27 Σεπ 2017

Ὅλοι ὑποταγμένοι! Θὰ ψηφίσουν καὶ οἱ ΑΝΕΛ τὸν νόμο γιὰ τὴν ἀλλαγή ταυτότητας φύλου!

Σὲ ἀλλαγὴ στάσης, ποὺ εἰκάζεται ὅτι πηγάζει ἀπὸ τὴ στήριξη τοῦ Ἀλέξη Τσίπρα στὸν Πάνο Καμμένο στὸ ζήτημα τῆς Ἐξεταστικῆς Ἐπιτροπῆς, προχώρησαν οἰ ΑΝΕΛ αναφορικᾶ μὲ τὸ νομοσχέδιο γιὰ τὴν ἀναγνώριση ταυτότητας φύλου, ἀφοῦ ἔκαναν γνωστὴ τὴν πρόθεσή τους νὰ τὸ ὑπερψηφίσουν.
Συγκεκριμένα, ὁ Θανάσης Παπαχριστόπουλος ἀνακοίνωσε στὴν Ἐπιτροπὴ Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης καὶ Δικαιοσύνης ὅτι τὸ κόμμα του θὰ ψηφίσει τὸ σχετικὸ νομοσχέδιο, ξεκαθαρίζοντας ὅμως ὅτι εἶναι κατὰ τῆς υἱοθεσίας ἀπὸ ὁμόφυλα ζευγάρια καὶ κατὰ τῆς δεύτερης ἀλλαγῆς φύλου γιατί αὐτὸ μπορεῖ νὰ σημαίνει υἱοθεσία.
Σύμφωνα μὲ πληροφορίες, οἱ Ἀνεξάρτητοι Ἕλληνες ἀναμένεται νὰ ψηφίσουν καὶ τὴν τροπολογία για την....
ἐνσωμάτωση τῆς ἀπόφασης τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Δικαστηρίου γιὰ τὸ σωματεῖο «Τουρκικὴ Ἕνωση Ξάνθης», ἡ ὁποία ἀποσύρθηκε λόγω δικῶν τοὺς ἀντιδράσεων καὶ θὰ ἐπανέλθει πρὸς ψήφιση στὴ Βουλὴ τροποποιημένη.
Ὑπενθυμίζεται ὅτι τόσο ἡ Νέα Δημοκρατία ὅσο καὶ ἡ Δημοκρατικὴ Συμπαράταξη εἶχαν ξεκαθαρίσει μετὰ τὶς ἐν λόγω ἀντιδράσεις ὅτι δὲν θὰ ξαναψηφίσουν διατάξεις, ἀκόμη καὶ ἂν συμφωνοῦν, σὲ περίπτωση ποὺ δὲν στηρίζονται ἀπὸ σύσσωμη τὴν κυβερνητικὴ πλειοψηφία. 

5 σχόλια:

  1. Ένας Ρωμηός δάσκαλος28 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:56 π.μ.

    Είναι όλοι υποταγμένοι, γιατί τα κόμματα στα οποία ανήκουν είναι ΟΛΑ(δεξιά, αριστερά, κεντρώα)ξενοκίνητα και λαμβάνουν εντολές από τις μασωνικές στοές! Μόνο η "Κοινωνία", η παράταξη των συνεχιστών της πολιτικής του Καποδίστρια, έχει ρητά και ξεκάθαρα αποκηρύξει την μασωνία από της ιδρύσεώς της το 2008. Αλλά και κάθε υποψήφιο μέλος της "Κοινωνία" οφείλει να αποκηρύξει εγγράφως την μασωνία και κάθε μορφή αποκρυφισμού! Ας τα ακούσουν αυτά καλά πάντες οι εκκλησιαζόμενοι κι όχι μόνο, κι ας πράξουν αναλόγως. Διαφορετικά, αναγκαστικά θα υποστούν-και δυστυχώς κι εμείς μαζί τους-τις συνέπειες των αντίχριστων κι ανθελληνικών πολιτικών των πάσης φύσεως υποταγμένων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το κόμμα αυτό έχουν φαγωθεί (ίσως και δαιμονιστεί) κάποιοι υποτιθέμενοι χριστιανοί, αφιερώνοντας ουσιαστικά ολόκληρο blog σε αυτό:
      http://antiparakmi.blogspot.com/2012/05/blog-post_30.html
      Προφανώς με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και τους υπόλοιπους αντί-Χριστους δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα καλά τα κάνουν βλέπεις και δεν γράφουν ούτε μια παράγραφο με κατηγορίες... Για αυτό το κόμμα όμως έχουν εξετάσει τα πάντα και φρόντισαν να βρουν την παραμικρή υποτιθέμενη ένδειξη απόκλισης από τον χριστιανικό τρόπο δράσεως (αν και τα περισσότερα από όσα γράφουν φαίνεται να είναι εμφανέστατα ψέματα). Με λίγα λόγια, αν δεν φορούν φωτοστέφανο όλοι στην Κοινωνία, δεν τους ψηφίζουμε. Τα χάλια τα δικά μας που καθόμαστε και τρωγόμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι ή τα χάλια της ελληνικής κοινωνίας δεν τα βλέπουμε...

      Τώρα, ή πληρωμένα πρακτοράκια είναι ή απλοί δαιμονισμένοι.
      Όπως και να έχει, ο λαός μόνο τη τσέπη του κοιτάει τελευταία στις εκλογές.
      Αλλά αργά ή γρήγορα δεν θα έχει ούτε να φάει και θα πιάσει τον πάτο, οπότε θα αλλάξει κριτήρια ψήφου.
      Αν όχι, είναι άξιος της μοίρας του.

      Διαγραφή
  2. EKTOΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΟΙ ΑΝΕΛ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.
    ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΨΕΥΔΩΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΣ¨¨

    Σε δέκα μέρες θα επανέλθουν οι δοσίλογοι βουλευτές δρυμίτεροι΄.Εχουμε ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ βάσει του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ αλλά και της ΣΥΝΘΕΣΗΣ του Πληθυσμού μας.Ο Αρειος Πάγος απεφάνθη δύο φορές επί του θέματος των υποτιθεμένων Τούρκων της Θράκης.Επί πέον οι ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ της Θράκης είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ βάσει έρευνας του DNA!!!!Το μόνο ξένο γένος στην Ελλάδα είναι οι εβραιοι.
    Η Βουλή των ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ θέλει να ψηφίσει και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!Στόχος να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ,στην επικείμενη ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ TO ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΕ Χ@@Ω ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΕ ΑΛΕΙΨΩ ΜΕΛΙ!!!
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.
    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΜΕΝΟΣ;;;ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ;;;
    ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΠΕΣ....ΤΟ ΦΑΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.ΟΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΑΠΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ;;;ΨΥΘΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΙΕΡΡΕΩΝ;;;
    -Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βουλή: Εγκρίθηκε επί της αρχής το ν/σ για την ταυτότητα φύλου

    http://www.naftemporiki.gr/story/1280109/bouli-egkrithike-epi-tis-arxis-to-ns-gia-tin-tautotita-fulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.