27 Νοε 2020

"Θρησκευόμενη" ΝΔ: Χωρίς Θρησκευτικά ἡ Ἐκπαιδευτική Τηλεόραση γιά τούς μαθητές Δημοτικοῦ!

Ὅπως ἀποκαλύπτει τό ἔγκριτο ἰστολόγιο «Θρησκευτικά» ἀπό τίς 17/11 μετά τήν ἀναστολή λειτουργίας τῶν Δημοτικῶν Σχολείων, τό Ὑπουργεῖο Παιδείας ἔθεσε στά πλαίσια τῆς τηλεκπαίδευσης καί τήν χρήση τῆς Ἐκπαιδευτικῆς Τηλεόρασης γιά τούς μαθητές. Μέχρι στιγμῆς καμία μέρα στό πρόγραμμα τῆς Ἐκπαιδευτικῆς Τηλεόρασης δέν ὑπῆρξε οὔτε μία ὥρα Θρησκευτικῶν. 
Δεῖτε τά προγράμματα ὅλων τῶν ἡμερῶν…






21 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΚΟΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΥΞΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ;;;; ΑΝ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μόνον οι Σωτηρικοί ; Και οι μη οργανωσιακοί,σαν και σένα,το ίδιο έκαναν. Το αντιοργανωσιακό σου μένος θέλει θεραπεία.

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ έχει απογοητεύσει τους πιστούς με πολλές νεοταξίτικες επιλογές της.
    Απο την άλλη μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ καλύτερη από την Αριστερα-Ακροαριστερά.
    Θυμίζω ότι χάρη στην ΝΔ δεν πέρασε η ουδετεροθρησκεία ως αλλαγή Συντάγματος που είχε δρομολογήσει ο Σύριζα όσο ήταν κυβέρνηση.
    Ακόμα θυμιζω πώς αντέδρεσε ο Συριζαίος Φίλης τομεάρχης Παιδείας στον Σύριζα για το video που προβλήθηκε στην Βουλή, ο δοξασμένος Στρατός μας και η Παναγία μας!
    "...Νίκου Φίλη πού χαρακτήρισε ὡς «στυγνή προσβολή τῆς Δημοκρατίας» τήν προβολή θρησκευτικῶν καί στρατιωτικῶν συμβόλων."
    Περισσότερα http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2020/11/blog-post_44.html

    Ελληνας Μνημο-νουνεχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις μπερδευτεί πολύ
      Καταρχάς, η ΝΔ είναι αριστερό κόμμα διότι η πολιτική φιλοσοφία της είναι ο φιλελευθερισμός (ο μαρξισμός αποτελεί απλώς τη συνέχεια του).
      Η ουδετεροθρησκεία είναι βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας του φιλελευθερισμού που πιστεύει στο θρησκευτικό (και όχι μόνο) συγκρητισμό και ΟΧΙ του μαρξισμού, ο οποίος επιθυμεί την κατάργηση των θρησκειών, επειδή είναι ο ίδιος θρησκεία
      Απλώς η ΝΔ το ανέβαλε για την ώρα, αφού είναι σίγουρη ότι στο μέλλον οι συνθήκες θα είναι ώριμες για να το πραγματοποιήσει. Γενικά έτσι συμπεριφέρεται η ΝΔ ως φιλελεύθερο κόμμα που είναι, δεν βιάζεται να αλλάξει κάτι, αλλά τα αφήνει για το μέλλον, όταν θεωρεί ότι δεν είναι ώριμα τα πράγματα
      Είναι πολύ αφελές να θαυμάζουμε ένα κόμμα επειδή απλώς ανέβαλε να κάνει κάτι που όμως στην πραγματικότητα το πιστεύει και περιμένει να γίνει προσεχώς

      Επίσης δείτε και αυτό

      https://www.tanea.gr/2019/11/19/politics/syntagmatiki-anatheorisi-den-empodizetai-to-oudeterothrisko-kratos-leei-o-gerapetritis/

