31 Ιαν 2020

«Ὁμοφοβικὸς» κατὰ τά ΜΜΕ ὁ Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Χρυσόστομος!


Ζοῦμε σὲ ζοφερὲς ἐποχές! Τὰ πάντα διαστρεβλώνονται προκειμένου νὰ ἐξυπηρετηθεῖ ἡ ἀτζέντα τῆς Νέας Ἐποχῆς στὰ σχολεῖα μας! Διαβάστε νὰ δεῖτε πς παρουσιάζουν τὰ καθεστωτικὰ ΜΜΕ τὸ περιεχόμενο ἑνὸς λόγου τοῦ Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Χρυσοστόμου! Διωγμὸς Πίστεως ἐν ἐξελίξει…
Φυλλάδιο μὲ ὁμοφοβικὸ περιεχόμενο μοιράστηκε χθὲς Πέμπτη σὲ Γυμνάσιο στὴν περιοχὴ τοῦ Χολαργοῦ, τὸ ὁποῖο συμμετεῖχε σὲ ἐκκλησιασμό, λόγω τοῦ ἑορτασμοῦ τῶν Τριῶν Ἱεραρχῶν.
Σύμφωνα μὲ τὸ ἠλεκτρονικὸ περιοδικὸ antivirus, τὸ φυλλάδιο μοιράστηκε ἀπὸ ἄτομα, ποὺ δὲν ἔχει διευκρινιστεῖ γιὰ ποιὸ ἀκριβῶς λόγο βρίσκονταν στὸ χῶρο μαζὶ μὲ....

τοὺς μαθητές.
Τὸ φυλλάδιο χρησιμοποιεῖ τὰ λόγια του Ἁγίου Ἰωάννη Χρυσόστομου, ἀναφέροντας πὼς ἡ ὁμοφυλοφιλία εἶναι τὸ ἀποκορύφωμα τῶν ἁμαρτημάτων, «πολὺ πιὸ πάνω ἀπὸ εἰδεχθεῖς πράξεις ὅπως ὁ φόνος».
«Ὁ ἐραστὴς τῆς ὁμοφυλοφιλίας ''δολοφονεῖ'' κὰτ΄' ἐπαναλείψη καὶ τὸ σῶμα καὶ τὴν ψυχή», γράφει τὸ φυλλάδιο.
Πηγή: skai.gr

19 σχόλια:

  1. Τα γραπτά των Αγίων είναι φωτισμένα απο το Αγιο Πνεύμα!
    Και φυσικά αντίθετα στο νεοταξίτικο αντίχριστο πνεύμα των καιρών μας και στις αμαρτίες!

    Ορθόδοξος Ρωμιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ;;ΜΟΝΟ ΠΑΝΗΔΟΝΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ;;
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ ΙΔΕΩΝ;;
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ετοιμάζει τον ερχομό του Αντίχριστου, ναι!!! Ναι, απαγορεύεται η διακίνηση των αιώνιων Χριστιανικών ιδεών!!!!

      Διαγραφή
    2. Ρητορικὴ ἦταν ἡ ἐρώτηση...
      Καλλι΄πη

      Διαγραφή
    3. Το καταλάβαν όλοι ότι η ερώτηση σου ήταν ρητορική. Η απάντηση δόθηκε για τους ελάχιστους επισκέπτες και τους επισκέπτες που μπαίνουν πρώτη φορά που δεν θα το κατάλαβαν.

      Διαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ;;;
    ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΛΕΞΗ...
    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΤΗΝ Ν.Τ.Π ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.
    Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον, δεν είσαι Πόντιος. Με αυτά που γράφεις είσαι η ντροπή του Πόντου. Κρίμα που το Ρωμαίϊκο αναρτά τέτοια σχόλια, που εξυπηρετούν την εθνοαποδομητική προπαγάνδα του Ερντογάν και των ελληνόφωνων συνοδοιπόρων του...

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβα τίποτα ούτε απο το σχόλιο του Πόντιου, ούτε απο του αντίθετου του 5:59 μμ. Μιλήστε αν θέλετε να σας καταλάβουμε πιο συγκεκριμένα.

