26 Μαρ 2016

Ρίγος: Ἄραβες Ὀρθόδοξοι παιανίζουν τὸ «Μακεδονία ξακουστὴ» παρελαύνοντας μπροστὰ ἀπὸ τὸ ἄγαλμα τοῦ Μ. Ἀλεξάνδρου στὴ Θεσσαλονίκη!

17 σχόλια:

  1. Πράγματι σε πιάνει ρίγος. Εύχομαι ο Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος Ο Ισαάκ ο Σύρος,ο Εφραιμ ο Σύρος, και οι εκατοντάδες Αγιοι που έβγαλε η Αραβία να τους προστατεύουν πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι Άραβας ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος!

      Διαγραφή
    2. Tι είναι αυτά που λες;Ο Χρυσόστομος ήταν από την Αντιόχεια αλλά μη ξεχνάς ήταν εκείνη την εποχή ελληνική ή αν θέλεις εν πολλοίς ελληνόφωνη.Έλληνες απόγονοι των μακεδόνων,ήταν εκεί,από το καιρό των επιγόνων.Και να σου πω και κάτι που μας διαφεύγει επειδή εμείς σήμερα τα μπερδεύουμε με τα σημερινά δεδομένα και τα τεχνητά σύνορα που διαμορφώθηκαν.Οι Σύριοι δεν είναι Άραβες,τουλάχιστον οι παλιοί κάτοικοι,ήταν Σημίτες ξαδέλφια των Αράβων,οι Άραβες είναι φύλα της ερήμου που επέβαλαν τη γλώσσα και τη θρησκεία σε όλη τη περιοχή,με αποτέλεσμα σήμερα να μπερδευόμαστε.Παράδειγμα οι Αιγύπτιοι,δεν ήταν Άραβες,επιβλήθηκε το ισλάμ στη περιοχή και η γλώσσα από τα επιθετικά φύλα των Αράβων που έφτασαν μέχρι το Πουατιέ της Γαλλίας περνώντας όλα τα παράλια της Αφρικής,διασχίζοντας το Γιβραλτάρ,ιδρύοντας μάλιστα ένα τοπικό κράτος στη νότια Ισπανία στην Ανδαλουσία.

      Διαγραφή
    3. Ωραία, αλλα να ξέρεις ότι η λέξη Αραβία σμαίνει Έρημος στα Εβραϊκά και δεν είναι κακό κάποιος να κατάγεται από χώρα της Ερήμου, χαλαρώστε!

      Διαγραφή
  2. Μια διόρθωση μόνο προς το αγαπητό ιστολόγιο...

    Είναι ΑΡΑΒΟΦΩΝΟΙ Ορθόδοξοι Ρωμιοί ( Ελληνογενείς ) και ΟΧΙ "Άραβες".

    Ειδικότερα οι Παλαιστίνιοι Ορθόδοξοι είναι Φιλισταίοι Κρήτες.

    Θυμάστε τον Αραφάτ που είχε έρθει στην Κρήτη και φίλησε το χώμα της "πατρίδας" του όπως την αποκάλεσε ??

    Αδέλφια μας Ελληνογενείς είναι αυτά τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ?Η ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΟΛΟΣ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ?ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΑΝΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ξενοι λαοι που ερχονται εδω δεν ερχονται να τιμησουν την πατριδα μας.Στην αρχη το παιζουν καλοι ωστοσο ερχονται να την καταλαβουν,αμφιβαλω δε οτι ειναι Χριστιανοι.Στοχος της ΝΤΠ ειναι να γινει η Ελλαδα πολυπολιτισμικη και να καταργηθει η Παιδεια και η Ορθοδοξια μας,Με αλλα λογια να καταργηθει το κρατος του Εθνους των Ελληνων και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ
    Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ
    http://indobserver.blogspot.gr/2014/07/blog-post_7577.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Ρωμιοί της Μέσης Ανατολής, θαύμα είναι που κατάφεραν να κρατηθούν στην Ορθοδοξία και ας δεν κατάφεραν να κρατήσουν την Ελληνική γλώσσα. Το γιατί δεν τα κατάφεραν, εξηγείται και από την ελλαδική νοοτροπία, που τείνει να τους θεωρεί ξένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΘΕΟΣ ΟΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΘΝΗ ,ΟΠΟΤΓΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ.
      ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΡΩΜΙΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΒΕΣ?????
      ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ??????
      ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ.
      ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

      Διαγραφή
  6. Οι «αθώοι» και «καλοί» Μουσουλμάνοι που κατακλύζουν την πατρίδα μας (σύμφωνα με το μεθοδευμένο στρατηγικό σχέδιο των διεθνών σατανιστών του χρήματος και της εξουσίας).

