10 Φεβ 2017

Γαβρόγλου: Κανένας γονέας δὲν μπορεῖ, νομικά, νὰ ἀποσύρει τὰ παιδιά του ἀπὸ τὴ Θεματικὴ Ἑβδομάδα

Γιὰ τὴν θεματικὴ ἑβδομάδα ὁ ὑπουργὸς τόνισε:
«Τελευταῖο θέμα στὸ πλαίσιο στὸ ὁποῖο συζητᾶμε σὲ αὐτὸ τὸ Ν/Σ εἶναι ἡ θεματικὴ ἑβδομάδα. Ἡ θεματικὴ ἑβδομάδα εἶναι κάτι ποὺ τὸ εἶχε ἐπεξεργαστεῖ ἡ προηγούμενη πολιτικὴ ἡγεσία, εἶναι κάτι ποὺ θὰ γίνει στὰ Γυμνάσια, εἶναι κάτι ποὺ εἶναι ὑποχρεωτικὸ νὰ γίνει, ὑποχρεωτικότατο.
Ἡ μία ἑβδομάδα ὅπως λέει πολὺ καθαρὰ ἡ Ἐγκύκλιος δίνει τεράστια εὐελιξία στὸ Σύλλογο Καθηγητῶν ποὺ μποροῦν νὰ τὴν κάνουν μία μέρα, νὰ τὴν ἐντάξουν καὶ στὰ μαθήματα ποὺ γίνονται, ὑπάρχει μία τεράστια εὐελιξία, εἶναι ἕνα πράγμα ἀπὸ τὸ ὁποῖο κανένας γονέας δὲν μπορεῖ, νομικά, νὰ ἀποσύρει τὰ παιδιά του. Ἔχουμε ἐξαιρετικὲς ἐνδείξεις ἀπὸ ἐκπαιδευτικοὺς ποὺ τὸ ἔχουν πάρει στὴν πλάτη τους καὶ θέλω νὰ τὸ χαιρετήσω αὐτὸ τὸ γεγονός, ὅτι οἱ ἐκπαιδευτικοὶ θὰ σηκώσουν τὸ βάρος αὐτῆς τῆς ὑπόθεσης. Γι’ αὐτὸ νὰ προσέξουν ὁρισμένοι νὰ μὴν ταυτιστοῦν μὲ τὶς ἀντιδράσεις τους μὲ στρατόπεδα ποὺ δὲν θὰ ἤθελαν ποτὲ οἱ ἴδιοι νὰ ἐμπλακοῦν.
Ἡ θεματικὴ ἑβδομάδα ἔχει ὅπως γνωρίζετε τὰ θέματα τῆς διατροφῆς, τοῦ ἐθισμοῦ, ποὺ δὲν εἶναι μόνο στὶς οὐσίες ἀλλὰ καὶ στὰ ἠλεκτρονικὰ παιχνίδια, στὰ κινητά, στὸ facebook, θέματα ἀποκοινωνικοποίησης, πολλὲς φορές, τῶν νέων, καὶ βεβαίως ἔχει μέσα το θέμα τῶν σχέσεων ἀνάμεσα στὰ φύλα. Καὶ μοῦ κάνει τρομερὴ ἐντύπωση ποὺ ἔχει ἀπομονωθεῖ τὸ κομμάτι ποὺ ἀφορᾶ τοὺς εἰδικά τους γονεῖς, γιατί....
τὸ πρόγραμμα ἔχει καὶ τὴν ἐπιμόρφωση τῶν γονέων, συζήτηση μὲ τοὺς γονεῖς, μὲ ὑλικὸ ποὺ ὑπάρχει ἀναρτημένο δημοκρατικὰ καὶ μπορεῖ κανεὶς νὰ τὸ κατεβάσει, καὶ ποὺ ὁρισμένοι φοβοῦνται καὶ τρέμουν στὸ ἐνδεχόμενο νὰ μπορέσουμε νὰ συζητήσουμε θέματα ποὺ ὅλη ἡ κοινωνία τὰ συζητᾶ, τὰ ἀποδέχεται καὶ ἀποτελοῦν καθεστὼς σὲ ὅλον τὸν κόσμο».

