3 Μαΐ 2020

Ἔρχεται ἑνιαῖος ἀριθμὸς πολίτη. Καταργοῦνται ΑΜΚΑ, ΑΦΜ καὶ ἀριθμὸ ταυτότητας

Στὴν ἐκπομπὴ LIVE NEWS μίλησε ὁ ὑπουργὸς Ἐπικρατείας καὶ Ψηφιακῆς Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.
Ἀναφορικὰ μὲ τὸ τί μποροῦμε νὰ κάνουμε ψηφιακὰ ὥστε νὰ ἀποφύγουμε τὶς οὐρές, ὁ κ. Πιερρακάκης σημείωσε ὅτι «θὰ σᾶς παραπέμψω στὴ νέα ψηφιακὴ πύλη τοῦ κράτους, στὸ gov.gr, ὅπου ἔχουμε συλλέξει πάνω ἀπὸ 520 ὑπηρεσίες ποὺ οἱ πολίτες μποροῦν νὰ κάνουν ψηφιακά. Οἱ περισσότερες ὑπῆρχαν καὶ πρίν, καὶ ἔχουμε προσθέσει ὑπηρεσίες γνησίου ὑπογραφῆς. Γίνονται ὅλα ἠλεκτρονικά. Πρὶν τὴν πανδημία εἴχαμε 20 χιλιάδες ἐπισκέψεις τὴν ἡμέρα στὰ ΚΕΠ. Οἱ 12.000 ἀφοροῦσαν σὲ ὑπηρεσίες γνησίου ὑπογραφῆς. Αὐτὲς οἱ ὑπηρεσίες παρέχονται ψηφιακά. Πλέον γιὰ νὰ κάνει κανεὶς ἐξουσιοδότηση ἢ ὑπεύθυνη δήλωση μπορεῖ νὰ τὸ κάνει εἴτε μὲ τοὺς κωδικούς του ΤΑΧΙS, ἀλλὰ καὶ ἀπὸ τοὺς κωδικούς του web banking». 

«Ἡ πιὸ χαρακτηριστικὴ ὑπηρεσία τῶν ἡμερῶν εἶναι ἡ ἄυλη συνταγογράφηση ποὺ ἀφορᾶ σὲ ἐπαναλαμβανόμενες συνταγές. Θέλω νὰ τονίσω ὅτι εἶναι πολὺ ἁπλὴ διαδικασία. Ἀρκεῖ κανεὶς νὰ...
γραφτεῖ μόνο μία φορά, χρησιμοποιώντας κωδικοὺς TAXIS καὶ τὸν ΑΜΚΑ του. Ἐναλλακτικὰ μπορεῖ νὰ χρησιμοποιήσει κανεὶς τὸν ΑΜΚΑ τῶν συνδεδεμένων μελῶν, νὰ χρησιμοποιήσει δηλαδὴ τὰ παιδιά του. Ἔπειτα δίνει τὸ κινητό του τηλέφωνο ἢ καὶ τὸ email του καὶ ἀπὸ ἐκεῖ καὶ πέρα χρησιμοποιεῖ ὁ γιατρὸς τὸ τηλέφωνο τοῦ πολίτη», συνέχισε ὁ ἴδιος. 

«Ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι πρόκειται γιὰ ψηφιακὸ ἅλμα σὲ σχέση μὲ τὴν πρότερη κατάσταση, ἀλλὰ εἶναι τὸ πρῶτο βῆμα ἀπὸ ὅσα σχεδιάζουμε. Ὅλες οἱ τεχνολογίες ἔχουν ἔρθει γιὰ νὰ μείνουν. Αὐτὸς ὁ ρυθμὸς θὰ συνεχιστεῖ ἀκριβῶς ὁ ἴδιος. Τὶς ἑπόμενες ἑβδομάδες θὰ ἔχουμε πολλὲς νέες πρωτοβουλίες καὶ νέες ψηφιακὲς ὑπηρεσίες», τόνισε ὁ κ. Πιερρακάκης. 
«Θέλω νὰ σταθῶ καὶ σὲ μία νομοθετικὴ πρωτοβουλία, τὸν κώδικα ψηφιακῆς διακυβέρνησης, ἕναν νόμο ποὺ θὰ διέπει τὴν πληροφορικὴ καὶ τὶς τηλεπικοινωνίες στὴν Ἑλλάδα. Ὁ νόμος αὐτὸς ἔχει πολλὰ πράγματα μέσα του. Ἕνα ἀπὸ αὐτὰ ποὺ πῆρε καὶ δημοσιότητα εἶναι ἡ κατάργηση τοῦ φὰξ στὸ δημόσιο. Μέσα στὸ νόμο θὰ περιλαμβάνεται καὶ ἡ θέσπιση τοῦ ἑνιαίου ἀριθμοῦ τοῦ πολίτη, τὸν ὁποῖο θὰ ἀποκαλοῦμε προσωπικὸ ἀριθμό, ποὺ θὰ ἀντικαταστήσει τὸν ΑΜΚΑ, τὸ ΑΦΜ καὶ τὸν ἀριθμὸ ταυτότητας», κατέληξε ὁ κ. Πιερρακάκης.

