14 Σεπ 2020

Οἱ γονεῖς ἀντιδροῦν στήν χρήση μάσκας στά σχολεῖα καί οἱ δημοσιογράφοι τρελαίνονται…

Πολλοί γονεῖς ἀντέδρασαν στίς παράλογες καί ἀντιεπιστημονικές ἀποφάσεις τῆς Κυβέρνησης γιά ὑποχρεωτική χρήση μάσκας στά σχολεῖα. Δύο μαμάδες σήμερα (14-09-20) ἐκπροσώπησαν ἐπάξια ὅλους τούς σκεπτόμενους γονεῖς, καί μίλησαν στά τηλεοπτικά παράθυρα ἐκνευρίζοντας τούς δημοσιογράφους…

5 σχόλια:

  1. Μπράβο στις Μητέρες αυτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οί μέρες πού περνούμε απαιτούν αγώνα
    αυταπάρνηση ακόμα καί ηρωισμό, προκειμένουμε νά προστατέψουμε όχι μόνο τήν υγεία μας αλλά καί τήν υγεία τών παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τά παθαίνουμε,έχουμε ότι μάς αξίζει,τέτοια καί χειρότερα θά μάς βρούνε,όσο ο έλληνας δέν βάζει μυαλό
    τόσο θά μάς πατούνε σάν τό σκουλήκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στη άξια Μητέρα, όλες έτσι πρέπει να αντιδράσουν. Αχ, με τέτοιους πουλημένους δημοσιογράφους τι να πούμε;;;Ντροπή!!! Τι τους νοιάζει για τα παιδιά μας;;;ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΉ ΤΟΥς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές οι Μάνες είναι Ηρωίδες.

    Είναι χαρακτηριστική η έκφραση του Μεγάλου Οπλαρχηγού του Έθνους Κολοκοτρώνη, όταν αποφυλακίσθηκε αναγκαστικά, για να αντιμετωπίσει τον Ιμπραήμ. «Μόνο εις τον καιρό του προσκυνήματος φοβήθηκα για την πατρίδα».

    Εις τον καιρόν του προσκυνήματος εφοβήθηκα μόνον διά την πατρίδα μου, όχι άλλη φορά, ούτε εις τας αρχάς, ούτε εις τον καιρόν του Δράμαλη όπου ήλθε με τριάντα χιλιάδες στράτευμα εκλεκτό, ούτε τότε. Μόνο εις το προσκύνημα εφοβήθηκα».

    Τότε βροντοφώναξε ο Στρατηγός το «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους».

    Το έκαμε και σώθηκε η Πατρίς. Και σήμερα φόβος, όχι τόσο για τα χιλιάδες παράνομα «στρατεύματα» του Ισλάμ που πολιορκούν την Αθήνα, αλλά για τους προσκυνημένους που «έπιασαν όλα τα πόστα».

    Ο Αρχιστράτηγος του Μοριά, από τα βάθη της ιστορίας, βροντοφωνάζει για να ακούσει το Γένος: « Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους». Έτσι σώζονται οι πατρίδες.

    ΔΕΊΤΕ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΤΙ ΜΆΣΚΕΣ ΦΟΡΟΎΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΙ!!!
    Πού πιο προσκυνημένοι ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ!!!

    ΚΑΙ ΈΝΑ ΒΊΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΔΕΙΞΕ ΚΑΝΈΝΑ ΒΡΩΜΟΚΆΝΑΛΟ.

    https://agonasax.blogspot.com/2020/09/blog-post_74.html#more

    «Σταυρέ τοῦ Χριστοῦ, σῶσον ἡμᾶς τῇ δυνάμει σου...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.