8 Απρ 2020

Μὲ νόμο τῆς 11ης Μαρτίου 2020 ἡ Κυβέρνηση θέσπισε τὸν ὑποχρεωτικὸ ἐμβολιασμό!


Ὁ νόμος ὑπ’ ἀριθμ. 4675/2020 ποὺ φέρει ἡμερομηνία 11 Μαρτίου 2020 περιέχει ἄρθρο ποὺ ἀφορᾶ τὴν ἐπιβολὴ ὑποχρεωτικοῦ ἐμβολιασμοῦ μὲ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ὑγείας!
Συγκεκριμένα στὸ ἄρθρο 4 πάρ. 3 στοιχεῖο Α περιπτ. iii) σημέιο β’ ὁρίζεται ὅτι  «Σὲ περιπτώσεις ἐμφάνισης κινδύνου διάδοσης μὲ-ταδοτικοῦ νοσήματος, ποὺ ἐνδέχεται νὰ ἔχει σοβαρὲς ἐπιπτώσεις στὴ δημόσια ὑγεία, μπορεῖ νὰ ἐπιβάλλεται, μὲ ἀπόφαση τοῦ Ὑπουργοῦ Ὑγείας, μετὰ ἀπὸ γνώμη τῆς ΕΕΔΥ, ὑποχρεωτικότητα τοῦ ἐμβολιασμοῦ μὲ σκοπὸ τὴν ἀποτροπὴ τῆς διάδοσης τῆς νόσου. Μὲ τὴν ἀνωτέρω ἀπόφαση ὁρίζονται ἡ ὁμάδα τοῦ πληθυσμοῦ ὡς πρὸς τὴν ὁποία καθίσταται ὑποχρεωτικὸς ὁ ἐμβολιασμὸς μὲ καθορισμένο ἐμβόλιο, ἡ τυχὸν καθορισμένη περιοχὴ ὑπαγωγῆς στὴν ὑποχρεωτικότητα, τὸ χρονικὸ διάστημα ἰσχύος τῆς ὑποχρεωτικότητας τοῦ ἐμβολιασμοῦ, τὸ ὁποῖο πρέπει πάντοτε νὰ ἀποφασίζεται ὡς ἔκτακτο καὶ προσωρινὸ μέτρο προστασίας τῆς δημόσιας ὑγείας γιὰ....

συγκεκριμένη ὁμάδα τοῦ πληθυσμοῦ, ἡ ρύθμιση τῆς διαδικασίας τοῦ ἐμβολιασμοῦ καὶ κάθε ἄλλη σχετικὴ λεπτομέρεια.».
Τὸ ἀνωτέρω μαζὶ μὲ τὸ 284 τοῦ Ποινικοῦ Κώδικα ποὺ τιμωρεῖ ποινικά με φυλάκιση τὴν παράβαση μέτρων πρόληψης ἀσθενειῶν δημιουργοῦν τὸ ἀπαραίτητο νομικὸ ὁπλοστάσιο ποὺ φαίνεται ὅτι θὰ χρησιμοποιήσει ἡ κυβέρνηση γιὰ τὸν ἐμβολιασμὸ τῆς κοινωνίας!

48 σχόλια:

 1. Βοήθεια! Που είναι οι ποιμένες μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχουν οι ποιμένες μας. Υπάρχουν όμως η Παναγία μας, οι Άγιοί μας, που έχουν ποτίσει με το αίμα τους και εξαγιάσει τα χώματα τούτα! Θα σηκωθούν και οι πέτρες και θα εμποδίσουν τους εχθρούς! Εμείς τη δουλειά μας, βαθειά και πραγματική μετάνοια, το σπίτι μας Εκκλησία, καθοδήγηση από τον Πνευματικό μας, αφορώνντες εις τον της πίστεως αρχηγόν και τελειωτήν Ιησούν!
   Ιωάννης - Πάτρα

   Διαγραφή
 2. Τὴ ὑπερμάχω στρατηγῶ τὰ νικητήρια·
  ‘Ως λυτρωθεῖσα τῶν δεινῶν εὐχαριστήρια·
  Ἀναγράφω σοὶ ἡ πόλις Σου, Θεοτόκε·
  Ἀλλ' ὦς ἔχουσα τὸ κράτος ἀπροσμάχητον·
  ’Εκ παντοίων μὲ κινδύνων ἐλευθέρωσον·
  ἵνα κράζω Σοί·

  Χαῖρε, Νύμφη Ἀνύμφευτε.

