22 Σεπ 2017

Συνάντηση Μητσοτάκη μὲ ΛΟΑΤΚΙ ὀργανώσεις τὸν Ἰούλιο γιὰ νὰ προετοιμάσει τὸ ἔδαφος!

Μὲ τὸν πρόεδρο τῆς Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, συναντήθηκαν στὶς 11 Ἰουλίου 2017 οἱ ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβίες, ὁμοφυλόφιλοι, ἀμφισεξουαλικοί, τρασέξουαλ, κουηρ, Ἰντερσεξ) ὀργανώσεις, μετὰ ἀπὸ πρόσκληση τοῦ ἴδιου.
Στὴ συνάντηση συμμετεῖχαν οἱ ὀργανώσεις: Οἰκογένειες Οὐράνιο Τόξο, Colour Youth, Athens Pride, Thessaloniki Pride, Ὁμοφυλοφιλικὴ Λεσβιακὴ Κοινότητα Ἑλλάδας (ΟΛΚΕ), Πολύχρωμο Σχολεῖο, Ὑπερήφανοι Γονεῖς καὶ Σωματεῖο Ὑποστήριξης Διεμφυλικῶν.
Στὰ πλαίσια τῆς συνάντησης, ὁ κ. Μητσοτάκης συμφώνησε ὄτι τα ἀνθρώπινα δικαιώματα δὲν πρέπει νὰ ἀποτελοῦν ἀντικείμενο πλειοψηφικῆς ἀντιμετώπισης. Ταυτόχρονα δεσμεύτηκε γιὰ τὴν ὑπερψήφιση ἐπὶ τῆς ἀρχῆς τοῦ νομοσχεδίου γιὰ τὴ Νομικὴ Ἀναγνώριση Ταυτότητας Φύλου καὶ τὴν ἐπίσημη δημοσίευση τῶν θέσεων τοῦ κόμματος γιὰ τὰ....
ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα πριν ἀπὸ τὶς ἐκλογές. Τέλος, ἐπεσήμανε πὼς ὁμοφοβικὲς καὶ τρανσφοβικὲς δηλώσεις στελεχῶν τῆς ΝΔ δὲν θὰ εἶναι ἀνεκτὲς καὶ θὰ ἀντιμετωπίζονται πλέον ἄμεσα μὲ πειθαρχικὲς κυρώσεις, ἐνῶ ταυτόχρονα δηλωσε πὼς θὰ πραγματοποιηθοῦν ἐσωτερικὲς ἐκπαιδεύσεις τῶν στελεχῶν τῆς ΝΔ σὲ θέματα τῆς ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

7 σχόλια:

  1. Έτσι... Και είναι νούμερο 1 επιλογή για τις επόμενες εκλογές...
    Μετά γράφω ότι δεν είμαστε χριστιανικό κράτος σαν σχόλιο και συνήθως λογοκρίνεται...
    Να αρχίσω να γράφω ότι είμαστε υπέροχοι δηλαδή... Σε αυτή τη χώρα δε μπορείς να κάνεις παρατηρήσεις ή κριτική γιατί κατευθείαν λαμβάνονται σαν επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταλαιπωρημένοι ἄνθρωποι.......ἐλπίζουν πώς ὁ .. κ.Ἀσκαρδαμυκτί,θά τούς ἀπαλλάξει ἀπό τό βάρος τῆς ντροπῆς πού αἰσθάνονται,ὡς ἄνθρωποι μέ συνείδηση.... ὀ Θεός νά μᾶς φυλάει ὄλους ἀπό τά πάθη μας καί τά λάθη μας καί ἀπό τά δεκανίκια πού ἐφευρίσκουμε.
    Καλλιόπη..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .......Και είναι νούμερο 1 επιλογή για τις επόμενες εκλογές... προσθήκη : και για την πλειψηφία των πιστών !!!

    Ο λόγος ; ανήκομεν εις την δεξιάν !!! ό,τι και να κάνει o Κυριάκος -θαμώνας της γνωστής λέσχης bilderberg - δείχνομε κατανόηση....είναι δικός μας !

