μεσα, επρεπε αυτα τα ρασα και τα γενια να ξεριζωθουν και να πεταχτουν αλλα ειπαμε ο θεος βλεπει και το αφηνουμε στην κριση του θεου και φυσικα στα χερια του Αγιου Παντελεημονος μεγαλη η χαρη του,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΛΕΨΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι Ωραία Πράγματα Αυτά Ντροπή. Τι Κερδίσανε με τον Φανατισμό δεν Λύνεις τα Προβλήματα Ειδικά Αυτά που Έχουνε να Κάνουνε με την Παράνομη Λαθρομετανάστευση και την Εγκληματικότητα που Αυξάνεται Έχουνε Δίκιο και Εγώ Μαζί τους αλλά να Διαμαρτυριθούνε Πιό Ειρινικά Χωρίς Προκαταλείψεις και Φανατισμούς. Έλεος πια με αυτά τα Ακραία Ρατσιστικά Κινήματα.Μεγαλώνουνε το Πρόβλημα Έτσι δεν Βοηθάνε αυτά στην Επίλυση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή τους. Μα πιο πολύ ντροπή στο Δεσπότη κ Ιερώνυμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.