6 Μαΐ 2016

Νίκος Φίλης: Τὸ μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν δὲν μπορεῖ νὰ εἶναι ὁμολογιακὸ μάθημα. Θὰ εἶναι μάθημα γνώσης.

Μεταδόθηκε στόν Real FM στίς 5/5/2016

15 σχόλια:

  1. Ο κύριος άνωθεν αποκάλεσε τον μητροπολίτη Αμβρόσιο τζιχαντιστή της Ορθοδοξίας!Επειδή ο μητροπολίτης έχει οξεία γλώσσα πολλές φορές έγινε και τζιχαντιστής!Μακάρι όλος ο κόσμος να ήταν τζιχαντιστές όπως ο Αμβρόσιος,δε θα είχαμε κεφάλια κομμένα,παιδιά βιασμένα,γυναίκες ταπεινωμένες,χριστιανούς και μουσουλμάνους κατακρεουργημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ
    ΑΡΘΡΟ 16,2
    . H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος Νίκος Φίλης, θα επαναλάμβανε τα ίδια λόγια, εάν η επίσημη θρησκεία της Ελλάδας ήταν η Εβραϊκή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας λουστούμε την περίφημη "γενιά του Πολυτεχνείου", που θέλει να βάλει ταφόπλακα σε οτιδήποτε ελληνικό και Χριστιανικό! Οι αριστεροί φύσει και θέσει άθεοι εφαρμόζουν αυτά που πιστεύουν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
    Αν δεν ξυπνήσει ο Έλληνας από το λήθαργο, θα έρθουν και άλλα χειρότερα!

    ΔΙΓΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγίου Επισκόπου Νικολάου Βελιμίροβιτς: Ἀναρωτιέστε, γιατί ὑπάρχει τόση ἀπελπισία...

    http://agiapsychanalysi.blogspot.gr/2016/04/blog-post_84.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ.Φίλης δεν μπορεί να νομοθετεί τις προσωπικές του απ΄ποψεις..Το θέμα της παιδείας της Ελλάδος είναι εθνικό.Το να κάνει νόμο κάποιος τις προσωπικές του απόψεις,αυτό ονομάζεται ΦΑΣΙΣΜΟΣ..Η αριστερά..που μας κυβερνά ..φιμίζεται για τα δημοκρατικά της..αισθήματα..Ας τα κάνει πράξη.Ας ερωτηθεί ο ελλ.λαός για το μάθημα των θρησκευτικών με ψηφοφορία.Αλλίως αν αποφασίσει μόνο ο υπουργός και μερικοί άθεοι,αυτό είναι φασισμός-χούντα.Αλλοι θα έχουν στη βουλή το όνομα ..φασίστες..και άλλοι τη χάρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ἡ κυβέρνηση καί ὁ κ.Φίλης,ὁ δημοκράτης(φασίστας ὀλκῆς),παραβιάζει τό Σύνταγμα,πού εἶναι γραμμένο στό ὄνομα τῆς Ἁγίας Τριάδος καί μιλᾶ γιά Ἐλληνορθόδοξη Παιδεία.
    Ὁ πατήρ Ἀμβρόσιος,ἔχει ἀγανάκτηση δίκαιη,ὅπως καί νά τήν ἐκφράζει....
    Ἄν ξεσηκωθοῦμε ὅλοι ἀπό δίκαιη ἀγανάκτηση καί τούς πάρουμε μέ τίς πέτρες,θά εἴμαστε κι ἐμεῖς τζιχαντιστές;;;ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕ !(πού λέει καί ὁ Αὐλωνίτης μας )
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ΄ταν μόνο ο Φίλης που παραβιάζει το σύνταγμα θα ήταν υποφερτό!Εδώ γίνονται σημεία και τέρατα,ούτε ελληνική κυβέρνηση δεν έχουμε.Αυτό που νομίζετε και νομίζουμε ως κυβέρνηση είναι ένα εθελόδουλο σύνολο ανδρείκελων που ακόμη πιστεύουν ότι είναι Ελληνική και μάλιστα πατριωτική κυβέρνηση!!

