14 Φεβ 2020

Πούτιν: Ὅσο εἶμαι πρόεδρος, δὲν θὰ ὑπάρξει «γονιὸς 1» καὶ «γονιὸς 2»! Θὰ ὑπάρχει 'μπαμπὰς' καὶ 'μαμὰ'»

Ὁ Ρῶσος πρόεδρος Βλαντιμὶρ Πούτιν διαβεβαίωσε τοὺς πολίτες ὅτι ὅσο θὰ εἶναι πρόεδρος τῆς χώρας δὲν θὰ ἐμφανισθοῦν οἱ ἔννοιες «γονιὸς Νὸ 1» καὶ «γονιὸς Νὸ 2», καθιστώντας κατ' αὐτὸν τὸν τρόπο σαφὲς ὅτι δὲν ὑπάρχει προοπτικὴ κατὰ τὴν διάρκεια τῆς θητείας του γιὰ γάμους μεταξὺ ἀνθρώπων τοῦ ἰδίου φύλου.
«Ὅσον ἀφορᾶ στὸ 'γονιός Νo 1 καὶ γονιὸς Νo 2', ἔχω ἤδη πεῖ δημόσια καὶ τὸ ἐπαναλαμβάνω γιὰ μία ἀκόμη φορᾶ: ὅσο εἶμαι πρόεδρος, δὲν θὰ ὑπάρξει. Θὰ ὑπάρχει 'μπαμπὰς' καὶ 'μαμά'», δήλωσε ὁ Ρῶσος πρόεδρος κατὰ τὴν διάρκεια τῆς συνάντησης ποὺ εἶχε μὲ τὴν ὁμάδα ἐργασίας ποὺ ἀσχολεῖται μὲ τὴν ἀναθεώρηση τοῦ ρωσικοῦ Συντάγματος μὲ βάση τὶς...

προτάσεις ποὺ ἔχει καταθέσει ὁ ἴδιος ὁ Ρῶσος πρόεδρος.

Ὑπενθυμίζεται ὅτι τὸν Μάρτιο ἡ γαλλικὴ ἐθνοσυνέλευση ψήφισε ὑπὲρ τῆς κατάργησης τῶν λέξεων «μητέρα» καὶ «πατέρας» ἀπὸ ὅλα τὰ ἐπίσημα ἔγγραφά του ἐκπαιδευτικοῦ συστήματος, ὥστε ὅπως ἀνέφεραν, νὰ ἀντιμετωπιστοῦν τυχὸν διακρίσεις ποὺ ἔπλητταν γονεῖς τοῦ ἴδιου φίλου.
cnn

9 σχόλια:

  1. Αν ήταν στην Ελλάδα, θα ήταν πρόεδρος ομάδας αλκοολικών, στην καλύτερη...
    Μόνο γι' αυτό θα τον ψήφιζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε ανώνυμε 5:07.... δηλαδή στη Ρωσία γιατί δεν είναι πρόεδρος ομάδας αλκοολικών ;;;;;; Τι άσχετο σχόλιο έκανες αντί να πεις ένα μπράβο του.....

      Διαγραφή
    2. @7:07 μ.μ.
      Μπράβο δεν χρειάζεται να του πω. Του το λέει ένας ολόκληρος λαός σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αλλά και κάθε ώρα και στιγμή. Δεν του λένε απλά μπράβο, αλλά και τον αγαπάνε κιόλας. Πείτε μου εσείς, ποιος Έλληνας αγάπησε ποτέ πολιτικό μετά τον Καποδίστρια; Εξάλλου, θα πάρει τον μισθό του από τον Θεό. Δε χρειάζεται τα μπράβο μου. Ούτε ο ρωσικός λαός που τον διαλέγει χρειάζεται τα μπράβο μου, άσχετα αν τα αξίζει. Ας τους το ανταποδώσει ο Θεός.

      Στη Ελλάδα κανείς καλός δεν προοδεύει. Είναι μόνιμη διαπίστωση αυτή εδώ και δεκαετίες. Το γιατί, θα έπρεπε να είναι προφανές πλέον.