    Αρκεί να φύγει ο Τσίπρας !! Πως να μας πάρουν στα σοβαρά οι άλλοι με τέτοια πρακτική ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ειναι το κουηρ; Το Κ θα μπορουσε να συμβολιζει "Κουληδες"
    Το ιδιο ψυχασθενεις ειναι και αυτοι.

    Και γιατι δεν λεγονται ΛΟΤΑΚΙ; πιο ευηχο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φέρεται κι ολίγον ανοήστως, οι σύμβουλοί του δεν του λένε τίποτε. Ανακοινώνει και κάνει κάτι που η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού απορρίπτει και βδελύσσεται ,γιατί καταστρέφεται το μέλλον των παιδιών και της Ελλάδος. Μ΄αυτό το πλευρό να κοιμάται ότι θα πάρη ψήφους. Όλοι οι σοβαρώς σκεπτόμενοι, οι γονείς κ.λπ να τον μαυρίσουν μερισσότερο από τη πετρελαιοκηλίδα του Σαρωνικού, για να δούμε αν θα ευνοήση όλους τους διεστραμμένους. Και μην ανακατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, μπουχτήσαμε πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι να μας εκπληξει αφου προηγουμενως ψηφισε μαζι με το ΣΥΡΙΖΑ υπερ του ισλαμικου τεμενους στον Βοτανικο ,του συμφωνου συμβιωσης των ομοφυλων ζευγαριων,εστειλε αντιπροσωπεια στο gay pride ;;; Ειναι ακριβως οτι και ο αθεος που κυβερναει αυτη τη χωρα και καλο ειναι να το εμπεδωσουν οι συνειδητοι χριστιανοι ωστε να μην ψηφιζουν ανθρωπους που εστω και κατ'επιφαση δηλωνουν χριστιανοι αλλα οι πραξεις τους μαρτυρουν το αντιθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι: είναι μόνο αυτός; Οι υπόλοιποι της ΝΔ δεν τον στηρίζουν; Ή οι περασμένες κυβερνήσεις της ΝΔ ήταν καλές; Ξεχάσαμε τρεχάματα που είχαμε με σεξουαλικές αγωγές, με γιόγκα στα σχολεία, τι είχε κάνει κατά καιρούς η Μαριέττα Γιαννάκου; Ή για να το πάμε πιο σωστά: τι κάλο έκανε αυτό το κόμμα; Απαγόρευσε τις εκτρώσεις; Κατήργησε τον πολιτικό γάμο ή το σύμφωνο συμβίωσης; Έφερε χριστιανική παιδεία;
      Ας μη γελιόμαστε. Όλα τα κόμματα που πέρασαν από τη βουλή κοροϊδεύουν τον κόσμο και έχουν αντί-Χριστη πολιτική.

      Ελπίζω οι χριστιανοί (όσοι έμειναν) να ψηφίσουν ένα κόμμα που να έχει χριστιανική πολιτική την επόμενη φορά (απαγόρευση εκτρώσεων, κατάργηση πολιτικού γάμου, προώθηση χριστιανικής παιδείας, απαγόρευση δωρεάς οργάνων, ποινικοποίηση μοιχείας, προστασία ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε τηλεοπτικά κανάλια και στην κοινωνία γενικότερα, και χίλια άλλα δυο που θα κάνουν την πολιτεία να ακολουθεί την Εκκλησία και όχι το ανάποδο. Το σύμφωνο συμβίωσης ας το αφήσει για τους ετερόθρησκους, τους άθεους και τους ανώμαλους... τι να κάνουμε έχουμε και τέτοιους πλέον στη χώρα μας, δυστυχώς...). Όχι ότι θα αλλάξει τίποτα τόσοι ελάχιστοι που μείναμε (ζήτημα είναι αν θα πάρει μια έδρα στη βουλή ένα τέτοιο κόμμα), αλλά λέμε τώρα... Έτσι να δούμε μια αχτίδα φωτός επιτέλους...
      Αλλά ούτε πιστεύω και ότι αυτό θα γίνει, επομένως, ξεχάστε την την πατρίδα μας...