      Διαγραφή
    2. Η ΝΔ είναι το πιο προδοτικό κόμμα στην χώρα μετά το ΚΚΕ. Η ΝΔ κατέστρεψε τη Δεξιά και φίμωσε και κυνήγησε παντού τους δεξιούς πολιτικούς και ακαδημαϊκούς εκκαθαρίζοντας σιγά-σιγά το κόμμα μια για πάντα από τα δεξιά στοιχεία, κρατώντας μόνο φιλελεύθερους πολιτικούς.
      Η ΝΔ έστρωσε το δρόμο για το πασόκ του Ανδρέα του καταστροφέα της χώρας, διορίζοντας παντού στον κρατικό μηχανισμό, στα πανεπιστήμια και στα μμε αριστερούς.
      Ήταν τόσο μεγάλος ο αριστερισμός της που στην αρχή της δεκαετίας του 80' το πασόκ φαινόταν πατριωτικό κόμμα σε σύγκριση με τη ΝΔ (θυμάστε: «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και άλλα τέτοια ψεύτικα λόγια) και γιαυτό πολλοί από τον πατριωτικό χώρο ξεγελάστηκαν στην αρχή και υποστήριζαν το πασοκ, αφού άλλωστε στη ΝΔ ήταν ανεπιθύμητοι.
      Η ΝΔ είναι άμεσα υπεύθυνη για το χάλι της πατρίδας μας πολύ περισσότερο από το πασόκ. Οι μαρξιστές έκαναν απλώς τη δουλειά τους έχοντας τις ευλογίες της αντιδεξιάς ΝΔ του Καραμανλή.
      Η ΝΔ αφόπλισε κάθε αντίσταση στη λαίλαπα του μαρξισμού, που είχε ξεκινήσει ήδη από τη δεκαετία του 50’, αφήνοντας επίτηδες τον κόσμο ανυπεράσπιστο στην κομμουνιστική προπαγάνδα άθεων και εθνομηδενιστών.
      Εξαιτίας της η Αριστερά, ενώ έχασε στον στρατιωτικό πόλεμο, νίκησε στον πολιτικό (και πολιτισμικό) πόλεμο στην Ελλάδα. Εξαιτίας της η Αριστερά τα τελευταία 40 χρόνια ελέγχει απόλυτα τη σκέψη μας.

      Διαγραφή
    3. Τα 4 δευτερόλεπτα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ σε συγκίνησαν!! Σε τύφλωσαν. Έλεος !

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 7:17 π.μ. σύνελθε, που ήλθες με την τσίμπλα στο μάτι να διορθώσεις κάτι που δεν χρειάζεται διόρθωση. Δεν μίλησε ο άνθρωπος για τα 4 δευτερόλεπτα της Παναγίας, αλλά για την διαφορά ΝΔ και Σύριζα. Ο Σύριζα είναι πολύ χειρότερος όπως έδειξαν οι αντιδράσεις του στα 4 δευτερόλεπτα της Παναγίας και γενικά στην προβολή του βίντεο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμε 6:37 π.μ. δεν είναι η ΝΔ το πιο προδοτικό κόμμα στην χώρα μετά το ΚΚΕ. Η ΝΔ συγκριτικά με τα υπάρχοντα κόμματα στο κοινοβούλιο είναι το δεύτερο καλύτερο κόμμα. Πολύ καλύτερη η ΝΔ από το Σύριζα.
      Και μόνο αυτά που γράφει ο "Ελληνας Μνημο-νουνεχής" φτάνουν για να πείσουν τον καθένα ότι είναι καλύτερη η ΝΔ από τον Σύριζα.
      Αν θέλεις όμως και άλλα υπάρχουν...

      Διαγραφή
    6. Συμπατριώτη 10:28 μμ άσχετα πώς θα χαρακτηρίσει κανείς την ΝΔ, το σχόλιο όπου απαντάς απλά υπογράμμισε την διαφορά της ΝΔ με τον Σύριζα με πλεονέκτημα στη ΝΔ. Δεν είπε κάτι άλλο υπερασπιστικό για την ΝΔ.