      Γιατί δεν είναι πρόεδρος ομάδας αλκοολικών ο Πούτιν;

      1) Μήπως επειδή οι Ρώσσοι αγαπούν την πατρίδα τους, ενώ εμείς όχι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων);

      2) Επειδή αγαπούν την Ορθοδοξία και απεχθάνονται τους άθεους και την δύση, ενώ εμείς όχι (εκτός από καμιά εκατοσταριά από εμάς που βγάζουμε το άχτι μας σε ιστολόγια);

      3) Επειδή έπαθαν και έμαθαν, ενώ εμείς δεν βάζουμε μυαλό από τα παθήματα άλλων, χωρίς να μας έρθουν στο κεφάλι;

      4) Επειδή η τότε Ρωσική υπηρεσία μυστικών υπηρεσιών (KGB) προσλάμβανε άτομα που αγαπούσαν την πατρίδα τους (είτε λόγω τύχης, είτε λόγω απροσεξίας, είτε λόγω ιδεολογίας), ενώ εμείς προφανώς διαλέγουμε απάτριδες και ανθέλληνες στα αντίστοιχα πόστα; Ή, πιο σωστά, σε ΟΛΑ τα πόστα...; Που να ψάξεις; Πρόεδρο δημοκρατίας; Αρχηγούς κόμματος; Βουλευτές; Πανεπιστημιακούς; Δημάρχους; Αρχηγούς αστυνομίας; Αρχηγούς στρατού; Δικαστές; Δημοσιογράφους; Αρχιερείς; Συμβούλους υπουργών; Εταιρίες που διαχειρίζονται έργα δημοσίου;

      5) Επειδή οι Ρώσοι για το καλό της πατρίδας τους ξεκίνησαν εμφύλιο πόλεμο με κάθε οργανωμένο συμφέρον, οικονομικό εγκληματία ή εθνικό εγκληματία, ώστε να πάρουν την χώρα τους πίσω από όποιον ήταν όργανο ξένων δυνάμεων ή αντιπαραγωγικός στην ανάνηψη της χώρας τους; Σε αντίθεση με εμάς που τους προσκυνάμε σε γήπεδα, "πολιτισμικές εκδηλώσεις", "φιλανθρωπίες", λαοσυνάξεις, κ.α.;

      6) Μήπως γιατί οι Ρώσοι ήθελαν να κλείσουν τις πληγές τους, που δημιουργήθηκαν από τους ηλίθιους διχασμούς που τους έσπειραν οι Εβραίοι, ενώ εμείς αγαπάμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να θέλουμε μόνο να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα;

      7) Μήπως γιατί την Ρωσία την έχει ευλογήσει ο Θεός, ενώ η χώρα μας δεν έχει καμιά ευλογία; Όλα αυτά που γίνονται τους τελευταίους αιώνες στην χώρα μας, με την ανοχή όλων μας, δεν φαίνεται να είναι προϊόν ευλογίας. Και από αυτά που κάνουμε τελευταία, μάλλον την κατάρα του Θεού θα λάβουμε.

      8) Μήπως γιατί οι Ρώσοι δεν είναι γίδια σαν και εμάς να ψηφίζουν με παρωπίδες, βλέποντας μόνο την γνωστή τους Σκύλα και την γνωστή τους Χάρυβδη;

      Αν συνέχιζα, δε νομίζω πως θα τελείωνα ποτέ αυτή την λίστα.
      Απλά στην Ρωσία η εμφάνιση του Πούτιν ήταν μαθηματική βεβαιότητα και θέμα χρόνου, ενώ σε εμάς είναι στατιστικώς απίθανη και εξαρτώμενη από την εμφάνιση αναπάντεχων και απίθανων γεγονότων.
      Οι Ρώσοι χρειάζονταν λίγο συγχρονισμό των γεγονότων, εμείς χρειαζόμαστε 30 θαύματα να συμβούν ταυτόχρονα. Αυτή είναι η κατάσταση.
      Επίσης, δεν είναι μόνο ο Πούτιν που οδηγεί την Ρωσία. Υπάρχουν ολόκληρες φουρνιές πολιτικών (και όχι μόνο) που έχουν παρόμοιες ιδέες με τον Πούτιν. Δεν κατευθύνεται ένα τόσο μεγάλο έθνος από ένα μόνο άτομο. Το γεγονός ότι ο Πούτιν είναι αυτός που εμφανίζεται στα φώτα της δημοσιότητας, δε σημαίνει ότι όλα τα εύσημα ανήκουν αποκλειστικά σε αυτόν.