      Συνέσιος

      Διαγραφή
    3. Ενώ συμφώνω με την σοβαρή πνευματική εκτροπή που υπονοείτε, Θα μου επιτρέψετε να απαντήσω σε ορισμένα θεματάκια εθνικής σημασίας που αναφέρετε και που αναπαράγονται διαρκώς από αμερικανοπροσκυνημένα σάιτ των αθηνών προς αποκατάσταση της αλήθειας:
      1ον Αυτός που έχει το ΕΘΝΟΣ είναι ο Ιβάν (Ιωάννης) Σαββίδης.
      2ον Ο Σαββίδης, λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω, δεν είναι Γεωργιανός, αλλά ένας εκ των δεκάδων χιλιάδων ελληνόψυχων Ποντίων που ζούσαν στα λησμονημένα ελληνικά χωριά του Καυκάσου, όπου μέχρι και σήμερα υπάρχουν σχολεία εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας. Ο ίδιος έχει γεννηθεί στο ποντιακό χωριό Τσάλκα της Γεωργίας και ομιλεί απταίστως την ποντιακή γλώσσα, καθότι έχω μιλήσει προσωπικά μαζί του.
      3ον Η αγάπη του για τον ποντιακό ελληνισμό είναι καταγεγραμμένη στις καρδιές όλων των Ελλήνων ομογενών που καταγόμαστε από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, είτε μέσω της πολιτικής δραστηριότητας που ανέπτυξε στα θεσμικά κέντρα της Ρωσίας, ως πρόεδρος των Ελλήνων των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, είτε με τις ατελείωτες χορηγίες του στα χωριά μας που αφορούν εκδηλώσεις ποντιακών χορών ή σχετικά με την ποντιακή γλώσσα.
      4ον Ανάλογη είναι και η προσφορά του και στο ελλαδικό κράτος, αφού από τη στιγμή που επανέκτησε την ελληνική ιθαγένεια, ίδρυσε και χρηματοδοτεί στο Α.Π.Θ. έδρα "Ποντιακών Σπουδών" κτλ. Τα κόκκαλα δέ των ξεριζωμένων γονέων του τα έφερε να τα θάψει στο έδαφος της Μητέρας-Πατρίδας, στο χωριό Πρόχωμα (όρια Θεσ/νίκης-Κιλκίς), ικανοποιώντας την τελευταία επιθυμία τους.
      5ον Ως γνωστόν στους περισσοτέρους, από όλη τη ρίζα των Ποντίων, εκείνοι που βασανίστηκαν επί δεκαετίες και πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος, ήταν οι Πόντιοι που είχαν την ατυχία να κατοικούν στις παρευξείνιες περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Με ατελείωτους εκτοπισμούς ακόμη και στα βάθη της σιβηρικής στέπας, στα κολαστήρια-γκουλάνγκ του Στάλιν, άπειρα πογκρόμ για να χάσουν την ελληνοορθόδοξη ταυτότητά τους. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετοί να χάσουν την επαφή τους με την ελληνική τους γλώσσα, πλην όμως η πλειονότητα εξ αυτών να διατηρήσει την ελληνική του συνείδηση, όπως το χριστιανικό βάπτισμα. Επομένως, το κριτήριο του Έλληνα ομογενή δεν είναι αν ομιλεί την (κακοποιημένη σήμερα) νέα ελληνική γλώσσα, αλλά η ορθόδοξη πίστη του και η ρωμέικη ψυχή του.
      6ον Αυτό το σφάλμα με το γλωσσικό κριτήριο, ανέκαθεν το είχαν οι λεγόμενοι παλαιοελλαδίτες, οι οποίοι ακόμα και στον Μακεδονικό Αγώνα αμφισβητούσαν την ελληνική συνείδηση γνωστών Μακεδονομάχων (βλ. Καπετάν Κώττας), που μετά από τόσους αιώνες δουλείας φυσικό ήταν να μην γνωρίζουν λεξη ελληνική. Παρόμοιο σφάλμα διεπράχθη και με πολλούς ΄Έλληνες Πόντιους, Καππαδόκες, Μικρασιάτες, που ερχόμενοι από την (σημερινή) Τουρκία, αποκαλούνταν "τουρκόσποροι", "τούρκοι" . Ή όταν ήλθαν στην πατρίδα τα αδέλφια μας από τη Βόρεια Ήπειρο, που τους αποκαλούσαν αρκετοί "αλβανούς"και άλλα ωραία τέτοια. Ας είμαστε λοιπόν λίγο προσεκτικοί με όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς, γιατί απομειώνουμς εμείς οι ίδιοι τον οικουμενικό ελληνισμό, που ανθίσταται ακόμα και σήμερα εν πλήρη αδιαφορία του ελληνικού κράτους.
      7ον Αυτοί που έκαναν και κάνουν άνω κάτω την χώρα, δεν είναι οι Έλληνες ομογενείς, οι "Τραντέλληνες", αλλά οι αμερικανοπροσκυνημένοι γενίτσαροι των αθηνών που απομυζούν ως νεο-κοτζαμπάσηδες τον ελληνικό λάο και πουλάνε εκδούλεση στις Στοές εγχώριες και μη. Κάτι τύποι όπως το υβρίδιο "Εσκομπάρ-Μπερλουσκόνι" στη χώρα, που χρηματοδοτούν για να ελέγχουν κάτι νεοταξικά κόμματα όπως η νουδουλα.
      8ον και κυριότερο. Όσον αφορά την πνευματική διάσταση του θέματος, την ερμηνεία για τον κάθε πλούσιο Σαββίδη την έχει δώσει από αιώνες ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός. Ότι δύσκολα θα εισέλθουν (οι πλούσιοι) στην Βασιλεία των Ουρανών.