      Διαγραφή
    7. Ο Σύριζα είναι έγκυος και η ΝΔούλα ολίγον έγκυος !!

      Διαγραφή
    8. 5:30μμ
      Μάλλον δεν διάβασες σωστά. Με το σχόλιο μου δείχνω ότι ο Σύριζα είναι εκείνος που αντιγράφει τη ΝΔ και όχι το αντίθετο. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
      Ο φιλελευθερισμός εμπεριέχεται στο μαρξισμό. Ο Μαρξισμός είναι οι συνέχεια - αίρεση του φιλελευθερισμού. Και τα δύο συστήματα είναι ίδιας ουσίας και έχουν κοινό (αντι)πνευματικό όραμα χρησιμοποιώντας διαφορετική μέθοδο το καθένα. Δηλαδή
      Ο Φιλελευθερισμός για να πετύχει το σκοπό του χρησιμοποιεί «δημοκρατικό» πολίτευμα (=κοινοβουλευτισμό) και ελεύθερη οικονομία (=οικονομικός φιλελευθερισμός)
      Ο Μαρξισμός για να πετύχει τον ίδιο σκοπό χρησιμοποιεί ολοκληρωτικό πολίτευμα της χειρότερης μορφής και οικονομία κεντρικού σχεδιασμού (=κομμουνισμός)

      Πρόσεξε τώρα τι συμβαίνει: Όταν ο μαρξιστής δεν μπορεί να διάφορους λόγους να εφαρμόσει τον κομμουνισμό (επειδή πχ έχουμε δημοκρατία και ελεύθερη οικονομία στην εποχή μας) ευνουχίζεται, και μετατρέπεται σε απλό φιλελεύθερο.
      Δηλαδή κρατάει αυτό που του μένει, άσχετα εάν δηλώνει μαρξιστής. Δηλαδή όταν θα κυβερνήσει κάτω από δημοκρατικές συνθήκες θα εφαρμόσει τον φιλελευθερισμό, γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς!!!
      Άλλωστε η «πνευματικότητα» του φιλελευθερισμού εμπεριέχεται και στο μαρξισμό. Γιαυτό η ΝΔ έχει γεμίζει με κνίτες.
      Η ΝΔ ισχυρίζεται σήμερα, ότι η ιδεολογία της είναι ο «κοινωνικός φιλελευθερισμός» και την έχει εκδώσει σε βιβλίο. Ε, λοιπόν αυτό που ζήσαμε τα 5 χρόνια διακυβέρνησης Σύριζα ήταν ο κοινωνικός φιλελευθερισμός.
      Η Αριστερά ΟΛΩΝ των αποχρώσεων, στην δημοκρατία, μπορεί να κυβερνά μόνο μέσω κοινωνικού φιλελευθερισμού, και όχι του μαρξισμού. Γιαυτό και το ΚΚΕ Δεν θέλει να κυβερνήσει, αλλά να είναι ισχυρό, διότι ξέρει πως δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει τον μαρξισμό απόλυτα και θα εκτεθεί, άρα θα χάσει το θεσμικό ρόλο του.

      Διαγραφή
    9. 5:25 Λες ότι «Η ΝΔ συγκριτικά με τα υπάρχοντα κόμματα στο κοινοβούλιο είναι το δεύτερο καλύτερο κόμμα. Πολύ καλύτερη η ΝΔ από το Σύριζα»

      Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Η ΝΔ εξέθρεψε και γιγάντωσε την μαρξιστική αριστερά με αποτέλεσμα αυτή να ελέγχει όλους τους τομείς της χώρας μας, να διαμορφώνει την κουλτούρα μας, να παραμορφώνει την Ιστορία μας και να μας παραδίδει μαθήματα "ανθρωπισμού και προοδευτισμού" (=εθνομηδενισμός, αθεΐα και παρακμή). Ενώ ταυτόχρονα πολέμησε κάθε ελληνορθόδοξη πατριωτική κίνηση αλλά και κάθε προσπάθεια αφύπνισης του κόσμου από την μαρξιστική προπαγάνδα και παρακμή
      Ουσιαστικά χρησιμοποίησε την τεχνική του Διπολισμού. Δηλαδή:
      1)Αρχικά γιγάντωσε την μαρξιστική ανθελληνική αριστερά(=πρώτος πόλος),
      2)Ύστερα μας άφησε να δούμε το καταστροφικό της έργο για να φοβηθούμε, μετά διέλυσε κάθε πραγματική, γνήσια και αποτελεσματική αντίδραση σε αυτή την παρακμή,
      3)Και τέλος έμεινε μόνη της για να αποτελέσει τον δεύτερο πόλο, εγκλωβίζοντας τον σωστό κόσμο να ψηφίζει ΝΔ μη έχοντας άλλη επιλογή (την οποία η ΝΔ του τη στέρησε). Η ΝΔ έχει δημιουργήσει ειδικό γραφείο προπαγάνδας για την αντιμετώπιση δεξιών κομμάτων!!!
      Αφού λοιπόν εξασφάλισε τις ψήφους των δεξιών ανθρώπων, το μόνο που την ενδιέφερε πλέον ήταν οι ψήφοι των αριστερών ανθελλήνων μηδενιστών. Με αποτέλεσμα να εκπροσωπεί μονάχα εκείνους και να τους γλείφει όλη την ώρα, υιοθετώντας τον μηδενισμό τους και τις ιδεολογικές αντιλήψεις τους.

      Έτσι, η ΝΔ στους ψηφοφόρους από τη δεξιά, θέτει το ψευτοδίλημμα: "Εμάς ή τους κομμουνιστές"
      Ενώ στους ψηφοφόρους από την Αριστερά λέει: "μην ψηφίσετε Πασόκ ή Σύριζα, αλλά εμάς, διότι εμείς θα εφαρμόσουμε τις ανθελληνικές και αντίχριστες θέσεις τους καλύτερα και πιο αποτελεσματικά"

      Αν δεν υπήρχε η ΝΔ τότε:
      1) Θα είχαμε στη Βουλή αξιόλογους ανθρώπους και πατριωτικά κόμματα.
      2) Η κουλτούρα μας δεν θα ήταν ανθελληνική, μηδενιστική και άθεη .
      3) Δεν θα ήλεγχαν οι Αριστεροί ούτε τα μμε ούτε τα πανεπιστήμια και τη διανόηση ούτε την Ιστορία ούτε τίποτα.
      Έτσι όπως έχουν τα πράγματα και ο Καποδίστριας να μας κυβερνήσει δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτα, διότι όλοι εκείνοι που ελέγχουν την κουλτούρα και τη διανόηση είναι μηδενιστές αριστεροί, και όλα αυτά επειδή έτσι ήθελε η ΝΔ

      Ο τρόπος που σκέφτεσαι και εσύ και άλλοι πολλοί δείχνει ότι η τεχνική του διπολισμού που εφάρμοσε η ΝΔ : «εμείς ή οι κομμουνιστές» πέτυχε το σκοπό της.