      Και κάτι ακόμα:
      Ψάχνοντας στο Internet βρήκα αυτό:

      http://www.efsyn.gr/arthro/oi-tzihantistes-toy-hristoy

      > "Η αλήθεια είναι ότι στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο θρησκευτικός αποχρωματισμός του σχολείου και η προσπάθεια να εξαλειφθούν φαινόμενα θρησκοληψίας, τα οποία αποτελούν επιβιώσεις του καθεστώτος της «Ελλάδας των Ελλήνων Χριστιανών» που είχε επιβληθεί στη δημόσια παιδεία από τη δικτατορία. Ορισμένα από αυτά τα στοιχεία είχαν σιγά σιγά εξαλειφθεί από προηγούμενες κυβερνήσεις. Λόγου χάρη, η Μαριέττα Γιαννάκου είχε καταργήσει την εξομολόγηση στα σχολεία."

      Δε διάβασα όλο το άρθρο, ούτε και θα το κάνω, μιας και είμαι αλλεργικός σε τοιούτους, αλλά είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς ποιος έβαλε αυτά τα χριστιανικά στοιχεία μέσα στο κράτος μας (η Χούντα - προσωπικά δεν το ήξερα μέχρι τώρα...) και ποιος τα ξηλώνει (όλα τα κόμματα μετά τη Χούντα). Δεν είμαι οπαδός της Χούντας, αλλά μήπως τελικά είχε δίκαιο ο Παπαδόπουλος που φοβόταν την διείσδυση του κομμουνισμού στα πολιτικά κόμματα και στο κράτος; Φυσικά, δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν μπορούν να χαρακτηριστούν κομμουνιστές όλοι αυτοί στη βουλή σήμερα, αλλά σίγουρα είναι αντί-Χριστοι σαν τους κομμουνιστές.

      Για έμενα, η εποχή της Χούντας είναι ένα μυστήριο γιατί δεν τη βίωσα, αλλά και να την βίωνα πάλι μάλλον δεν θα είχα αρκετά δεδομένα για να κρίνω άτομα. Οφείλω ωστόσο να πω ότι πάντα έβρισκα συμπαθείς τον Παπαδόπουλο και τον Πατακό, έχοντας δει συνεντεύξεις τους. Και πολλές φορές συλλογίζομαι αν θα υπήρχαν άγιοι σαν τον π. Παϊσιο και Πορφύριο στον τόπο μας αν δεν ήταν η Χούντα. Μπορεί να υπήρχαν - δεν ξέρω... Αλλά δεν υπάρχει μια πιθανότητα να καταντούσαμε σαν την Ρωσσία; Να μην υπήρχε Άγιο Όρος σήμερα; Τα παιδιά να μάθαιναν ότι αρχίζουν να μαθαίνουν σήμερα (ή και αυτά που μαθαίνουν εδώ και χρόνια, π.χ. θεωρίες εξέλιξης, σεξουαλικές αγωγές, γιόγκες, κ.α.); Να βγαίναμε όλοι προβληματικοί από τα σχολεία και από το περιβάλλον μας και να μην υπήρχε ελπίδα να γυρίζουμε στην αγιότητα; Μπορεί η τακτική της Χούντας να μην ήταν καλή (αν και δεν ξέρω πως θα αντιμετώπιζε κάποιος ένα οπλισμένο όχλο που ήδη πίστευε ότι η Ελλάδα έπρεπε να γίνει κομουνιστική...) αλλά η απειλή ήταν πάντα εκεί και χρειάζονταν κάποια αντιμετώπιση. Τώρα με το "πρώτη φορά αριστερά" έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ τι μπορεί να ήταν η εναλλακτική στη Χούντα. Και υπ' όψιν: δεν είμαι δεξιός (αλλά ούτε αριστερός, ούτε κεντρώος). Είμαι απλά χριστιανός και ψηφίζω χριστιανούς με χριστιανικό κομματικό πρόγραμμα.

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.