      Διαγραφή
    3. ΑΔΕΛΦΕ.ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ κ ΘΕΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ.
      ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.
      ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ κ ΔΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
      Η ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΩΣ κ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΠΕΣΕ κ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.
      ΚΑΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ κ ΑΥΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΘΕΟΣ.
      ΚΑΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ...ΤΗΣ Ν.Τ Π.
      ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ κ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
      ΠΑΡΕ ΟΜΩΣ κ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ κ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ.
      ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ''ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ'' ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ κ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΗΓΕΤΗ.
      ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΜΗ ΠΟΥ ΟΜΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ κ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Κ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ κ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ''ΤΡΥΠΑΚΙ'' κ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙ ΕΝ ΣΥΓΧΗΣΗ.
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ κ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΥΤΟ.
      ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ-ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ κ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.
      ΑΣ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΛΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.
      Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΛΙΓΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩΣΕ κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.
      ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;;;
      ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.ΕΙΜΑΙ κ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
      ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
      Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ


      Διαγραφή

    4. Πολύτεκνε, συμφωνώ ότι δεν πρέπει να θεοποιούμε και να αγιοποιούμε ανθρώπους και χώρες.
      Και γνωρίζω πολύ καλά πως λειτουργεί η Ρωσία σαν έθνος και πως ο Πούτιν. Μέλος της KGB ήταν άλλωστε. Δεν αμφιβάλλω ότι χρειάστηκε να εξοντώσουν ανθρώπους για να πάρουν τον έλεγχο της χώρας τους. Αλλά ίσως και να σαμποτάρουν άλλες χώρες. Ούτε για τον λαό τους έχω αυταπάτες.

      Όμως, οι δυο λαοί μας είναι πλέον εύκολο να συγκριθούν:

      1) Όταν κλήρος και ηγεσία παίρνουν μια χριστιανική απόφαση στην Ρωσία, ο λαούς τους υποστηρίζει στην συντριπτική πλειοψηφία του. Εδώ όχι. Το αντίθετο μάλιστα.

      2) Όταν οι κομμουνιστές κατέλαβαν την ηγεσία της Εκκλησίας τους, αυτοί έφυγαν στο εξωτερικό απομονώνοντας τους εαυτούς τους από τους προσκυνημένους και αιρετικούς επισκόπους. Και όσοι έμειναν πίσω έγιναν μάρτυρες. Εμείς, που μας έχουν καταλάβει το πατριαρχείο και την σύνοδο οι σκοταδιστές της δύσης, ακόμα προσκυνούμε τον "πατριάρχη". Ο "πατριάρχης" κάνει αιρετικές "συνόδους" και παγκόσμια σχίσματα, καταργεί κάθε ορθόδοξο δόγμα, και εμείς δεν νοιαζόμαστε καθόλου.

      3) Ότι και να έχουν οι Ρώσοι στο μυαλό τους, δεν παύουν να κινούνται σε ορθόδοξες πολιτικές (αν εξαιρέσουμε τις οικουμενιστικές ενέργειες του πατριάρχη τους και τις αγάπες προς το πάπα). Οι νόμοι τους όμως, γίνονται όσο πάει και πιο ορθόδοξοι. Και δίνονται τεράστιες μάχες για αυτό. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να διορθώσουν τα όσα στραβά τους προκάλεσε ο κομμουνισμός σε μια μέρα. Αλλά προσπαθούν εδώ και δεκαετίες. Το τι έκαναν πριν τον κομμουνισμό είναι αρχαία ιστορία. Το ζήτημα είναι ότι αυτοί βελτιώνονται εδώ και δεκαετίες και έχουν γίνει καλύτεροί μας (βλέπε εκτρώσεις, αρσενοκοίτες, και πόσα άλλα), ενώ εμείς πάμε από το κακό στο χειρότερο εδώ και δεκαετίες και τώρα σχεδόν ενωθήκαμε με τον επικατάρατο πάπα (τον διάολο επί γης)! Και ακόμα και στα εκκλησιαστικά θέματα, όπως το Κολυμπάρι και το Ουκρανικό, νομίζω πολύ σύνεση, υπομονή και ανοχή μας έδειξαν, εμάς και τον "πατριάρχη" μας...