      Κρίμα!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμε 9:07 πμ γιατί μπερδεύεσαι με φιλοσοφίες;
      Όπως και να το κάνουμε η ΝΔ δεν δέχτηκε για την ώρα έστω, την ουδετεροθρησκεία.
      Εσύ γράφεις στο αρχικό σου σχόλιο (10:28) πώς η ΝΔ απλώς το ανέβαλε για την ώρα. Και έτσι να είναι όπως γράφεις και πάλι καλύτερη είναι η ΝΔ. Αν η ΝΔ δεν το είχε αναβάλλει τότε θα είχαμε ουδετεροθρησκεία όπως το είχε σχεδιάσει ο Σύριζα.
      Ρώτα τους νομικούς, αν δεν ξέρεις τί συνέπειες θα είχε η ουδετεροθρησκεία σε πολλούς τομείς του δημόσιου βίου.
      Τα σχόλια 10:28 και 9:07 πμ δεν διορθώνουν σε τίποτα το αρχικό σχόλιο του "Ελληνα Μνημο-νουνεχή" που απέδειξε ότι είναι καλύτερη πολύ η ΝΔ του Σύριζα.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμε 10:15 π.μ. δεν νομίζω πώς είναι η ΝΔ αυτή που γιγάντωσε την μαρξιστική Αριστερά.
      Έχεις δίκαιο ότι παραπλανά τους δεξιούς ανθρώπους και στη συνέχεια εφαρμόζει πολιτική αριστερή σε πολλές περιπτώσεις.
      Όμως δεν φταίει η ΝΔ για την γιγάντωση της μαρξιστικής Αριστεράς.
      Οι άνθρωποι φταίνε που εμπιστεύονται την άθεη μαρξιστική Αριστερά, ενώ θα έπρεπε να την ψηφίζουν μόνο 100 άνθρωποι στην Ελλάδα.
      Από τον Σύριζα όμως, είναι πολύ καλύτερη η ΝΔ, όπως φάνηκαν με τα αυτά που γράφει ο "Ελληνας Μνημο-νουνεχής" και φτάνουν για να πείσουν τον καθένα ότι είναι καλύτερη η ΝΔ από τον Σύριζα.

      Διαγραφή
    12. 1:37πμ
      Οι άνθρωποι εμπιστεύονται την άθεη μαρξιστική αριστερά επειδή η ΝΔ άφησε την τεράστιας έκτασης προπαγάνδα της να δηλητηριάζει τα μυαλά μας, χωρίς να απαντά, εμποδίζοντας μάλιστα τους δεξιούς πατριώτες να κάνουν αντίσταση στην παρακμή και να σώσουν τον κόσμο και τη νεολαία από το αριστερό δηλητήριο.
      Η ΝΔ φίμωσε τη Δεξιά, πολέμησε την ιδεολογία της και την κυνήγησε. Αυτό και μόνο αρκεί, τα υπόλοιπα είναι απλά μονόδρομος. Διότι εάν σε μία χώρα καταργήσεις τη Δεξιά σκέψη από τους πολίτες, τότε η χώρα παρακμάζει σε όλους τους τομείς, οι παραδόσεις και η θρησκεία δεν προστατεύονται αλλά μακροχρόνια παρακμάζουν και ξεχνιούνται, οι άνθρωποι χάνουν την ταυτότητα τους και τελικά η χώρα πεθαίνει.

      Κάτω από τέτοιες συνθήκες, η θρησκεία δεν είναι ικανή από μόνη της να σώσει την κατάσταση όπως νομίζουν πολλοί, διότι η αριστερή προπαγάνδα έχει πάρα πολλούς ανθρώπους και εκεί οι οποίοι μεταμορφώνονται σε «ορθόδοξους» και την αλλοιώνουν από μέσα και τελικά τη στρέφουν ύπουλα εναντίον του έθνους. Δηλαδή αποβάλλουν το εθνικό της χαρακτήρα και χρησιμοποιούν την θεολογία της, αφού πρώτα την αλλοιώσουν, για να προπαγανδίσουν μέσω αυτής τις αριστερές ανωμαλίες τους. Γιαυτό έχουμε γεμίσει με μεταπατερικούς και «προοδευτιστές» θεολόγους των οποίων οι αντιλήψεις έχουν τεράστια απήχηση στη νεολαία

      Για να καταλάβεις την ισχύ της αριστερής προπαγάνδας δες πάνω δεξιά στο site του Ρωμαίικου Οδοιπορικού εκεί που λέει «το δικό μας πολίτευμα» τη φράση του Κώστα Σαρδελή, λέει κάπου «είμαστε πιο αριστεροί και από τον πιο αριστερό». Άρα λοιπόν η Εκκλησία «έπεσε» στην προπαγάνδα να θεωρεί ότι η αριστεροσύνη = κοινωνική δικαιοσύνη και ανθρωπισμός. Έτσι η σύγχρονη Εκκλησία επαληθεύει την παρακάτω «προφητεία» ενός άθεου φιλοσόφου της Αριστεράς