      Μετά τιμής,

      Πόντιος εκ Γεωργίας, εκ των παλλινοστούντων του 1991

      Διαγραφή
    4. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ!!!
      ΠΟΝΤΙΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥΣ ΞΕΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΙΕΡΑ Κ ΟΣΙΑ κ ΗΛΘΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΥΧΟ...ΡΙΖΩΣΑΝ...ΕΦΤΙΑΞΑΝ...ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΜΙΑ ΜΕ ΚΟΠΟ...ΙΔΡΩΤΑ...ΤΙΜΙΑ...ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΗΘΟΣ κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...
      ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΝΤΩΓΝΩΣΤΗ....ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΚΑΚΣΤΕΡ;;;ΜΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ...ΑΠΕΙΛΕΣ...ΒΡΙΣΙΕΣ...ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΝΟΜΩΝ κ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;
      ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΡΩΣΟΙ κλπ ΤΕΧΝΙΩΝΤΟΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...
      ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΟΝΤΙΟΥΣ''ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.
      ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ κ ΛΙΓΕΣ-ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΣΩΠΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
      ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ η ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
      ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΛΟΥΚ...ΤΟ ΚΑΜΙΣ...ΤΟ ΣΑΛΒΑΡΙ...ΤΟ ΓΙΛΕΚ...ΤΟ ΚΟΥΣΑΚ...κ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΡΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΝΤΟΣ.
      Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

      Διαγραφή
    5. ΑΝΩΝΥΜΕ 3.27
      ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΑ ΚΑΥΚΑΣΙΑ κ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΣΗΒΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΥΝΑΣ.
      ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ κ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΩΛΩΝ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ κ ΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΕΔΑΦΗ.
      ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ''ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ''ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ κ ΕΘΝΟΤΗΤΟΣ.
      ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΤΗΝ ΟΙΝΟΗ κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ.
      ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΡΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕ-ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ κ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΣΚΩ ΚΡΙΤΙΚΗ κ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ κ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ.
      ΟΜΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΜΠΟΥΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ κ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΤΗΣ ΡΙΖΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ.
      ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥΣ κ ΝΟΤΙΟΥΣ.
      ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Β.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ κ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;;;
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ...ΠΟΛΛΥ ΑΠΛΟ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΑΣΑΝ ΝΟΥΔΟΥ κ ΣΥΡΙΖΑ.
      ΝΑΙ ΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΙΖΝΕΣ Ο ΙΒΑΝ Ο ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ κ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΩΝ ΟΡΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΕΗ κ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.
      ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΣΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.
      Ο ΠΟΝΤΙΟΣ

      Διαγραφή
    6. @3:27 μ.μ.
      Αφού ο Ιβάν έχει λοιπόν τόσο καλή και αγαπητική σχέση με εσάς τους Πόντιους, λογικά θα σας είναι εύκολο να επικοινωνήσετε μαζί του. Κανείς δεν απομονώνεται από τους ανθρώπους που αγαπά.
      Πείτε του λοιπόν να μην ξαναβγεί τέτοιο άρθρο στην εφημερίδα του και να απολύσει τον υπεύθυνο της δημιουργίας αυτού του άρθρου.

