18 Δεκ 2009

Οι Ιλλουμινάτοι έχουν τα ινία του Κυπριακού !

Η «Σ» έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τη σύσταση μιας ομάδας «έντονα προβληματισμένων έως και αγανακτισμένων στελεχών» εντός του ΔΗΚΟ, που ήδη ανέλαβε δράση. Είναι όλοι πρωτοκλασάτοι, οι περισσότεροι πρώην υπουργοί, γέννημα θρέμμα του ΔΗΚΟ. «Μας ενώνουν οι έγνοιες για το πού πάμε…
Είμαστε κάθετοι! Ζημιώνουμε καθημερινά από τη συμμετοχή μας στην κυβέρνηση Χριστόφια. Μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν με τους Ημικρατικούς, δεν έχουμε λόγο παραμονής…». Ο πρώην Υπουργός δεν μένει, όμως, μέχρι εκεί. Συνεχίζει τον αποκαλυπτικό διάλογό του με τη «Σ», με μια πολύ συγκεκριμένη ανάλυση. «Η παραμονή μας σήμερα ενισχύει τις φωνές που μας θέλουν κόμμα της μάσας και της συνδιαλλαγής. Αφού μας έφτυσε ο Χριστόφιας με τους Ημικρατικούς, σήμερα γιατί παραμένουμε; Για το κοκαλάκι της ΔΕΦΑ και ένα δυο άλλα ασήμαντα τινά; Στο Κυπριακό τι περιμένουμε; Να αλλάξει θέσεις ο Πρόεδρος Χριστόφιας; Να μας διορίσει τώρα μέλη στις διαπραγματευτικές ομάδες μήπως; Και γιατί μετά από ένα χρόνο διαπραγμάτευσης να πάμε και να δώσουμε συγχωροχάρτι καταμερισμού ευθυνών; Κανονικά ο Πρόεδρος Χριστόφιας τώρα θα πρέπει να επιδιώξει να διορίσει Δηκοϊκούς για να καταμερίσει και τις ευθύνες. Εμείς, όμως, είμαστε τόσο βλάκες να δεχτούμε τώρα, που τα πράγματα στο Κυπριακό προχώρησαν τόσο πολύ;..».
Η συγκεκριμένη ομάδα στελεχών είναι σ’ επαφή με την κομματική βάση. Επιχειρεί να δημιουργήσει όσο το δυνατόν… μεγαλύτερο θόρυβο εντός του ΔΗΚΟ υπέρ της αποχώρησης. Βλέπουν και συζητούν με κόσμο, σε μια προσπάθεια να «βάλουν φρένο στην κατρακύλα του κόμματος… Έως πότε μια ολιγομελής ομάδα, που προτάσσει τα προσωπικά της συμφέροντα και κατάφερε να κολλήσει πάνω στον πρόεδρο, θα ορίζει τα βήματα αυτού του ιστορικού κόμματος;..»

www.efylakas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.