ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

26 Μαρ 2015

ΟYKάδες: «Χτυποῦν λαλοῦν καμπαναριὰ, θυμᾶμαι τὴν Ἁγια-Σοφιά»!

Ἐπειδὴ πολὺς λόγος γίνεται περὶ τῶν συνθημάτων ἀπὸ τοὺς ΟΥΚάδες στὶς παρελάσεις, δεῖτε τὸ ἀποκλειστικὸ βίντεο τοῦ ρωμαίικου ὁδοιπορικοῦ ἀπὸ παλαιότερη παρέλαση. Χτυποῦν λαλοῦν καμπαναριά, θυμᾶμαι τὴν Ἁγια-Σοφιά, καὶ κείνη τὴν γλυκιὰ κυρὰ ποὺ τὴν ἐλὲν ἐλευθεριά, θὰ ΄ρθεῖ ξανά!

4 σχόλια:

 1. .....θά 'ρθεῖ ξανά.......
  νά φύγει τό ψευτορωμαϊκο νά ἔρθει τό ἀληθινό.....
  Καλλιόπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευγε στα παιδία των ΟΥΚ αυτη ειναι η Αποστολή σας!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ28 Μαρτίου 2015 - 2:45 π.μ.

  ...Βγήκαν αμέσως διάφοροι ψευτοπροοδευτικοί να ζητήσουν την....τιμωρία των ΟΥΚάδων για τα "εθνικιστικά" τραγούδια που είπαν στην παρέλαση.

  Βέβαια όταν οι αριστεράντζες της πλουτοκρατίας κοιμούνται ήσυχοι στις βιλάρες τους, τα παλληκάρια των ΟΥΚ φυλάνε τις Θερμοπύλες...

  Μάλλον θα έπρεπε να τραγουδούν το "νιάου βρε γατούλα" ή την....Γ' Διεθνή για να μην ενοχληθούν οι οστεοφύλακες του σταλινισμού και της θολοκουλτούρας.....

  ΞΥΔΙ στους ανθέλληνες !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευγέ στα Ο.Υ.Κ!!!
  Η Πόλη είναι η πραγματική πρωτεύουσα των Ελληνορωμιών, η κοιτίδα του Γένους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Εάν χρησιμοποιείτε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και δεν αναγνωρίζει το πολυτονικό σύστημα (δεν φαίνονται δηλαδή όλα τα γράμματα στις αναρτήσεις), κατεβάστε από το google store το Mozilla Firefox Browser ώστε να μπαίνετε από αυτόν τον Browser και να επιλυθεί το πρόβλημά σας. Κατεβάστε το από ΕΔΩ.

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.