      Τώρα, για το αν είναι Πόντιος ή όχι, ότι και να πείτε θα είναι αμφιλεγόμενο. Αν πάντα ενεργεί σαν Πόντιος, ας τον θεωρείτε Πόντιο, ακόμα και αν είναι Αφρικανός. Είδαμε και την προκοπή των δικών μας ατόφιων ελληναράδων... Αλλά αν ενεργεί σχεδόν πάντα σαν μη-Πόντιος, μην τον βαφτίζετε Πόντιο μόνο και μόνο επειδή έδωσε μερικά ψίχουλα από τα δις που έχει σε κάποιες ποντιακές εκδηλώσεις. Όποιος σου δίνει χρήματα δεν είναι πάντα φίλος σου.

      Ομοίως και για τα πολιτικά κόμματα και το προσωπικό τους που χαϊδεύουν τα αυτιά των ακτινοβολημένων ψηφοφόρων τους. Τα δέντρα τα κρίνεις από τον καρπό, όχι από τα φύλλα. Τα υποκριτικά λόγια, οι ανέξοδες δράσεις, οι ανέξοδοι αγαπητικοί θεατρινισμοί, και οι ευγένειες που συγκαλύπτουν τα πραγματικά αισθήματα κάποιου, δεν είναι δείγμα πατριωτισμού ή ευσέβειας.

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Τα άλαλα και τα μπάλαλα δεν τα είδαμε ακόμα, αλλά μας έρχονται λίαν συντόμως.
      Ήδη μηχανές νικούν τους ανθρώπους σε όλα τα γνωστά παιχνίδια.
      Ήδη μηχανές μαθαίνουν με τον ίδιο περίπου τρόπο που μαθαίνει ένας άνθρωπος.
      Και ήδη υπάρχουν άνθρωποι που, ούτε λίγο, ούτε πολύ, λατρεύουν αυτήν την τεχνολογία σαν θεό.
      Μετά την "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και τις "νέες ταυτότητες", το επόμενο φυσικό βήμα είναι μια τεχνητή νοημοσύνη που να διαχειρίζεται όλα αυτά τα δεδομένα. Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να διαχειριστεί τέτοιον όγκο πληροφοριών, έτσι κι αλλιώς. Και δεν θα είχε κανένα νόημα να διαχειρίζεται απλά τις πληροφορίες μια μηχανή, αν δεν παρήγαγε και κάποιο "όφελος" και αποτέλεσμα. Την επιρροή, δηλαδή, πάνω στην εκάστοτε κυβέρνηση προς συγκεκριμένες αποφάσεις. Και μιας που το "επιρροή" είναι βαριά συναισθηματικά έκφραση, θα το πούνε "υποβοήθηση". Όπως οι μηχανικοί χρησιμοποιούν λογισμικό για να τους πει τι πρέπει να κάνουν ή για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους, έτσι θα αρχίσουν να κάνουν σε λίγο και οι πολιτικοί. Μάλλον, ήδη το κάνουν. Για την "κλιματική αλλαγή" ήδη λένε πως "τα μοντέλα μας λένε αυτό" και "οι προβλέψεις λένε το άλλο". Δεν είναι προβλέψεις ανθρώπων αυτές.

      Διαγραφή
    2. Όταν πάντως η φωτογραφική
      μηχανή κατάφερε να απεικονίσει σε δευτερόλεπτα όλα όσα
      χρειαζόταν μερες ένας
      ζωγράφος,
      στην αρχή κάπως έτσι
      τους φάνηκε το πράγμα.

      Μετά, απλά
      για πρώτη φορά κατάλαβαν στην Δύση
      γιατί η βυζαντινή τέχνη
      είναι σπουδαιότερη απόδειξη της πνευματικότητας του ανθρώπου.

      Δυστυχώς δεν τους επετράπη
      να προχωρήσουν πιό πέρα

      και οι μελετες του Ματτίς
      στα ψηφιδωτά δεν προχώρησαν
      αντιθέτως οι σπουδές του
      Πικάσσο στις(μαγικές)
      αφρικάνικες μάσκες
      τον έκαναν
      διάσημο
      και ζάμπλουτο.


