16 Μαρ 2016

Ἡ ἐκπομπὴ τοῦ ΣΚΑΙ γιὰ τὸ Τμῆμα Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν στὴν Θεολογικὴ Σχολὴ ΑΠΘ

8 σχόλια:

  1. Τι υπεροψία είναι αυτή; Δεν παίζεται η υπροψία που είχαν κάποιοι απο τους υπέρμαχους του ισλάμ στο βίντεο (υπεροψία είναι το χαρακτηριστικό του κομπλεξικού). Λέτε να έχει πέσει χρήμα απο τη Jeddah; Από που να πηγάζει τόση αγάπη για το ισλάμ ξαφνικά στην Ελλάδα; Γιατί δεν Αγαπάτε Τον Χριστό, Την Παναγιά, Τους Αγγέλους, Τους Αγίους μας που τόσο μας Αγαπούν. Γιατί νομίζετε ότι όταν βλέπετε κάποιον που πηγαίνει προς τον γκρεμό και του λέτε "καλά πας" ότι αυτό είναι "αγάπη" προς τον πλησίον; Αχ βρε ταλαίπωροι τι τύφλα είναι αυτή που έχετε; Ακούω να λέτε εμάς που Αγαπάμε Τον Θέο στενόμυαλους, βρε καλύτερα στενόμυαλοι παρά ανοιχτόμυαλοι απο το τσεκούρι του διαβόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δείχνουν με το δάχτυλο πόσο ως λαός έχουμε διαφθαρεί,και οι ηγέτες και ταγοί όλων των χώρων δεν είναι τίποτε άλλο παρά καθρέπτης του εαυτού μας.Στο δια ταύτα.

    Έχουμε κανονική μετάλλαξη,κοινωνική,εθνολογική,και γιατί όχι θρησκευτική και κατ΄επέκταση πνευματική.Πνευματική παράλυση...Από εδώ ξεκινούν όλα.

    Δε το κρύβω πλέον φοβάμαι.Η Ελλάδα πλέον βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.Ήδη το σχέδιο των ανθελλήνων αποκαλύπτεται και εφαρμόζεται.Διαχέουν τώρα κάθε καρυδιάς καρύδι και άγριοι καλοξυρισμένοι ισλαμιστές σε όλη την επικράτεια με το πρόσχημα των κατατρεγμένων πολλοί εξ αυτών που κανείς δε ξέρει που κρατάει η σκούφια τους παρεισέφρυσαν ανάμεσα σε πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες.Η γνωστή Βικτόρια από το Ουκρανικό ζήτημα πέρασε κι από την Ειδομένη να επιβλέψει εξ ιδίοις όμμασι τα έργα και ημέρες των χρηματοδοτών με πακτωλούς χρημάτων για εξισλαμισμό της Ευρώπης,μόνιμους μοχλούς πίεσης σε όλες τις χώρες από εξτρεμιστικά αναχρονιστικά στοιχεία,και βεβαίως-βεβαίως για να βαπτίσουμε και το τέκνο που πλέον έγινε ένας έφηβος-τα Σκόπια εννοώ-τα οποία αγαπούν πολύ μα πάρα πολύ ελληνόφωνοι της μιζέριας μας,και αμέτρητοι ελληνόφονοι,φονιάδες κανονικοί και με πατέντα του ελληνισμού από το εξωτερικό.Υπερ του Μουζάλα δε φταίει ο άνθρωπος,εκεί τον τοποθέτησαν τις απόψεις του προωθεί ή και λέγει,αλλά υπερ του μίλησαν η γνωστή μας Ρεπούση η συνωστιτζού και ο λατρεμένος Παπανδρέου ο παγκοσμίου κλάσης ηγέτης και σοφός του πώς αφανίζεις μια χώρα από τους κατοίκους της.Από αυτούς τους δύο εξαίρετους καταλαβαίνει κανείς πού πάμε...ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχετός!Η Ελλάδα βρίσκεται υπό ομηρία και σκλαβωμένη με πολύ βαριά δεσμά.Η ισλαμοποίηση μας είναι υπό εξέλιξη,η Γερμανία με τους υποταχτικούς της στην Ελλάδα πραγματοποιεί τους σχεδιασμούς της και αν ο Τσίπρας δεν τους υπηρετήσει,έχουν στα σκαριά τον άλλον που είναι πολύ πρόθυμος καθώς και πληθώρα άλλων που συνωστίζονται να την εξυπηρετήσουν με κυβερνήσεις ανδρείκελα.Οι Δούρειοι Ίπποι είναι πολλοί δυστυχώς...Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί οι εξελίξεις είναι τρομερά επικίνδυνες και δε μιλάμε πλέον για ολική φτωχοποίηση και σχεδιασμό οικονομικών ζωνών γερμανικής έμπνευσης αλλά ριζική εξάρθρωση του Ελληνισμού στο φυσικό χώρο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλιστα!Σα δεν ντρέπονται όσοι προσπαθούν να ξεγελάσουν τον κόσμο με υπεκφυγές αγαπολογίες και άλλα τέτοια τερτίπια. Ένα λοιπόν είναι το ερώτημα μετά από τα όσα ακούσαμε: Αφού υπάρχουν τόσες αντιδράσεις, αφού όπως είπαν όλοι το τμήμα θα εξυπηρετεί κυρίως πολίτες της Θράκης και αφού οι οικείοι μητροπολίτες εκεί το δέχονται, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ να είναι όλοι ευχαριστημένοι; Ρητορικό είναι βεβαίως το ερώτημα για εμάς τους αδαείς αλλά θα γράψω την απάντηση για τους ειδήμονες που καθώς φαίνεται δεν την υποψιάζονται καν... ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΊΡΗΜΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! (τέτοιος συγχρονισμός πια του υπουργείου παιδείας με τα μέλη του θεολογικού συνδέσμου "ο καιρός";) Άιντε... γελοίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!!ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ..ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ,ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ..ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ(ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ) ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΝΤΕΣ(300 ΧΡΟΝΙΑ)ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ. ΥΣΤΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΡΟΔΙΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.ΑΝ ΠΑΓΩΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΜΠΤΟΥΛ ΑΧΙΜ ΝΤΕΝΤΕ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΗΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ(25:29 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ). ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ(ΒΛΕΠΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΣΙΑ, ΛΟΒΕΡΔΟΣ)ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ;

      ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ",ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ.Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΝΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΤΕΝΤΕ

      Διαγραφή
  5. Η λέξη Θεολογία περιέχει την λέξη Θεός! Όταν ακούω αυτή την λέξη, το μυαλό μου πάει στον Έναν και μόνο αληθινό Θεό. Στον Θεό που πιστεύουμε εμείς οι ορθόδοξοι. Στον Θεό που έστειλε τον Μονογενή του να θυσιαστεί για να σωθούμε εμείς. Γι αυτόν τον Θεό μιλάει η Θεολογία! Γι αυτόν τον Θεό σπουδάζουν οι φοιτητές Θεολογίας. Όταν δημιουργηθεί ένα τμήμα ισλαμικών σπουδών μέσα στο τμήμα Θεολογίας σημαίνει ότι αποδεχόμαστε ότι Θεός είναι κι ο Μωάμεθ. Σε μία χώρα ορθόδοξη που αποδέχεται τον Τριαδικό Θεό ως μόνο αληθινό δεν πρέπει να υπάρξει αυτό το τμήμα μέσα στο τμήμα Θεολογίας. Είναι σαν να πηγαίνουμε κόντρα στα πιστεύω μας. Είναι σαν να προδίδουμε τον Χριστό μας. Αντί δηλαδή να εκχριστιανίσουμε τους μουσουλμάνους της χώρας μας και να τους φέρουμε στην μόνη αληθινή πίστη και στην αληθινή εν Χριστό ζωή, θα τους στέλνουμε στο τμήμα Θεολογίας μας το οποίο θα έχουμε αλλοιώσει, για να διδαχθουν μια ξένη και ψέυτικη πίστη; Ο Χριστός είπε να πορευθούμε και να μαθητεύσουμε τα έθνη. Εμείς θα μαθητεύσουμε τους Έλληνες μια άλλη θρησκεία;Ντροπή!
    Καταλαβαίνω ότι έχουμε ελευθερία κι ότι οι μουσουλμάνοι έχουν δικαιώματα. Ας φτιάξουν ένα τμήμα θρησκειολογίας "όχι Θεολογίας", στην Θράκη κι ας πηγαίνουν εκεί να διδάσκονται την θρησκεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ..προδίδουμε το Χριστό!Η Ελλάδα,οι Έλληνες που τους κράτησε αυτή η πίστη στον δημιουργό στα δύσκολα χρόνια της υποδούλωσης σήμερα προδίδουμε τον Χριστό!Και θέλουμε να ανοίξουμε σχολές να διδάσκουμε τί;Το Κοράνι!!Ισλαμικές σπουδές εν Ελλάδι!Πόση διάβρωση αυτού του λαού,τον οποίο-ένα μυστήριο-κράτησε έστω ολιγάριθμο-οι περισσότεροι λάκισαν μπροστά στο σπαθί του κατακτητή-και τον οδήγησε ο παντοκράτορας τριαδικός Θεός στο ξέφωτο της ελευθερίας.Έναν Θεό τον οποίο ελάχιστοι μπορούν να τον αισθανθούν,δε βλέπεται,δεν ερμηνεύεται,δεν εξιχνιάζεται,δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι.Ξέρουμε μόνο ότι είναι τρισοφαής,όλος αγάπη,πλήρης αγαθότητας,μακάριος και δημιουργός του σύμπαντος κόσμου!Κι αυτόν το Θεό τον αρνούμαστε,οι αχρείοι,οι ελεεινοί,οι τιποτένιοι,για να διδάξουμε δαιμόνια,ενώ μας προειδοποίησε!Θα έλθουν ψευδοπροφήτες,και θα σας διδάξουν άλλα,εσείς μην τους ακολουθείται,από το δέντρο φαίνεται ο καρπός,αν ο καρπός είναι σαπρός όλο το δέντρο είναι σαπρό.Τυφλοί οδηγοί τυφλούς οδηγούν,αμφότεροι πάνε για το γκρεμό.

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ πλήρως με όλους τους ανωτέρω. Δυστυχως όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού με την ψήφο του στις εκλογές παρέχει την πολιτική δύναμη σε ανθελληνικά, φιλοΙσλαμικά, αντεθνικά και αντιχριστιανικά πολιτικά κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι υπόλοιποι να κυβερνούν πολιτική την Ελλάδα και να βγάζουν τέτοιες πολιτικές αποφάσεις. Δυστυχώς η πηγή, η ρίζα όλης αυτή της παρακμής της πατρίδας μας, είναι ότι το μεγαλύτερο ποσσοστό της ελληνικής κοινωνίας (με πρώτον τον υποφαινόμενο), δεν μετανοεί!! Δεν εξομολογείται, δεν εκκλησιάζεται, δεν προσεύχεται, δυστυχώς εκεί βρίσκεται η αιτία, όλων των δεινών μας. Στην μετάνοιά μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.