17 Δεκ 2015

Βουλευτὴς καθυβρίζει ξεδιάντροπα τὴν ΑΣΠΕ καὶ ὅλους τούς Πολυτέκνους μὲ ἀφορμὴ τὸ σύμφωνο συμβίωσης ὁμοφύλων ζευγαριῶν!

26 σχόλια:

  1. Χοντρόπετσο τομάρι! Είσαι ψηφισμένος από μια περιοχή που έχυσε αίμα και δάκρυα για τα όσια και τα ιερά. Φυσικά δεν έχεις ντροπή. Ασεβέστατο κρέας! Εύχομαι τα παιδιά σου να ακολουθήσουν και να εφαρμόσουν αυτόν το νόμο που ψηφίζεις και τότε θα σε δω. Ποιος είσαι, βρε μηδαμινέ, που αύριο δε θα υπάρχεις και θέλεις να αφήσεις τα κόπρια της βρόμικης ψυχής σου στην νομοθεσία της ευλογημένης Ελλάδας και της πατρίδας σου, της Δράμας, της οποίας παιδί δε δικαιούσαι να λέγεσαι; Φτωχέ ανθρωπάκο. Πουλάς νταϊλίκι εκ του ασφαλούς. Σε ποιους; Στους πολύτεκνους! Είσαι σκουπίδι μπροστά τους, αχαϊρευτε, ψευτονταή. Εμείς σε γράφουμε...ξέρεις πού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ 20% ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 98% ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΕΝ ΓΚΟΒ,Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΑΝ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΝΙΟΣΤΗ για τον "εθνοπατέρα" που προέβη στη συγκεκριμένη ασχημοσύνη! Για τους ήρωες πολυτέκνους, που τηρούν το θέλημα του Θεού σε σχέση με την τεκνογονία, αψηφώντας τα ειρωνικά και σκωπτικά σχόλια των καλοπερασάκηδων, που δεν αφήνουν τη χώρα μας να μετατραπεί σε ένα απέραντο γηροκομείο, που αποτελούν τους αιμοδότες της εθνικής μας οικονομίας μία, μονάχα, λέξη απαιτείται απ όλους: ΣΕΒΑΣΜΟΣ!
    Του κακοφάνηκε αυτού του κυρίου που η ΑΣΠΕ, διερμηνεύοντας το φρόνημα και τα αισθήματα των υγιώς φρονούντων μελών της κοινωνίας, καταδίκασε το ελεεινό και τρισάθλιο "σύμφωνο συμβίωσης", που προώθησε προς ψήφιση στη Βουλή το διεστραμμένο, ιδεολογικά, πρώην από-κομμα και, ελέω κρίσεως, κόμμα στο οποιο ο κυριος αυτός στεγάζεται και που υπονομεύει,αποδομεί και καταλύει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, δυναμιτίζοντας, κατ αυτόν τον τρόπο, τα θεμέλια της κοινωνίας!
    Τι να κάνουμε κύριε "εθνοπατέρα"! Κάποιοι δε συντονίζονται με το σάπιο σκεπτικό σας και αντιστέκονται στην ισοπεδωση τωων πάντων! Και,φυσικά,δεν πρόκειται να πτοηθούν επ ουδενί απ την, επιεικέστατα, άθλια επίθεσή σας! Τα φληναφήματά σας τα αναγράφουν στα καττύματα των υποδημάτων τους! Εκεί που πρέπει δηλαδή! Ένα βρώμικο κουρέλι έχει πολύ μεγαλύτερη αξία απ τις ανοησίες που ξεστομίσατε αναιδώς και θρασέως! Σαν δεν ντέπεσθε!
    Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιούς απεχθάνετε; Τους αληθινούς ΗΡΩΕΣ που μεταγγίζουν αίμα σ΄ένα τόπο που ξεψυχάει, χωρίς στήριξη από κανένα ; Αυτούς που μας κάνουν να ελπίζουμε ότι ίσως να έχει συνέχεια η πατρίδα όσο ακούγονται παιδικά γέλια ; Τέτοιοι άνθρωποι δε θέλουν να ακούνε τη λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ, δε τους ενδιαφέρει η συνέχεια του εθνους. Μυρίζουν θάνατο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απεχθάνεται, λέει, τους πολύτεκνους; που είναι πραγματικοί ήρωες στα χρόνια που ζούμε, που μεταγγίζουν αίμα στην πατρίδα που ψυχορραγεί; Που μας κάνουν να ελπίζουμε σε μια συνέχεια, όταν όλα γύρω μας και ιδιαίτερα ο δικός τους χώρος -της πολιτικής- σήπεται,μυρίζει θάνατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ἁγιορείτης Ἱερομόναχος, πνευματικὸ τέκνο τοῦ Άγιου Παΐσιου ὁ ὁποῖος συμφωνεῖ κατὰ πάντα μὲ τὶς σχετικὲς ρήσεις τοῦ Γέροντά του είπε: " Ἡ παροῦσα κατάσταση σύντομα θὰ ἀνατραπεῖ, είναι λίγα τα ψωμιά τους˙ (οἱ ὑπεύθυνοι) θὰ φύγουν νύχτα και θα δικαστούν από τον λαό."
    Έρχεται σύντομα το τέλος σας, αντίχριστοι, προδότες και ανθέλληνες πολιτικάντιδες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ! ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΥΔΟΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΤΤΟΜΕΝΑ! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεσηκώθηκαν οι ασημαντότητες, να τα βάλουν με τους ηρωϊκούς αιμοδότες του Έθνους!
    Μέρες που είναι, ας μην επικαλεστούμε, για απάντησή του εν λόγω κοάζοντος, τα λόγια τα γνωστά του Καραϊσκάκη.
    Πόσο περήφανοι έννοιωσαν, άραγε, οι τίμιοι γονείς του και οι σεπτοί παππούδες του στο χωριό, σαν άκουσαν το καμάρι τους να τους υβρίζει κατάμουτρα;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον ανώνυμο των 12,10'
    Λυπηθηκα για το σχόλιό σας που απολούθησε την ίδια γλώσσα που χρησιμοποίησε ο 'Βολευτής" του ΣΥΡΙΖΑ.Όσο αγανακτησμένοι και να είμαστε εμείς οι χριστιανοί νομίζω πως δεν πρέπει να κατεβαίνουμε στο επίπεδό τους! Ο Χριστός μας έτσι μας θέλει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέρεις ἀνώνυμε 6:21 πῶς μιλοῦσαν κάποιοι ἀπό τούς ἀγωνιστές τοῦ 1821, αὐτοί ποῦ μᾶς ἐλευθέρωσαν;χειρότερα!

