4 Μαρ 2017

Τὰ συγκινητικὰ λόγια τοῦ πνευματικοῦ τοῦ τραγικοῦ πατέρα μετὰ τὸ τροχαῖο στὴ Λαμία!

 - Πάτερ, ὁ Ὑπάτιος μίλησε μὲ συγκινητικὰ λόγια γιὰ τὸν ὁδηγὸ τῆς Porche
- Θαρρῶ ὅτι αὐτὸ ποὺ ἔκανε θὰ τὸ ἔκανε ὁ κάθε συνειδητοποιημένος χριστιανός!

3 σχόλια:

  1. O συνειδητοποιημενος χριστιανος,αποδεχεται τα της ζωης, ΑΥΤΟ ομως δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να κρινει κανεις .Η υβρις πρεπει να καταδικαζεται γιατι ο Θεος μας δοκιμαζει και για να μαθουμε.Ο νεαρος της πορσε νομισε οτι ειναι Θεος και υπερανω των νομων της φυσης.Αδιαφορησε για το θειο δωρο της ζωης που του προσφερθηκε ,επι πλεον αδιαφορησε για την καταστροφη που μπορουσε να προκαλεσει.Δεν ειναι δυνατον ενας Χριστιανος σαν τον πονεμενο πατερα και συζυγο να μην κανει και τετοιες σκεψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ὀ Θεός νά συγχωρέσει τούς μέ φρικτό θάνατο κεκοιμημένος καί παρηγοριά οὐράνια ἄς ἔρθει γιά τούς ζ΄ντες τήν ἀπώλεια προσφιλεῖς τους........Τραγικά,ἀδιανόητα καί ἀφόρητα συμβάντα,ὁπού σταματάει ὁ νοῦς τοῦ ἀνθρώπου......
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονός αυτό θα μου μείνει ανεξίτηλο μέσα μου, όσο ζω. Όσο για τον Υπάτιο, τι να πω; Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς τους πιστούς Χριστιανούς. Την Αποστολία και τον Παύλο τους μνημονεύω στην προσκομιδή. Καλό παράδεισο να έχουν και ο Θεός να δίνει δύναμη στον Υπάτιο, αυτό το παλληκάρι του Χριστού.
    Με εκτίμηση,
    π. Βασίλειος Γιαννακόπουλος (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.