7 Μαρ 2019

Ψεύδεται ὁ Ὑπουργός: Οἱ διαφορὲς ποὺ ἔχουμε μὲ τὴν Ἐκκλησία γιὰ τὰ Θρησκευτικὰ εἶναι ἐλάχιστες καὶ κανεὶς δὲν τοὺς δίνει σημασία


Ἀπόσπασμα συνέντευξης τοῦ Ὑπουργοῦ Κ. Γαβρόγλου στὸν ρ/σ REAL FM (06.03.2019)
κ. Γαβρόγλου, πότε τὸ Ὑπουργεῖο σας θὰ συμμορφωθεῖ μὲ τὶς δικαστικὲς ἀποφάσεις τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας; Γιατί κάνετε πώς δὲν ὑπάρχουν; Μήπως δὲν σέβεστε τὴν Δικαιοσύνη λόγω τῶν ἰδεοληψιῶν σας; Σεβαστοὶ Ἱεράρχες, γιατί δὲν ἀπαιτεῖτε ἀπὸ τὴν Πολιτεία τὴν ἐφαρμογὴ τῶν δικαστικῶν ἀποφάσεων; Ἡ νομιμότητα πρέπει νὰ νικήσει τὶς φωνὲς τοῦ «προοδευτισμοῦ» καὶ διαθρησκειακοῦ συγκρητισμοῦ!

7 σχόλια:

  1. Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον συγγραφέα Ιωάννη Κορνιλάκη:

    http://www.ioannis-kapodistrias.gr/2019/03/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η “SAFELINE” ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
    07/03/2019

    Δεν κόμισε γλαύκα εις Αθήνας η σταλινική υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, με την ξεκάθαρη δήλωσή της, ότι οι «προληπτικές» προσαγωγές των Ελλήνων πολιτών στις περιοχές που μιλάνε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται κατόπιν ενδελεχούς παρακολούθησης των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, κ.τ.λ.).

    Υπάρχει μάλιστα και επισήμως ειδική υπηρεσία του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, που ασχολείται αποκλειστικά με την παρακολούθηση του διαδικτύου, για «τον εντοπισμό των αναρτήσεων µε ρατσιστικό, ξενοφοβικό και µισαλλόδοξο περιεχόμενο», κατόπιν οδηγίας του Big Brother των Βρυξελλών!!!

    Πρόκειται για την Safeline (www.safeline.gr), η υπεύθυνη της οποίας δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Έθνος»: «Ο ρόλος της γραμμής µας είναι καθαρά µεσολαβητικός, ανάμεσα στον χρήστη και τις διωκτικές αρχές και ιδίως τη Μονάδα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης, έχοντας δημιουργήσει και διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις µε τις πιο σημαντικές ιστοσελίδες του Διαδικτύου, έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε τη διαγραφή παράνομου περιεχομένου απευθείας από το Facebook, το Youtube και το Twitter σε περίπτωση που αυτοί φιλοξενούν παράνομο περιεχόμενο. Με ειδικό κώδικα δεοντολογίας, οι εταιρείες έχουν δεσμευτεί να κατεβάζουν σχετικά σχόλια εντός 24 ωρών.

    Σύμφωνα δε με το «Έθνος», η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει βάλει στο στόχαστρό της ειδικά τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής:
    «…µε τη Safeline, την ελληνική ανοικτή γραμμή καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο στο Διαδίκτυο, η οποία συνεργάζεται µε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον εντοπισμό των ρατσιστικών αναρτήσεων, µέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής βρίσκονται ανάμεσα σε εκείνους που χρησιμοποιούν την παράνομη ρητορική μίσους στην Ελλάδα».

    Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους, που θέλουμε να γκρεμίσουμε εμείς οι… «φασίστες»! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ»! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΛΒΙΝΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ 900 «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»!
    06/03/2019


    «Όπως είχαμε υποσχεθεί, περάσαμε από τα λόγια στα έργα», δήλωσε ο Σαλβίνι, μετά την απομάκρυνση εννιακοσίων «προσφύγων» από παράνομο καταυλισμό που είχαν στήσει στο Σαν Φερντινάντο της Καλαβρίας (που βρίσκεται στην νοτιοδυτική Ιταλία) και την ισοπέδωση του καταυλισμού από μπουλντόζες!

