10 Οκτ 2017

Σιατίστης Παῦλος: Ἐφόσον νομοθετοῦν γιὰ τὶς "εὐπαθεῖς ὁμάδες", γιατί δὲν προστατεύουν τὶς χιλιάδες τῶν ἀγέννητων παιδιῶν;

5 σχόλια:

  1. Έπρεπε να τους πεις Σεβασμιώτατε, ότι οχι μόνο οι πολιτικοί που υποστηρίζουν τον διάβολο δεν έχουν δουλειά στην Εκκλησία αλλα και οι δημοσιογράφοι που τον προβάλλουν.
    Και όποιος λέει ότι είναι Ορθόδοξος αλλα επιμένει ότι η αμαρτία του δεν πειράζει κανέναν (δεν υπάρχει αμαρτία που κάνει κακό μονο στον εαυτό μας) και θα την συνεχίσει την αμαρτία αμετανόητα, γιατί δεν το βλέπει ως αμαρτία και ας το λέει η Εκκλησία, σε τι διαφέρει από δαίμονα.
    Θα ήταν καλά Σεβασμιώτατε να μην προσπαθούμε να είμαστε αρεστοί σε κανέναν αντίχριστο που έχει πείσει τον εαυτό του ότι έχει ανώτερη αγάπη από Την Εκκλησία Του Χριστού και ας μας πάρουν με τις πέτρες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ελπίδα να έρθουν στα καλά τούς αν δεν τους ταρακουνήσει Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΑΣΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !
    > ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΒΛΑΑΑΑΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ.ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΕΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ.....ΜΑΝΤΕΨΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εβραία SIMONE VEIL ΄προοδευτικη¨ που ευθύνεται για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΓΑΛΛΩΝ
    Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017
    ΓΑΛΛΙΑ: Το σύστημα τίμησε την γυναίκα που εξ αιτίας της κάθε χρόνο 200.000 άνθρωποι δεν βλέπουν το φως της ημέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιάσαμε πάτο. Τέλος. Δεν έχει πιο κάτω. Περιμένουμε την Ανάσταση γιατί πάντα μετά από κάθε θάνατο υπάρχει Ανάσταση. Αλοίμονο σε αυτούς που εθελοτυφλούν και δεν μετανοούν για χάρη της προοδευτικότητας. Και να μην λένε είμαστε στο 2017 και πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να κοιτάζουμε μπροστά....Το να κολυμπάμε στην αμαρτία δεν είναι προοδευτικότητα αλλά πνευματικός θάνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.