25 Φεβ 2017

Εἴμαστε ἀπόγονοι τῶν ἀρχαίων Ἑλλήνων! Ἀτράνταχτες ἀποδείξεις ἀπό εὑρήματα ὀστῶν!

4 σχόλια:

  1. Το DNA των Ελλήνων τότε και τώρα
    07:00 μμ, Παρασκευή 24 Ιαν 2014
    Κοινωνία
    Το DNA των Ελλήνων τότε και τώρα
    Πέρασαν 46.000- 59.000 χρόνια από τότε που ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο, ωστόσο, χάρη στις αναλύσεις του DNA, έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε για την ταυτότητα των Ελλήνων.
    Εντυπωσιακά στοιχεία αποκαλύπτουν μέρα με τη μέρα οι γενετικές έρευνες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και σε άλλα ευρωπαϊκά ιδρύματα, συμπληρώνοντας το παζλ για την καταγωγή των Ελλήνων. Τα πιο σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία για τη γενετική σύσταση των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας παραθέτει στο βιβλίο του «Η γενετική ιστορία της Ελλάδας - Το DNA των Ελλήνων» ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη έρευνα.
    Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που παρουσιάζει είναι ότι οι Έλληνες όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν γενετικά από άλλους λαούς, αλλά αντίθετα μετέδωσαν το DNA τους και στην υπόλοιπη Ευρώπη! Μάλιστα, το ελληνικό γενετικό υλικό «μοιάζει» πολύ με αυτό των Ιταλών, λιγότερο με των Γάλλων και με ένα ποσοστό των Ισπανών, όχι όμως και με των Τούρκων, όπως θα περίμενε κανείς λόγω της τουρκικής κατοχής.....
    http://www.enikos.gr/society/209429/to-dna-ton-ellinon-tote-kai-tora


    http://www.enikos.gr/society/209429/to-dna-ton-ellinon-tote-kai-tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΑΛΛΑ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αστείο είναι η αντίδραση της "προοδευτικής" νεοταξίτισσας δημοσιογράφου όταν ο Καθηγητής αποδεικνύει την συνέχεια των Ελλήνων !

    Σαστίζει, τα χάνει, δεν ξέρει τι να πει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει σημασία η βιολογική ταύτιση, η ταύτιση του αίματος, με τους Αρχαίους Έλληνες.
    Σημασία έχει ΕΑΝ κουβαλάμε την σπουδαία πολιτισμική κληρονομιά των αρχαίων Ελλήνων, εμπλουτίζοντας την και ζωοποιώντας την με την Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού.

    * * *

    Η χρονολόγηση που παρουσιάζεται (π.χ. 46.000- 59.000 χρόνια), βασίζεται πάνω σε ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ που ΔΕΝ αποδεικνύονται με αυστηρή επιστημονική μέθοδο.

    Περισσότερα σχετικά, διαβάστε στα πολύ σπουδαία βιβλία (άκρως επιστημονικά αλλά εύκολα κατανοητά) του μακαρίτη Απόστολου Φράγκου, που υπήρξε επιστημονικός σύμβουλος της NASA και καθηγητής θετικών επιστημών σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ (υπήρξε και συνειδητός Ορθόδοξος Χριστιανός).
    Πιο συγκεκριμένα, αλλά όχι μόνο αυτά, τα επόμενα επιστημονικά βιβλία του (έχει γράψει και άλλα):
    1) "Η συνωμοσία της σιωπής" (αποδεικνύει ΜΗ επιστημονική τη θεωρία της εξέλιξης).
    2) "Η μυθολογία της σύγχρονης Γεωλογίας" (δείχνει την ΜΗ επιστημονική προσπάθεια, να "αποδειχτεί" η θεωρία της εξέλιξης).

    Εκδόσεις των βιβλίων: Αδελφότητα "Ο Σταυρός", Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.