      Διαγραφή
    2. Φίλε,χριστιανοί εἴμαστε,δέν εἴμαστε βλῆτα !!
      καί συμφωνῶ μέ τόν 2:58 !!
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  11. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ. ΣΤΑ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΑ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΑ...
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΗ(ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ)ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ..ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ;ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΧΑΝΩ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ!!ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΕΝΝΟΕΙ,ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ !!
      ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;;
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΟΛΟ, ΚΑΙ ΕΠ΄ΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΙΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΝΟ ΗΘΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΗΘΕΛΑ..ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΤΕ..

      Διαγραφή
    3. Ὁ ἀλήτης βουλευτής Δράμας,λασπολογεῖ τούς πολύτεκνους.
      Ἕτοιμος ἠσουν νά ἐνδώσῃς.....
      Καλλιόπη

      Διαγραφή
  12. Θρασίμι, ἄθεε, Ἀνθέλληνα. Νὰ μὴν ξεχνᾶς ποτὲ ὅτι ἀπὸ αὐτὴ τὴν σύντομη ζωὴ θὰ περάσῃς, θὰ βρωμίσῃς τὰ ὅσια καὶ τὰ ἱερά μας, ΑΛΛΑ, ἡ μαύρη σου ψυχὴ θὰ ἀνεβῇ ἐκεῖ πάνω. Ὑπάρχουν "διόδια" ἐκεῖ. Θέλω νὰ δῶ τὶ θὰ ἔχῃς στὸ κοπροσάκουλό σου γιὰ νὰ πληρώσῃς καὶ νὰ περάσῃς. Ἅν ἤξερες τὶ σὲ περιμένει!!! Ὀργίσθηκα μαζί σου καὶ συγχρόνως σὲ λυπᾶμαι. Λυπᾶμαι γιὰ τὴν κατάντια σου καὶ συγχρόνως θαυμάζω γιὰ τὸ πόσο εὔκολο ἔργο ἔχει νὰ ἐπιτελέσῃ στὶς μέρες μας ὁ Μισόκαλος. Θερίζει ὁ ἄτιμος. Σύνελθε ὅσο εἶναι καιρός. Ἔρχεται μεγάλη θύελλα καὶ εἶσαι θεόγυμνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΤΡΟΠΗ κ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ Κ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΝΩΣΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΡΘΑ ΟΜΙΛΗΣΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ,ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΟΤΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ !!ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΫΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!
    Καλλιόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ Μ' ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όργανο των σκοτεινών δυνάμεων που θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ19 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:30 π.μ.