27 σχόλια:

 1. Ξεφτιλισμενοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν προκειται για ψηφιακο αλμα,
  μαλλον για διαβολικο αλμα προκειται.
  Το τσιπαρισμα δεν θα προλαβουν να το κανουν γιατι πολυ απλα θα τους προλαβει...Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σωτήριος ο ενιαίος αριθμός σύμφωνα με τον δημόσιογραφο.... και προτροπή στον υπουργό να το κάνει... άλλωστε σε όλα τα προηγμένα κράτη το έχουν κάνει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χριστιανοί ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ψηφοφόροι του μη χειρον βελτιστον.
  ΤΟΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑ ΧΕΙΡ;ΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ...ΜΟΥΓΚΑ...ΜΟΥΓΚΑ...
  Το λένε οι θΕΙΚΈς ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΣΑΣ...ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ...
  Ο ΚΑΤΑΛΑΛΩΝ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο σαχλαμαρίζων "Πολύτεκνος" επι το κακόν έργον της πολιτικολογίας, της σαχλαμάρας και της κατακρίσεως των Χριστιανών ψηφοφόρων....
   Ηθελε φαίνεται Αριστερά! Γιατί αυτή θα έβγανε αν δεν έβγαινε η νδ...

   Διαγραφή
  2. Σα δεν ντρέπεστε, έχετε τα μούτρα να μιλάτε λες και τα δεξιά σατανάκια (που έχουν μαζέψει από παπανδεϊκούς, ποταμίσιους μέχρι και συριζαίους-τατσό)έχουν διαφορά.

   Διαγραφή
  3. Και όμως 9:32 μμ η ΝΔ απέτρεψε να γίνει το κράτος ουδετερόθρησκο στο παρατρίχα όπως είχε προγραμματίσει και ψηφίσει ο Σύριζα.
   Στο άλλο έχεις δίκαιο ότι δλδ τώρα έχουν μαζέψει όλους αυτούς που περιγράφεις---δεν είναι η παλια ΝΔ. Αλλά και πάλι μια αισθητή διαφορά υπάρχει μεταξύ τους. Αν κατάβαινες τί θα πει ουδετερόθρησκο κράτος θα καταλάβαινες και την διαφορά ΝΔ με την Αριστερά.
   Μην παρεξηγηθώ: Η νεοταξίτικη γραμμή τους βέβαια δεν αμφισβητείται.

   Διαγραφή
  4. 9:44 Μην έχετε ψεύτικες ελπίδες. Με τις ενσωματώσεις των μεταναστών αλλά και την άθεη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας, η Ελλάδα στο κοντινό μέλλον θα πρέπει να γίνει αναγκαστικά ουδετερόθρησκο κράτος. Απλώς τώρα κερδίσαμε λίγο χρόνο. Η ήττα μας έχει προεξοφληθεί και το ξέρουν αυτό στην ΝΔ και δεν ανησυχούν. Μην έχετε αυταπάτες λοιπόν.
   Επίσης να ξέρεις ότι η πολιτική φιλοσοφία της ΝΔ είναι το ουδετερόθρησκο κράτος, απλώς μάλλον θεωρεί ότι ακόμα τα πράγματα δεν είναι πολύ ώριμα για αυτό.

   Διαγραφή
  5. Βρε παιδιά δε καταλαβαίνετε ότι είναι ανόητο να τσακώνεστε για το ποιο κόμμα είναι χειρότερο;;; Αφού φαίνεται πως είτε έτσι, είτε αλλιώς, στις ίδιες πολιτικές θα καταλήξουν και οι δυο

   Διαγραφή
  6. Δεν είναι όλοι της ίδιας εκκλησιομαχίας 5:50 πμ. Υπάρχουν διαβαθμίσεις.
   Η αποτροπή της ουδετεροθρησκείας απο την ΝΔ δεν πρέπει να υποτιμάται. Αποδεικνύει την διαφορά με την εκκλησιομαχία της Αριστεράς.

