4 Απρ 2020

Τσιόδρας: Ἂν ὑπάρξει δεύτερο κύμα κορωνοϊοὺ τὸν Σεπτέμβριο θὰ ἀκολουθήσουμε τὴν στρατηγική του ἐμβολιασμοῦ γιὰ τὴν γρίπη!

Δεδομένο θεωρεῖται ἀπὸ τὴν ἐπιστημονικὴ κοινότητα, πὼς θὰ ὑπάρξει καὶ ἕνα δεύτερο κύμα τοῦ κορωνοϊοῦ, τὸ ὁποῖο θὰ ἐπηρεάσει τὸν κόσμο.
Αὐτὸ ποὺ θέλουν νὰ προλάβουν εἶναι νὰ ὑπάρχει ὡς τότε καὶ ἀντιμετώπισή του μὲ φαρμακευτικὴ ἀγωγή. Ὁ Σωτήρης Τσιόδρας, ποὺ χθὲς ἐπισκέφτηκε καὶ ἀσθενεῖς του ἰοῦ, ρωτήθηκε γιὰ τὸ πότε ἐκτιμᾶ πὼς θὰ ἐμφανιστεῖ τὸ δεύτερο κύμα τοῦ κορωνοϊοῦ στὴν χώρα καὶ ἂν μέχρι τότε, ὁ ἐμβολιασμὸς κατὰ τῆς γρίπης μπορεῖ νὰ βοηθήσει στὴν διαχείριση τῶν περιστατικῶν.
«Στρατηγικὲς οἱ ὁποῖες θὰ ἀφοροῦν ἕνα ἐνδεχόμενο δεύτερο κύμα τὸ ἑπόμενο φθινόπωρο ἢ χειμώνα, θὰ περιλαμβάνουν καὶ τὴν στρατηγική του ἐμβολιασμοῦ γιὰ τὴ γρίπη. Δὲν θέλουμε νὰ κυκλοφοροῦν δύο ἐπιθετικοὶ ἰοὶ ταυτόχρονα καὶ νὰ ἐκτίθεται συνανθρῶποι μας ποὺ ἀνήκουν στὴν κατηγορία αὐξημένου κινδύνου. Δὲν ξέρουμε τί θὰ γίνει. Ξέρουμε ὅτι κυκλοφόρησαν φέτος τρεῖς τύποι ἰοῦ γρίπης μαζί. Στὴν ἀρχὴ ἦταν οἱ δύο τύπου A, μετὰ ἦρθε ὁ Β καὶ ἀκολούθησε ὁ κορωνοϊός», ἀνέφερε ὁ κ. Τσιόδρας, προσθέτοντας:
«Τοῦ χρόνου εἶναι μία.... μεγάλη ἀβεβαιότητα, ἕνα μεγάλο ἐρωτηματικό. Ἀλλὰ σίγουρα στρατηγικὲς ποὺ ἀφοροῦν τὴν πρόληψη, ἐὰν δὲν ἔχουμε μέχρι τότε ἐμβόλιο γιὰ τὸν κορωνοϊὸ καὶ τὴν πρόληψη τῆς γρίπης γιὰ τὴν ὁποία ὑπάρχει ἐμβόλιο, θὰ εἶναι σημαντικὲς στὴν ἀντιμετώπιση καὶ στὴν προάσπιση τῆς Δημόσιας Ὑγείας τοῦ πληθυσμοῦ».
iefimerida

27 σχόλια:

  1. Αυτός ο "καλός κυριουλης", θα αποδειχθεί μεγαλύτερη απειλή εν τέλει και απ τον ίδιο τον ιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛ$#@^#Ο ΤΟΝ ΝΕΠΟΤΑΞΙΤΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕς.
    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ....ΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ....
    Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου να εκφράζεσαι κατ αυτόν τον τρόπο.
      Ούτε μένα μου αρέσει ο Τσιόδρας αλλά θεωρώ αδιανόητο για Χριστιανό να εκφράζεται έτσι.
      Απορώ που δημοσιεύθηκε τέτοιο υβριστικό σχόλιο.

      Διαγραφή
    2. Εσυ 12 04 χαλαρωσε λιγο..

      Διαγραφή
    3. Πολύ καλά τα λέει ο σχολιαστής 1:35 π.μ. , οι αισχρολογίες δεν έχουν θέση σε χριστιανικά μπλογκς, πολύ περισσότερο σε ορθόδοξα.
      Δεν είμαι ο σχολιαστής 12:04 πμ και τον συγχαίρω πολύ για το σχόλιο του.

      Φιλευλαβής

      Διαγραφή
    4. Ντροπή για ποιόν λές;;;
      Και δεν είναι ντροπή και αισχύνη και ξεδιαντριοπιά και αισχρότητα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάθε υγιής νους για έναν ανεγκέφαλο διεστραμμένο οπού υπηρετεί τα σχέδια τους και έχει φέρει σε κατάσταση πανικού και τρέλας με τα ψέματα και τίς ανακρίβειες του έναν ολόκληρο λαό;;;
      ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑ.
      Εσύ λοιπόν αν θες αντί για καρπαζιές δως'του το χέρι και ας του ευχηθείς και εις ανώτερα.
      Άντε γιατί η υπομονή αρχίζει και εξαντλείται με τον κάθε μπαγλαμά.