    Ντροπή και αίσχος. Κρίμα - κρίμα - κρίμα. Βέβαια φταίμε και εμείς, γιατί ότι είναι ο λαός είναι και οι πολιτικοί του. Κάνοντας συνεχώς εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά μας, φτάσαμε έως εδώ. Πολύτεκνος δεν είμαι, θα το ήθελα όμως πολύ. Με την υπογεννητικότητα που υπάρχει, αν δεν ήταν και οι πολύτεκνοι, θα είχαμε καταντήσει ένα φυλετικό παζλ. Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους σκεπάζει, γιατί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, σε αυτούς στηρίζεται η συνέχεια του έθνους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από ένα αλήτη των κουμμουνιστών της αριστεράς και υπαλληλικό βρωμόπαιδο της νέας ταξης πραγμάτων τι περιμένει να ακούσεις ,το θέμα είναι ότι οι Δραμινοί που ψηφίσανε αυτόν τον αληταρά και τον κάνενε βολευτή τι έχουν να πούνε τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μία στατιστική πού δημοσιεύτηκε πρόσφατα οσο αφορά τό δημογραφικό τής χώρας μας αναφέρει οτι τό 2100 ο πληθυσμός μας θά είναι 2,5 εκατομμύρια. Καί αυτό χωρίς νά λαμβάνονται υπ' όψιν παράγοντες οπως είναι οί σεισμός, ο πόλεμος , οί πανδημίες. Ηδη εδώ καί τρία χρόνια συμβαίνει αυτό πού δέν συνέβη ποτέ άλλοτε οι θάνατοι νά υπερβαίνουν τίς γεννήσεις.Δηλαδή νά γενιούνται λιγότερα παιδιά από αυτους πού πεθαίνουν.Σ' αυτό συνετέλεσε εκτός τών άλλων καί η σημερινή δεινή οικονομική κατάσταση πού βρισκόμαστε μέ τά μνημόνια. Σήμερα οιπολύτεκνοι αντί νά εχουν παροχές,επιδόματα,απαλλαγές τιμωρούνται γιατί έφεραν στόν κόσμο παιδιά. Σήμερα τά παιδιά θεωρούνται λές καί είναι τεκμήρια καί γιά κάθε επιπλέον τού ενός ο φόρος ανεβαίνει αναλογικά.Οσα περισσότερα έχεις τόσο μεγαλύτερο φόρο πληρώνεις.Η Νέα Τάξη Πραγμάτων αυτό θέλει νά επιβάλλει. Μείωση τού πληθυσμύ τού πλανήτη καί έλεγχο τών γεννήσεων. Αυτό υπηρετεί η κυβέρνησή μας οπως καί η προηγούμενη.Τώρα γιά τόν βουλευτή πού οπως διαβάζω είναι καί από επαρχία μάλλον δημοσιότητα επεδίωκε. Εγινε βουλευτής καί νόμισε οτι έπιασε τόν Πάπα από τ' α@@@@@@!
    Η Εκλησία πρέπει νά στηρίξει τούς πολύτεκνους υποκαθιστώντας τήν Πολιτεία πού τούς βλέπει σάν παρακατιανούς καί χαμηλού μορφωτικού επιπέδου.
    Οι πολύτεκνοι πρέπει νά στηριχθούν γιατί είναι οι αιματοδότες τού Εθνους μας καί τής Πατρίδας.
    Τούς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διαβάστε τα παρακάτω και φρίξτε!
    http://www.politeianet.gr/books/9789609550574-sullogiko-en-plo-christianiki-zoi-kai-sexoualikes-scheseis-244598
    Και αυτά τα γράφουν άνθρωποι της Εκκλησίας! Πού καταντήσαμε!
    Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.