   Διαγραφή
  7. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ...ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ...ΚΛΕΦΤΕΣ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ...ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ...
   ..........ΤΖ,ΩΡΓΟΥΕΛ
   ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΥΛΗ 9.09 ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ.
   Ο ΚΑΤΑΛΑΛΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ.

   Διαγραφή
  8. Η αποτροπή θα ήταν άξια προσοχής μόνο εάν το κόμμα είχε εθνικό όραμα και πίστευε πράγματι στην Αλήθεια το Χριστού αντί για τον θρησκευτικό συγκρητισμό στον οποίο πιστεύει. Απλώς το κόμμα ανέβαλε κάτι που θα γίνει στο μέλλον σύμφωνα με την πολιτική του ακολουθεί. Μην σας ξεγελούν αυτά, να κοιτάτε το σύνολο των θέσεων των κομμάτων και όχι μια απόφαση που όπως φαίνεται πάρθηκε για διάφορους άλλους λόγους και όχι φυσικά εθνικούς ή θρησκευτικούς όπως θα έπρεπε.
   Ο θρησκευτικός συγκρητισμός στον οποίο πιστεύει η ιδεολογία της ΝΔ θα έχει ως φυσική κατάληξη το ουδετερόθρησκο κράτος. Απλώς το ανέβαλε για την ώρα

   Διαγραφή
  9. Φωνή βοώντος

   σε έρημα κρανία

   αδερφέ μου...

   (Άσ'τους να λένε...)

   Χριστός Ανέστη!

   Διαγραφή
  10. "Επίσης να ξέρεις ότι η πολιτική φιλοσοφία της ΝΔ είναι το ουδετερόθρησκο κράτος,"

   Αυτό που το στηρίζεις; Εχουν πουθενά δημοσιεύσει την πολιτική τους φιλοσοφία;

   Διαγραφή
  11. Ένας λαός που εκλέγει ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ...ΚΛΕΦΤΕΣ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΔΙΕΦΘΑΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δεν είναι θύμα.Είναι συνεργός τους.
   ..................ΤΖ.ΩΡΓΟΥΕΛ από το 1984
   ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ....
   ''Και αποστέλλουσι προς αυτόν τίνας των Φαρισαίων και των Ηρωδιανών ίνα αυτών αγρεύσωσι λόγω,οι δε ελθόντες λέγουσι αυτώ......έξεστι δούναι κήνσον Καίσαρι ή ού;δώμεν ή μη δώμεν;
   Ο δε ειδώς αυτών την υποκρισίαν είπεν αυτοίς ...φέρετε μοι δηνάριον ίνα ιδώ..Οι δε ήνεγκαν ,και λέγεο αυτοίς,τίνος η εικών αύτη και η επιγραφή;οι δε είπον αυτώ Καίσαρος......απόδοτε τά Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ..ΜΑΡΚΟΝ 12
   ''Είπεν ο Κύριος,ο λύχνος του σώματος ο οφθαλμός εστί.....Ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν,η γαρ τον έναν μισήσει και τον έτερον αγαπήσει,η ενός ανθέξεται και του ετέρου καταφρονήσει,ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά.....ΜΑΤΘΑΙΟΝ στ΄
   Θέλω επίσης να επικαλεστώ τον λόγο του Αγ.Παισίου για τους πολιτικούς που αναφέρετε στο βιβλίο του ΑΘ.ΡΑΚΟΒΑΛΗ.
   ...θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε....ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες...
   Αυτά για κάποιους οι οποίοι πάυουν να σκέφτονται και να ενεργούν κατά Θεόν αλλά ενεργούν κατά το συμφέρον.Διότι αν δεν καταλαβαίνουν ανεξαρτήτων πολιτικών πεποιθήσεων τι προσπαθούν να περάσουν στον άνθρωπο τότε κάποιος πολλά μπορεί να υποθέσει για αυτούς.
   Άλλωστε και ο Ιερός Χρυσόστομος αναφέρει πως η υποταγή στους ΑΡΧΟΝΤΕΣ είναι υποχρεωτική και επιβάλλεται για όλους ακόμη και για αυτούς τους ευαγγελιστές και αποστόλους και ούτε ταπεινωτική είναι ΕΦ ΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Η ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ.
   Σε διαφορετική περίπτωση ισχύει αυτό που διαβάζουμε στης ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ''πειθαρχείν δεί Θεώ ΜΑΛΛΟΝ ή ανθρώποις''όπου εδώ δίνεται και το στίγμα της σχέσης μας με την εξουσία.Και με το μάλλον δεν απορρίπτει αλλά βάζει όρια απέναντι στην υπακοή της πολιτικής εξουσίας.
   Και πού ακριβώς βρίσκεται αυτό το όρια κάθε πνευματικά καλλιεργημένος νούς το κατανοεί.
   Κατά τα άλλα ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ ΚΑΤΑΛΑΛΗΣΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΣΑ και ζητω συγχώρεση από όλους.
   Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