14 σχόλια:

  1. Στα σχολεία που φοίτησε ο κ. Γαβρόγλου στην Βουλγαρία;; Βεβαίως εκεί οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να υπακούουν αυστηρώς τους νόμους που επιβάλλει ο κάθε υπουργός του σοσιαλο-κουμμουνιστικού κράτους. Εμείς κ. Γαβρόγλου, οι γνήσιοι Έλληνες, όχι τουρκόσποροι, πολεμήσαμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας και ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μας την υστερήσει. Μόνο Δικτάτορες και αριστεροί ψευτο- σοσιαλο-κουμμουνιστές επιβάλουν αυστηρώς τους νόμους των. Αχ Ελλάδα μας, πότε θα ξυπνήσει ο λαός σου από τον βαθύ λήθαργο, πότε θα ξαναβρείς το Κάλος σου και την ελευθερία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κοσμος εχει ξυπνησει .Οι ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ εχουν προετοιμασει την ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ εδω και δυο αιωνες.Ερχεται ο καιρος που δεν θα μπορουν να σταθουν οι ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ σε καμμια σπιθαμη της γης.Φυσικα μας φερνουν τους ΛΑΘΡΟ τους SSτης δικτατοριας τους αλλα ο αγωνας για την Ελευθερία ειναι παντα ο αγωνας μας
      ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ
      Οι εβραίοι πισω απο την εθνολογική καταστροφή της Ευρώπης
      https://m.youtube.com/watch?v=tU3KJwus-T4

      Διαγραφή
  2. TΙ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ ΤΙ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΛΕΝΙΝ.ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΕΊΝΑΙ Ο ΣΤΌΧΟΣ.
    ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ ΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πότε κ. Γαβρόγλου η πανάθλια Εγκύκλιός σας έχει ισχύ νόμου, ώστε να καθίσταται νομικά αδύνατη η μη παρακολούθησή της θεματικής εβδομάδας από τους μαθητές; Η εν λόγω εγκύκλιος όχι μόνο δεν έχει έρεισμα σε διάταξη τυπικού νόμου ή κανονιστικής διοικητικής πράξης αλλά αντίκειται και στο άρθρο 2 του Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
    Εφόσον οι νεομπολσεβίκοι του Υπουργείου Παιδείας εμμένουν στην υποχρεωτικότητα της περιβόητης θεματικής εβδομάδας, νομίζω ότι η λύση είναι μία: Να ενημερώσουν εγγράφως οι Κηδεμόνες τους Γυμνασιάρχες ότι τα παιδιά τους θα ΑΠΕΧΟΥΝ μαζικά από την παρακολούθηση της υποενότητας "Έμφυλες Ταυτότητες" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ!!!
    ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ(ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ).
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ(ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ)ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ (ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ).
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΔΕΛΦΕ! ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ "ΠΑΙΔΕΙΑΣ". ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ... ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ!! ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΘΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.... ΘΑ ΤΟΥς ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

      Διαγραφή
  5. "εἶναι κάτι ποὺ εἶναι ὑποχρεωτικὸ νὰ γίνει, ὑποχρεωτικότατο" vs "μὲ ὑλικὸ ποὺ ὑπάρχει ἀναρτημένο δημοκρατικὰ"...??

    οι λέξεις χάσανε το νόημά τους...

    οι μωροί μωράνθηκαν ακόμη περισσότερο...

    το "τρελό νερό" (βλ. κείμενο Φώτη Κόντογλου) έχει μουσκέψει μέχρι το κόκκαλο όλη την κοινωνία...

    η δημοκρατία ξεφτιλίστηκε εντελώς...

    ο Καλός Θεός να βάλει το χέρι του...!

    Καλή δύναμη & καλόν αγώνα!

    Χαραλάμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γονείς δεν πτοούμαστε καθόλου!!! Δηλώνουμε ευγενικά στον διευθυντή του σχολείου που φοιτούν τα παιδιά μας την άρνησή μας για τον τρίτο άξονα της θ.ε. και ζητούμε να παραληφθεί και να ασχοληθοὐν μόνο με τους άλλους δύο άξονες.Καταθέτουμε και εγγράφως την δήλωσή μας. Σε κάθε περίπτωση ζητούμε να ενημερωθούμε για το πρόγραμμα εκείνης της εβδομάδας και εάν τελικά δεν γίνει σεβαστό το αίτημα μας, τότε με ευθύνη δική μας απέχουν τα παιδιά από τις ώρες που θα αναπτυχθεί ο τρίτος άξονας έστω και αν πρόκειται να πάρουν απουσία. Είμαστε πολλοί. Να μην ψαρώνουμε! Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ασχοληθεί με την σεξουαλικότητα των παιδιών μας χωρίς την έγκρισή μας. ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΘΗΤΙΚΆ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο περισπούδαστος υπουργός ας διαβάσει προσεκτικά την επιστολή που του έστειλε ο Πανεπιστημιακός καθηγητής Κοινωνιολογίας και Νομικής, κ. Αλιμπράντης όπως και το βιογραφικό του συγκεκριμένου καθηγητή και μετά ας βγει να μας δηλώσει σε ποια κείμενη νομοθεσία βασίζεται και μιλάει για το ότι δεν έχουν δικαίωμα οι γονείς στα παιδιά τους.Έχει αντιληφθεί ο υπουργός ότι η εγκύκλιος και το απαγορευτικό που δικτατορικά θέτει στους γονείς είναι έωλα και θίγονται νομικά;Αν οι γονείς προβούν σε δικαστική προσφυγή ,γιατί το θέμα μπάζει από παντού, τότε βλέπω τον κ. Γαβρόγλου να τρέχει στις ΜΚΟ που τις έχει αφἠσει ξαμολυμένες να λύνουν και να δένουν στο υπουργείο του.
    Κλεονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία, πολύ ωραία και σωστά τα λέμε και τα γράφουμε, ΑΛΛΑ ποιός από μας, ή από τον ταλαιπωρημένο λαό μας, έχει το θάρρος και την ικανότητα να τους πετάξει έξω. Κανένας πολιτικός ή από τους αποδεκατισμένους στρατιωτικούς έχει την τόλμη να τους διώξει. Κανείς!!! Μόνο ο Καλός Θεός και η μεσιτεία Της Παναγίας, προστάτιδα της Ελλάδας, θα σωθεί, αλλά πρέπει να προσευχόμαστε κι’ εμείς, έστω και λιγάκι. Μην ξεχνάμε της προφητείες των Αγίων Κοσμά του Αιτωλού και Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία, πολύ ωραία και σωστά τα λέμε και τα γράφουμε, ΑΛΛΑ ποιός από μας, ή από τον ταλαιπωρημένο λαό μας, έχει το θάρρος και την ικανότητα να τους πετάξει έξω. Κανένας πολιτικός ή από τους αποδεκατισμένους στρατιωτικούς έχει την τόλμη να τους διώξει. Κανείς!!! Μόνο ο Καλός Θεός και η μεσιτεία Της Παναγίας, προστάτιδα της Ελλάδας, θα σωθεί, αλλά πρέπει να προσευχόμαστε κι’ εμείς, έστω και λιγάκι. Μην ξεχνάμε της προφητείες των Αγίων Κοσμά του Αιτωλού και Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντάξιος αντικαταστάτης του Φίλη....
    Ο Θεός και οι προσευχές των απανταχού της Ελλάδας μοναχών ή των αφανών αγίων της διπλανής μας πόρτας, ας τους περιορίσουν.... ευγενικός όρος γιατί πρέπει να είμαστε χριστιανοί της αγάπης....
    Δρ. ΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από πότε "ὑπουργός" και επί του προκειμένου ο κος Γιαβρόγλου υπερέβη του Συντάγματος και δικτατορικώς σταλινικώς επιβάλλει την εγκύκλιόν του στα Σχολεία; Αλλά "έχει ο καιρός γυρίσματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.