      Διαγραφή
    5. ΟΙ ΠΟΥΡΙΤΑΝΟΙ
      ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ !!!
      ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
      ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ !!
      ΕΔΩ,ΕΛΛΑΔΑ !!

      Διαγραφή
    6. ΝΤΡΟΠΗ στους ανώνυμους 11:04 πμ και 2:53 μμ που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις αισχρολογίες του "Πολύτεκνου"!!!
      Αμετανόητοι και οι δύο!!!
      Και ύστεραν περιμένουν να δουν καλό στον τόπο με τέτοια αμετανοησία!!!
      Αντι να βρίζουν τους σχολιαστές που διαφωνούν με τις αισχρές φράσεις και τις αισχρότητες!!!
      Η αισχρότητα δεν έχει τόπο στους ορθόδοξους χριστιανούς!!!
      Πότε θα το καταλάβουν;;;

      Διαγραφή
    7. Τα μπερδέψε ο Φιλευλαβής στην πρώτη σειρά του 10:51 πμ σχολίου του.
      Αντί να γράψει ότι πολύ καλά τα λέει ο σχολιαστής 12:04 πμ, έγραψε ότι πολύ καλά τα λέει ο 1:35 πμ που εναντιώνεται στον 12:04 πμ.

      Διαγραφή
    8. Συμπλήρωση 4:51 μμ σε μια φράση.
      "Αντι να βρίζουν τους σχολιαστές που διαφωνούν με τις αισχρές φράσεις και τις αισχρότητες να προσπαθήσουν ν' ανοίξουν κανένα εκκλησιαστικό βιβλίο για να δουν την εκκλησιαστική ηθική και γλώσσα, γιατί έχουν σκοτάδια!!!

      Εχουν επηρεαστεί απο το ανήθικο μοντέρνο κοσμικό ρεύμα και προσπαθούν να το περάσουν ως αθώο μέσα στην Εκκλησία!!!

      Διαγραφή

    9. ΑΝΩΝΥΜΕ 4,51 - 11,04 ΑΛΑΞΤΕ ΦΑΚΟΥΣ.ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
      ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΔΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;;;;
      ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΚΕΙ-ΟΝΜΟΦΥΛΟΦΩΛΩΝ...ΦΤΟΥΟΥ ΠΑΛΙ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚ....
      ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΩΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ;;;
      ΕΣΑΣ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΑ ΑΝΘΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ.
      ΡΕ ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΒΑΡΑΤΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ...ΟΥΠΣ ΠΑΛΙ ΒΡΙΖΩ...ΣΟΡΥ...
      Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

      Διαγραφή
    10. "Πολύτεκνε "
      Γιατί δεν διαβάζεις καλύτερα;
      Πότε οι σχολιαστές συνηγόρησαν υπερ όλων αυτών που τους ρωτάς αν είναι Ντροπή;;;
      Αλλό αυτό και άλλο οι απρεπείς εκφράσεις σου.
      Μόνο τις απρεπείς εκφράσεις σου καταδίκασαν του 9:50 μμ σχολίου σου.

      Διαγραφή
    11. ΠΟΛΥΤΕΚΝΕ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ.ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΔΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.ΛΕΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ.Sotirios Tsiodras: Healthcare for Refugees.https://www.youtube.com/watch?v=W1ncCicIpLE&feature=emb_title

      Διαγραφή
    12. ΑΝΩΝΥΜΕ 7,13 ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΩΣΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ,ΤΙΣ 25 ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ

      Διαγραφή
    13. "Πολύτεκνε " 11:24 πμ γιατί δεν καταλαβαίνεις;;;
      Γιατί δεν διαβάζεις καλύτερα;
      Πότε οι σχολιαστές τάχθηκαν κατά της δίκαιης οργής;;;
      Αλλό αυτό και άλλο οι απρεπείς εκφράσεις σου.
      Μόνο τις απρεπείς εκφράσεις σου καταδίκασαν οι σχολιαστές.

      Διαγραφή
  3. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν από κάποιες μέρες, ο αναφερόμενος κύριος είχε δηλώσει δημόσια ότι ΔΕΝ δέχεται τον έλεγχο κυκλοφορίας των πολιτών.
    Δεν ξέρω εάν έκανε νέα και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ δήλωση για το ίδιο θέμα.
    Εάν ισχύει ακόμα η αρχική του δήλωση, τότε γιατί οι πολιτικοί κάνουν ακριβώς το αντίθετο; Έχουν κάποιο πονηρό και κακό σχέδιο στο μυαλό τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωριό που φαίνεται δεν θέλει κολαουζο αγαπητά εν Χριστώ αδέλφια! Πώς θα επιβάλλεις εσύ στον πολίτη (δήθεν συνάνθρωπο όπως τον αποκαλείς) να εμβολιαστεί; Τι άραγε θα έχει ενσωματωμένο αυτό το εμβόλιο το οποίο, άναρθρες φωνές ανά την οικουμένη , προοριζουν και προκαταβαλουν ότι θα χρειαστει να το εφαρμόσουν παγκοσμίως?