   Διαγραφή
  12. 8:23 μμ
   Από την ερώτηση σου καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ιδέα σχετικά με την ιδεολογία της ΝΔ. Δεν πειράζει. Η ιδεολογία της είναι ο πολιτικός φιλελευθερισμός με πατέρα τον John Locke Ο Φιλελευθερισμός έχει σαν εχθρούς τη θρησκεία, το έθνος, το πολιτισμικό υπόβαθρο των κοινωνιών, τα οποία και θεωρεί βαρίδια για τον υλισμό του επειδή εμποδίζουν την ορθολογική σκέψη. Δεν θέλει τον άνθρωπο μέσα στην Ιστορία αλλά έξω από αυτή. Ο Πολιτικά Φιλελεύθερος ο οποίος βλέπει τον άνθρωπο όχι ως πρόσωπο αλλά ως άτομο - καταναλωτή - επενδυτή που βρίσκεται εκτός Ιστορίας και επιβάλλεται να σκέφτεται ορθολογικά,και αρνούμενος την έννοια του θείου έχει την «ελευθερία» στον αυτοπροσδιορισμού, και την (πνευματική) παραβατικότητα (=αμαρτία) όπως την ομοφυλοφιλία. Δεν δέχεται αέναες αλήθειες διότι τα πάντα στον (πολιτικό) Φιλελευθερισμό καθορίζονται από τον άνθρωπο, από τον τρόπο που αυτός τα αντιλαμβάνεται(= υποκειμενισμός), τα πάντα είναι σχετικά ακόμα και η Αλήθεια του Χριστού (θρησκευτικός συγκρητισμός)

   Και για να τελειώνουμε επιτέλους με το θέμα ΝΔ. Αν θέλετε να δείτε ποια είναι η ιδεολογία της, σας προτείνω το καταπληκτικό βιβλίο για τον εφαρμοσμένο φιλελευθερισμό του ιδεολογικού συνεργάτη της ΝΔ Αριστείδη Χατζή «Επιχειρήματα Ελευθερίας». Και το βιβλίο «Θρησκεία και Πολιτικός φιλελευθερισμός» του Χριστόφορου Αρβανίτη εκδόσεις Αρμός

   Διαγραφή
  13. Δηλαδή αδελφέ 11.13 ούτε λίγο ούτε πολλύ μιλάμε για το κομα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΉΣΗΣ της ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗς ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ...αν κατάλαβα καλά.
   Μιλας για ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΣΜΟ.
   Λες πως τα πάντα ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...γιατί τώρα αυτό μου φέρνει ατο νού ΠΡΩΤΕΙΑ - ΑΛΑΘΗΤΑ - ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΑ ΠΥΡ;;;
   Ανοίγεις κουβέντα τεράστια και καλό θα ήταν το Ρ.ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ να ανεβάσει΄άρθρα σύγχρονων πατέρων που αφορούν την σύγχρονη πολιτική και τον ρόλο αυτών εντός Εκκλησιας.
   Για να πάψουν κάποιοι να παραπλανούν και να αποπροσανατολίζουν τους πιστούς απο την ουσία.
   ....

