16 Οκτ 2017

Λεμεσοῦ Ἀθανάσιος: Χάρη στὸν Ἅγιο Πορφύριο ἐπέστρεψαν οἱ ἀστροναῦτες τοῦ Apollo 13 πίσω στὴ γη!

5 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Μπορείτε σας παρακαλώ να μας πείτε σε ποιο βιβλίο για τον Άγιο Πορφύριο είναι καταχωρημένο αυτό το θαυμαστό γεγονός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σεληνάκατος πήρε την θέση του κατεστραμμένου σκάφους εξυπηρέτησης ως σκάφος διάσωσης. Ο διασωστικός εξοπλισμός της σεληνακάτου όμως εκπληρούσε μικρότερες προδιαγραφές, αφού ήταν κατασκευασμένη για λιγότερο πλήρωμα και μικρότερη χρήση. Η παροχή οξυγόνου ήταν μεν αρκετή, αλλά έλειπε η παροχή νερού και ηλεκτρικού ρεύματος εκτός από μερικές μπαταρίες που ήταν φορτισμένες. Εκτός αυτού έλειπε η ανακύκλωση του αέρα και δεν επαρκούσε η αποχέτευση του διοξειδίου του άνθρακα. Υπό την καθοδήγηση του πύργου ελέγχου οι αστροναύτες κατασκεύασαν με ότι υλικά βρέθηκαν στο διαστημόπλοιο (σακούλες, χάρτες, κολλητική ταινία) έναν πρόχειρο προσαρμογέα του μηχανήματος από το σκάφος εξυπηρέτησης, το έβαλαν σε λειτουργία και πυροδότησαν τους πυραύλους για να επιστρέψουν στην Γη.
    Η πιο πάνω πληροφορία είναι από NASA στο Wikipedia, για όσους αμφισβητούν τα λεγόμενα του πατέρα Αθανασίου. Το θαύμα αυτό το γνωρίζω από πνευματικό παιδί του Οσίου Πορφυρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.