ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

25 Φεβ 2017

Γέρων Ἐφραὶμ Βατοπαιδινός: Τὸ σχέδιο ἰσλαμοποίησης τῆς Εὐρώπης ξεκίνησε ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα

5 σχόλια:

 1. Η ΕΥΡΏΠΗ ΈΧΕΙ ΉΔΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΊΑ ΈΧΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΤΖΑΜΙΑ.Η ΔΕ ΑΓΓΛΊΑ ΈΧΕΙ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΛΟΝΔΊΝΟ ΈΧΕΙ ΉΔΗ 70% ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!!!!..... ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ ΕΘΝΩΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ.
  Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012
  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
  http://theodotus.blogspot.gr/2012/12/coudenhove-kalergi.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δε ξέρω αν είναι αργά,μα η Ευρώπη αλώνεται σιωπηρά με τις ευλογίες όλων. Οι άνθρωποι δε θέλουν τον Χριστό,οι Ευρωπαίοι δε θέλουν τον Χριστό. Για αυτό επιτρέπει ο Θεός να γευτούμε μέχρι τελευταία τη γουλιά του αντίχριστου πνεύματος που συντελείται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο σατανάς αγαπά το δικό του "δημιούργημα" (Ισλάμ) και μισεί απύθμενα οτιδήποτε σχετίζεται με τον Ιησού Χριστό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. O Ελληνας ειναι κατα 97% ορθοδοξος.Επι πλεον ειναι ο πιο παραδοσιακός λαος στην Ευρώπη με πρόσφατη έρευνα .80% δεν θέλει τα SS του Τοκογλυφου και με προγενεστερη και πιο εγκυρη ερευνα 94% δεν θελουν τον ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΤελος 98% των Ελληνων εχουν την οικογένεια σε υψηλότατη θεση στην ζωη τους.
  Οποτε μην συγκρινετε Ελληνα με Ευρωπαιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΤΣΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΛΙΓΟΙ-ΛΙΓΟΙ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕΧΡΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΜΑΤΖΙΚΕΡΤ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν χρησιμοποιείτε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και δεν αναγνωρίζει το πολυτονικό σύστημα (δεν φαίνονται δηλαδή όλα τα γράμματα στις αναρτήσεις), κατεβάστε από το google store το Mozilla Firefox Browser ώστε να μπαίνετε από αυτόν τον Browser και να επιλυθεί το πρόβλημά σας. Κατεβάστε το από ΕΔΩ.

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.