    Τους προβατοσχημους λύκους να φοβάστε! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ημερες αγιες ερχονται...Κρατείστε τα λογακια σας ολοι σας και δουλεψε τα λίγο...Οσο για το εμβόλιο θες το κανεις η και το αντιθετο....Ειρήνη ημιν ...Οχι αλλες αναλογες αναρτησεις αυτες τις ημέρες που ερχονται...Οχι αλλη διχόνοια Καλο Πάσχα....Καλη Πορεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εντύπωση που μου προκαλεί η εικόνα του κ. Τσιόδρα, είναι ενός κατατονικού ανθρώπου σε κατάθλιψη. πιθανόν το σύστημα να τον χρησιμοποιεί για να αποκτήσουν κύρος τα μέτρα περιορισμού και καταστολής. Αυτό που με ξενίζει περισσότερο είναι η αρνητική του στάση έναντι των διαγνωστικών τεστ, όταν όλοι οι άλλοι, γιατροί, ηγέτες, χώρες και ο ΠΟΥ συνιστούν πολλά τέστ. Η θέση του αντίκειται σε κάθε επιστημονική και λογική διαδικασία προστασίας του πληθυσμού διότι η καραντίνα μόνο τότε έχει νόημα, όταν συνδυάζεται ο περιορισμός με τεστ πριν και μετά, με ταυτόχρονο απόλυτο περιορισμό των κρουσμάτων. Φοβάμαι πως όταν όλα τελειώσουν θα μας πει: "καλά είστε ηλίθιοι δεν με είδατε να είμαι χάλια, μεσ' στην κατάθλιψη, δεν με ακούσατε να λέω και αντιεπιστημονικές βλακείες, δεν καταλάβατε ότι με εκβίαζαν και με απειλούσαν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΥΡΙΕ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ -ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ,ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ.ΕΤΣΙ ΑΝ ΕΓΩ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΒΛΑΒΕΙΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ-ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ 19.ΔΗΛ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ.Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ (Ντέιβιντ Άικ και υιός).https://www.youtube.com/watch?time_continue=870&v=tfJ9m_3BWsE&feature=emb_logo&fbclid=IwAR12v19N2K_C39PDlmxL07c7mo4gD85OHb_LgeDzTN3DMFNUAmn5MeVrwEQ

      Διαγραφή
  8. Αγαπητή Ελληνίδα, ψήφισαν μέσα στο τέλος 2019 νόμο περίεργο, που το επιβάλλει, με αυστηρές κυρώσεις προστίμων και φυλάκισης, σ αυτούς που θα αρνηθούν να το κάνουν. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, από εκεί και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω την άποψη ότι πιθανόν οι "κύριοι" αυτοί που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι νοιάζονται για την υγεία του και με το πρόσχημα των αριθμών και των ποσοστών σκοπεύουν να μας οδηγήσουν στον εμβολιασμό, έχουν ήδη κάνει το εμβόλιο, που ουσιαστικά τους προφυλάσσει, το οποιο είναι όπως τα εμβόλια της εποχικής γρίπης. Άλλο εμβόλιο, όμως, πιστεύω ότι θα βάλουν τον πολύ κόσμο να δεχτεί. Δεν μπορώ να το αποδείξω, είναι μια σκέψη, όπως πολλές που σημειώνονται στον ιστότοπο. Έτσι, λέω, εξηγείται το πώς φαίνεται να τους απασχολεί μόνο η υγεία "των άλλων". Για τη δική τους δεν δείχνουν να φοβούνται, έτσι δεν είναι; Και συναντήσεις κάνουν και βγαίνουν άφοβα απ' τα σπίτια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω τη γνώμη ότι όλα - ή τα περισσότερα - "επίσημα" πρόσωπα που μιλούν για τον κορωνοϊό και τους κινδύνους του, για τη υγεία του λαού και τον εμβολιασμό, πρέπει να έχουν κάνει κάποιο εμβόλιο τύπου εποχικής γρίπης, το οποίο ουσιαστικά τους προστατεύει. Άλλο είναι αυτό (που κατά τη γνώμη μου έχουν κάνει) και άλλο είναι αυτό που θέλουν να δώσουν στον κόσμο. Δεν εξηγείται ότι βγαίνουν από τα σπίτια τους, ότι κάνουν συναντήσεις και δεν δείχνουν να ανησυχούν καθόλου για τη δική τους υγεία, παρά μόνο για την υγεία "του κόσμου" μιλάνε.
    Είναι μια σκέψη, δεν μπορώ να την αποδείξω, ελπίζω να μην ενοχλεί τον ιστότοπο που την καταθέτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.