    Τα συγκεκριμένα «προσφυγάκια» είχαν βρει εποχική εργασία στην περιοχή, «μαύρη» φυσικά, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο πρόσφατος θάνατος του 29χρονου Σενεγαλέζου Μουσά Μπα, σε ταραχές που είχαν ξεσπάσει στον καταυλισμό.

    Με τέτοια που κάνει ο πατριώτης Σαλβίνι, είναι δυνατόν να μην είναι αγαπητός από το λαό του;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ! ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;
    06/03/2019


    Την θυμάστε την «επίθεση» που είχαν πραγματοποιήσει τα κοπέλια του παρακρατικού Ρουβίκωνα, τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων του 2017 με μπουκάλα μπογιάς, στους τοίχους της –υποδειγματικά φρουρούμενης από Έλληνες αστυνομικούς αλλά και πράκτορες της Μοσάντ!- εν Αθήναις πρεσβείας των σιωνιστών, τάχα ως πράξη αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους; Και για την οποία οι συνήθως λαλίστατοι σιωνιστές εποίησαν την νήσσα;

    Ε, λοιπόν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής «από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία, πρώτες πρωινές ώρες της 25-12-2017 προκάλεσαν φθορές, με τη ρίψη μπουκαλιών που περιείχαν μπογιά, σε κτίριο Πρεσβείας, στο Ψυχικό. Η παραπάνω ταυτοποίηση συσχετίσθηκε με τη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία».

    Αλήθεια, έχει υποβάλλει μήνυση στους δράστες η σιωνιστική πρεσβεία ή μήπως η δίωξη ασκήθηκε αυτεπαγγέλτως; Δεν έχουμε δει τίποτα σχετικό, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, ήσσονος σημασίας, οι σιωνιστές χαλάνε τον κόσμο για «αντισημιτισμό», απαιτώντας διώξεις. Οπότε, μάλλον δεν ζητήθηκε ποινική δίωξη. Θα ζητήσει –έστω και τώρα που έγινε γνωστός ένας από τους δράστες- την δίωξή του η πρεσβεία του Ισραήλ; Ποιος βάζει στοίχημα πως δεν…;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. > Σεβαστοὶ Ἱεράρχες, γιατί δὲν ἀπαιτεῖτε ἀπὸ τὴν Πολιτεία τὴν ἐφαρμογὴ τῶν δικαστικῶν ἀποφάσεων;

    Η απάντηση είναι στον τίτλο:

    > Οἱ διαφορὲς ποὺ ἔχουμε μὲ τὴν Ἐκκλησία γιὰ τὰ Θρησκευτικὰ εἶναι ἐλάχιστες καὶ κανεὶς δὲν τοὺς δίνει σημασία

    Όταν η "Εκκλησία" ορίζεται σαν "ο μασόνος ιερώνυμος και οι λοιποί μασόνοι της ιεραρχίας", για ποιο λόγο να υπακούσει το κοπάδι του συριζα στο Σύνταγμα και στις δικαστικές αποφάσεις; Αφού και τα δυο μέρη ("Εκκλησία" και πολιτεία) συμφωνούν και οι υπόλοιποι που διαφωνούν είναι κάποιοι "ακραίοι φασιστες", το μόνο που λείπει είναι να αλλάξει και το Σύνταγμα, ώστε να επέλθει η ισορροπία στην νέα πραγματικότητα και να συνπνέουν όλες οι εξουσίες.

    Κοινώς: ας προσέχαμε. Αν είχαμε ξεπροβοδίσει τους αιρετικούς επισκόπους μας, δε θα είχαμε τέτοια προβλημάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΕΒΗ ΣΤΟ DNA ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΤΟ DNA ΜΟΝΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.