    Σύρια ψυχολόγος μιλά για το έγκλημα της παιδεραστίας με τους γάμους ανηλίκων κοριτσιών στο Ισλάμ και όχι μόνο.!!!!

    (ΔΕΝ χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο facebook, για να δείτε το βίντεο).

    https://www.facebook.com/173086936068423/videos/1089042467806194

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα ειπε ο Χριστος. Αρθήσεται ἀφ’ ὑμῶν ἡ βασιλεία τοῦ Θεοῦ καὶ δοθήσεται ἔθνει ποιοῦντι τοὺς καρποὺς αὐτῆς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις δεν τους αρνειται να ειναι Χριστιανοι ,που φυσικα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.Ο Χριστος ομως δεν ειπε ποτε να ανοιξεις την πορτα σου στον εισβολεα σφαγεα

      Διαγραφή
  8. Παιδιά,αν σταματήστε το βίντεο στο 0:38 θα δείτε ότι είναι Ορθόδοξοι. Είναι όμως και πρόσκοποι, που είναι ένα κλαμπ που δεν είμαι φίλος για λόγους που δεν είναι για συζήτηση τώρα αλλά έχει να κάνει με τη μασονία.
    Τελος πάντων, δεν είναι κακό κάποιοι άνθρωποι εδώ να είναι σε εγρήγορση και να είναι καχύποπτη με ότι δεν είναι Ελληνικό. Πιστεύω ότι είναι μόνο από αγάπη για την Ελλάδα μας και μόνο, και όχι μίσος για οποιονδήποτε μη Έλληνα.
    Να λέμε δόξα τω Θεώ που μεγαλώσαμε στην Ελλάδα και μάθαμε την Ορθοδοξία μας από την κούνια μας.
    Πρέπει όμως να καταλάβουμε πως είναι πρώτα υπέρ Πίστεως και μετά υπέρ Πατρίδος. Γιατί πολύ φοβάμαι και έχω καταλάβει ότι πολλοί Ελληνες "χριστιανοί" αγαπούν και προσκυνούν πρώτα το Μεγα Αλέξανδρο και μετά Τον Τριαδικό Θεό.
    Καλή Σαρακοστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.youtube.com/watch?v=qvc5FZ180Rg#t=34

    Έιναι μόνο 10 λεπτά, σας παρακαλώ ακούστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H Συρία ήταν από τις πλέον σπουδαίες ορθόδοξες χριστιανικές περιοχές.Ανέδειξε μεγάλα πνευματικά αναστήματα.Η Αντιόχεια-σήμερα ανήκει στη Τουρκία,την κατέλαβε αρχές του εικοστού αιώνα-ήταν μια μεγαλούπολη αντάξια της Κωνσταντινούπολης της Αλεξάνδρειας και της Ρώμης.Μιλούσαν Ελληνικά στις πόλεις κατ΄εξοχήν,και Αραμαικά στην ύπαιθρο.Καταλήφθηκε από τις ορδές των νεοφώτιστων στο ισλάμ Αράβων.Αλλά τα πραγματικά κίνητρα είναι αλλού.Υπήρξε μεγάλη αντίθεση μεταξύ της Κωνσταντινούπολης που κυριαρχούσε και της Αλεξάνδρειας,λόγω διαφορετικών προσεγγίσεων σε δογματικά θέματα του Χριστιανισμού και σε άλλες επιμέρους οικονομικοκοινωνικές αντιθέσεις.Οι χριστιανοί της μέσης ανατολής βρήκαν συμπαραστάτη τους στις διαφορές τους με τη Κωνσταντινούπολη τους Άραβες που σταδιακά πολλοί εξισλαμίστηκαν ενώ ήταν όλοι ορθόδοξοι.Νησιδες χριστιανισμού απέμειναν.Προσπάθησε ο Ηράκλειος να ανακτήσει τη περιοχή που ήταν βυζαντινές περιοχές ως τότε από τις εισβολές των Αράβων αλλά απέβησαν μάταιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοί που βλέπετε και μόνο από τις φυσιογνωμίες θα διαπιστώσετε ότι είναι απόγονοι Ρωμιών,Βυζαντινών δηλαδή αν και ο όρος δεν υφίσταται ως αλήθεια επινοήθηκε από τους δυτικούς,δηλαδή κομμάτια της Ρωμιοσύνης που αποκόπηκαν από τον ενιαίο κορμό λόγω των εισβολών των Αράβων από την έρημο της Αραβίας και αργότερα των Τούρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.