  Ἄγγελος πρωτοστάτης, οὐρανόθεν ἐπέμφθη, εἰπεῖν τὴ Θεοτόκω τὸ Χαῖρε·
  Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμάς·
  Ἄγγελος πρωτοστάτης, οὐρανόθεν ἐπέμφθη, εἰπεῖν τὴ Θεοτόκω τὸ Χαῖρε·
  Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμάς·
  Ἄγγελος πρωτοστάτης, οὐρανόθεν ἐπέμφθη, εἰπεῖν τὴ Θεοτόκω τὸ Χαῖρε·
  Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμάς·
  καὶ σὺν τὴ ἀσωμάτω φωνή, σωματούμενόν Σε θεωρῶν Κύριε,
  ἐξίστατο καὶ ἵστατο, κραυγάζων πρὸς Αὐτὴν τοιαῦτα.
  Χαῖρε, δι' ἦς ἡ χαρὰ ἐκλάμψει·
  χαῖρε, δι' ἦς ἡ ἀρὰ ἐκλείψει.
  Χαῖρε, τοῦ πεσόντος , Ἀδὰμ ἡ ἀνάκλησις·
  χαῖρε τῶν δακρύων τῆς Εὔας ἡ λύτρωσις.
  Χαῖρε, ὕψος δυσανάβατον ἀνθρωπίνοις λογισμοίς·
  χαῖρε, βάθος δυσθεώρητον καὶ Ἀγγέλων ὀφθαλμοίς.
  Χαῖρε, ὅτι ὑπάρχεις Βασιλέως καθέδρα·
  χαῖρε, ὅτι βαστάζεις τὸν βαστάζοντα πάντα.
  Χαῖρε, ἀστὴρ ἐμφαίνων τὸν Ἥλιον·
  χαῖρε, γαστὴρ ἐνθέου σαρκώσεως.
  Χαῖρε, δι' ἦς νεουργεῖται ἡ κτίσις·
  χαῖρε, δι' ἦς βρεφουργεῖται Κτίστης.

  Χαῖρε, Νύμφη Ἀνύμφευτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αφήστε τους παπάδες, τις εκκλησίες του αγίους κλπ, χωρίς αντίδραση δε θα γίνει τίποτα,

   Διαγραφή
  2. Συμφωνώ...
   Χωρίς αντίδραση τίποτα δεν θα γίνει...
   Για ποιους παπάδες αγίους κλπ μιλάμε;;

   Διαγραφή
 3. Τι; Ότι πουν οι πνευματικοί; Δεν πας καλά. Οι περισσότεροι θα σου πουν κάνε το εμβόλιο. Για κάνε ένα γκάλοπ να πειστείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2-4 ΧΡΟΝΙΑ!! ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ!!

   Διαγραφή
 4. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΛΕΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ...?? ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΑΖΟΥΝ ΑΡΑΧΤΟΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ Η ΜΟΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΚΑΡΙΩΤΕΣ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΙΟΥΔΑ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Ιούδας ήταν ισκαριώτης,

   δηλαδή είχε πάντα
   μαζί του ενα
   μαχαιράκι,
   το"ισκάριον"

   σημάδι της επαναστατικής ομάδας
   όπου ανήκε,
   και
   η οποία ζητούσε τρόπο να
   διώξει τους Ρωμαίους,
   και να ελευθερώσει
   την Ιουδαία.

   Δυστυχώς κι εμείς σήμερα
   βάζουμε την πατρίδα μας
   π ά ν ω
   από την πίστη μας

   και στο τέλος βρισκόμαστε
   να τα χάνουμε και τα δύο.