      Ο υλιστής φιλόσοφος Ludwig Feuerbach που επηρέασε τον Μαρξ «προφήτευσε» το θάνατο του Χριστιανισμού ως εξής:

      «Δεν θα είναι μέσω ενός διωγμού που θα σκοτωθεί ο Χριστιανισμός που αν μη τι άλλο, ο διωγμός τον τροφοδοτεί και τον ενισχύει, θα είναι μέσω μίας μη αναστρέψιμης εσωτερικής μεταμόρφωσης του χριστιανισμού σε άθεο ουμανισμό, με την βοήθεια των ίδιων των χριστιανών καθοδηγούμενων από μία έννοια της φιλανθρωπίας που δεν θα έχει καμία σχέση με το ευαγγέλιο…»

      Αυτή τη δουλειά την έχουν αναλάβει οι νεορθόδοξοι, οι μεταπατερικοί θεολόγοι, το περιοδικό Σύναξη, και η «Χριστιανική». Όλοι τους προωθούν μια αριστερή θεολογία εισάγοντας προτεσταντικά, «ανθρωπιστικά», ανεθνικά, υλιστικά και παραβατικά(=αμαρτίες) στοιχεία στην Ορθοδοξία. Κατέχουν υψηλές θέσεις, είναι ακαδημαϊκοί, ενώ τα βιβλία τους (που έχουν μεγάλη ακτινοβολία στους νέους και στους «επιστήμονες»), εκδίδονται κυρίως από τις δήθεν «χριστιανικές» εκδόσεις Αρμός, Εν Πλω και Άρτος Ζωής.

      Διαγραφή
  3. Μπορεί επίσημα, μέσω της εκπαιδευτικής τηλεόρασης, να μην γίνεται το μάθημα των θρησκευτικών , στο πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης των σχολείων υπάρχει. Αν ρωτήσουμε , κατά πόσο γίνονται τα θρησκευτικά από τους εκπαιδευτικούς , η απάντηση που θα δώσουμε είναι θετική, γίνονται , αλλά με "χλιαρό" τον τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η θρασύτατη παρεούλα της Μπίλντεμπεργκ ταπείνωσε την Εκκλησία όσο κανένας άλλος.
    Η Θεία Κοινωνία λοιδορήθηκε όσο τίποτα άλλο και χαρακτηρίστηκε ἐπίσημα ὡς «παράνομη πράξη». Δεν αρκεί αυτό ; Θα συγκινηθούμε από τα 4'' της προβολής στη Βουλή;

    Ο τρόπος που θα γίνονται οι διωγμοί θα είναι πολύ πονηρός και θα είναι πολύ δύσκολο κανείς να τους προβλέψει. Αγ. Σεραφείμ της Βίριτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 12:06 μμ δεν σου είπε κανείς να συγκινηθείς από τα 4΄΄ της προβολής στη Βουλή. Αυτά όμως τα τα 4'' της προβολής στη Βουλή φανέρωσαν ακόμα περισσότερο πόσο καλύτερη είναι η ΝΔ από τον Σύριζα.
      Όμως δυστυχώς παραμένει και η ΝΔ νεοταξίτικης κατεύθυνσης κόμμα.

      Διαγραφή
  5. Μα... τι μας έχουνε βάλει
    στό σανό πιά

    και σκεφτόμαστε έτσι...

    Αν και κάποιοι, μάλλον...
    τον... καπνίζουν...

    ...ντουμανιάσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δον κιχ ότη" πες μας εσύ πρώτος τί σου έχουν βάλει στο σανό σου και σκέφτεσαι έτσι;

      Διαγραφή
    2. Τι εννοείς;; Γίνε πιο αναλυτικός, πως θα πρέπει να σκεφτόμαστε κατά τη γνώμη σου;;

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.