      4) Για αυτούς που μας ήρθαν εδώ, δεν ξέρω αν οι δικοί μας που πάνε στα ξένα είναι όντως καλύτεροι. Μπορεί μεν να μην μαχαιρώνονται και να μην κλέβουν όπως κάποιοι Ρώσοι, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο, μιας και είναι διαφορετικές οι συνθήκες διαβίωσης και πολιτισμού μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας. Εκεί υπάρχει φτώχεια και αγραμματοσύνη. Κάποιες περιοχές της Ρωσίας είναι σε σχεδόν κατάσταση πολέμου, με τρομοκράτες και εξωτερικούς εχθρούς. Άλλες περιοχές είναι στην μέση του πουθενά, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Η δική μου εντύπωση είναι ότι τα χειρότερα "φρούτα" είναι αυτά που ξενιτεύονται πρώτα. Κανένας καλός δεν ξεριζώνεται εύκολα από την γη του. Το ότι η Ρωσία έχει πιο ακραίους από τους δικούς είναι αυτονόητο. Ως και ντόπιους τζιχαντιστές τρομοκράτες έχουν!

      5) Εξάλλου, η πολιτική είναι σκληρή. Και οι δικοί μας αυτοκράτορες στο Βυζάντιο ήταν σκληροί και σκότωναν κόσμο (εχθρούς ή δικούς τους). Το ίδιο γίνονταν και στο αρχαίο Ισραήλ. Δεν ξέρω αν γίνεται να αποφευχθεί κάθε βία στον χώρο της πολιτικής εξουσίας. Δε νομίζω ότι υπάρχει παράδειγμα τέτοιας χώρας με τέτοιο ηγέτη, στο παρόν ή στο παρελθόν. Το πολύ να υπήρξε κάποια ειρηνική περίοδος που κάποιος αυτοκράτορας μας δεν σκότωσε εχθρούς. Αλλά ακόμα και τότε, ο αυτοκράτορας ήταν Θεός επί γης και είχε το δικαίωμα να θανατώνει όποιον έκρινε πως το αξίζει. Το θέμα είναι που οδηγεί την χώρα ο εκάστοτε κυβερνήτης. Οι δικοί μας είναι ξεκάθαρο που την οδηγούν (με την δική μας ανοχή), και το ίδιο ισχύει για τον Πούτιν. Έχει γίνει πλήρως σαφής τι οραματίζεται, τόσο για την χώρα του, όσο και για τον ορθόδοξο κόσμο.

      συνεχίζει..

      Διαγραφή
    5. ..συνέχεια

      > ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

      Για αυτό δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία, αν και έχω γνωρίσει αρκετούς Ρώσους. Απλά τίποτα δεν μου έδωσε την εντύπωση μέχρι τώρα ότι οι Έλληνες συμπεριφέρονται καλύτερα στους συμπατριώτες τους. Δεδομένου ότι η Ρωσία έχει μέσα της πολύ ακραία στοιχεία, ίσως είναι αναμενόμενο να υπάρχουν πιο ακραίες συμπεριφορές εκεί. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, πριν από λίγο καιρό, νταντά επί πληρωμή αποκεφάλισε το νήπιο που πρόσεχε και περιφέρονταν στους δρόμους με το κεφάλι του, γιατί υποστήριζε τον ISIS και πίστευε ότι οι Ρωσικοί βομβαρδισμοί στη Συρία σκότωναν αθώα παιδιά. Καταλαβαίνεις για πόσο ακραίους, αμόρφωτους και ανισόρροπους ανθρώπους μιλάμε... Απλά αυτοί δεν είναι πάνω από το 5% (που δυστυχώς μεταφράζονται σε μερικά εκατομμύρια με τα δικά τους δεδομένα). Στην Ελλάδα δεν βρίσκεις τέτοιους, ακόμα κι αν ψάχνεις. Αν και με τις "νέες αφίξεις" δεν ξέρω...


      > ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΜΗ ΠΟΥ ΟΜΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ κ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Κ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ κ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ''ΤΡΥΠΑΚΙ'' κ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙ ΕΝ ΣΥΓΧΗΣΗ.