      Διαγραφή
    2. Καμμία ἀμφιβολία,πώς γιά τό ψευτορωμαίϊκο πρόκειται,ἀπό τό 1832....
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  8. Η κατάσταση γύρω είναι απελπιστική από ανθρώπινης πλευράς.Νομίζω ότι πλέον θα μιλήσει ο Θεός,και μάλιστα σύντομα.Όπου κι αν κοιτάξει κανείς βλέπει μια τραγωδία.Δε νομίζω ότι θα φτάσουμε στο καλοκαίρι αισίως.Οι Τούρκοι λυσσομανούν,ήδη η χώρα αυτή βράζει,και όταν καίγεται οι φωτιές δε μένουν σε ένα μόνο χώρο,θα πρέπει κι εμείς να ετοιμαζόμαστε με τις βρύσες μας σε εγρήγορση.Το πρόβλημα είναι εγχώριο,έχουμε κυβέρνηση και δεν έχουμε κυβέρνηση,κι αυτήν που έχουμε υπηρετεί ευλαβικά ξένα συμφέροντα,αφήνοντας στην ερημιά του το έλληνα πολίτη.Το τουρκικό θηρίο αδίστακτο πλέον,κινείται όπου θέλει και κάνει ό,τι θέλει,κι αν ακόμη δεν χτυπά είναι η Ρωσία κυρίως που το κάνει να είναι διστακτικό.Όσο για την Ευρώπη αυτή καθεύδει,βρίσκεται σε πλήρη ομηρία και λειτουργεί ως σχιζοφρενής,ένα υποχείριο της Αμερικής που εξάγει και όποτε θέλει μπορεί να ανατινάξει τα θεμέλια της με ευκολία.Όσο για τον Φίλη αυτός σε λίγο καιρό θα είναι παρελθόν,όπως τόσοι άλλοι,να μη μένουμε στο δέντρο να κοιτάμε το δάσος,και αυτό το δάσος μαζί με τα ζώα του δάσους ήδη φλέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και Κοκκινος και Χιτλερικος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίον των χριστιανων γενικα και των Ελληνων ειδικα

      Διαγραφή
  10. Ένας Ρωμηός δάσκαλος9 Μαΐου 2016 στις 1:04 π.μ.

    Η άθεη αριστερά, χωρίς να εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ενεργώντας φασιστικά επιδιώκει να επιβάλει τις ιδεοληψίες της, αντιμετωπίζοντας το Σύνταγμα και τις αποφάσεις των δικαστηρίων ως κουρελόχαρτα. Οι θεομπαίχτες της δεξιάς-ακροδεξιάς δεν τόλμησαν, ούτε πρόκειται να τολμήσουν να καταργήσουν τα απαράδεκτα σχολικά βιβλία, τα οποία αφελληνίζουν τα παιδιά μας, τα κάνουν να ντρέπονται επειδή είναι ορθόδοξοι χριστιανοί κι Έλληνες και δεν μορφώνουν στο ελάχιστο τον χαρακτήρα τους. Πρέπει, επιτέλους, να το καταλάβουμε: Ρωμαίικη παιδεία είναι αποφασισμένη να προσφέρει στα Ελληνόπουλα μόνον η "Κοινωνία", πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια. Για το θέμα αυτό, στο πολιτικό πρόγραμμα της παρατάξεως αναφέρεται:"Ἡ Παιδεία πρέπει νὰ εἶναι βαθειὰ καὶ νὰ μορφώνει οὐσιαστικά τούς νέους μας μὲ Ἀρχὲς καὶ ἦθος, δηλαδὴ μὲ τὰ ἰδανικά τῆς Ὀρθοδόξου Παραδόσεως καὶ τῶν Ἑλληνικῶν Ἀρχῶν μας, ὅπως, ἐξ ἄλλου, ἐπιτάσσει τὸ Σύνταγμα, τὸ ὁποῖο
    οἱ Κυβερνῶντες ἔχουν ἀπὸ δεκαετιῶν θέσει σὲ ἀχρησία. Ἡ Παιδεία μας πρέπει νὰ παράγει Πολιτισμὸ καὶ ὄχι νὰ μιμεῖται τὶς φρικαλεότητες τῆς Εὐρώπης, τὶς ἐξαλλότητες καὶ τὶς συμπεριφορὲς παρανοϊκῶν ἀνθρώπων, ποὺ ἔγιναν διάσημοι ἀπὸ τὰ Διεθνῆ Κέντρα ποὺ ἐπιδιώκουν τὴν ἀποκτήνωση τῶν λαῶν". Ξεκάθαρα πράγματα...
    Μετάνοια και στην ψήφο, πατέρες κι αδελφοί! Χριστός Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄν τό ΚΟΙΝΩΝΙΑ ἐνέπνεε,ἐμπιστοσύνη,τώρα θά κυβερνοῦσε.
      Ψαχτεῖτε λίγο......
      Τό ψευτορωμαίϊκο κατρακυλᾶ στόν τάφο του,ὑπομονή καί προσευχή....
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΙΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.ΩΣΤΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΣΦΑΛΕ.ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑ 97% ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ Η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΑΣ

      Διαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.