   Διαγραφή
  14. 9:57πμ
   Έτσι ακριβώς είναι φίλε. Μπράβο τα κατάλαβες αμέσως, άρα θα είσαι αρκετά έξυπνος. Έπιασες αμέσως το κέντρο του προβλήματος. Η πολιτική φιλοσοφία που χρησιμοποιεί η Νέα Εποχή είναι ο Φιλελευθερισμός. Όλα τα κόμματα της βουλής εφαρμόζουν σε γενικές γραμμμές τη φιλελεύθερη φιλοσοφία, αν προσέξεις. Και η ΝΔ είναι το πιο προτεσταντικό κόμμα της χώρας μας.
   Και όπως είχα γράψει παλαιότερα, αυτό που αποκαλούμε «ευρωπαϊκή προοδευτικότητα» οφείλεται στον προτεσταντισμό και κυρίως τον πουριτανισμό. Αυτή την θρησκεία του αθεϊσμού, που μετά την πλήρη εκκοσμίκευση της, γέννησε την φιλοσοφία του φιλελευθερισμού, ο οποίος γέννησε τον καπιταλισμό και αργότερα τον μαρξισμό(=την αίρεση του καπιταλισμού). Η ελευθερία στην ανάγνωση της Αγίας Γραφής, γίνεται τώρα ελευθερία στην ηθική όπου ο καθένας έχει τις «προσωπικές ηθικές απόψεις» για της ζωή του. Έτσι, ο άνθρωπος εξυψώνεται τόσο πολύ που τα «ατομικά δικαιώματα» τον «ελευθερώνουν» από κάθε ηθικό, θρησκευτικό, ιστορικό και εθνικό δεσμό και φυσικό νόμο. Ο άνθρωπος τώρα ζει σε ένα δικό του «σύμπαν», μπορεί να δημιουργεί τη δική του ηθική, τους δικούς του φυσικούς νόμους, τη δική του αλήθεια και συνεπώς να γίνεται δημιουργός στη θέση του Δημιουργού με αποτέλεσμα να εωσφορίζει.

   Διαγραφή
  15. ΑΝΩΝΥΜΕ 9.09...
   ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΛΟΓΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ...ΠΑΤΕΡΙΚΟ...ΑΓΙΟΛΟΓΙΚΟ....ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ.
   ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.
   ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΦΡΕΣΑΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.
   ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΠΑΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.
   ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
   ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ 11.13 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....
   ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.Ο παπα ΓΙΩΡΓΗΣ Ο ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ''ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ''...ΑΞΙΖΕΙ.
   Ο ΚΑΤΑΛΑΛΩΝ...ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΖΩΝ...ΚΑΤΑΚΡΙΝΩΝ....

   Διαγραφή
 5. Τι δεξιά,τι αριστερά-Συρυζα,το ίδιο καί τό αυτό, διότι και οι δύο είναι όργανα τής Ν.Τ.Π. κ,που εφαρμόζει το ψηφιακό πιστοποιητικό του Μπιλ Γκέιτς, τής Πανθρησκειας και τής Αντίχριστης διακυβέρνησης.
  Μας ετοιμάζουν ένα παγκόσμιο πόλεμο,για να μειώσουν τον πληθυσμό τού πλανήτη καί νά εφαρμόσουν τα σχέδια τους, εάν το επιτρέψει ο Τριαδικός Θεός μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διαφέρουν στην θέρμη και στο ποσοστό με το οποίο εφαρμόζουν την Ν.Τ.Π.

   Διαγραφή
  2. Διαφέρουν στην ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με την οποία εφαρμόζουν τα νεοταξικά σχέδια. Ο Συριζα απλώς είναι πιο ατσούμπαλος. Σημασία έχει πως έχουν ίδιους στόχους, ίδια ιδανικά και ίδιο όραμα για τη χώρα μας. Δεν είναι καλύτεροι, είναι περισσότερο αποτελεσματικοί και αργοί στις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν ώστε αυτές οι αλλαγές να επιτευχθούν με την πρέπουσα οργάνωση και τάξη και όχι ανοργάνωτα και ατσούμπαλα
   Συμπερασματικά λοιπόν, η ΝΔ είναι καλύτερος και πιο αποτελεσματικός υπηρέτης της ΝΤΠ

   Διαγραφή
  3. Ο Σύριζα δεν είναι απλά πιο ατσούμπαλος, διαφέρει και σε νεοταξίτικη θέρμη, αντιπαραδοσιακότητα κτλ.

   Διαγραφή
  4. Οι αποτελεσματικοί υπηρέτες όμως, που τα κάνουν όλα σιγά σιγά, οργανωμένα και χωρίς πολύ θόρυβο, είναι καλύτεροι από τους θερμοκέφαλους που είναι πολύ ανατρεπτικοί και θορυβώδεις. Διότι οι αποτελεσματικοί δεν ερεθίζουν τις μάζες τόσο πολύ

   Διαγραφή
  5. Δεν είναι αυτό 12:17 πμ. Είναι και ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη εκκλησιομαχία.

   Διαγραφή
 6. Ερώτηση:
  Ποιες χώρες χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική αυτή ταυτότητα RFID,με βιομετρικά στοιχεία προσώπου ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.