      Τώρα,
      όσο αυξάνεται
      η "εξυπνάδα" των μηχανών

      θα ξανανακαλύψουμε πόσο
      περισσότερα από τον
      ουμανιστικό
      "ορθό λόγο"

      μπορεί να κάνει
      ο νούς μας

      και πόσο κούφια ήταν τα όσα κάτι γενιές τώρα
      θεωρούσαμε ώς αποκορύφωμα των δυνατοτήτων
      του μυαλού μας

      Καταλάβαμε άραγε γιατί ο Αγ. γέρων Πορφύριος
      ήξερε τι γινόταν στούς
      μακρινούς γαλαξίες
      και στα απειροελάχιστα
      μακρομόρια του DNA;

      Κάθαρση
      Φωτισμός
      Θέωση

      Μπορεί να μη φτάσουμε
      ούτε στον φωτισμό
      αλλά η κ ά θ α ρ σ η
      του νού, όσο εκτελείται
      -έστω ίσως και ελαχιστα-

      μας απομακρύνει από
      το πιθικοειδές
      γουρουνόπουλο
      που ζεί τη ζωή μας γιά πάρτι μας.

      Διαγραφή
  5. Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος δεν εκφράζει την θέση της επίσημης εκκλησίας!
    Ρωτήσατε τον ιερώνυμο και τον πάπα της ανατολής για να μάθετε ποια είναι η επίσημη θέση της παπικής εκκλησίας της ανατολής;
    Πως μιλάτε μόνοι σας ντε; Υπάρχει ο πρώτος!
    Πήρατε ευλογία από τον πρώτο;
    Πήρατε μήπως ευλογία από κανέναν δεύτερο, μετά τον πρώτο;
    Τς, τς, τς...
    Τι χριστιανοί είστε εσείς...!
    Που θα καταντήσει η χώρα με εσάς πια...!
    Λιγάκι σεβασμός στον πάπα ανατολής και στους δορυφόρους του που τηρούν σιωπή δεν έχετε;
    Δεν ξέρουν αυτοί τι κάνουν;
    Γιατί δεν κάνετε και εσείς το ίδιο;
    Σιωπή και προσευχή. Θα έρθει ο πόλεμος για να μας τα λύσει όλα!
    Λίγη πίστη στον θεό της ανατολικής παπικής εκκλησίας δεν έχετε πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει δίκιο ο αδερφός.
    Σηκωθείτε από
    καρέκλες
    καναπέδες
    πολυθρόνες...

    κι όλοι στό Σύνταγμα
    να βρούμε τους
    νέους κατρούγκαλους
    νέους βαρουφάκηδες
    νέους καμμένους

    να μάς ξανασώσουνε.

    Η λύση θάρθει
    από την αγία...
    (πάσης μασωνίας
    και ουμανισμού)

    π ο λ ι τ ι κ ή !

    Όχι στα

    κεριά
    λιβάνια
    καντήλια
    μετάνοιες

    των παπάδων που κοιμίζουν
    τον λαό...

    Και γιά να σοβαρευτούμε λίγο
    ο Χρυσόστομος δεν
    ξεσήκωνε γιά επιστροφή
    στην πλαστή ευμάρεια
    που τα υπόγεια αφεντικά
    έχουν ριξει τον λαό,

    για να τον σέρνουν
    από τη μύτη

    σαν γουρουνόπουλο
    χωμένο στη λάσπη
    των απολαύσεων

    ως "πνευματικοπαίδι"
    του κάθε λαζόπουλου
    που έχει αφεθεί
    να καταντήσει ενας
    μ@&@&@ς
    στην καλύτερη περίπτωση.

    Γι αυτό, ναι, θα γινουν πολλά και δυσάρεστα

    μπορουμε να τα μικρύνουμε
    και να τα ελαφρύνουμε.

    κι όπως ελεγε
    ο Αγ. γέρων Παΐσιος,
    οι σφαίρες στον πόλεμο
    σαν να ήξεραν ποιόν ...
    επιτρεπόταν να
    χτυπήσουν και ποιον όχι.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ'αυτον τον πολεμο (τον ελληνοτουρκικο) που ερχετε, οι σφαιρες δεν θα κανουν "διακριση" καμμια,θαναι ολες δικες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.