4 Ιαν 2010

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ υπεύθυνη παιδείας της Νέας Δημοκρατίας


Πριν από μερικές μέρες με απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά ανατέθηκαν καθήκοντα τομεαρχών στα στελέχη του κόμματος. Η βουλευτής Α' Αθηνών, Ελίζα Βόζενμπεργκ ανέλαβε τον τομέα Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τις απόψεις της....
κ. Βόζενμπεργκ γύρω από θέματα παιδείας. Δεν μπορεί πάντως παρά να καταγραφεί ως ένα θετικό πρώτο δείγμα η πράξη της νέας βουλευτού να κάνει το σημείο του Σταυρού πριν την πρώτη ομιλία της από το βήμα της Βουλής.
Την πράξη της μάλιστα έσπευσαν αμέσως να διακωμωδήσουν οι γνωστοί δημοσιογράφοι κάνοντας λόγο για «της σύντομης προσευχής με την οποία κάθε μέλος της Ιρανικής Εθνοσυνέλευσης ξεκινά την ομιλία του προς το Σώμα» και χαρακτηρίζοντας τη βουλευτή «Ξανθή, αγαπημένη Παναγιά»!
Οι ειρωνείες όμως επιστρέφουν σε αυτούς που τις εκστόμισαν και η υπεύθυνη παιδείας της Ν.Δ. αποτελεί ίσως μια πρώτη καλή ελπίδα για την διατήρηση και ενδυνάμωση του ελληνοχριστιανικού χαρακτήρα της παιδείας μας. Μήπως οι θεολόγοι και οι Ενώσεις τους θα πρέπει να επιδιώξουν συνάντηση μαζί της για να θέσουν υπόψη της όλα τα σχετικά ζητήματα;
ΠΗΓΗ:ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.