11 Ιαν 2015

Διαθρησκειακὴ ἑνότητα ἡ ἀπάντηση στὴν ἰσλαμικὴ βία;

Ἡ φωτογραφία ἀπὸ τὴ σημερινὴ μεγαλειώδη «Πορεία ἑνότητας» τῶν εὐρωπαίων ἡγετῶν καὶ πλήθους κόσμου στὸ Παρίσι. Οἱ Εὐρωπαῖοι, μὲ πρώτους ἴσως τοὺς Γάλλους, ἀδυνατοῦν ἀκόμη νὰ δοῦνε τοὺς καρποὺς ποὺ γέννησε ὁ πολυπολιτισμός τους, τὸ περίφημο «ἄνοιγμα» στὶς θρησκεῖες, ὁ πανθρησκειακὸς συγκρητισμὸς καὶ οἰκουμενισμός, ἀκόμη δὲ χειρότερα ἡ ἀθεΐα τὴν ὁποία μεθοδικὰ καλλιέργησαν τόσα χρόνια ἀποστασιοποιούμενοι ἀπὸ τὸν κακόδοξο παπισμὸ καὶ προτεσταντισμό. Ἀκόμη πιστεύουν ὅτι...
ἡ λύτρωση ἀπὸ τὸ φόβο ποὺ τώρα τοὺς συνέχει θὰ ἔρθει μέσα ἀπὸ οἰκουμενιστικοῦ τύπου πανθρησκειακὲς συμφωνίες καὶ ὄχι ἀπὸ τὴν προσήλωση στὴ μία Ἀλήθεια τοῦ Τριαδικοῦ Θεοῦ.

10 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟΤΑΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι που δημιουργουνε το προβλημα -οι σιωνιστες δηλ.(το μεγαλο κεφαλαιο) οταν βομβαρδιζουν τη Γαζα,το Ιρακ,το Αφγανισταν,την Συρια,το Ιραν κ.α-ερχονται τωρα να δωσουν κ την λυση στο προβλημα που οι ιδιοι δημιουργουν. Την μια θρησκεια χαριν της αγαπης,της ειρηνης,της ενοτητος,την πανθρησκεια δηλ.-τον επαρατο οικουμενισμο.
    Στρωνουν σιγα σιγα τον δρομο που θα περπατησει ο αντιχριστος.
    Βλασφημουν την πιστη των μουσουλμανων,ξεκληριζουν με την βια ολοκληρες οικογενειες τους,αυτοι στην συνεχεια αντιδρουν σκοτωνοντας κ μετα σου λεει ελα να γινουμε ολοι ενα χαριν της αγαπης...
    Κ δημιουργω το προβλημα κ δινω την "λυση" για να σε φερω εκει που θελω,στον οικουμενισμο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ....ΤΟΝ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟ ΤΟΥΣ......
    Καλλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μελετώντας όμως τις περίφημες γελοιογραφίες της αλλά και άλλες πολλές, που θα απαγόρευα μετά βδελυγμίας να τυπωθούν σε έντυπο του οποίου θα ήμουν εκδότης, οδηγούμαι σε ένα δυσάρεστο συμπέρασμα. Ξέρω ότι κάποιοι «δημοκράτες» θα μας επιτεθούν. Θα μας «στολίσουν» με διάφορους, προσφιλείς σε αυτούς, χαρακτηρισμούς. Ομως η τόσο βάναυση προσβολή στον ιδρυτή μιας θρησκείας δυστυχώς θα έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί νωρίτερα. Ως Χριστιανός Ορθόδοξος ντρέπομαι γιατί δεν τέθηκαν όρια σε μια δήθεν ανεξάρτητη, σατιρική, δημοσιογραφική «λειτουργία». Αλλο «ανεξάρτητη», άλλο ασύδοτη και προσβλητική! Το μέγεθος, δε, της προσβολής δεν έγκειται στην ποιότητα των γελοιογραφιών. Εγκειται στην ποσότητα και την εμμονή. Η ίδια εφημερίδα έχει φιλοξενήσει εξαιρετικά προσβλητικές γελοιογραφίες και για τον Χριστιανισμό. Ευτυχώς, η θρησκεία μας δεν μας γαλουχεί με το μίσος και την εκδίκηση. Το φαινόμενο όμως της προσπάθειας γκρεμίσματος κάθε Αξίας, κάθε Θεσμού τείνει πλέον να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις. Πιο ανησυχητική είναι και η επιλεκτική προβολή και «διαμαρτυρία». Χθες, αρκετές προσωπικότητες διαδήλωσαν, και ορθώς έπραξαν, καταδικάζοντας τις τρομοκρατικές πράξεις στη Γαλλία. Δεν είδαμε όμως πουθενά, δεν ακούσαμε καμία δήλωση καταδίκης για τους χιλιάδες Χριστιανούς που χάνουν τη ζωή τους καθημερινά, μόνο και μόνο εξαιτίας της πίστης τους. Θα πρέπει κάποτε η Δύση να αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα διλήμματα των εποχών.
    http://www.dimokratianews.gr/content/31312/%CE%B7-%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%C2%AB%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82%C2%BB