   Διαγραφή
  2. Λίγο άκυρο το παράδειγμα με τον Ιούδα. Το σύστημα είναι φιλελεύθερο, δηλαδή άθεο, ορθολογιστικό, υλιστικό και αντιπνευματικό. Έτσι, διαχωρίζει την επιστήμη από τη θρησκεία, και θέλει την υποταγή της δεύτερης στις επιδιώξεις της πρώτης. Αφού λοιπόν το σύστημα είναι υλιστικό τοποθετεί στην κορυφή την οικονομία(εδώ μάλλον ταιριάζει ο Ιούδας) και όχι την πατρίδα.
   Ο φιλελεύθερος είναι θετικιστής, δηλαδή ενδιαφέρεται μόνο για εκείνα που μπορεί να δει ή που μπορεί να μετρήσει, ενώ παράλληλα δεν διαθέτει πνευματικότητα. Όλα στο φιλελευθερισμό γίνονται πρώτα για την και οικονομία και ουσιαστικά μόνο για τη οικονομία, ακόμα και οι επιστημονικές αλήθειες ενδιαφέρουν διότι θα έχουν κάποια επίδραση στην οικονομία. Ενώ οι μεταφυσικές, υπερβατικές και θρησκευτικές αλήθειες δεν αναγνωρίζονται καν
   Μην δημιουργείτε ανόητα διλήμματα και επικίνδυνους διαχωρισμούς (πχ πατρίδα-θρησκεία) διότι καταλήγουμε άθελα μας να παίζουμε το παιχνίδι του συστήματος, το οποίο πράγματι προσπαθεί να στρέψει τη θρησκεία των Χριστιανών ενάντια στα έθνη τους (π.χ ανοικτά σύνορα και ενσωμάτωση λαθραίων με τη δικαιολογία ότι είμαστε χριστιανοί) ή αντίστροφα

   Διαγραφή
 5. Οι ιοί μεταλλάσσονται. Ένα εμβόλιο που είναι αποτελεσματικό για τον ΑΡΧΙΚΟ ιό (στην αρχική του μορφή), ΔΕΝ θα είναι αποτελεσματικό για τον μεταλλαγμένο ιό.

  Αν ο Θεός θέλει να ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ την ανθρωπότητα, λόγω των πολλών και χωρίς μετάνοια αμαρτιών των ανθρώπων, ο ιός θα μεταλλάσσεται συνεχώς, ώστε τα διάφορα φάρμακα να αποδεικνύονται συνεχώς αναποτελεσματικά.

  Τα παραμύθια με τα εμβόλια, να τα πουν σε άλλους πιο ευκολόπιστους ανθρώπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι έχετε να πείτε για τον αμεταταλλάξιμο ιό;

   Διαγραφή
  2. Το έχω ξαναγράψει σε άλλο σχόλιο.
   Ένας γνωστός μου έκανε 4 εμβόλια για την γρίπη, αλλά αρρώστησε και τις 4 εκείνες φορές.
   Ο γνωστός μου σταμάτησε να κάνει εμβόλια.

   Διαγραφή
 6. Η αποφαση ειναι ακρως παρανομη. Κανενας υπουργος δεν χριζει επιβολη παραβιασης υγειας του οποιου πολιτη. Αν κριθει οτι ειναι μεταδοτικος τοτε η απομονωση του θα συνοδευτει απο απομονωση οποιου πολιτη εχει μεταδοτικο νοσημα. Ο υποχρεωτικος εμβολιασμος ειναι επεμβαση στον οργανισμο και οποιος το διαταξει πρεπει να τιμωρηθει ποινικα. Αν πραγματι επελεξε κατι τετοιο ο υπουργος υγειας (που αμφιβαλλω) θα πρεπει να του ασκηθει διωξη συναμα με καθαιρεση του αξιωματος του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΩΣΙΕΥΣΕΤΕ???

   Διαγραφή
  2. Μακαρι να ειναι ετσι, αλλα οπως ειπε και η Λενα Ρ. Αν εχετε καποιο επαγγελμα πχ δικηγόρος κ ξερετε τι λετε, μπορειτε να το δημοσιεύεται

   Διαγραφή
 7. Άντε να φτιάξω φουστανέλα κ να γυαλισω τα τσαρούχια να μπω στην Πόλη σενιος..αφού κοντεύει ο καιρός να την πάρουμε μην πάω με το τζιν δεν αρμόζει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάνε υπομονή και θα δεις, τα σχέδια τους θα μπούν σε pause mode.

   Διαγραφή
 8. Μα καλα τι λετε τωρα;
  Ακομη και αν ο εμβολιασμος γινει υποχρεωτικος, δεν μπορει να με υποχρεωσει κανεις νσ παρω το συγκεκριμενο εμβολιο της συγκεκριμενης εταιριας!!!
  Μαλλον η παγκοσμια δικτατορια αρχισε..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Bιβλιο του Kah Gary με τίτλο : προς μια παγκόσμια δικτατορία , των εκδόσεων Mπιμπης , Θεσσαλονίκη . To περιεχόμενο του είναι ε ν τ υ π ω σ ι α κ ο με διαχρονική α ξ ί α .