      Έχεις άδικο εδώ. Η Ρωσία πάντοτε προσπαθούσε να πλησιάσει την Ελλάδα για συνεργασίες. Όπως λες και εσύ, πάντα κλειστές πόρτες και ανειλικρίνεια έβρισκε. Και με εκπλήσσει που ακόμα προσπαθούν να συνεργαστούμε, ενώ τους έχουμε κάνει τόσα τραγικά!
      Αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι οι μεγάλες δυνάμεις ετοιμάζονται για πόλεμο (μεγάλο πόλεμο) και η Ρωσία δεν έχει πολλούς συμμάχους. Έχει ολόκληρο το ΝΑΤΟ απέναντί της και είναι περικυκλωμένη από πυραύλους και βάσεις. Οπότε, από την δική τους οπτική γωνία, δεν οπλίζουν το χέρι αλλοθρήσκων, αλλά οπλίζουν το χέρι των ελάχιστων συμμάχων τους στην Μεσόγειο. Δεν έχουν και πολλές επιλογές. Είναι θέμα επιβίωσης. Και οικονομικής και στρατιωτικής και εθνικής. Εξάλλου, άκουσες από τον ίδιο τον Καμμένο πριν λίγο καιρό ότι η Ρωσία (μετά από όλα όσα της κάναμε) εγγυόνταν τα νησιά του Αιγαίου αν δεν κάναμε του κεφαλιού μας στο ουκρανικό. Αλλά, όπως πάντα, πήγαμε και στηθήκαμε στους αμερικάνους.

      συνεχίζει...

      Διαγραφή
    6. ...συνέχεια

      Αυτά που λες για τις προφητείες των πατέρων, τα έχω ακούσει, αλλά δεν τα έχω ψάξει βαθιά (αν είναι όλα αληθή, αν αυτό εννοούσαν και όχι κάτι άλλο, κτλ). Τα ίδια όμως προφητεύονταν για το Ισραήλ, μόνο που τα εκπλήρωσε μια μειοψηφία των Ισραηλιτών που αργότερα παρέμεινε εκτός Ισραήλ και ξέκοψε από τους ομοεθνείς τους. Μήπως και εμείς ακολουθούμε την ίδια πορεία που ακολούθησε το παλιό Ισραήλ; Μήπως και εμείς χωριστήκαμε σε ένα μικρό μαντρί που προσπαθεί να ζει κατά Χριστό και η πλειοψηφία τρέχει να πάει κατά διαόλου; Μήπως σαν τους τότε Ισραηλίτες κοιτάμε μόνο την καταγωγή μας και όχι την ουσία;

      Εγώ ξέρω ότι ένας λαός δεν γίνεται από ορθόδοξος αντίχριστος χωρίς να βάλει νερό στο κρασί του. Τόσα χρόνια με τους αντίχριστους πολιτικούς και εκκλησιαστικούς ηγέτες μας αυτό κάναμε. Δε φταίνε μόνο οι ηγέτες μας. Εμείς τους ψηφίζαμε και εμείς τους ανεχόμασταν τόσες δεκαετίες.

      Επίσης, δε χρειάζεται να γιγαντώσω την Ρωσία. Έχει έναν τεράστιο πληθυσμό που γενικά αυξάνεται, σε αντίθεση με τον δικό μας που εξανεμίζεται. Έχει μια τεράστια έκταση, με πλήθος πλουτοπαραγωγικών πηγών, τις οποίες δεν τους τις αρπάζει κανείς. Η πολεμική τους βιομηχανία ανταγωνίζεται αυτή την Αμερικάνων. Έχουν αρκετά πυρηνικά όπλα για να εξαφανίσουν την Αμερικανική ήπειρο. Οι πολιτικοί τους φαίνεται να είναι οι μόνοι στον κόσμο που δεν είναι πουλημένοι στους αμερικάνους ή σε άλλους ξένους. Είναι η μόνη χώρα που πορεύεται πολιτικά κόντρα στο ρεύμα των αντιχρίστων. Είτε με τον έναν τρόπο, είτε με τον άλλον, είναι οι πρώτοι που βγήκαν στο διάστημα. Έχουν δικές τους φαρμακοβιομηχανίες, βιομηχανίες αεροσκαφών, αυτοκινήτων, και ότι άλλο βάλει ο νους σου. Και πάνω από όλα: δεν χρωστάνε σε κανέναν τίποτα!
      Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Είναι μια "μεγάλη Ρωσία"! Μπορεί να είναι κάπως φτωχή σε σχέση με άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμένα.

      Διαγραφή
  2. Φιλε τα ειπες ΟΛΑ μπραβο σου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ρωσία είναι χώρα Ορθόδοξη που θέλει να ζήσει και να παραμείνει Ορθόδοξη!

    Ρωμιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.