22 Ιαν 2024

π. Ἀρσένιος Βλιαγκόφτης: «Μᾶς ἔβαλε τὰ γυαλιὰ ὁ Κουτσούμπας»

Ἐκπομπὴ μὲ τὸν ὁσιολογιώτατο Μοναχὸ Ἀρσένιο Βλιαγκόφτη, μὲ θέμα: «Μᾶς ἔβαλε τὰ γυαλιὰ ὁ Κουτσούμπας», Κυριακή 21 Ἰανουαρίου 2023.

5 σχόλια:

  1. Το"δικαίωμα" ΡΕΣΑΛΤΟ 22-1-24 ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

    Να "νοικιάσουν" δηλαδή μια γυναικεία μήτρα για να κυήσει και να γεννήσει το παιδί τους. Μιλάμε για την πλήρη στρέβλωση της έννοιας της μητρότητας. Αντί λοιπόν να συζητάμε (και το γυναικείο κίνημα να απαιτεί!) την κατάργηση ή έστω τη θέσπιση πολύ αυστηρών προϋποθέσεων εφαρμογής του θεσμού της παρένθετης μητέρας, συζητάμε για την επέκταση του ώστε να καλύπτει και ζευγάρια των οποίων η επιλογή εξ ορισμού αποκλείει την έννοια της απόκτησης παιδιών με τη μόνη διαδικασία που γνωρίζει η φύση. Κι αυτό ορισμένοι, το ονομάζουν... "προοδευτισμό"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημαντικές προσωπικότητες της Αριστεράς στην Ελλάδα, όπως ο Νίκος Ζαχαριάδης ή ο Πορφυρογέννης και στις μέρες μας ο Γ. Καραμπελιάς, ο Μ. Δρεττάκης, η Λ.Κανέλη έχουν αφήσει σημαντικές παρακαταθήκες μη δογματικής αριστερής σκέψης για την ορθοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νίκος Ζαχαριάδης ήταν εθνοπροδότης και δούλος των Τίτο και Στάλιν !

      Διαγραφή
  3. ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΟΥΣΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
    -27.11.2023 • NewsBreak Θηριώδες παράνομο τζαμί στα Μέγαρα!
    Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο μετά τον Βοτανικό και ανεγέρθηκε χωρίς καμία άδεια λατρευτικού χώρου. Τα εγκαίνια έγιναν πρόσφατα με κάθε λαμπρότητα από μεγαλοϊμάμη θαυμαστή του Ερντογάν και πλήθος Πακιστανών
    -Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τη νεοεποχίτικη αντίληψή της για την Ορθοδοξία: Ένα εφεύρημα ανθρώπων χωρίς αλήθεια και χωρίς Θεό.
    -ΕΠΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ Η Θεία Κοινωνία λοιδορήθηκε όσο τίποτα άλλο και χαρακτηρίστηκε ἐπίσημα ὡς «παράνομη πράξη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.