   Διαγραφή
  2. 11:04 Έχεις κάποιο link για το βιβλίο; Διότι το ψάχνω και εγώ, αλλά δεν υπάρχει

   Διαγραφή
 9. ΣτΕ:
  > Απέρριψε αίτημα πιστών να "παγώσει" η απαγόρευση σχετικά με τις λειτουργίες στις εκκλησίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Συγγνώμη, εσείς όλοι που σχολιάζετε αρνητικά, στα παιδιά σας δεν κάνετε εμβόλια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμείς δεν θα κάνουμε. Εσύ κάνε δύο και δεκαδύο, και πάρε και βραβείο υπεύθυνου πολίτη από τον Χαρδαλιά και τον Μητροτάκη!
   Σημασία έχει ότι θα πεθάνεις υγιείς!

   Διαγραφή
  2. στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ
   !!
   ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!! ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ!! ΞΕΡΕΟΥΝ ΤΟ Γ Ι Α Τ Ι !!

   Διαγραφή
 11. Μην διαδίδετε την μισή αλήθεια διαβάστε ΟΛΟ το ΦΕΚ, γιατί υπάρχουν παραθυράκια https://igata.gr/2020/03/22/ολη-η-πράξη-νομοθετικού-περιεχομένου/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Εφτασε ο καιρος απ οτι φαινεται να ξεκαθαρισει η κατασταση με ολους αυτους και ο μονος τροπος ειναι να τους φυτεψεις μια σφαιρα αναμεσα στα ματια.Να βαλουν το εμβολιο στον κωλο τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τι σας ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??????
  ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τί έπαθες εσύ ο "Ο-ΡΟΜΙΟΣ" 11:17 μμ; Τί πρόβλημα έχεις;

   Συνέσιος

   Διαγραφή
 14. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ??? ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑ Σ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ?? ΑΣ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΤΕ!!! ειμαστε ηδη νστη φυλακη, δεν ειμαστε?? δε προκειτε να τουσ περασει το εμβολιο!! θα συκωθουν και οι πετρεσ!! δεν πανε καλα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Οι περισσοτεροι σχολιαζουν λεγοντας καντε υπομονη. Λες και με την υπομονη αλλαξε κατι. Οσο μενουμε παρατηρητες τοσο μας κινουν οπως θελουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπράβο φίλε, το έπιασες. Δυστυχώς πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι το αντίχριστο σύστημα χρησιμοποιεί τη χριστιανική υπομονή και τη λογική ότι «ο Θεός θα επέμβει» ή ότι «στο τέλος εμείς θα νικήσουμε διότι είμαστε με το Χριστό» και επίσης προβάλλει επίμονα «προφητείες» που υπόσχονται ότι η νίκη θα είναι δική μας, ώστε οι μόνοι άνθρωποι που αποτελούν τον πραγματικό αντίπαλο για το σύστημα να μείνουν αδρανοποιημένοι και να μην ασχολούνται με την πολιτική, αλλά να περιμένουν, διότι ο Θεός είναι με το μέρος τους και η τελική νίκη θα είναι δική τους αφού το λένε και οι «προφητείες»

   Ποτέ στην ιστορία δεν μείναμε αδρανείς προεξοφλώντας της νίκη μας μόνο και μόνο επειδή είμαστε ο λαός του Θεό αλλά δίναμε αιματηρές μάχες και βιώναμε συμφορές μέχρι να πετύχουμε το σκοπό μας. Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι μια ύποπτη πρωτοτυπία που μάλλον κατευθύνεται από σκοτεινά κέντρα προπαγάνδας.

   Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν προφητείες, αλλά το σύστημα εκμεταλλεύεται τις προφητείες και τις δοξασίες της πίστης μας εναντίων μας, για να μας αφοπλίσει

   Αυτοί οι τύποι που διαβάζουν συνέχεια «προφητείες» του διαδικτύου και των εφημερίδων ήταν που ψήφισαν το 2015 Αλέξη και μάλιστα με χαρά διότι στο πρόσωπο του έβλεπαν εκπλήρωση προφητειών και θεία επέμβαση υπέρ της Ελλάδα και της Ορθοδοξίας

   Διαγραφή
 16. Αφού δεν έχει βρεθεί το φάρμακο ότι να ναι.να τον κάνουν οι 300της Βουλής.καθαρματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Η 5 σάλπιγγα της αποκάλυψης λαλεί και όσοι έχουν το χάραγμα θα το λάβουν σαν κεντρί από ακρίδες . (Χάραγμα ίσος είναι τα κινητά) barcode έχουν όλα στην μπαταρία επάνω .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αν ειναι στα σιγουρα ενα προετοιμασμενο σχεδιο τότε αυτος ο νομος θα μπορουσε να ειχε βγει και 10 και 30 χρονια πριν για να νε ολα ετοιμα. Δεν ξερω κατα ποσο εδω ειναι κατι συνωμοτικο αλλα πρεπει να ξερουμε οτι ο νεος κορωναιος ξεκινησε 27 φεβρουαριου και την μερα του ΦΕΚ εβγαινε απο το αχεπα το πρωτο κρουσμα. Οσον αφορα τον εμβολιασμο, και ο εμβολιασμος των παιδιων υποχρεωτικος ειναι αλλα οι νομοι δεν τηρουνται παντα και οποιος γονεας θελει δεν εμβολιαζει τα παιδια του. Επισης το τσιπακι ονομαζεται στην Αποκαλυψη και στους Πατερες "χαραγμα" κατι που μαλλον υπονοει ειτε καποιο εσωτερικο εμφυτευμα μετα απο χαραξη του δερματος, ειτε καποιο σημαδι με ακτινες λειζερ ειτε κάτι παρόμοιο. Δηλαδη δεν νομιζω οτι το εμβολιο για τον νεο ιο να εχει κρυφα το μικροτσιπ εφοσον και ο Αγιος Παϊσιος έχει πει ότι "εσυ θα πας να το βάλεις απο μόνος, με την θέληση σου" για να έχουμε ευκολίες στην δημοσια ζωη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συγκεκριμένα << (Τὸ σφράγισμα λέγεται καὶ χάραγμα) Γιατὶ δὲν θὰ εἶναι ἐπιφανειακό. «Χαράσσω» τί θὰ πῆ; Δὲν θὰ πῆ τραβῶ βαθιὰ εὐθεῖες γραμμές, χαρακιές; Τὸ σφράγισμα θὰ εἶναι χάραγμα, ποὺ θὰ τὸ βάλουν πρῶτα σὲ ὅλα τὰ προϊόντα καὶ μετὰ θὰ ἐπιβάλουν νὰ γίνεται μὲ ἀκτίνες λέιζερ στὸ χέρι ἢ στὸ μέτωπο τῶν ἀνθρώπων. >> http://users.sch.gr/aiasgr/Paterika_keimena/Gerwn_Paisios_2/Ta_shmeia_twn_kairwn.htm

   Διαγραφή
  2. Βρε παιδιά διάβασε κανείς το Άρθρο αυτή η Εφημερίδα είναι 16 σελίδες τι λέει ;

   Διαγραφή
 19. Έχω την εντύπωση ότι κανείς δεν διάβασε το άρθρο. Η εφημερίδα είναι 16 σελίδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ!!! ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.... ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΕΙΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!!!! ΩΣ ΕΔΩ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ!!! ΩΣ ΕΔΩ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΡΨ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ) ΟΠΩΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Εγώ λέω ότι ο κωροναιοσ είναι η μεγαλύτερη απάτη ever !αυτή η πουλημένη από τα γινοφασκια τους μασονική κυβέρνηση έχει μοναδικό σκοπό να υποδουλωσει το κάθε τι ελληνικό !με οποιοδήποτε τρόπο (εμβόλιο)ν!ασ το βάλουν λοιπόν στο κωλο τους η και γιατί όχι να τους το κάνει δημόσια live ο Μπιλ Γκέιτς !δε. Πρέπει να το δεχτεί κανείς μας εάν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι και όχι δούλοι τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ "Ασυμβίβαστη" πρόσεχε να μην βωμολοχείς!

   Φιλάρετος

   Διαγραφή
 22. Ο λαός οφείλει να διαμαρτυρηθεί πολύ ώστε να πάρουν πίσω γρήγορα τον νόμο!!

  Φιλάρετος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.