    Η ζούγκλα της «ελευθερίας»
    ΤΟΥ Ι. Ν. Φιλιππάκη
    http://www.dimokratianews.gr/content/31312/%CE%B7-%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%C2%AB%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82%C2%BB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.makeleio.gr/?p=250541

    -Αξίζει να δει κανείς πώς σέβονται οι Γάλλοι τα πιστεύω των ανθρώπων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω τους "δημοκράτες" των ΜΜΕ , αλλά εγώ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ "Charlie" !!

    Λυπούμαι βεβαίως για τον φόνο ανθρώπων και καταδικάζω το έγκλημα, αλλά ΔΕΝ ταυτίζομαι με τα θύματα και ΟΥΤΕ θα κατέβαινα σε πορεία υπέρ αυτών, όπως ο θλιβερός απερχόμενος πρωθυπουργός μας.

    Αυτοί οι άνθρωποι στο εν λόγω ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ έντυπο είχαν - και έχουν - ως επάγγελμα το να ξεφτιλίζουν και να κορο'ι'δεύουν τα Ιερά και τα Όσια των άλλων.

    Αυτό κάνουν συστηματικώς οι "προοδευτικοί" σε ολόκληρο τον Δυτικό κόσμο.

    Όσο για την "ελευθερία του λόγου" που επικαλούνται, είναι οι ίδιοι που μάζευαν υπογραφές για να τεθεί εκτός νόμου το Εθνικό Μέτωπο της κυρίας ΛΕ ΠΕΝ.

    Θα νιώσετε πραγματική ΑΗΔΙΑ και ΟΡΓΗ εάν δείτε τα ΧΥΔΑΙΑ και ΒΛΑΣΦΗΜΑ σκίτσα του εν λόγω εντύπου για τον Χριστό και την Αγία Τριάδα !!

    Και εις μεν την Δυτική κοινή γνώμη αυτά περνούν αναίμακτα, διότι ο Χριστιανισμός είναι ανεκτικός και η Δυτική κοινή γνώμη είναι εκφυλισμένη.

    Έλα όμως που οι Ισλαμιστές δεν ανέχονται τα ίδια για τον Μωάμεθ !!

    Ας λουστούν τώρα οι Γάλλοι την "πολυπολιτισμική" και πολυφυλετική κοινωνία που δημιούργησαν.

    Εμείς δεν βρίζουμε και δεν σατιρίζουμε την θρησκεία κανενός.

    Θέλουμε όμως την Ελλάδα μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΟΡΘΟΔΟΞΗ, όπως την κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας.

    Λυπάμαι, αλλά εγώ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ "Charlie".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οὔτε κι ἐγώ εἶμαι φυσικά Τσάρλι...καί ἐνοχλοῦμε μέ τέτοιου τύπου ὑποκρισίες....
      Τώρα δέ ἡ ἐφημερίδα θά πάει πολύ ψηλά σέ πωλήσεις....
      Καλλ

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο "ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ"!!!!

      ΜΠΡΑΒΟ!!!!

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ!

      Διαγραφή
  7. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από την μία μυρίζει πανθρησκεία,όλες οι θρησκείες είμαστε το ίδιο καλά το πάνε σιγά σιγά και οι μέρες και τα σημάδια δείχνουν ότι οι ολοένα πλησιάζουμε προς τα μελλούμενα,ξέρουν τι κάνουν διότι τους αφήνει ο Θεός.Διάβασα τα σχόλια όλων και συμφωνώ και καταλαβαίνω την αγανάκτηση μερικών επειδή γελοιοποιούν το Τριαδικό Θεό μας,δε πειράζει ας κάνουν ότι θέλουν εώς εκεί μπορούν,λες και εμείς δε ξέρουμε ποιος είναι ο Θεός μας,δεν υπάρχει λόγος για κακίες και έχθρες μόνο αγάπη ανιδιοτελής προς όλους ακόμα και στους εχθρούς μας,πιστεύω ο Χριστός αυτό θα ήθελε να προσευχόμαστε μήπως και έρθει ο κόσμος στα καλά του και αλλάξει,αγαπάτε αλλήλους ακόμα και τους εχθρούς σας ποιος ο λόγος να γεμίζουμε με μίσος τις καρδιές μας.Προσευχή και να ζούμε τη κάθε μέρα λές και είναι οι τελευταία για να είμαστε έτοιμοι για την άλλη ζωή,ζήσε το παρών δε δίδαξε ο Χριστός μας,αυτό δε πρέπει να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.